|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#16561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#16562 |
Zadomowienie
|
a ja jestem zla bo czekam na pierwsze zamowienie z kat 8 no i mialaby byc dzis ale bedzieza tydzien ;(
bo mialam wstrzymana paczke iw sumie moglsbym puscic ja kurierem ale stwierdzilam ze placic za kuriera nie mam zamiaru skoro paczki sa co tydzien to poczekam chociaz ja chce paczke juz!
#16563 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam tą szminkę, kiedyś ją wzięłam z demo, bo cena mnie zachęciła (14,90) używałam jej moze z 2 razy. Jak dla mnie kolor jest za mocny. Musiałam jej nakładać bardzo malutko. A co do trwałości to mogę dać wielki +, bo naprawdę bardzo długo miałam ją na ustach.
![]() |
#16564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16565 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A pytałam o te szminki telefonicznie i mimo, że nie ma ich w Panoramie, to przeciez są na Formularzu Zamówień, więc bedziemy mogły zamówić 2 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#16566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ja nic nie płacę za ten zapach, wogóle go nie mam uwzględnionego na fakturze ![]() a dlaczego nie dali mi tej kuracji parafinowej tylko maseczkę błotną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16567 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16568 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16569 |
Raczkowanie
|
hey dziewczyny
pisze bo chcialas sie podzielic informacją, że szminka z demo, zamowilam sobie sparking nude i jest ekstra, przychodzi , blyszczy sie lepiej niz ta polyskujaca co reklamowali w telewizji, polecam serdecznie tez sie balam czy przyjdzie ale jest wiec avon sie stara a w 8 mialam zero brakow |
![]() ![]() |
![]() |
#16570 |
Raczkowanie
|
Hej Avonomaniaczki!!
Czy moge się do was dołączyć?? Przyjmiecie mnie w swoje skromne progi :P Jestem Konsultantką Avon od 7 kampanii, okręg 517 - Toruń. Pozdrawiam Daga |
![]() ![]() |
![]() |
#16571 |
Raczkowanie
|
DZiewczyny mam pytanie: W katalogu 9 na stronie 24 jest"Metaliczny błyszczyk do ust" i przy nim sa jeszcze inne szminki..i ... i sa wybory kolorów ale nie wiem czy one obowiazuja do tego błyszczyka czy do szminek???
|
![]() ![]() |
![]() |
#16572 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16573 |
BAN stały
|
cześć
![]() btw. już powinny przychodzić nagrody z tego konkursu plebiscytowego, dostałyście może? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#16574 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale wiesz co ja bym do nich napisała że zamiast kuracji parafinowej dostałaś maseczkę...I ci pewnie odpsizą że przepraszają za pomyłke i doślą w nastepnej paczce kuracje a maseczke w ramach przeprosin możesz sobie zatrzymac ![]() Bo oczywiście za swoje pieniążki jej nie będziesz odsyłała ![]() ![]() No przecież metaliczny błyszczyk ma numer 2 i odcienie przy których jest dwójka napisana to do błyszczyku..o to ci chodzi ?
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-06-29 o 09:46 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#16575 | |||
Raczkowanie
|
tylko wczoraj mnie tu nie bylo i chyba z 10 stron nadrabiania
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16576 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a na katalog 9 nie ma ofert netto?? Moze macie ich skany??
Mam tez takie pytanko: Co mam napisać w mailu jak chce wysłąć rozwiaznaie krzyzówki??Imię nazwisko??Adres??Czy tylko hasło???I z której krzyzówki?? |
![]() ![]() |
![]() |
#16577 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam i również pozdrawiam ![]()
![]() |
#16578 |
Rozeznanie
|
wysyłałam do nich maila w tej sprawie i trzeba podac haslo oraz swoje dane osobowe(nazwisko,imie,adr es)
|
![]() ![]() |
![]() |
#16579 |
Raczkowanie
|
z netto 10 wezmę sobie
-bransoletke doily -ZESTAW PEDZEL.MAKIJAZ 5,9 -pierścionek CANDID nie pamietam jak wygląda ta FIKUSNA TOREBKA, KOMPL.BIZUTERII ENAMOUR, KOSMETYCZKA AVON COLOR, KOSMETYCZKA NAIL EXPERT ... jeszce pewnie cos wymysle potrzebnego z netto - nie ma sily ![]()
#16580 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16581 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a juz po konkursie bo to bylo chyba do 20 czerwca ;/
![]() |
#16582 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16583 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to wyslij hasło z krzyżówki nr 6,hasło brzmi:metamorfozy:rolleye s:może cos wygramy ![]() Edytowane przez martusia5554 Czas edycji: 2007-06-29 o 10:21 Powód: sorry,ze post pod postem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16584 |
Raczkowanie
|
[QUOTE][/QUOTE]Witajcie kochane
![]() ![]() Ja także jestem mozna powiedziec uzależniona od avonku ![]() ![]() Mam do was pare pytan odnosnie katalogu 9/2007,ale najpierw chcialabym podzielić sie z wami moim spostrzeżeniami dotyczącymi zakupow z katalogu 8. Dostalam dwie smineczki nablyszczające: *mauve moon-odcien podpasował mi,lekko- ciemny róz *pink kiss-niestety za jaskrawy dla mnie-mocny róz Super trwała szminka o intensywnym połysku: *stay pink- ostry róz-ale pomadka faktycznie super trwała,trzymała sie cały dzień-a zmyć ja mogłam dopiero mleczkiem do demakijazu-wielki plus za trwałość ![]() Tusz "Pełnie rzęs"-bardzo jestem z niego zadowolona ![]() Podkład matujący o konsystencji musu-odcien almond-odcien za jasny dla mnie ![]() A teraz moje pytanka ![]() Czy odcien "Champagne Glow" jest jasniutki,faktycznie taki jasny brązik? Szukam ciemniejszego odcienia podładu muss-co myslicie o "warmest beige"? Bardzo prosze o fotki jesli mozna ![]() Super trwala pomadka o intensywnym połysku-czy kolor "forever my honey" to ciemny czy jasny braz? To byłoby natyle ![]() Kurcze nie wkleiły mi sie fotki ![]() ![]() Udało sie ![]() Edytowane przez Kasiulka28 Czas edycji: 2007-06-29 o 22:02 Powód: umieszczenie fotek |
![]() ![]() |
![]() |
#16585 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16586 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dam dam ![]() ![]() Cytat:
Ja to nigdy nie czekam na netto bo nigdy mi nie przychodza ksoemtyki z tej oferty ![]()
![]() |
#16587 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16588 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja piszesz posta masz na górze(tam,gdzie masz zmiane koloru,buzke) no i po tej buzce jest taka czarna wsuweczka musisz na nią kliknąc i tam mozesz dodac załączniki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Champagne Glow to moim zdanie nie jest braz ![]() ![]() A zdjecia pomadki Forever my honey wklejalam tu i nieraz opisywalam ![]() A tak w ogole to dzowinilam do biura i zapytalam sie czy nie ma szans na szybsza dostawe paczek, to pani powiedziala mi, ze czas oczekiwania jest taki sam jak wczesniej, tylko ze teraz w dni robocze wbila sie sobota z niedziela i dlatego tylo to trwa---taaa, czas oczekwiania jest 'taki sam' ![]() ![]()
![]() |
#16590 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ten odcien champagne glow róznie na różnych ustach wygląda...moim zdaniej wpada w lekki brązik ![]() a co do pań z biura avonu...one wszystkie nie wiedzą o co chodzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.