![]() |
#16681 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Ja jestem ze Skierniewic i tez mam dostawe na poniedziałek i tak wam dziewczyny zazdroszcze ze dostałyscie dzisiaj byloby cudownie gdybym dostala ale to mala szansa u mnie Pozdrawiam i zycze milego wieczorku.Zmykam do męza bo wczoraj złamał rękę i cale wakacje spedzamy razem z dziecmi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() [quote=elffee;4670106]jezeli w ogole jakies slady zobaczysz to bedziesz szczesciara. nie polecam, zadnych efektow. przy regularnym stosowaniu codzien samoopalacz powinno sie nakladac przynajmniej co 2 lub nawet 3 dzien po uprzednim oczyszczeniu i peelingu skory ![]() pozdrowionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16683 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W każdym razie jest wybór - od zeszłego roku zostały wprowadzone nowe zasady i nie ma obowiązku przynależności do okręgu według miejsca zamieszkania.
![]() |
#16684 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam dzien wysylakowy D i powinnam paczke dostac w poniedzialek, a tu taka niespodzianka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16685 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16686 |
Raczkowanie
|
patusia 22 wysłałam Ci maila
|
![]() ![]() |
![]() |
#16687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może dziewczyny jesteście z tego samego wydziału, roku, a może nawet z tej samej grupy seminaryjnej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16689 |
Wtajemniczenie
|
Hej, czy któraś z Was posiada krem ten nowy Retroactive 25+ i jest w stanie wstukać jego skład lub zrobic fotke żeby ktoś z biochemii go 'rozpracował'?
Kusi mnie kupno tego kremu ale chcialabym dowiedziec sie czy rzeczywiscie ma tam skladniki ktore pozytywnie wpłyną na cere. ![]() ![]() ![]()
#16690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z Island vibe mam mgielke- calkiem ladny zapach-podoba mi sie ![]()
![]() |
#16691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wywąchałam je wszystkie w COKu ostatnio i zaden mi nie przypadł do gustu ![]() ![]()
![]() |
#16692 |
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj w COKu i spotkała mnie miła niespodzianka
![]() ![]() Tak się podjarałam, że kupiłam 3 takie zestawy po 4 kremy, chociaż planowałam zamówić na paczkę pod koniec katalogu. I mam teraz 3 balsamy i 3 różne maseczki ![]() Sorki, że tak się chwalę, ale to z radości ![]() ![]()
#16693 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16694 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam w gronie szczęściar ![]() Cytat:
![]() Co do kuracji dotleniającej, odkąd ją mam, przestałam kupować Nizoral. Profilaktycznie stosuję ją raz na kilka dni i łupieżu jak dotąd ani widu ani słychu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I teraz jeszcze lekkie podsumowanie zamówienie ![]() * mgiełka do włosów Exotic Beaches, żel Spa z netto, olejek w żelu SSS i słynne już chusteczki antyperspiracyjne niestety do mnie nie dotarły. (Już chyba wczoraj pisałam,że tak czuję, iż faktura internetowa nie będzie się zgadzała z jej papierowym odpowiednikiem ![]() * tusz "pełnie rzę"- co tu dużo pisać, wzięłam na zapas. Jest dla mnie super, choć dość szybko mi wysycha. * spray Island Vibe- faktycznie piękny zapach * szampon i maseczka kiwi+papaja- jak na razie super * poczwórne cienie Sandy Corals- śliczne! Będę mogła nimi robić super mozaikę na oczach ![]() Reszta znana, takie tam pierdołki użytku codziennego ![]()
TP wg OM- 30.10.2015 r. ![]() Kingusia ![]() Edytowane przez littlevenus Czas edycji: 2007-06-29 o 20:45 Powód: zapomniałam o cieniach:) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#16695 |
Wtajemniczenie
|
Sorry, coś się komp zawiesił i wyszedł dubel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16696 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Powiedział, że z wyjątkiem następnej regularnej (wyjeżdża z WRO), powinien być zawsze wcześniej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#16697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16698 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy wiecie która ze szminek nabłyszczających da efekt podobny do koloru Pink Shine z metalicznych? Szukam różu raczej delikatniejszego, transparentnego, nie Barbie'owego
![]()
![]() |
#16699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#16700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz wakacje sie mzaczynaja co w moim przypadku oznaza mniejsze zamowienia, ale zawsze cos jest. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16701 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#16702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba ten zam u Ciebie byl, bo mi to samo mowil ze jedzie nad morze i ze nastepna paczka moze bedzie w pon, bo w niedziele to nie wybada jezdzic. To ja mu powiedzialam ze moze w Niedziele przywiesc mi to nie przeszkadza, to powiedzial ze jeszcze zobaczy ile bedzie mial paczek do rozwiezienia ![]() Ja tez jestem z Wroclawia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16704 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj się popstrykałam Paris i spodobało się mojemu Tż ale powiedział, że kiedyś, jak był mały, kupił mamie na dzień matki czy urodziny jakiś zapach w kiosku za 10zł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16705 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4672773]Dzisiaj się popstrykałam Paris i spodobało się mojemu Tż ale powiedział, że kiedyś, jak był mały, kupił mamie na dzień matki czy urodziny jakiś zapach w kiosku za 10zł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16706 |
Rozeznanie
|
Baterie mi padły, więc zdjęcia nie zrobię, ale podam skład:
Krem Retroactive na noc: aqua, glycerin, cyclopentasiloxane, c12-13 alkyl lactate, c12-13 alkyl benzoate, glyceryl polymethacrylate, silica, phytol, peg-40 stearate, steareth-2, carbomer, glyceryl stearate, hydrogenated polydecene, benehyl alcohol, parfum, sodium hydroxide, hydrogenated polyisobutene, phenoxyethanol, disodium edta, diazolidinyl urea, dimethicone crosspolymer, dimethicone, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, oryzanol, retinol/saccharomyces polypeptide, sodium dehydroacetate, trimethylsiloxysilicate, benzophenone-4, helianthus annuus seed extract, andrographolide, panthenol, sodium hyaluronate, caprylic/capric triglyceride, phosphoric acid, hydrolyzed milk protein, plankton extract, glycine soja extract, phaeodactylum tricornutum extract, tocopherol, ci 60730, ci 42090<27895-036> Krem Retroactive na dzień: aqua, glycerin, ethylhexyl methoxycinnamate, dimethicone, isodecyl isononanoate, ethylhexyl salicylate, butylene glycol, butyl methoxydibenzoylmethane, peg-8, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, benzophenone-3, phytol, polymethyl, methacrylate, squalane, parfum, phenoxyethanol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, disodium edta, hydrogenated lecithin, kaempferia galanga root extract, polysorbate 60, chlorphenesin, oryzanol, retinol/saccharomyces polypeptide, sodium dehydroacetate, helinthus annuus seed extract, andrographolide, panthenol, sodium hyaluronate, caprylic/capric triglyceride,phosphoric acid, hydrolyzed milk protein, plankton extract, glycine soja extract, phaeodactylum tricornutum extract, tocopherol, <1005983-037>
#16707 |
Wtajemniczenie
|
ojej dziekuje Ci slicznie
![]() Juz lece na biochemie i podaje sklady do analizy. Mam nadzieje ze nie tylko mi sie to przyda ![]()
#16708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#16709 |
Zadomowienie
|
Aj dziewczynki jestem zauroczona zapachem ochronnej maski do wlosow papaja i marakuja
![]() ![]()
#16710 |
Zakorzenienie
|
Kochane A Co Wtedy Jeśli Kurier Nie Zastanie Nikogo W Domu? Gdzie Wędruje Paczka?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.