|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1622 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Na TapTalk z antycznego telefonu ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Mnie w ogóle na tym wątku wiele rzeczy dziwi bardziej niż śmieszy np. Śmianie się z porad "idź na terapię" to tak jakby to było coś dziwnego a wręcz niestosownego, jeżeli człowoek nie chce/ nie ma siły porzucić toksycznych kontaktów to chyba jedna z najlepszych porad. Na TapTalk z antycznego telefonu |
||
|
|
|
|
#1623 |
|
Konto usunięte
|
...
dobra, już skończmy. |
|
|
|
|
#1624 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
- nie lubimy jak ktos, kogo nikt nie pytal o zdanie rzuca sie jak zapowietrzony kaloryfer - nie wrozymy leczenia indywidualnego przypadku z fusow - jak chcemy opinii idziemy do specjalisty |
|
|
|
|
|
#1625 | |||
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1626 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na TapTalk z antycznego telefonu |
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Konto usunięte
|
Powtarzam - SKOŃCZMY.
Błagam, no. |
|
|
|
|
#1628 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pewnie znajomym z depresją mowisz:" inni mają gorzej?" |
|
|
|
|
|
#1629 |
|
BAN stały
|
Maguda a czemu od czapy ? Dasz mi jakiś przykład ?
|
|
|
|
#1630 |
|
Kawaii strona mocy
|
Dla mnie pewnego rodzaju kwintesencją jest wpadanie na forum i krzyczenie, że kiedyś było lepiej, teraz to tylko sam syf i komercja itd. Muzyka, kinematografia, jedzenie, relacje między ludźmi - jednym słowem, wszystko schodzi na psy
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Konto usunięte
|
Albo jak wizaż był spoko 15 lat temu co pamięta jedna jedyna wyjątkowa użytkowniczka XD
|
|
|
|
|
#1633 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Btw, inny jego wątek - czy są tutaj prostytutki XD Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-10-03 o 22:46 |
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1635 | |
|
BAN stały
|
Maguda trochę też tak uważam.
Na TapTalk z antycznego telefonu ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Ale jeżeli dałaś to jako zwykły przykład to racja. Na TapTalk z antycznego telefonu |
|
|
|
|
|
#1636 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
oczywiście o wizażu nie miałam pojęcia, może i dobrze ![]() Właśnie jego wątek tak mnie natknął do przemyśleń ![]() A ja właśnie uważam, że nie, że żyjemy w takim super świecie i mamy tyle możliwości i tylko trzeba umieć je wykorzystać. Nie jestem stara, ale pamiętam czasy (jak przez mgłę, ale jednak), kiedy w tv były 2 kanały, a bajki mama puszczała mi na video. A teraz? Tysiące kanałów, których nie ogarniam, dvd, oglądanie filmów online, pełna dowolność, w różnych językach ... a jeszcze najlepiej nie oglądać Z gazetami również multum do wyboru. Nie chcę komercji z Radia Zet? Nie słucham tego, puszczam sobie muzykę z lat młodości moich rodziców albo wyszukuję czegoś innego, nowego, ciekawego. Wchodzę do sklepu, mam soczewice w tysiącu kolorach tęczy, eko czy nie eko, wszystko jest. Nie trzeba stać w kolejkach, szukać, prosić, zdobywać na nielegalu. Na serio życie jest o wiele łatwiejsze, dla mnie to jeden wielki plus, szczególnie jeśli jest się świadomym konsumentem. Czasem aż nie wiadomo na czym skupić wzrok czy słuch.
|
|
|
|
|
|
#1637 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1638 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oj były czasy xD Pewnie to jakiś gimnazjalista/licealista założył ten wątek Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-10-03 o 23:12 |
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1640 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Odniosę się teraz do końcówki Twojej wypowiedzi- właśnie wszystkiego jest tyle,że nie wiadomo na czym wzrok i słuch zawiesić- pamiętam czasy ostatniej klasy podstawówki gdzie internet miały z dwie osoby z klasy i to jak ciężko osobom z biedniejszych domów było o posiadanie ulubionej muzyki, w domu trzeba było słuchać tego co aktualnie było puszczane na Vivie albo w radiu albo takiej muzyki jaką się aktualnie posiadało. Pamiętam,że w tamtym etapie mojego życia muzyka była lekarstwem na całe zło świata. Jak ktoś u koleżanki w podwórku miał akurat płytkę typu top kids 1,2,3... Gdzie były same radiowe hity to jeden od drugiego ją przegrywał a radość była na tydzień. I te licytowanie się kto ma ile piosenek wgranych w komputer Dziś coś takiego wydaje się kompletnie nierealne, kiedyś ludzie umieli cieszyć się z małych rzeczy bo żeby coś mieć trzeba było pokombinować, wysilić się a dziś mamy tyle, że sami nie wiemy czego chcieć.Reasumując : ja np. Mimo wszystko lepiej wspominam tamte czasy ale dzisiejsze mają swoje plusy z których nie umiałabym zrezygnować. Na TapTalk z antycznego telefonu ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Na TapTalk z antycznego telefonu Edytowane przez MalarskiSen Czas edycji: 2015-10-04 o 00:01 |
||
|
|
|
|
#1642 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Konto usunięte
|
Masz inne zdanie niż ja - jesteś tępa.
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1645 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Neverending story.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#1647 |
|
Konto usunięte
|
Na plotkowym sie dobrze zaczyna w temacie wizazowych psychologów i psychiatrów. Watek o dziewczynie, ktora chce mieć wadę wzroku - dopiero pierwsza strona i juz kilka diagnoz.
|
|
|
|
|
#1648 |
|
BAN stały
|
Daj link
|
|
|
|
#1649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety w korpo sie tez to zdarza, np w takim na literę H - ze niby ze względów bezpieczeństwa danych.. A odnosnie kwintesencji : chłopak ogłada zdjęcia prostytutek na roksie i ma tam konto, Jesli ci to nie odpowiada i nie chcesz przebrać sie za prostytutkę to znaczy ze jesteś stara dewotka która robi to tylko przy zgaszonym świetle i jest egoistka zamknięta na potrzeby misiaczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1650 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

) - to, że przez to przeszłaś nie czyni Cię ekspertem od tego typu chorób, bo co prawda przebieg może być podobny, ale na pewno nie taki sam. Wy nie jesteście ani psychiatrami, ani terapeutami, więc nie nie jesteście uprawnione do wydawania osądów i "potrząsania" taką dziewczyną.

oczywiście o wizażu nie miałam pojęcia, może i dobrze