Byłe tableciary plotkary II - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-17, 15:03   #1651
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hehe biust za duzy to co by mi sie przydalo
teraz jak patrze na zdjecie tej sukni to dopiero widze jakim chuderlakiem i do tego w ogole bez biustu byla ta modelka, ja nie mam az takiego duzego rozmiaru, a we wszystkich sukniach wygladalo jakbym miala ogromny biust, ale w cale to ladnie nie wygladalo, te wszystekie suknie sa po prostu robione na takie patyczaki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 15:04   #1652
zgadnij_MS
Zakorzenienie

hehehehe nie no Nikitko dobre Miller jaki niesmialy oooooooo slodko wyglada

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 15:06   #1653
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
teraz jak patrze na zdjecie tej sukni to dopiero widze jakim chuderlakiem i do tego w ogole bez biustu byla ta modelka, ja nie mam az takiego duzego rozmiaru, a we wszystkich sukniach wygladalo jakbym miala ogromny biust, ale w cale to ladnie nie wygladalo, te wszystekie suknie sa po prostu robione na takie patyczaki
Kiniu bo tak wygalda, jakbys miala sie czym pochwalic to ja i Emi w takim razie nie mamy sie o co bac biuscik bedzie w sam raz Aaaaa ja sie tak zastanawialam czemu moja kuzynka, z malym biustem, suknie miala tak wyeksponowana jakby miala conajmniej spore C...

Stary 2008-01-17, 15:14   #1654
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu bo tak wygalda, jakbys miala sie czym pochwalic to ja i Emi w takim razie nie mamy sie o co bac biuscik bedzie w sam raz Aaaaa ja sie tak zastanawialam czemu moja kuzynka, z malym biustem, suknie miala tak wyeksponowana jakby miala conajmniej spore C...
wlasnie Marcelko ja jak zobaczylam moja kuzynke to tez sie zdziwilam, ze ma taaaaaaki biust, a to te suknie sa po prostu tak szyte, ze z malego biustu robia duzy,a moj okazal sie az za duzy,a na prawde wierzcie mi nie jest duzy

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 15:27   #1655
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie Marcelko ja jak zobaczylam moja kuzynke to tez sie zdziwilam, ze ma taaaaaaki biust, a to te suknie sa po prostu tak szyte, ze z malego biustu robia duzy,a moj okazal sie az za duzy,a na prawde wierzcie mi nie jest duzy
Ja juz sie do swojego przyzwyczailam w koncu moge na brzuszku spac, co uwielbiam a przy duzym juz bym nie mogla... To juz sie nie martwie o suknie i biuscik W koncu malej i naturalne jest piekne

Stary 2008-01-17, 15:31   #1656
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz sie do swojego przyzwyczailam w koncu moge na brzuszku spac, co uwielbiam a przy duzym juz bym nie mogla... To juz sie nie martwie o suknie i biuscik W koncu malej i naturalne jest piekne
pewnie, ze piekne

a ja juz zmykam dziewuszki z pracy, zycze Wam milego wieczorku, do zobaczenia jutro

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 15:33   #1657
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, ze piekne

a ja juz zmykam dziewuszki z pracy, zycze Wam milego wieczorku, do zobaczenia jutro
Milego wieczorku Ci Kiniu zycze

Stary 2008-01-17, 16:07   #1658
gusia..
Rozeznanie

Kinia suknia naprawdę śliczna i pasuje do Ciebie Moim zdaniem welon tez mozesz brać ten co mierzyłaś tylko przyda się jeszcze jakaś ozdoba na włosy. Jak chcesz to podeślę Ci fotkę jak ja wyglądałam ze swoją A o biuścik się nie martw, jak uszyją sukienkę na Twoje wymiary to wszystko będzie cacy
Stary 2008-01-17, 16:50   #1659
Pomidora
Zakorzenienie

Ja po pracy. Jakoś humor w pracy mi siadł, bo oczywiście wkręciłam sobie, że pewnie babka od mieszkania nie będzie jednak chciała poczekać do sierpnia na sprzedaż i mieszkanie przejdzie nam koło nosa. Ale ja pesymistka jestem

Asiu, dziękuję za gratulacje, ale nie chcę zapeszać i mieszkanko nie jest jeszcze na 100% ugadane, dopiero za 1,5 tyg. będziemy oglądać

Kiniu, widzę, że dziś ty i twoja sukienka robią furorę To oznacza jedno- na ślubie też zrobisz mega furorę. Ja też rękawiczek nie miałam, nie przepadam za nimi i diadem też u mnie odpadał Natomiast czego nie lubię u siebie to może mi nie przeszkadzać u innych. A zostawiłabym na twoim miejscu ten welon co mierzyłaś, bo jest zjawiskowy

Ray, masz rację że nie chcesz cesarki. Zawsze to ingerencja w macicę, mogą się zrosty porobić. Jak ktoś musi to trudno, ale też bym chyba nie chciała cesarki. Chciałabym rodzić moje przyszłe niedźwiedxiątka pół-naturalnie, ze znieczuleniem Bo inaczej bym wymiękła, na pewno

Nikitko, zdjęcie superNieźle się z P. uśmialiśmy

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 17:02   #1660
kachula27
Zakorzenienie

Ja tez po pracy juz i wpadlam na chwilke bo uciekam sobie rybke usmazyc

Kinus nie no suknia poprostu boska,jest sliczna i te piekne hafty a welon jak to Pomidorka napisala poprostu zjawiskowy i pieknie wygladasz a jeszcze taki koszt sukienki to poprostu powala na kolana

Pomidorko i Madziu gratuluje mieszkanek

Gusiu a jak u Ciebie?jak sie czujesz kochana?\

Marcelinko Wy macie problemy z malym biustem a ja znowu z za duzym,normalnie rozmiar E mam wiec ja sie zastanawiam jaka ja kiedys suknie wloze hihi

Asiu milo ze na gieldzie udaje wam sie zarabiac

Ray nie martw sie napewno bedzie wszystko dobrze i lekarz zdecyduje czy mozesz normalnie urodzic czy przez cc

Nikitko zagladaj czesciej bo nam Cie brakuje

Agatko wygladasz bardzo ladnie i nie przejmuj sie kilkoma kilogramami napewno je niedlugo zrzucisz

Karolinko mam nadzieje ze zadowolona jestes po wizycie u fryzjera i z niecierpliwoscia czekamy na foteczki

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 17:24   #1661
gusia..
Rozeznanie

Kasiu u mnie wszystko w porządeczku. No może prawie bo zwariowałam na punkcie zakupów dla dzidzi Ja nigdy tak nie miałam, zawsze potrafiłam sie powstrzymać i kupić tylko to co potrzebne a teraz?? Normalnie szok Chodzę po sklepach, buszuje po allegro i wydaję kaskę Ale narazie tylko na ubranka. Wieksze zakupki będziemy robić w marcu bo nie chcę żeby to wszystko stało i zbierało kurz.

Pomidorko a Ty nie martw się na zapas Skoro tak ustaliliście z kobietką to powinna dotrzymać słowa. A może by jakąś umowę przedsprzedażną podpisać? Nie wiem, nie znam się na tym?

Zgadnij_MS jak ja Ci zazdroszczę spania na brzuszku Ja już nie moge doczekac się kiedy będę mogła znowu tak spać bo uwielbiam!!

Pozdrowionka dla wszystkich dziewuszek
Stary 2008-01-17, 17:41   #1662
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Marcelinko Wy macie problemy z malym biustem a ja znowu z za duzym,normalnie rozmiar E mam wiec ja sie zastanawiam jaka ja kiedys suknie wloze hihi

Ooooooooo rany to w takim razie ja sobie żadnej sukienki nie dobiorę
Ja mam duzy biust (75F), przez niego wyglądam na większą i grubszą niż jestem , więc co dopiero będzie jak założę suknię
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 18:12   #1663
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Ooooooooo rany to w takim razie ja sobie żadnej sukienki nie dobiorę
Ja mam duzy biust (75F), przez niego wyglądam na większą i grubszą niż jestem , więc co dopiero będzie jak założę suknię
Kasienko dobierzesz cos napewno kochana,ja to tez roznie z tym biustem mam,czasami nawet kupuje biustonosze F zalezy jakiej firmy

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-17, 18:30   #1664
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

kiniu ja nie dostałam fotek z zdieciem sukni... specjalnie umiesciłam adres poczty na dole i tak zapominaja o mnie

Mijalea i Pomidorko gratuluje mieszkanka fajnie ze wam sie udało!! mi tez sie marzy własne mieszkanko ale kiedy to bedzie....
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 18:30   #1665
mezatka07
Zakorzenienie

Kasiasiarku a ja Ci wlasnie chcialam napisac po obejrzeniu Waszych fotek z Egiptu, ze masz bardzo ladny biust, ale nie chcialam wypasc na jakiegos napalonego faceta
i dziewczyny naprawde do kazdej figurki i do kazdego biustu mozna dobrac odpowiednia suknie- dlatego jest tyle fasonow do wyboru, by kazda znalazla cos dla siebie zobaczycie, wszystkie bedziecie pieknymi Pannami Mlodymi
Stary 2008-01-17, 18:35   #1666
Pomidora
Zakorzenienie

No i koniec marzeń - rozmawiałam z babką od mieszkania i ma kogoś chętnego i je sprzedaje, bo jednak jej na czasie zależy Niedługo to trwało, zawsze mam pecha do takich rzeczy Już nic mi się nie chce, mam doła i paskudnie mi teraz, bo jak zawsze się napalam, a potem nic z tego nie wychodzi Wiem, że tak nie będzie, ale dziś czuję się jakbyśmy nigdy nie mieli znaleźć mieszkania, wszystko przeciwko nam Ech, wyżaliłam się to idę sprzątać żeby myśli zająć

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 18:35   #1667
kachula27
Zakorzenienie

Ja tez wlasnie obejrzalam Kasiu Twoje fotki z Egiptu i tez stwierdzam ze masz ladny biust i wcale nie widac ze taki masz rozmiar biustu a wrecz wygladasz bardzo ladnie

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-17, 18:38   #1668
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
No i koniec marzeń - rozmawiałam z babką od mieszkania i ma kogoś chętnego i je sprzedaje, bo jednak jej na czasie zależy Niedługo to trwało, zawsze mam pecha do takich rzeczy Już nic mi się nie chce, mam doła i paskudnie mi teraz, bo jak zawsze się napalam, a potem nic z tego nie wychodzi Wiem, że tak nie będzie, ale dziś czuję się jakbyśmy nigdy nie mieli znaleźć mieszkania, wszystko przeciwko nam Ech, wyżaliłam się to idę sprzątać żeby myśli zająć
Pomidorus kochana nie zamartwiaj sie,znajdziecie jeszcze nie jedno mieszkanko i pewnie bedzie jeszcze piekniejsze niz to i bedziesz miala wybor zeby porownac,glowa do gory i usmiechnij sie,my tez szukalismy i dlugo ogladalismy i praktycznie mi sie kazde podobalo i na kazde sie napalalam odrazu ale pozniej znalezlismy obecne i juz na nie sie zdecydowalismy

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-17, 18:51   #1669
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Hej Dzewczynki.
Jestem po wizycie u fryzjera ale nie pokaze wam za bardzo mojej fryzurki bo nie mam kiedy dobrze jej sfotografowac a na tych zdjeciach co zamieszcze to nic zupełnie nie widac.
Wklejam fotki, tak jak obiecalam, swieze robione przed chwilą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg amelcia.JPG (29,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg my.JPG (26,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg am.JPG (29,2 KB, 24 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 18:57   #1670
kachula27
Zakorzenienie

Karolinko corcia bardzo sliczna dziewczynka a i mamusia bardzo ladnie wyglada w nowej fryzurce i pewnie ze widac fryzurke,Karolinko naprawde ladnie

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-17, 19:05   #1671
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
kochana nie załamój sie ja tez mam pecha do mieszkan i wogule do wszystkiego mielismy isc na bal a nie pójdziemy a tak sie nastawiłam ze szok na kazdym kroku o to pytałam i co i nic siedze w dmu z ułozonymi włosami...
Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Hej Dzewczynki.
Jestem po wizycie u fryzjera ale nie pokaze wam za bardzo mojej fryzurki bo nie mam kiedy dobrze jej sfotografowac a na tych zdjeciach co zamieszcze to nic zupełnie nie widac.
Wklejam fotki, tak jak obiecalam, swieze robione przed chwilą
sliczna ta twija mała i masz sliczne włoski ładnie ci te pasemkazrobili: ehem:
Stary 2008-01-17, 19:20   #1672
Mijalea
Zakorzenienie

Karolinko, masz wystrzalowa fryzure !!!
Jak ja zazdroszcze dziewczynom ladnych wlosow, z ktorymi cos mozna zrobicm moje sa cienkie jak babie lato i raczej nic z nich nie wychodzi, jak widze jak kobiety sobie potrafia dobrac kolor i fryzure to padam
Juz powiedzialam M, ze kiedys zafunduje soie peruke i juz oze za jakis czas wejda jakies nowoczesne, lekkie hii

No i mala slodziusia!!!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 20:01   #1673
Ray
Zakorzenienie

ja wrovilam ze spacerku przy okazji robili makijaze w drogeri za free wiec sie skusilam hehe nawet fajnie nie mam aparatu bo maz zabral wiec nie mam co pokazac

kinia fotke diademu ci wysle jak maz wroci i bede miec aparat

mezatka spojenie generalnie troche sie musi rozejsc zeby dzidzia mogla sie przecisnac ale tylko do pewnego momentu i to w zasadzie kobiety przechodza bezbolesnie.. mnie boli i to niezbyt dobry znak bo nie powinno jak sie za bardzo rozejdzie podczas normalnego porodu moge miec poprzestawiana miednice tzn moze sie ona naruszyc i np jedna czesc wyzej niz druga i to boli potem cholernie i trzeba mc w bezruchu z pasem lezec potem zeby to sie zroslo rehabilitacja itp wiec juz lepiej cesarke wtedy mniej ceregeli... no zobaczymy za mc jak moje spojenie stoi

ja22 ale slodzizna ta twoja mala a fyzurke faktycznie slabo widac ale duzo lepiej ci w takich dluzszych wlosach niz wczesniej krotkie mialas kolor tez fajny a jak mala nie marudzila te dwie godziny?
Stary 2008-01-17, 20:03   #1674
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc kobietki

Kiniu suknia bardzo ladna i slicznie w niej wygladasz
Pomidoro przykro mi ze sie babka rozmyslila,ale nie smutaj napewno cos znajdziecie
kachulo,kasiasiar pozazdroszcze rozmiarow biustowja mam tylko skromne B
Marcelinko ja tez uwielbiamspac na brzuchu
Emi a dlaczego nie idziecie na bal?
Nikitko fajna fotka
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 20:19   #1675
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Maleńka dzielnie wytrzymała. ja siedziałam u fryzjera jak na szpilkach.
Chciałam wam pokazać całą fryzurkę i nawet zrobiłam zdjęcia, ale co jak gęba odstrasza
odpusciłam sobie.
Na zdjęciach nie widać ale mam dwie stroy asymetrycznie ściete. Kolorku tez nie widać ale to jest taki coś wpadający ostro w fiolet i pasemka jasne. Dałam się na nie namówić chociaż za tym kolorem nie przepadam.
Dawniej miałm cudna fryzurkę z czerwienią ale teraz nie moglam sie na nia skusic bo przy niej trzeba latac przynajmniej raz wmiesiacu na dopelnienie koloru a ja nie moge sobie teraz na to pozwolic.

Już wykąpaliśmy naszą kruszynkę,nakarmiłam ją i teraz sobie słodko spunia. Ja idę wziac prysznic i tez mykam do wyrka, ytrzeba wykozystac to że malutka spi. kto wie co zechce robić w nocy, zwlaszcza ze dzisiaj długo sobie spunia.
Uciekam, pa kobitki
Stary 2008-01-17, 20:23   #1676
mezatka07
Zakorzenienie

uuu Ray to rzeczywiscie nieciekawie to brzmi ale jednak mam nadzieje, ze rozejdzie sie tylko tyle co trzeba i na tym koniec i ze uda sie urodzic sila natury, ale bedzie co ma byc, wazne, zeby niunia zdrowiutka byla no i oczywiscie zycze, zeby przestalo Cie tak bolec

Ja22 gratuluje Ci corci, jest sliczna i slodka, a Ty wygladasz bardzo dobrze i nowa fryzurka bardzo bardzo ladna zycze Wam zdrowia

Niedzwiadku wiem jak Ci przykro az sie sama zdolowalam
ale tak jak napisala Kasia napewno znajdziecie duuzo piekniejsze mieszkanko bedziemy tu trzymac kciuki bedzie dobrze kochana
Stary 2008-01-17, 20:24   #1677
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

no tak na bal nie idziemy bo ci co mieli nie isc i sie wypisac jednak ida a nie dostawia dwóch dodatkowych krzeseł...i pozostaje mi siedzenie w domu no i tyle...moze u pio ale sama nie wiem własnie sie pokłucilismy.... mimo nawet udanego "stosunkowo" popołudnia i tak nie jest dobrze ciekawe czy kiedys bedzie...
Stary 2008-01-17, 20:34   #1678
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
no tak na bal nie idziemy bo ci co mieli nie isc i sie wypisac jednak ida a nie dostawia dwóch dodatkowych krzeseł...i pozostaje mi siedzenie w domu no i tyle...moze u pio ale sama nie wiem własnie sie pokłucilismy.... mimo nawet udanego "stosunkowo" popołudnia i tak nie jest dobrze ciekawe czy kiedys bedzie...

Emi ale to dopiero dzisiaj sie dowiedzieliscie, ze tamci nie rezygnuja jednak??? cos okropnego bo piszesz, ze siedzisz w ulozonych wloskach?? przykro mi
a bedzie dobrze z Pio, zobaczysz!! i "stosunkowo" i ogolnie
Stary 2008-01-17, 20:34   #1679
kachula27
Zakorzenienie

A do mnie to az nie podobne bo juz klade sie do lozeczka i lulu wiec chcialam mtylko dobrej nocki zyczyc Wam kochane.papa

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-01-17, 20:40   #1680
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Emi ale to dopiero dzisiaj sie dowiedzieliscie, ze tamci nie rezygnuja jednak??? cos okropnego bo piszesz, ze siedzisz w ulozonych wloskach?? przykro mi
a bedzie dobrze z Pio, zobaczysz!! i "stosunkowo" i ogolnie
znaczy sie to była przenosnia ze siedze w ułozonych włosach, bo fryzjera mam na sobote, a dowiedziałam sie jakos we wtoerk chyba ze nie pójdziemy...wiesz moze i bedzie dobrze nasz zwiazek wisi na włosku dosłownie
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
A do mnie to az nie podobne bo juz klade sie do lozeczka i lulu wiec chcialam mtylko dobrej nocki zyczyc Wam kochane.papa
dobranoc kochana spij dobrze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości