![]() |
#1621 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Cytat:
![]() U nas tez kiepska pogoda ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Ania
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Dzień dobry
![]() kurcze, skończyło sie moje spanie do 11:p Faktycznie ciezej tu ze spaniem, ale na szczescie szybko zasypiam, wiec jak w nocy pobudka na sprawdzenie tetna to prawie na śpiocha ![]() ![]() Asiek- pewnie nie mogla Ci udzielic zadnych informacji o maluchu. Cytat:
Ja tez nie rozumiem po co wybudzac dziecko podczas ktg? Co do ktg jeszcze- no mialam półtorej godziny. Nie wspomne ze wczesniej mialam dwa razy i tez takie dlugie. Myslalam ze wyzione ducha... Ale najważniejsze sprawdzili, Hani tetno sie uspokoiło wiec nie marudzilam ![]() Milego dnia wszystkim mamusiom ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60343556]Madzia właśnie wiem ze aparat ma dobry. Nawet dwa aparaty, bo ten drugi tez ok. Pamięci wewn ok 2gb to też niezle! Marzy mi się
![]() U nas tez kiepska pogoda ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Na aparat nie narzekam, robi ładne zdjęcia ![]() Dziewczynki używające Loveli do prania. Od 16'05 w Biedrze promocja ![]()
#1624 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Dzanet ja mam HTC Desire 620 i też sobie chwalę, z tym że pon ma przekątną 5,5 więc jest duży. Patrzę na fb a tam mój kolega zamieścił zdjęcie swojej ledwo co urodzonej córki - termin mieli na lipiec ![]() W przyszłym tygodniu mam mocne postanowienie zamówić sobie szlafrok i koszulę do szpitala i spakować przynajmniej siebie.
#1625 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Elaine-bath jestem na Zaspie ![]()
#1626 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torbę dla dziecka spakuje i zostawię w domu w razie co TZ podrzuci mi ją po pracy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1628 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Chudziaszek miałam ten telefon w pracy, fajny był ![]() Grunt żeby z mala bylo dobrze, to jednak prawie 2mc wcześniej Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
U mnie nic się nie dzieje. Miałam dziś już dwa ktg, bo pierwsze niskie wyszło, ale drugie już ok i łącznie leżałam 1,5h masakra:P także Haneczko nie jesteś sama:P
Czekam na śniadanie, mogli by już je przynieść ![]()
#1630 |
Zakorzenienie
|
Dzanet promocja jest na płyn i proszek
![]() Australia Ty już spakowana do szpitala? ![]()
#1631 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki leżące w szpitalu na patologii ciąży można sobie normalnie w leginsach czy dresach i tshircie być? Koszula to do porodu i po porodzie i chyba da tak radę ![]() Wrzucam Wam zdjęcia koszuli do karmienia z ciucha New Look Maternity wygląda jak sukienka ![]()
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Jak myslicie nie wygląda ta koszula za elegancko czy frywolnie jak na zabranie jej do szpitala?
#1634 | |
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj pochwalilam sie ze nie mam problemow ze snem, no to dzis pol nocy nje spalam ![]() ![]() Ja jak karmilam piersia to tez bralam Bartka do nas do lozka, bo nie wyobrazam sobie wstawac tyle razy w nocy. A tak tylko dalam piers i spalismy dalej. Choc mimo tego i tak chodzilam niewyspana , bo Bartek strasznie kiepsko nam sypial, duzo plakal w nocy (kolek nie mial). Tak juz spokojniej sie zrobilo nak skonczyl dwa latka , wtedy zaczal wiekszosc nocy przesypiac ladnie. Moze Corka bedzie laskawsza w tym wzgledzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
a ta Twoja koszula piekna. Jak najbardziej sie nadaje. Teraz duzo wlasnie koszul ciazowych/do karmienia robia takich ladnych ![]() a tak w ogole, to Madzia jakie Ty masz piersi! ![]() ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2016-05-14 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hahaha, pomyślałam to samo! ![]() ![]() Ciasto bananowe wstawione do piekarnika, to teraz mogę się wziąć za ogarnięcie mieszkania - rodzice w drodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Cytat:
Jejku,wstałam Koło 7 i jestem jakaś niedorobiona,byłam wczoraj na urodzinach kolegi i średnio się czułam szczerze mówiąc. Jakoś niedobrze mi było,więc się zawinelam z mężem do domu. A dziś i jutro mąż w pracy, znów sama siedzę. W dodatku czuje ciagle, że jestem spuchnieta. No to sobie ponarzekalam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja oczywiście muszę jeżdzić, bo mieszkam na wsi gdzie jest 1 sklep i to jeszcze tak wyposażony że masakra. Dzisiaj TZ był przed 8 rano po schab na obiad i już nie było ![]() Na duże zakupy jeździmy razem żeby podstawowe produkty w domu zawsze były, bieżące zakupy robię w wiejskim sklepiku ( albo dzieci posyłam). Do lekarza jeżdżę autem, ale nie mam z tym problemów żadnych. Cytat:
![]() Moje dzieci pojechały dzisiaj ze szkołą na zawody sportowe (biegi) do MOSiR-u. Pogoda pod psem- co chwilę pada, wrócą pewnie totalnie ubłoceni... Ale chociaż do około 14. mam ciszę i spokój w domu. Zaraz zabieram się za sernik z rosą ( wczoraj byłam w biedrze i była promocja na ser więc wzięłam, a co! ![]() Miłego dzionka! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zadomowienie
|
A ja jeszcze leżakuję. :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja juz po śniadanku ![]() Pogoda u nas też nie nastraja do spacerów, ale ja mam w planie romansowanie z żelazkiem wiec luz. Madzia nadaje się do szpitala ta koszula,a w dzień w leginsach też jak najbardziej. Tak patrzę na tę Madzi koszulę i mi się z granatovą skojarzyło, ma ją któraś?
![]() |
#1641 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piersi w ciąży urosły mi z B do dużego D ![]() Narobiłaś mi ochoty na ciacho ![]() Fajnie, że rodzice w gości przyjeżdżają zawsze to ktoś bliski będzie z Tobą ![]() Cytat:
Mój tz jeszcze z nocki z pracy nie wrócił. Uwielbiam jego kontraktowy nienormowany czas pracy wrrr ;/ Z opuchlizna może spróbuj pokrzywe wypić? Cytat:
![]() U mnie też pogoda do dup*** pada i chłodniej jest ![]() Kolejna robi mi ochotę na ciasto ![]()
![]() |
#1642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie było ponuro, ale teraz wyszło słoneczko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż ma niby stale godziny,ale ciągle coś wypada, już 2 weekend ma zajety:-/ nie wiem kiedy on ma odpocząć:-( boję się,że najszybciej to będzie jak będę rodzić i w szpitalu będę te 3 dni Kupiłam pokrzywe,ale pachnie melisa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Madzia, koszula super! I ja się pytam, gdzie w niej schowałaś brzuch? Jakbym nie wiedziała o ciąży, to bym się nie zorientowała! I dołączam do funclubu twoich piersi ![]() ![]()
![]() |
#1645 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Piersi masz całkiem fajne ![]() Ja już mam H miskę więc ![]() Wczoraj mąż zapytał gdzie się podziały jego cycuszki, kiedy zdjęłam biustonosz... No cóż niech już zacznie zbierać kasiure na plastykę piersi ![]() A ja muszę się też pożalić bo wczoraj miałam całe popołudnie i wieczór taką biegunkę jakiej już dawno nie pamiętam.. ![]() ![]() ![]() I zauważyłam, że zaczęły mi puchnąć nogi, w sensie kostki i stopy ![]() Jeszcze 40 dni ![]() Spokojnego dnia życzę i spadam coś porobić bo leń dzisiaj totalny... Aaa i podbijam pytanie gdzie Weronia?? I Olinka?? Mam nadzieję, że u nich wszystko dobrze.
![]() Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2016-05-14 o 09:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Wtajemniczenie
|
A dopiero co narzekałyśmy na mdłości i nie mogłyśmy doczekać się żeby poznać płeć... kiedy to zleciało?
![]() |
#1647 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() Daj znac jak po obdchodzie ![]() Cytat:
Szczupla, brzuch jak pilka, a koszule miala w partnerkę, nie za długą, nie za krotka, dekold taki ze ho ho ![]() Mozna mozna ![]() ![]() Ja leze na porodowce ogolnie i tu tez dziewczyny tak chodza, w legginsach, tshirt ![]() Co niektore w koszulach. Przy dziewczynach podwijac koszule to pal licho, ale jak ich mezowie sa na sali, a tu trzeba ktg podpiąć, to wtedy lepiej te spodnie miec ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
U nas po wczorajszej wieczornej burzy i deszczu tez dzis chlodniej, pochmurno i cos zaczyna kropic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro Zofii, jest takie porzekadło ludowe, ze jak w ten dzień pada to potem chyba z 40dni deszczu, oby to nie zadziałało w tym roku Ale ja się pytam gdzie Ty miałaś upały? Bo moje nogi nie widziały jeszcze krótkich spodenek ani sandałów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.