|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |||
|
Bang Bang Bang
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
Ja mam zamiar w końcu trochę odpocząć - dziś mogłam dłużej pospać, powłóczyć się w piżamie. Aktualnie szykuję obiad dla babci, później idziemy z mężem na spacer z psem, do dziadków, a pod wieczór pieczemy domową pizzę ![]() Cytat:
Śliczne są - mam zamiar dokupić jeszcze ze 2, o ile nie rozejdą się zanim tam trafię ![]() Cytat:
![]() Jeśli facet bawi się w papiery, wstążki itd., to jest to dla mnie niemal zjawisko ![]() Pokłóciłam się dziś z chłopem tak, że gdy wychodził z domu nawet się do siebie nie odezwaliśmy. Miał iść tylko do fryzjera i dorobić klucze, ale coś długo go nie było... W końcu wrócił - z perfumami na przeprosiny Chciałam je dostać na Święta - teraz muszę wymyślić sobie inny prezent
|
|||
|
|
|
#1622 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj to prawda, że prezent niezależnie od tego czy symboliczny czy wypasiony, jeśli ma być udany to wymaga to trochę zachodu. I powiem szczerze, że właśnie takie robią wrażenie. Gdy widać, że ktoś pomyślał i się postarał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też kiedyś udzielałam korepetycji i bardzo miło to wspominam. Lubiłam pracę z dzieciakami. I ogromną satysfakcje mi sprawiało jak im coraz lepiej szło w szkole ![]() A jakie muffiny? Szukam nowych inspiracji, bo robię w sumie dwa rodzaje na zmianę: czekoladowe i cytrynowe. Trochę już wieje nudą...
|
|
|
#1623 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zawsze któryś dzień Świąt spędzaliśmy razem - najczęściej u TŻ. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Polecam http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...ekoladowe.html http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...ekoladowe.html te są mega słodkie http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...i-chawowe.html
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|||||
|
|
|
#1624 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1625 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurczę jakoś mi te Q4 na święta nie pasują Chociaż zeszłorocznej porażki nic chyba nie przebije ![]() Cytat:
Matko bosko częstochosko , ja myślę że powinnaś się ze mną podzielić bo masz już tego zdecydowanie za dużo W home&you promocja, 10zł za drugą rzecz. Właśnie kliknęłam dwie włochate poszewki
CBT Edytowane przez mika93 Czas edycji: 2016-10-08 o 17:04 |
|||
|
|
|
#1626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudne Cytat:
i te zapachy i ta reklama jakos tak bardziej na sylwesterCytat:
Posprzątałam calą chate: pozmienialam zasłony na te bardziej jesienne, zienilam posciel, zrobiłam sobie zupke brokułowa i polecialam z sunia do lasu ![]() A teraz relaksik: kawka, gorzka czekolada, na stoliku świeca Cosy by the fire ( palę pierwszy raz i juz cos tam zaczyna czuć- uwielbiam ten zapach
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w zara home święta pełną parą!1475942885522.jpg1475942915348.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja się poklocilam z mężem to dostalam kwiaty i kabanosy
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1630 | |||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Co prawda idealnie mu nie wychodzi, ale doceniam, że w ogóle się stara A Twój odkrył ten talent tak nagle, przypadkiem? ![]() Mąż kupuje perfumy na przeprosiny, bo wie, że mam kręćka na ich punkcie. Poza tym zdaje sobie sprawę, że gdyby przylazł mi np. z bukietem róż, to kazałabym mu wsadzić je sobie w Za to można mnie udobruchać pizzą Cytat:
![]() Ja lubię muffiny jeść, ale nie lubię robić - idealnie do siebie pasujemy Cytat:
Za dużo? Jakie za dużo - w kwestii perfum nie istnieje dla mnie takie pojęcie ![]() Cytat:
Zawsze olewałam to Cosy, a już któryś raz czytam zachwyty nad nim ![]() Cytat:
Jeśli lubisz obie te rzeczy, to nie widzę powodu do śmiechu Ważne, że były przeprosiny
|
|||||
|
|
|
#1631 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ok, chata (jako-tako) ogarnięta, dziecko śpi, mąż wyszedł. Pozapalalam świece, cottanballsy i zastanawiam się co dalej
|
|
|
#1632 | ||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Oby udało Ci się dokupić ![]() Cytat:
Jak Zara Home wychodzi cenowo? Da się przeżyć? ![]() Też mam słabość do kocy. Mam 4 w Polsce i 4 w Holandii. Najbardziej ulubiony to ten przywieziony z Zakopanego, w renifery i śnieżynki. W okresie jesienno-zimowym jeździ ze mną w tę i wewtę.
|
|
#1633 | |
|
Zadomowienie
|
kupiłam w kiku dwie patery świąteczne na pierniczki czy inne ciasteczka
w ogole dużo było nawet ozdób itd a jeszcze wiecej na hallowen i wszystko mi sie podobało a i w kauflandzie są słodycze świąteczne ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
https://gotujmy.pl/muffiny-piernikow...is,230422.html |
|
|
|
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie były złote koce 😀 wszystko mają już na stronie! Generalnie cenowo zara home wypada różnie. Niektóre rzeczy były bardzo drogie, a niektóre w całkiem dobrych cenach.
Zakochałam się w ich zapachach świątecznych! Szczególnie w Gingerbread czy jakoś tak. Obłęd! Tak pachną święta. Mają 2 możliwości: zapach stojący z takimi patyczkami (i on ma wbudowana pozytywke ze swiąteczną melodyjką!!! to jest dopiero obłęd) i taki atomizer do psikania. Ewentualnie był też komplet 3 mydełek o tym zapachu. Za to moja mama oszalała na punkcie tego kalendarza adwentowego (jest takim samym freakiem świątecznym jak ja) i wróciłyśmy z nim do domu: http://static.zarahome.net/8/photos3...=1475588254328 Sprawdzcie sobie asortyment na stronie zara home 😀 Ja jestem w euforii że już naprawdę zaczyna się sezon!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kelis95 Czas edycji: 2016-10-09 o 02:23 |
|
|
|
#1635 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z pewnością wypróbuję. Gdybym miała przypraę piernikową to już by siedziały w piekarniku!Cytat:
Śliczny ten kelandarz. Właśnie siedzę w salonie i zastanawiam się gdzie mogłabym taki postawić. Uwielbiam takie rzeczy ![]() Z tej radości, że mam wolny wieczór po 21 już zasnełam na kanapie... Ale mam już obok kawę i zaraz się biorę za oglądanie dekoracji na stronie!
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
drogo jak dla mnie w zara home
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Później jadę do Kika. Może dołożyli coś swiatecznego.
|
|
#1639 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam plany na weekend że pół soboty pracuję, pół sprzątam a niedziela relaks. Tym czasem praca przeciągnęła się do wieczora a z racji tego że byłam niewyspana, zmarznięta i zmoknięta, dzisiaj przeziębienie mnie bierze na całego ![]() Cytat:
Jak ja się kiedyś posprzeczałam z moim to przeprosił i było ok ale kolejnego dnia kupował kwiaty na ślub znajomych w kwiaciarni i wrócił z woskiem. Byłam w ciężkim szoku. Cytat:
Dzięki za info! I tak pewnie 80% dnia spędzę w łożku to może chociaż coś na prezent znajdę. Masakra, spałam do południa tak byłam padnięta. Teraz dopiero będę śniadanie jadła. Nie lubię takich weekendów i zapuszczonej chałupy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie weekend mija na "ciuchowych" zakupach: płaszcz, buty, jeansy, swetry, topy itp. itd. W sieciówkach jeszcze nie rzuciły mi się w oczy świąteczne akcenty. Coś mi się wydaje, że za miesiąc wszystko ruszy pełną parą. Pamiętam, że jak jeszcze kiedyś mieszkałam we Wrocławiu, to 2 listopada wszystkie galerie tonęły w światełkach i choinkach
|
|
|
|
#1641 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, Edynburg - to miasto ma taki klimat, że nie mogę się doczekać go w świątecznej odsłonie
Dla mnie też A ja właśnie włączam "Kochajmy się od święta". Byłyście w kinie w tamtym roku? Oglądałyście? W ogóle jakieś premiery świąteczne nam się szykują w tym sezonie?
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mnie zachwyciło w Zarze, wrecz przeciwnie ceny z kosmosu: za poszewke na jaska 149 zl
To wole kupic w Eurofiranach za 19.99 i tak tez uczynie zaraz Ale mnie dzisiaj głowa boli
|
#1643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1645 | |||
|
Raczkowanie
|
Fakt, ceny niektórych rzeczy mocno przegięte. W ogóle dla mnie cały ten sklep to zagadka
Te ciuchy tam jakieś takie albo krótkie, albo szerokie. Nigdy nie umiem nic dla siebie znaleźć. Ale może to kwestia tego, że ja jestem ubraniowa konserwa. Całe życie jak pani z biura wyglądam Cytat:
Każemu czasami należy się taki dzień i wyrzuty sumienia są mocno niewskazane ![]() Cytat:
Też muszę się wybrać na takie zakupy.Cytat:
Ooo, byłam kilka lat temu w Edynburgu jakoś pod koniec września. Fakt, miasto ma niesamowity klimat. Pamiętam, że byłam zachwycona jak znalazłam całoroczny sklep z ozdobami świątecznymi. Gdzieś na starych dyskach powinnam chyba jeszcze mieć zdjęcia. Ależ Ci zazdroszczę! ![]() A ja robiłam dzisiaj przegląd szafy młodej i znalazłam czerwone śpiochy w renifery, akurat na teraz. Do Świąt na bank wyrośnie. Czyli jak nic muszę ją teraz w nie ubierać
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo, jak Sunmore nie rozumiem Zary. Dla mnie ten sklep jest mocno przereklamowany, a jakość jest nieadekwatna do ceny.
Obiecałam sobie, że w tym roku kupię jeszcze tylko torebkę i daję sobie bana przynajmniej do stycznia Jak wracałam dzisiaj autem z TŻ z galerii, to słuchaliśmy z pendrive'a piosenki Kate Winslet "What if" z "Opowieści wigilijnej" (tak a propos świąt ). Cóż, mój TŻ nie był zachwycony, bo jak stwierdził - nie lubi takich smętów
|
|
|
|
#1647 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgaduję, że kabanosy ucieszyły Cię najbardziej z tego zestawu ![]() Cytat:
Mąż odkrył talent przypadkiem. Jak wykombinował, że z juty można niezły "papier" do pakowania prezentów zrobić ![]() Cytat:
gdzie można to obejrzeć ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2016-10-09 o 15:58 |
||||
|
|
|
#1648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A muffinki z mąki pełnoziarnistej z jabłkiem i cynamonem, wyszły cudowne, a pierwszy raz robiłam
|
|
|
#1649 |
|
Konto usunięte
|
Byłam pooglądać troche rzeczy na święta w B&M ale mnie nic nie zachwyciło
|
|
|
|
#1650 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż ten kalendarz adwentowy mnie kusi Cytat:
Martyna też lubię Cosy by the fire, więc coś jest na rzeczy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

Jestem na etapie szukania receptury idealnej. Dwie poprzenie partie ( partie po 2 słoiczki
) konfitury wyszły za słodkie i za mało kwaskowe. Może macie jakieś sprawdzone przepisy? 

i te zapachy i ta reklama jakos tak bardziej na sylwester

chociaż ten kalendarz adwentowy mnie kusi