![]() |
#1651 | |||
Wiedźma
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Nie przeciw Tobie, tylko przeciw Scentowi na Rozterce. :LOL:
Hę? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba korzonkami. ![]() A co? ![]()
![]() |
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
a spotykamy się tam gdzie zawsze ?
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Nic mnie o zmianach nie wiadomo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
A może być jakieś świństwo
![]() ![]()
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
Żadnych więcej życzeń? No to wyruszam...
Uwaga, przybywam z NR i ze Scentem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Jestem......niewyspana
![]() ![]() na domówce oczywiśćie. Co prawda kot Yoli dawał nam do zrozumienia,że lepiej by było gdybyśmy się wyniosły, ale byłyśmy dzielne i nie poddałyśmy się . Fotek narobiłysmy...wstyd powiedziec ile ![]() Pokochałyśmy makijaże Yoli . Były sztuczne rzęsy i pióra ![]() Na razie z moich fotek wrzucam , to co moge , reszta późnym wieczorem po akceptacji.. Dzięki za udaną...noc ![]() Dziewczyny chyba jeszcze odsypiają ![]()
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
Jestem po kąpieli więc chwilowo rześka
![]() Tak, rzęsy Yoli są bossskie ( i te jej i te sztuczne, które posiada). Bawiłam się jak zwykle cudnie, brzuch od śmiechu boli. Co do samego zlotu - dawno nie testowałam tyle rzeczy ![]() ![]() Trzy największe "fuje" zlotu to dla mnie: Shalimar EDP, Jicky i te słynne Secretions z Etat d'Libre Orange. Te ostatnie były naprawdę OHYDNE. Sabbath - Nemo robi furrorę. Mama dziś mnie pytała, czym tak niesamowicie pachniałaś ![]() Dziękuję wszystkim za kolejny udany zlot ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-01 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaki kot...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
Ależ o czym wy mówicie
![]() Eden jest piękny a Nemo śmierdzi .... na mnie ![]() Madzik idą do ciebie indywidualne
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-03-01 o 16:50 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam jeszcze publicznie ogłosić, że NR for Her i Scent, na Kropce pachną "ludziowo"
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja co prawda nie śpię, ale jestem nieprzytomna. Jeśli chodzi o perfumy to mogę się pochwalic, że wczoraj nabyłam swoją wymarzoną limitowankę Amarige Mimosa ![]() ![]() Nie mam jeszcze zatwierdzonych fotek do wrzucenia, ale kilka zatwierdziłyśmy wspólnie w nocy. Ponieważ nie jestem pewna czy dziewczyny nie zmienią zdania jak wstaną, wrzucę tylko 2 z nich ![]() A tak w ogóle to ..... było bosko ![]() ![]() ![]() EDIT: Madzik, awatar masz super !! ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-03-01 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam Kropkę i jej ponętne ramię
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
Naprawde
![]() ![]() Widze ze bylo bosko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
![]() Jeszcze ja, w boskich rzęsach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto narobił, ten narobił ![]() Rozterka urządziła nam piękne sesje zdjęciowe ![]() I my Ci dziękujemy ![]() Cytat:
![]() Ocho, poczekaj trochę to padniesz ![]() Ach ![]() ![]() No to teraz ja słówko zarzucę. Bardzo żałuję, że Kropka nie uczestniczyła w imprezce, zapewne byłoby jeszcze zabawniej. Głupawę to nad ranem miałyśmy już sporą (i to niekoniecznie z powodu alkoholu ![]() Yola zafundowała nam gratis piękne makijaże, dokleiła sztuczne rzęsy, wyglądałyśmy bosssko ![]() ![]() Dziewczyny, jesteście wszystkie boskie bez dwóch zdań, uwielbiam Wasze towarzystwo ![]() ![]() ![]() Perfumowo u mnie spokój. Powąchałam sobie kilkanaście chyba ![]() To kiedy następne spotkanie? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O! I tego się trzymam, dziękuje za wsparcie w drodze do kasy ![]() Za miłe słowa co do makijaży również dziękuję... miałam tylko dwie chętne dziewczyny, Rozterce zrobiłam oko i wymalowałam Agnyskę. Fajnie że użyczyłyście mi twarzy bo ostatnio mnie energia roznosi w tej dziedzinie ![]() ![]() Madzik za karę, że nie dała się pomalowac, dostała ode mnie najładniejsze rzęsy ![]() Przepraszam za Kiciora podziabane i podrapane dziewczyny ![]() ![]() W załączniku Agnyska ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-03-01 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, pięknie wyglądacie, wszystkie bez wyjątku!
Po zdjęciach widać, ze zabawa musiała być świetna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Jeszcvze kilka fotek
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-03-01 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
Ślązaczki
![]() ![]() ![]() ![]() Wymiatacie z tymi domówkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
BAN stały
|
Dziewczyny, już nawet nie napiszę, że gratuluję udanego spotkania. Gratuluję i zazdroszczę
![]() ![]() Piękneście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Kolejna partia:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-01 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Wiedźma
|
Dziewczyny, wysłałam maile wreszcie.
Przepraszam za opóźnienie, ale mój Miły ma dziś urodziny i dopóki nie padł porażony mocą dwóch kieliszków czerwonego wina - dotrzymywałam mu towarzystwa. ![]() Zaraz przetrzepię zdjęcia i wrzucę się wedle rozkazu. Oczywiście jak zawsze wielkie dzięki dla Wszystkich za fenomenalną zabawę. Jednak atmosfera w domu Yoli jest niepowtarzalnie fine de siecle'owska. Nie wiem, czy to ten magiczny kuferek tak na nas działa... ![]() Z perfuemeryjnych objawień największym było odkrycie Tobacco Vanille Toma Forda. Na mnie był to tak okrutny fuj, że ledwo zdzierżyłam. Na Madzi pachniał zwyczajnie, waniliowo - nic ciekawego, na Sałcie mniej fujascie, niz na mnie, ale tez niezbyt. Gorsze było tylko Tobacco Firenze. To bylo to?
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-03-01 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Wtajemniczenie
|
O kolejna; m.in. mój taniec wokół Agnyski bo dziewczyny nalegają
![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-03-01 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Rozeznanie
|
Świetna zabawa uwieczniona na super zdjęciach
![]() Widać, że nastroje dopisały wyjątkowo ![]() Te rzęsy i pióra ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.