|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Powiem Wam, ze Szusz moze byc dumna- ma coraz wiecej wyznawczyń stylu "co nie jest uwielbieniem- kasujemy"
![]() ![]() Czy to nie jest cos na zasadzie "jak zamknę oczy i ich nie widzę, oni tez mnie na pewno nie widza"? Tylko po co? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Raczkowanie
|
Dla mnie najgorzej wygląda Maxi - jak pani z biura 10 lat temu. Na dodatek ta marynarka jest za krótka i za ciasna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Konto usunięte
|
Panie z biura 10 lat temu wyglądały o wiele lepiej, bo nie mogły sobie pozwolić na takie połączenia kolorów. Tu bardziej stylówka na święto ziemniaka, czy inny wiejski festyn
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Rozeznanie
|
Akurat nie o to mi w moim poście chodziło, bo mój pierwszy komentarz u niej dotyczył "starych bab", ale chodzi p te kurtki krótsze z przodu, maja nawet swój fanpage na FB, jako ciuch ktory nosi co druga osoba na ulicy. Oczywiście w przenośni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1628 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Maxi, dłaczego?
![]() ![]() Już wolę stylówkę RLM, chociaż taka trochę gimbusiarska jest ![]() Pomysły na tanie wegańskie dania u Fablunch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiadomo. Każdy ma prawo nosić to co chce, z reszta jak przychodzi na cos "moda", to jest po prostu łatwo dostępne. Ale jeśli chodzi o ten jej komentarz to mnie lekko zdziwił, bo obserwowałam jej ig i miałam ja za trochę inna osobę. A takie określenie to dla mnie wiesniactwo. ![]() Jak to mówicie, ulalo mi sie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 |
Raczkowanie
|
Hejka! Czytam to forum od kilkunastu dni i w końcu postanowiłam się wypowiedzieć, bo kilka z was pisało jakiś miliard postów temu, że chciałoby spotkać niektóre youtuberki na żywo. Mogę rozwiać wasze wątpliwości co do Karo - około 2,5 roku temu byłam na spotkaniu z nią i Boogiesilver. Jak Boogie była wyluzowana, tak Karolina sprawiała wrażenie mega spiętej, chciała wypaść bardzo dobrze i wywarła na mnie miłe wrażenie, zupełnie inne niż w internecie. Każda z obecnych dziewczyn (było nas ze 30) opowiadała coś o sobie i Karo komentowała te nasze wywody w wybitnie miły sposób, jeśli dobrze pamiętam, to powiedziała nawet, że nas podziwia za odjechane pasje i tak dalej. Nie wiem, jak wygląda na żywo teraz, ale w tamtym okresie była prześliczna, rzadko spotyka się taką urodę na ulicy. Za to koszmarnie ubrana - od stóp do głów w dżinsie - i umalowana :P.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Raczkowanie
|
https://youtu.be/WWTRwj9t-vU Filmik dziewczyny z kanału My Pale Skin i reakcja internautów na zdjęcia bez makijażu i z makijażem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Karo
|
Cytat:
![]() |
#1639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Raczkowanie
|
przeczytałam ostatnie wypowiedzi i trochę nie rozumiem takiego pojazdu na maxa za ciuchy dziewczyn na wyjezdzie do LA. co one na pokaz mody pojechały? jak dla mnie wygladaja normalnie, jak setki dziewczyn na ulicy, kazdy ma swoj gust, bez przesady...nie ubraly sie w stroje na bal przebierancow ani w worki na ziemniaki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1641 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
osobiscie do tego roku nie chodzilam w balerinkach, wtym roku da, bo melisy kupiłam i jakos inaczej noga wygląda :"D mam po balerinach kacze nogi i robia mi ogólną tradżę z figury marynarki tez nie mam ani jednej xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Karo
|
pojazd na maxa raczej inaczej wygląda
każdy wyraził swoją opinię po prostu i ja tam w marynary sie nie stroję :P
Świat dookoła jest jak makowe pole, narkotyczna łąka ![]() Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2016-01-15 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Raczkowanie
|
Gdybyście miały warte uwagi filmiki o analizie kolorystycznej typu urody ciepłe, zimne,wiosny, lata obojętnie jak leci to przygarnę linki. Artykuły też.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak widzę "a la sekretarka", to ciągle mam przed oczami Aleksandrę Moon: https://www.instagram.com/p/66fSszg9nz/ ZAWSZE I to nie jest moja sprawa, i niby mnie to nie interesuje, ale kminię, czy ona serio tak właśnie pracuje na jakimś stanowisku? ![]() https://www.instagram.com/p/6-y212g9ha/ https://www.instagram.com/p/78bDQkA9hq/ https://www.instagram.com/p/_2yondA9vq/ (Aniołek na straży ![]() https://www.instagram.com/p/8lgkB6g9tH/ Ja też jestem z klubu "cycków uwalnianie, rozpięte koszule i dekolt V, czyli wszystko, co gorszy", ale no nie wiem... W porównaniu z tak mocnym makijażem i resztą już mi się nie podoba. ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Stylówka Maxi mi nie pasi. ![]() Ale ja to w ogóle nie ubrałabym się jak którakolwiek z naszych vlogerek tam. ![]() Chociaż marynarki noszę prawie codziennie. ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Dołączam się do zachwytów nad Mostly. Nie dość, że odwiedzasz tak piękne miejsca, to jeszcze sama jesteś piękna. ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Jak ktoś chce spróbować/zrobić sobie zapas, to na cocolicie jest pomadka Sylveco za szóstaka. ![]() http://www.cocolita.pl/mydla/sylveco...a-z-peelingiem Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2016-01-15 o 01:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tu wstęp do analizy kolorystycznej: http://ubierajsieklasycznie.pl/wstep...olorystycznej/ Tu mnóóóśtwo wpisów <3 http://ubierajsieklasycznie.pl/categ...kolorystyczna/ Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2016-01-15 o 02:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
mięso wyciągnięte = zupa bezmięsna
![]() |
#1648 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
maskott
|
mnie też nie urwały stylizacje dziewczyn. wiadomo, nie pojechały tam jako szafiarki, ale wyrazić opinię można :P buty rlm bardzo mi się kłócą z eleganckim makijażem i fryzurą
![]() obejrzałam też vloga RLM. węszę tam celowe niepokazywanie reszty dziewczyn, aż tak sztucznie to odebrałam. co innego brak pokazywania prywatnych osób, ale każda z nich jest vlogerką. nie wiem. katosu i maxi należą do jakiejś sieci? nie kojarzę. na dłuższą metę nie mogłabym słuchać RLM, ton i sposób mówienia totalnie mi nie odpowiada. |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
też prawda
Joanna Maja, wydawała mi się fajna, wciągałam te vlogi. Aż do Tinder date. Pytanie na pierwszej randce: "za co w jesteś wdzięczny/wdzięczna?" zaważyło na NIE. Ale może to ja jestem nienormalna i nie widzę w tym nic górnolotnego, bardziej bym chyba uciekła, gdyby ktoś się mnie o to spytał na dzień dobry.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.