Wszystko o Avonie - Część II - Strona 557 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-29, 18:36   #16681
Basienka27
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Ja jestem ze Skierniewic i tez mam dostawe na poniedziałek i tak wam dziewczyny zazdroszcze ze dostałyscie dzisiaj byloby cudownie gdybym dostala ale to mala szansa u mnie Pozdrawiam i zycze milego wieczorku.Zmykam do męza bo wczoraj złamał rękę i cale wakacje spedzamy razem z dziecmi.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 18:41   #16682
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamilcia.Nowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny ten samoopalacz "pocałunek słońca" w sprayu, nie zostawia zadnych sladów??Bo nie chce byc żółta zamiast ładnie opalona:P
wiesz ja mialam ten samoopalacz i powiedzmy ze nie byl najgorszy ale tez nie byl super kiedys byl taki w piance i ten byl super dla mnie

[quote=elffee;4670106]jezeli w ogole jakies slady zobaczysz to bedziesz szczesciara. nie polecam, zadnych efektow. przy regularnym stosowaniu codzien

samoopalacz powinno sie nakladac przynajmniej co 2 lub nawet 3 dzien po uprzednim oczyszczeniu i peelingu skory

pozdrowionka
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 18:49   #16683
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 2003 Pokaż wiadomość
Witaj, co do zapisywania sie przez internet to bym nie polecała. Przekonałam sie na własnej skórze że dobra liderka to skarb, bo nie wszystkie sie interesują swoimi konsultantkami, zależy im tylko na podpisaniu umowy a potem radź sobe sama. Moja liderka pomaga gdy brakuje mi do któregoś progu, czy jakiegoś programu zarobkowego, zawsze dzwoni do avonu gdy mam jakieś pytanie wiec już sama nie muszę sie tym martwić bo ona dobrze wszytko wytłumaczy, ale moja koleżanka już nie trafiła tak dobrze i jest zdana praktycznie na siebie. Dlatego może napisz z którego jesteś miasta a napewno avonki kogoś dobrego Ci doradzą, ja bym sie nie zdawała na ślepy los.
Masz rację, liderzy są rozmaici i nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Choć radziłabym liczyć tylko na siebie. Liderzy interesują się konsultantkami na początku, potem ich zainteresowanie słabnie. W końcu konsultantka staje się tylko pozycją na liście...smutne.

W każdym razie jest wybór - od zeszłego roku zostały wprowadzone nowe zasady i nie ma obowiązku przynależności do okręgu według miejsca zamieszkania.
Stary 2007-06-29, 18:57   #16684
elektra11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KassiaKonsultantka Pokaż wiadomość
Eeeej!! a czego tak ?? Ja tez chce!! chociaz mam dopiero dostac we wtorek
a jaki Wy (co dzis dostalyscie paczki) macie dzien wysylkowy?

Ja mam dzien wysylakowy D i powinnam paczke dostac w poniedzialek, a tu taka niespodzianka I jeszcze kurier mi powiedzial ze raczej bedzie zawsze wczesniej przywozil paczki A mi to pasuje

elektra11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:00   #16685
2003
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Masz rację, liderzy są rozmaici i nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Choć radziłabym liczyć tylko na siebie. Liderzy interesują się konsultantkami na początku, potem ich zainteresowanie słabnie. W końcu konsultantka staje się tylko pozycją na liście...smutne.

W każdym razie jest wybór - od zeszłego roku zostały wprowadzone nowe zasady i nie ma obowiązku przynależności do okręgu według miejsca zamieszkania.
Tak ale dobrze żeby interesowali sie chociaż do zakończenia TPS bo przez ten czas już sie wszystkiego każda z nas dowie i będzie mogła sama funkcjonować a na początku taka pomoc jest na prawdę nieoceniona. Przecież na początku żadna z nas nie ma konkretnej koncepcji jak w tym wszystkim sie odnaleźć i trzeba nam troszkę pomóc a potem już z górki
2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:04   #16686
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

patusia 22 wysłałam Ci maila
asiak55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:06   #16687
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
ja się kiedyś zgłaszałam przez internet ale daremna sprawa. Najlepiej iść do jakiegoś okręgu i tam się zapisać jeśli wiesz gdzie w Twojej miejscowości jest ten budynek z Avonu to śmiało zagośc tam
Ja sie tam zgłaszałam i do mnie za jakiś czas zadzwoniła koordynatorka z mojego miasta. Chociaż nie podałam telefonu Chyba musiała z książki tel. wziąć
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 19:07   #16688
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
hej Asiak55 ja też się wczoraj obroniłam
Cytat:
Napisane przez asiak55 Pokaż wiadomość
co za zbieg okoliczności: ten sam dzień i to samo miasto. gratuluję Ci

Może dziewczyny jesteście z tego samego wydziału, roku, a może nawet z tej samej grupy seminaryjnej ... a o tym nie wiecie ....
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:12   #16689
Ahtaga
Wtajemniczenie

Hej, czy któraś z Was posiada krem ten nowy Retroactive 25+ i jest w stanie wstukać jego skład lub zrobic fotke żeby ktoś z biochemii go 'rozpracował'?
Kusi mnie kupno tego kremu ale chcialabym dowiedziec sie czy rzeczywiscie ma tam skladniki ktore pozytywnie wpłyną na cere.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:21   #16690
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A ja wacham na pachnacej stronie NEW JORK-identycznie dla mnie pachnie jak Passion Dance..
LOndon-slodki ,mily
PARIS--jak meski zapach.

Nie zamawiam zadnego-zaden mnie nie zachwycil.Wole Island Vibe ktore mam i nie zdaze zuzyc do konca lata a jest cudny..

Z k9 napewno biore
Mgielke do ciala kokos i papaja -przyda sie na rok szkolny dobra do odswiezania po w-fie jak nie ma mozliwosci prysznica
I zel Summer Brust- slicznie pachnie.

A co do scrubu z k8 tropical zing czy cos takiego-ten zielony to slicznie pachnie - dzis wyprobuje.
A pomadka z betakarotenem jest tlusta i w ogole nie nadaje koloru ..szkoda
wedlug mnie New Y. i passion dance to zupelnie rozne zapachy.NY ani troszke mi Passion nie przypomina

Z Island vibe mam mgielke- calkiem ladny zapach-podoba mi sie
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:24   #16691
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwilinka Pokaż wiadomość
wedlug mnie New Y. i passion dance to zupelnie rozne zapachy.NY ani troszke mi Passion nie przypomina

Z Island vibe mam mgielke- calkiem ladny zapach-podoba mi sie
London mi bardzo przypomina Island Vibe

Wywąchałam je wszystkie w COKu ostatnio i zaden mi nie przypadł do gustu jeden był całkiem całkiem tylko nie pamietam który to był napewno to nie ten słodki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 19:26   #16692
Agrippinilla
Rozeznanie

Byłam dzisiaj w COKu i spotkała mnie miła niespodzianka Przy zakupie 4 kremów Retroactive albo trzech wód Shine gratis dodawali zestaw Spa - balsam śródziemnomorski na noc + jedną z trzech maseczek, do wyboru sake, biała herbata lub z minerałami z Morza Martwego

Tak się podjarałam, że kupiłam 3 takie zestawy po 4 kremy, chociaż planowałam zamówić na paczkę pod koniec katalogu. I mam teraz 3 balsamy i 3 różne maseczki

Sorki, że tak się chwalę, ale to z radości Musiałam pochwalić Avon, czasem na to zasługuje
Stary 2007-06-29, 19:31   #16693
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

Cytat:
Napisane przez szczesliwa19 Pokaż wiadomość
Może dziewczyny jesteście z tego samego wydziału, roku, a może nawet z tej samej grupy seminaryjnej ... a o tym nie wiecie ....
byc może dlatego wysłałam prv
asiak55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:42   #16694
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
widzę, że jesteś z zachodniopomorskiego a skąd dokładnie ? no ja mam właśnie dostać paczuszkę w poniedziałek ale liczę, że szybciej ją przywiezie, bo już się nie mogę doczekać
Podlegam pod Szczecin, choć mieszkam 80 km od niego Przepisałam się 2 lata temu z innego okręgu, bo moja koordynatoka okazała się być *&%#$^

Cytat:
Napisane przez elektra11 Pokaż wiadomość
Ja tez wlasnie dostalam paczke, a tez powinnam w poniedzialek.
Witam w gronie szczęściar

Cytat:
Napisane przez Nillette Flow Pokaż wiadomość
I co z ta maseczką za 4,50? Warto robić zapasy?

Aha, warto zainwestować w kurację dotleniająca do skóry głowy AT?
Maseczka suuuper, zdążyłam wziąć już prysznic i łepetynę umyć. Używam na codzień AT, zestaw maseczkę i szampon kiwi + papaja wzięłam jako alternatywę dla nich. Moja fryzjerka ostatnio strasznie na mnie nakrzyczała,że ciągle używam tych samych specyfików do włosów, przez co się one niszczą. I kazała coś dobrego kupić na zastępsto od czasu do czasu. Zobaczymy, czy mój wybór okazał się dobry, jak na razie jest ok. Zapach zniewalający, włoski gładkie i puszyste

Co do kuracji dotleniającej, odkąd ją mam, przestałam kupować Nizoral. Profilaktycznie stosuję ją raz na kilka dni i łupieżu jak dotąd ani widu ani słychu

Cytat:
Dzień wysyłkoy D mam

Cytat:
Ja mam dzien wysylakowy D i powinnam paczke dostac w poniedzialek, a tu taka niespodzianka I jeszcze kurier mi powiedzial ze raczej bedzie zawsze wczesniej przywozil paczki A mi to pasuje
Mi również kurier (nawiasem mówiąć bardzo fajny pan) powiedział, że paczki już tak właśnie będą szybciutko przychodzić. A ja durna, tak wczoraj na nich biadoliłam, że zmian im się zachciało....

I teraz jeszcze lekkie podsumowanie zamówienie :
* mgiełka do włosów Exotic Beaches, żel Spa z netto, olejek w żelu SSS i słynne już chusteczki antyperspiracyjne niestety do mnie nie dotarły. (Już chyba wczoraj pisałam,że tak czuję, iż faktura internetowa nie będzie się zgadzała z jej papierowym odpowiednikiem )
* tusz "pełnie rzę"- co tu dużo pisać, wzięłam na zapas. Jest dla mnie super, choć dość szybko mi wysycha.
* spray Island Vibe- faktycznie piękny zapach
* szampon i maseczka kiwi+papaja- jak na razie super
* poczwórne cienie Sandy Corals- śliczne! Będę mogła nimi robić super mozaikę na oczach

Reszta znana, takie tam pierdołki użytku codziennego Pozdrawiam!

Edytowane przez littlevenus
Czas edycji: 2007-06-29 o 20:45 Powód: zapomniałam o cieniach:)
littlevenus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:44   #16695
MaT
Wtajemniczenie

Sorry, coś się komp zawiesił i wyszedł dubel
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:45   #16696
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
mam jeszcze do Was pytanie CZy jesli złożę zamówienie w poniedizałek i zaznacze że odbiór w COKu to czy do końca tygodnia(6.07 2007) będzie paczucha?? czy dopiero w "normalnym terminie( czyli 10-tego) bo chce wyjechac i nie wiem czy mam czekac do 10-tego z dostawą do domu czy moze by wcześniej przyszla jak myślicie??? z góry dzięki
Jak wejdziesz do strefy, to tam jest zawsze do wyboru kilka wersji dostaw i na końcu do COK i w okienku są wpisane miasta i data dostawy, więc jak odpowiednio wybierzesz, to nie będziesz czekała aż do dostawy regularnej
Cytat:
Cytat:
Mój kurier był dzisiaj bardzo wcześnie, a powinien być w poniedziałek, mój dzień D.
Powiedział, że z wyjątkiem następnej regularnej (wyjeżdża z WRO), powinien być zawsze wcześniej
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:52   #16697
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
mi powiedział to samo cieszę się bo czekanie przez cały weekend na paczuszke byłoby katorgą teraz mogę spokojnie zasiąść i obejrzeć dokładnie papierkową wersje katalogu 9 i spisać to co biorę na pewno dobrze, że w lipcu mam imieniny, to zawsze jeszcze wpadną jakieś drobniaki od rodzinki
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:57   #16698
Waniencja
Raczkowanie

Dziewczyny, czy wiecie która ze szminek nabłyszczających da efekt podobny do koloru Pink Shine z metalicznych? Szukam różu raczej delikatniejszego, transparentnego, nie Barbie'owego
Stary 2007-06-29, 19:59   #16699
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w COKu i spotkała mnie miła niespodzianka Przy zakupie 4 kremów Retroactive albo trzech wód Shine gratis dodawali zestaw Spa - balsam śródziemnomorski na noc + jedną z trzech maseczek, do wyboru sake, biała herbata lub z minerałami z Morza Martwego

Tak się podjarałam, że kupiłam 3 takie zestawy po 4 kremy, chociaż planowałam zamówić na paczkę pod koniec katalogu. I mam teraz 3 balsamy i 3 różne maseczki

Sorki, że tak się chwalę, ale to z radości Musiałam pochwalić Avon, czasem na to zasługuje
czy mogłabyś zrobic fotke zeby byl widoczny sklad tego kremu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 20:03   #16700
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Ja jestem ze Skierniewic i tez mam dostawe na poniedziałek i tak wam dziewczyny zazdroszcze ze dostałyscie dzisiaj byloby cudownie gdybym dostala ale to mala szansa u mnie Pozdrawiam i zycze milego wieczorku.Zmykam do męza bo wczoraj złamał rękę i cale wakacje spedzamy razem z dziecmi.
Ja tez jestem ze Skierniewic i rowniez mialam nadzieje ze paczka moze dziwnym trafem przyjdzie dzis
Chociaz wakacje sie mzaczynaja co w moim przypadku oznaza mniejsze zamowienia, ale zawsze cos jest. Juz nie moge sie doczekac, bo sobie oczywiscie tez nie odmowilam paru rzeczy...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 20:15   #16701
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A ja wacham na pachnacej stronie NEW JORK-identycznie dla mnie pachnie jak Passion Dance..
LOndon-slodki ,mily
PARIS--jak meski zapach.
A gdzie ty wąchałaś z pachnącej strony London ..bo w 09 nie ma pachnącej

Cytat:
Napisane przez malwilinka Pokaż wiadomość
Dla mnie tak samo, NY a Passion Dance to dwa różne zapachy

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 20:20   #16702
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
A gdzie ty wąchałaś z pachnącej strony London ..bo w 09 nie ma pachnącej

Dla mnie tak samo, NY a Passion Dance to dwa różne zapachy
ja właśnie zamówiłam Paris bo znałam jej zapach. Na spotkaniu Klubu Róży otrzymałam katalog 10, chociaż dopiero składałam zamówienie z 8 i w 10 jest pachnąca strona
Stary 2007-06-29, 20:26   #16703
elektra11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Mój kurier był dzisiaj bardzo wcześnie, a powinien być w poniedziałek, mój dzień D.
Powiedział, że z wyjątkiem następnej regularnej (wyjeżdża z WRO), powinien być zawsze wcześniej

To chyba ten zam u Ciebie byl, bo mi to samo mowil ze jedzie nad morze i ze nastepna paczka moze bedzie w pon, bo w niedziele to nie wybada jezdzic. To ja mu powiedzialam ze moze w Niedziele przywiesc mi to nie przeszkadza, to powiedzial ze jeszcze zobaczy ile bedzie mial paczek do rozwiezienia
Ja tez jestem z Wroclawia

elektra11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 20:26   #16704
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dzisiaj się popstrykałam Paris i spodobało się mojemu Tż ale powiedział, że kiedyś, jak był mały, kupił mamie na dzień matki czy urodziny jakiś zapach w kiosku za 10zł i pachniał tak samo Zapamiętał go nawet
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 20:31   #16705
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4672773]Dzisiaj się popstrykałam Paris i spodobało się mojemu Tż ale powiedział, że kiedyś, jak był mały, kupił mamie na dzień matki czy urodziny jakiś zapach w kiosku za 10zł i pachniał tak samo Zapamiętał go nawet [/quote]

nieźle Mojemu zapach też się b. spodobał, a on jest baaaaaaaaaaardzo wybredny ! ale niestety nie są one trwałe
Stary 2007-06-29, 20:34   #16706
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
czy mogłabyś zrobic fotke zeby byl widoczny sklad tego kremu?
Baterie mi padły, więc zdjęcia nie zrobię, ale podam skład:

Krem Retroactive na noc:
aqua, glycerin, cyclopentasiloxane, c12-13 alkyl lactate, c12-13 alkyl benzoate, glyceryl polymethacrylate, silica, phytol, peg-40 stearate, steareth-2, carbomer, glyceryl stearate, hydrogenated polydecene, benehyl alcohol, parfum, sodium hydroxide, hydrogenated polyisobutene, phenoxyethanol, disodium edta, diazolidinyl urea, dimethicone crosspolymer, dimethicone, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, oryzanol, retinol/saccharomyces polypeptide, sodium dehydroacetate, trimethylsiloxysilicate, benzophenone-4, helianthus annuus seed extract, andrographolide, panthenol, sodium hyaluronate, caprylic/capric triglyceride, phosphoric acid, hydrolyzed milk protein, plankton extract, glycine soja extract, phaeodactylum tricornutum extract, tocopherol, ci 60730, ci 42090<27895-036>

Krem Retroactive na dzień:
aqua, glycerin, ethylhexyl methoxycinnamate, dimethicone, isodecyl isononanoate, ethylhexyl salicylate, butylene glycol, butyl methoxydibenzoylmethane, peg-8, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, benzophenone-3, phytol, polymethyl, methacrylate, squalane, parfum, phenoxyethanol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, disodium edta, hydrogenated lecithin, kaempferia galanga root extract, polysorbate 60, chlorphenesin, oryzanol, retinol/saccharomyces polypeptide, sodium dehydroacetate, helinthus annuus seed extract, andrographolide, panthenol, sodium hyaluronate, caprylic/capric triglyceride,phosphoric acid, hydrolyzed milk protein, plankton extract, glycine soja extract, phaeodactylum tricornutum extract, tocopherol, <1005983-037>
Stary 2007-06-29, 20:40   #16707
Ahtaga
Wtajemniczenie

ojej dziekuje Ci slicznie
Juz lece na biochemie i podaje sklady do analizy. Mam nadzieje ze nie tylko mi sie to przyda

Stary 2007-06-29, 20:43   #16708
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
ojej dziekuje Ci slicznie
Juz lece na biochemie i podaje sklady do analizy. Mam nadzieje ze nie tylko mi sie to przyda
Nie ma problemu mam tylko nadzieję, że nie przepisałam z błędami.
Stary 2007-06-29, 20:48   #16709
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

Aj dziewczynki jestem zauroczona zapachem ochronnej maski do wlosow papaja i marakuja musze ją jutro rano koniecznie wyprobowac
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
dora_angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 20:55   #16710
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Kochane A Co Wtedy Jeśli Kurier Nie Zastanie Nikogo W Domu? Gdzie Wędruje Paczka? Bo Piszecie, że U Was Jakieś Zmiany Z Dostawami I Kurcze Przecież Nie Będę Stale W Domu Siedziała!
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości