Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-14, 22:05   #1621
why_so
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Powiem Wam, ze Szusz moze byc dumna- ma coraz wiecej wyznawczyń stylu "co nie jest uwielbieniem- kasujemy" chodzi mi o Gonieronie- dodała zdj w słynnej limonkowej kurtce i wywiązała sie dyskusja wlasnie na temat jej "slynnosci", w odpowiedzi na co GoniaRonia stwierdziła, ze moze stare baby wyglądają w niej śmiesznie, ale bez przesady...napisałam, cytuje " "stare baby", nie ma to jak klasa." I jestem oczywiście zablokowana
Czy to nie jest cos na zasadzie "jak zamknę oczy i ich nie widzę, oni tez mnie na pewno nie widza"? Tylko po co?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 22:06   #1622
madziaraaa
Raczkowanie

Dla mnie najgorzej wygląda Maxi - jak pani z biura 10 lat temu. Na dodatek ta marynarka jest za krótka i za ciasna Najładniej Katosu. Hm a cóż RLM to kompletnie nie moja bajka, ale w porównaniu do Maxi to już wolę jej styl na gimnazjalistkę.
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 22:08   #1623
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
Dla mnie najgorzej wygląda Maxi - jak pani z biura 10 lat temu. Na dodatek ta marynarka jest za krótka i za ciasna Najładniej Katosu. Hm a cóż RLM to kompletnie nie moja bajka, ale w porównaniu do Maxi to już wolę jej styl na gimnazjalistkę.
Panie z biura 10 lat temu wyglądały o wiele lepiej, bo nie mogły sobie pozwolić na takie połączenia kolorów. Tu bardziej stylówka na święto ziemniaka, czy inny wiejski festyn
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 22:09   #1624
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez why_so Pokaż wiadomość
Powiem Wam, ze Szusz moze byc dumna- ma coraz wiecej wyznawczyń stylu "co nie jest uwielbieniem- kasujemy" chodzi mi o Gonieronie- dodała zdj w słynnej limonkowej kurtce i wywiązała sie dyskusja wlasnie na temat jej "slynnosci", w odpowiedzi na co GoniaRonia stwierdziła, ze moze stare baby wyglądają w niej śmiesznie, ale bez przesady...napisałam, cytuje " "stare baby", nie ma to jak klasa." I jestem oczywiście zablokowana
Czy to nie jest cos na zasadzie "jak zamknę oczy i ich nie widzę, oni tez mnie na pewno nie widza"? Tylko po co?

A co jest słynnego w tej kurtce?
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 22:10   #1625
madziaraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Panie z biura 10 lat temu wyglądały o wiele lepiej, bo nie mogły sobie pozwolić na takie połączenia kolorów. Tu bardziej stylówka na święto ziemniaka, czy inny wiejski festyn
W sumie masz rację, to jest stylizacja na wiejski festyn
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 22:12   #1626
why_so
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
A co jest słynnego w tej kurtce?

Akurat nie o to mi w moim poście chodziło, bo mój pierwszy komentarz u niej dotyczył "starych bab", ale chodzi p te kurtki krótsze z przodu, maja nawet swój fanpage na FB, jako ciuch ktory nosi co druga osoba na ulicy. Oczywiście w przenośni.

Stary 2016-01-14, 22:15   #1627
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Akurat nie o to mi w moim poście chodziło, bo mój pierwszy komentarz u niej dotyczył "starych bab", ale chodzi p te kurtki krótsze z przodu, maja nawet swój fanpage na FB, jako ciuch ktory nosi co druga osoba na ulicy. Oczywiście w przenośni.

Wiem, wiem, że nie o to tylko pytam z ciekawości, bo pierwszy raz widzę tę kurtkę - to jest jakaś sieciówka?
Stary 2016-01-14, 22:16   #1628
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:

Sławna bo raz pokazała się w takiej Lewandowska a kurtka zyskała miano 'kurtka ala Lewandowska' -pod takim hasłem szukają jej dziewczyny na Aliexpress
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 22:20   #1629
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem, że nie o to tylko pytam z ciekawości, bo pierwszy raz widzę tę kurtkę - to jest jakaś sieciówka?
https://www.facebook.com/Atak-limonk...88966/?fref=ts
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 22:22   #1630
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
https://www.facebook.com/Atak-limonk...6057016388966/

201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 22:22   #1631
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
Aaaa, ok Odpowiedź Goni bardzo niemiła. Ale właściwie dziewczyny z komentarzy też się przyczepiły, przecież tak jest z wieloma rzeczami - "skandynawskie" mieszkania, korsy, ombre itd. itp. - pełno tego na insta, pewnie w wielu wypadkach przyganiały kociołki garnkowi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-14, 22:23   #1632
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
wyprzedziłas mnie xD
Stary 2016-01-14, 22:26   #1633
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
i do tego zapięta na guziczek w stylu "ala sekretarka"
Maxi, dłaczego? Ta marynarka jest tak zła, a zapięta na guziczek wygląda jeszcze gorzej Jakoś mi to umknęło, myślałam, że żakiet był "puszczony luzem".

Już wolę stylówkę RLM, chociaż taka trochę gimbusiarska jest

Pomysły na tanie wegańskie dania u Fablunch Jadłabym.
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 22:44   #1634
why_so
Rozeznanie

Cytat:
Aaaa, ok Odpowiedź Goni bardzo niemiła. Ale właściwie dziewczyny z komentarzy też się przyczepiły, przecież tak jest z wieloma rzeczami - "skandynawskie" mieszkania, korsy, ombre itd. itp. - pełno tego na insta, pewnie w wielu wypadkach przyganiały kociołki garnkowi.

Wiadomo. Każdy ma prawo nosić to co chce, z reszta jak przychodzi na cos "moda", to jest po prostu łatwo dostępne.
Ale jeśli chodzi o ten jej komentarz to mnie lekko zdziwił, bo obserwowałam jej ig i miałam ja za trochę inna osobę. A takie określenie to dla mnie wiesniactwo. zwlaszcza, ze żadna z tych dziewczyn nie mówiła ze Goska wyglada w tej kurtce zle albo śmiesznie. Mowa była jednie o szale na nią.
Jak to mówicie, ulalo mi sie i moge spokojnie isc spac.

Stary 2016-01-14, 22:49   #1635
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Wiadomo. Każdy ma prawo nosić to co chce, z reszta jak przychodzi na cos "moda", to jest po prostu łatwo dostępne.
Ale jeśli chodzi o ten jej komentarz to mnie lekko zdziwił, bo obserwowałam jej ig i miałam ja za trochę inna osobę. A takie określenie to dla mnie wiesniactwo. zwlaszcza, ze żadna z tych dziewczyn nie mówiła ze Goska wyglada w tej kurtce zle albo śmiesznie. Mowa była jednie o szale na nią.
Jak to mówicie, ulalo mi sie i moge spokojnie isc spac.

Masz rację. Nie wiem do końca, kim jest ta dziewczyna i skąd wzięła się jej popularność, znam ją tylko stąd, ale słaba ta jej reakcja, prostacka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-14, 23:22   #1636
Silene1310
Raczkowanie

Hejka! Czytam to forum od kilkunastu dni i w końcu postanowiłam się wypowiedzieć, bo kilka z was pisało jakiś miliard postów temu, że chciałoby spotkać niektóre youtuberki na żywo. Mogę rozwiać wasze wątpliwości co do Karo - około 2,5 roku temu byłam na spotkaniu z nią i Boogiesilver. Jak Boogie była wyluzowana, tak Karolina sprawiała wrażenie mega spiętej, chciała wypaść bardzo dobrze i wywarła na mnie miłe wrażenie, zupełnie inne niż w internecie. Każda z obecnych dziewczyn (było nas ze 30) opowiadała coś o sobie i Karo komentowała te nasze wywody w wybitnie miły sposób, jeśli dobrze pamiętam, to powiedziała nawet, że nas podziwia za odjechane pasje i tak dalej. Nie wiem, jak wygląda na żywo teraz, ale w tamtym okresie była prześliczna, rzadko spotyka się taką urodę na ulicy. Za to koszmarnie ubrana - od stóp do głów w dżinsie - i umalowana :P.
Silene1310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 23:30   #1637
Nike04
Raczkowanie

https://youtu.be/WWTRwj9t-vU Filmik dziewczyny z kanału My Pale Skin i reakcja internautów na zdjęcia bez makijażu i z makijażem.
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-14, 23:34   #1638
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez Nike04 Pokaż wiadomość
https://youtu.be/WWTRwj9t-vU Filmik dziewczyny z kanału My Pale Skin i reakcja internautów na zdjęcia bez makijażu i z makijażem.
ludzie sa straszni

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 00:07   #1639
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Aż mi się łzy zakręciły w oczach..
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 00:15   #1640
PannaMadzia
Raczkowanie

przeczytałam ostatnie wypowiedzi i trochę nie rozumiem takiego pojazdu na maxa za ciuchy dziewczyn na wyjezdzie do LA. co one na pokaz mody pojechały? jak dla mnie wygladaja normalnie, jak setki dziewczyn na ulicy, kazdy ma swoj gust, bez przesady...nie ubraly sie w stroje na bal przebierancow ani w worki na ziemniaki nie wiem skad ten pojazd po nich. Buty jak buty, marynary jak marynary...Wy nie chodzicie w marynarkach ani balerinach w lecie? no ale może to tylko oja subiektywna opinia, że wyglądają ok a co do Maxineczki, to po tych fotach jakoś zupełnie nie przypomina mi tej osoby z kanału który prowadzi, magia kamery chyba. buzia inaczej wygląda, inne rysy twarzy po prostu i kształt
Stary 2016-01-15, 00:24   #1641
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
przeczytałam ostatnie wypowiedzi i trochę nie rozumiem takiego pojazdu na maxa za ciuchy dziewczyn na wyjezdzie do LA. co one na pokaz mody pojechały? jak dla mnie wygladaja normalnie, jak setki dziewczyn na ulicy, kazdy ma swoj gust, bez przesady...nie ubraly sie w stroje na bal przebierancow ani w worki na ziemniaki nie wiem skad ten pojazd po nich. Buty jak buty, marynary jak marynary...Wy nie chodzicie w marynarkach ani balerinach w lecie? no ale może to tylko oja subiektywna opinia, że wyglądają ok a co do Maxineczki, to po tych fotach jakoś zupełnie nie przypomina mi tej osoby z kanału który prowadzi, magia kamery chyba. buzia inaczej wygląda, inne rysy twarzy po prostu i kształt
moja subiektywna opinia jest taka, ze mi sie ich stroje, a zwłaszcza maxi nie podobują (katosu wygląda ok :P)

osobiscie do tego roku nie chodzilam w balerinkach, wtym roku da, bo melisy kupiłam i jakos inaczej noga wygląda :"D mam po balerinach kacze nogi i robia mi ogólną tradżę z figury
marynarki tez nie mam ani jednej xD
Stary 2016-01-15, 00:26   #1642
Adamantium01
Karo

pojazd na maxa raczej inaczej wygląda

każdy wyraził swoją opinię po prostu

i ja tam w marynary sie nie stroję :P

Edytowane przez Adamantium01
Czas edycji: 2016-01-15 o 00:29
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 00:48   #1643
Nike04
Raczkowanie

Gdybyście miały warte uwagi filmiki o analizie kolorystycznej typu urody ciepłe, zimne,wiosny, lata obojętnie jak leci to przygarnę linki. Artykuły też.
Stary 2016-01-15, 01:08   #1644
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ano dla mnie tez spoko.
Maxi! Gdzie ten luksus? Zlote skuwki i te pe. Poki co widze za krotka marynare i leginsy
uuuuuuups

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
i do tego zapięta na guziczek w stylu "ala sekretarka"
Jak widzę "a la sekretarka", to ciągle mam przed oczami Aleksandrę Moon:
https://www.instagram.com/p/66fSszg9nz/
ZAWSZE

I to nie jest moja sprawa, i niby mnie to nie interesuje, ale kminię, czy ona serio tak właśnie pracuje na jakimś stanowisku? I na jakim? :P
https://www.instagram.com/p/6-y212g9ha/
https://www.instagram.com/p/78bDQkA9hq/
https://www.instagram.com/p/_2yondA9vq/
(Aniołek na straży )
https://www.instagram.com/p/8lgkB6g9tH/

Ja też jestem z klubu "cycków uwalnianie, rozpięte koszule i dekolt V, czyli wszystko, co gorszy", ale no nie wiem... W porównaniu z tak mocnym makijażem i resztą już mi się nie podoba.

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Stylówka Maxi trąci myszką, podobny strój miałam na próbnym teście kompetencji w gimnazjum(ach te niedopasowane, przykrótkie marynarki w żarówiastych kolorach), kiedy był dress code nie musicie być na galowo, ale powinniście się ubrać bardziej elegancko Plus to, że jestem naczelnym hejterem balerinek na koturnach(tak się nazywa te buty Maxineczki?). No tradża
Noszę to od wiosny do jesieni od kilku lat. Mam kilka kolorów i wysokości zawsze. Hejtuj mnie.

Stylówka Maxi mi nie pasi.
Ale ja to w ogóle nie ubrałabym się jak którakolwiek z naszych vlogerek tam.

Chociaż marynarki noszę prawie codziennie.

---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ----------

Dołączam się do zachwytów nad Mostly.

Nie dość, że odwiedzasz tak piękne miejsca, to jeszcze sama jesteś piękna.

---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

Jak ktoś chce spróbować/zrobić sobie zapas, to na cocolicie jest pomadka Sylveco za szóstaka.
http://www.cocolita.pl/mydla/sylveco...a-z-peelingiem

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2016-01-15 o 01:03
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 01:27   #1645
Nike04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
uuuuuuups

Jak widzę "a la sekretarka", to ciągle mam przed oczami Aleksandrę Moon:
https://www.instagram.com/p/66fSszg9nz/
ZAWSZE

I to nie jest moja sprawa, i niby mnie to nie interesuje, ale kminię, czy ona serio tak właśnie pracuje na jakimś stanowisku? I na jakim? :P
https://www.instagram.com/p/6-y212g9ha/
https://www.instagram.com/p/78bDQkA9hq/
https://www.instagram.com/p/_2yondA9vq/
(Aniołek na straży )
https://www.instagram.com/p/8lgkB6g9tH/

Ja też jestem z klubu "cycków uwalnianie, rozpięte koszule i dekolt V, czyli wszystko, co gorszy", ale no nie wiem... W porównaniu z tak mocnym makijażem i resztą już mi się nie podoba.[COLOR=Silver][/url]
Za dużo wszystkiego, źle to wygląda. Jej makijaży nie lubie, a to tłumaczenie, że ma opadające powiekę dlatego wygląda jak źle wycieniowane też mam opadające powieki więc wiem jak to jest. Do tego dolna powieka pojechana jak u Zmalowanej.
Stary 2016-01-15, 01:40   #1646
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Gdybyście miały warte uwagi filmiki o analizie kolorystycznej typu urody ciepłe, zimne,wiosny, lata obojętnie jak leci to przygarnę linki. Artykuły też.
Ja polecam bloga - uwielbiam! http://ubierajsieklasycznie.pl/

Tu wstęp do analizy kolorystycznej:
http://ubierajsieklasycznie.pl/wstep...olorystycznej/

Tu mnóóóśtwo wpisów <3
http://ubierajsieklasycznie.pl/categ...kolorystyczna/

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2016-01-15 o 02:33
Stary 2016-01-15, 01:57   #1647
kiciakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Przecież w rosole nie będzie mięsa to będzie wegetariańsko co wy tam się znacie!!!!111
mięso wyciągnięte = zupa bezmięsna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-15, 02:05   #1648
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kiciakasia Pokaż wiadomość
mięso wyciągnięte = zupa bezmięsna
Ale to już nie będzie rosół, tylko zupa warzywna
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 02:12   #1649
Sasabina
maskott

mnie też nie urwały stylizacje dziewczyn. wiadomo, nie pojechały tam jako szafiarki, ale wyrazić opinię można :P buty rlm bardzo mi się kłócą z eleganckim makijażem i fryzurą

obejrzałam też vloga RLM. węszę tam celowe niepokazywanie reszty dziewczyn, aż tak sztucznie to odebrałam. co innego brak pokazywania prywatnych osób, ale każda z nich jest vlogerką. nie wiem. katosu i maxi należą do jakiejś sieci? nie kojarzę.
na dłuższą metę nie mogłabym słuchać RLM, ton i sposób mówienia totalnie mi nie odpowiada.
Stary 2016-01-15, 04:50   #1650
kiciakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Ale to już nie będzie rosół, tylko zupa warzywna
też prawda

Joanna Maja, wydawała mi się fajna, wciągałam te vlogi.
Aż do Tinder date. Pytanie na pierwszej randce: "za co w jesteś wdzięczny/wdzięczna?" zaważyło na NIE. Ale może to ja jestem nienormalna i nie widzę w tym nic górnolotnego, bardziej bym chyba uciekła, gdyby ktoś się mnie o to spytał na dzień dobry.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości