|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Konto usunięte
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
A ja mam pytanie. Czy A6W da się spalić tłuszcz na brzuchu, czy to jest tylko na mięśnie? Kiedyś właśnie ćwiczyłam A6W, doszłam do chyba 18 powtórzeń no i jak dotykałam brzuch to faktycznie te mięśnie były twarde, ale tłuszcz się raczej nie zmniejszył...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Wtajemniczenie
|
[1=1bb39472b6b8b3c84e0f7cb c448813f8ada0cf81_6389402 7833d4;6718254]A ja mam pytanie. Czy A6W da się spalić tłuszcz na brzuchu, czy to jest tylko na mięśnie? Kiedyś właśnie ćwiczyłam A6W, doszłam do chyba 18 powtórzeń no i jak dotykałam brzuch to faktycznie te mięśnie były twarde, ale tłuszcz się raczej nie zmniejszył...[/quote]
Dokładnie o to samo miałam pytać. Mam nadzieje ze tłuszcz też spalają bo inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Przyczajenie
|
Zaczynam drugi raz...terzba sie po mały przygotowywac do lata:P trzymacjcie kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
widzisz...ja ćw 5 wykonuję w ten sposób, że obie nogi mam minimalnie uniesione nad podłogą, ręce za głową, głowa również uniesiona (tak jak w poprzednich ćw) i przyciągam prawą nogę zgięta pod kątem 90* (tak jak ćw4) opuszczam ją (ale nie an podłogę, tylko nadal trzymam ją w górze) i podciągam nogę lewą i tak na zmianę. 1 podciągnięcie = 1 zmiana ![]() ja robię 15 powtórzeń, chociaż w jeden dzień w jednej serii się pomyliłam w liczeniu i zrobiłam 25 ![]()
![]() |
#1655 |
Raczkowanie
|
23 dzień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Raczkowanie
|
Ja niestety jestem po kontuzji,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
[1=1bb39472b6b8b3c84e0f7cb c448813f8ada0cf81_6389402 7833d4;6718254]A ja mam pytanie. Czy A6W da się spalić tłuszcz na brzuchu, czy to jest tylko na mięśnie? Kiedyś właśnie ćwiczyłam A6W, doszłam do chyba 18 powtórzeń no i jak dotykałam brzuch to faktycznie te mięśnie były twarde, ale tłuszcz się raczej nie zmniejszył...[/quote]
Cytat:
inaczej, tak jak piszecie, mięśnie beda spoczywały pod warstewka tłuszczyku ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1658 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=1bb39472b6b8b3c84e0f7cb c448813f8ada0cf81_6389402 7833d4;6718254]A ja mam pytanie. Czy A6W da się spalić tłuszcz na brzuchu, czy to jest tylko na mięśnie? Kiedyś właśnie ćwiczyłam A6W, doszłam do chyba 18 powtórzeń no i jak dotykałam brzuch to faktycznie te mięśnie były twarde, ale tłuszcz się raczej nie zmniejszył...[/quote] Podobno nie da się spalić tłuszczu "miejscowo", jeśli jest go za dużo trzeba po prostu schudnąć. Tutaj każdy rodzaj aktywności pomoże, jeden bardziej inny mniej. Ale nie da się ukryć że taki wzmocniony brzuszek będzie się ładniej prezentował, nawet jeśli jest trochę zaokrąglony. No i mocny brzuszek i plecy poprawiają naszą postawę. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
za mną dzień 10
![]() ![]()
#1660 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak Tobie idzie? :P
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Raczkowanie
|
Podchodzę do a6w czwarty raz :| Zabija mnie monotonia, noe wiem co mnie przykusiło by zacząć jeszcze raz. Pewnie afekty jakie widziałam po 24 dniach a były one spore... . "Do 3 razy sztuka" moge już sobie wyrzucić do śmietnika... . Nawet sobie nie obiecuję, że tym razem dobrne do końca. Dobijają mnie kolezanki, bo ani jedna nie dotarła do końca, więc nie musze czuć sie gorsza ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Wtajemniczenie
|
Ufff...3 dzien za mna...
Jak narazie sie trzymam. Najpierw cwiczylam sobie zestaw Cindy Crawford, potem jakis aerobic z youtube a na koniec a6w. Przynajmniej wieksza szansa ze jakis tłuszczyk sie wypali... |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Raczkowanie
|
11 dzien za mna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zadomowienie
|
i już dzień 9 za mną
![]() NA razie jakoś tak podejrzanie łatwiutko mi idzie ...
![]() |
#1665 |
Raczkowanie
|
kasia024 już czwarty raz?? WOW. szkoda, że tamtego nie ukończyłaś, ale teraz skoro już jesteś z nami to nie pozwolimy Ci przerwać
![]() ![]() Fakt ćwiczenia nie są jakoś specjalnie interesujące, wręcz nudne, ale efekty widać. Myślę, że warto się tak pomęczyć i ponudzić ![]() ja wczoraj miałam 18 dzień i to chyba był mój najgorszy dzień! A to dlatego że zaczęłam ćwiczyć wieczorem i byłam już tak zmęczona, że szok! To był ostatni dzień po 12 powtórzeń, dzisiaj już 14 - zobaczymy! Powiem tak - waga albo stoi w miejscu albo jakby minimalnie zaś w górę poszła - to zależy jak na nią popatrzę i o której porze dnia ![]()
#1666 |
Raczkowanie
|
![]()
Przed chwila zaliczyłam 24 dzień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Konto usunięte
|
a ja dzis 3 dzien i jakos mi tak ciezko... -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Raczkowanie
|
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Nisiasek nie dołuj koleżanki Lensky
![]() Chociaż nie powiem, jeszcze parę dni na pewno będzie cieżko, ale jak mięśnie się troszkę wzmocnią to już coraz łatwiej ![]() U mnie dzisiaj już 26 dzień, wrzucę Wam zaniedługo jakieś zdjęcia bo efekty są, ale teraz mam dostać okres i mi sie spuchło troszkę jak zawsze;/
#1670 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Wtajemniczenie
|
Ja za chwilę zabieram się za czwarty dzien ale jedno mnie marwti: obudziłam się dzis z bólem karku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
hejka
ja dziś dzień 4ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Raczkowanie
|
natalka_rulez dziękuje za zainteresowanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Wtajemniczenie
|
Ja chyba muszę zrezygnować...ten ból karku jest okropny... Nie mówiąc juz o tym że gdy robie cw nr 1 i 2 nie jestem w stanie go wytrzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Raczkowanie
|
Jula84 wiele osób zaczynających przygodę z a6w ma tego typu dolegliwości i przez to rezygnują a moim zdaniem z tego powodu nie warto. Trzymaj głowę zawsze tak by wraz z kręgosłupem tworzyła linię prostą (nie wypychaj głowy wprzód), ból minie... nie odrazu ale minie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Wtajemniczenie
|
Kasia dziekuje dziekuje za słowa pocieszenia...niestety jeszcze jedna rzecz mnie dobija... to że kilka razy przez przypadek w rożnych wątkach przeczytałam ze a6w pięknie kształtuje mięsnie ale tłuszczu nie spala...
W dodatku cały czas coś ostatnio żre... po prostu nie mogę się obejsc bez jedzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Raczkowanie
|
tak to niestety prawda, ALE.... prawda jest tez to, że gdybys np robila 1 minut brzuszków to też nie spalisz tłuszczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Raczkowanie
|
BŁĄD ! Miało być wyzej "15 minut brzuszów"
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Co do jedzenia to ja przez pierwsze dwa tygodnie zrezygnowałam z pieczywa, makaronu, słodyczy, ryżu, smażonuch potraw. Zaczełam skakac na skakance, wiecej sie ruszac i chodzic wszedzie pieszo (w miare mozliwosci oczywiscie). Weszło mi w krew jedzenie ostatniego posiłku o 19. Teraz powoli wracam do normalnego jedzenia, oczywiście wszysto z umiarem i rozsądkiem. Smażonych rzeczy dalej nie jem, pieczywo od czau do czasu, słodycze tylko gorzka czekolada, na śnadanie owsianka. Troche silnej woli i samozaparcia i dasz rade. Trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuję Wam
![]() Dzis mimo ze mam do zrobienia 3 serie po 6 cw - zrobiłam dopiero dwie... ale tą trzęcią w takim razie tez postaram się zrobić. Tak..wiem... mam kilkugodzinna przerwe miedzy seriami ale to mi sie zdarzyło pierwszy i mam nadzieje ostatni raz. A poza tym któraś wizażanka juz tu pisała ze podobno niektórzy rozkładają sobie serie na cały dzień ![]() Chciałam jeszcze tylko napisać że strasznie lubię cwiczyć te zestawy Cindy Crawford i Schiffer... Są zróżnicowane, nie monotonne. Mam ich już na dysku kilka dlatego jak narazie mnie nie znudziły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.