![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
teraz jak patrze na zdjecie tej sukni to dopiero widze jakim chuderlakiem i do tego w ogole bez biustu byla ta modelka, ja nie mam az takiego duzego rozmiaru, a we wszystkich sukniach wygladalo jakbym miala ogromny biust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
hehehehe nie no Nikitko dobre
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1653 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja juz zmykam dziewuszki z pracy, zycze Wam milego wieczorku, do zobaczenia jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1658 |
Rozeznanie
|
Kinia suknia naprawdę śliczna i pasuje do Ciebie
![]() ![]() ![]()
#1659 |
Zakorzenienie
|
Ja po pracy. Jakoś humor w pracy mi siadł, bo oczywiście wkręciłam sobie, że pewnie babka od mieszkania nie będzie jednak chciała poczekać do sierpnia na sprzedaż i mieszkanie przejdzie nam koło nosa. Ale ja pesymistka jestem
![]() Asiu, dziękuję za gratulacje, ale nie chcę zapeszać i mieszkanko nie jest jeszcze na 100% ugadane, dopiero za 1,5 tyg. będziemy oglądać ![]() Kiniu, widzę, że dziś ty i twoja sukienka robią furorę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ray, masz rację że nie chcesz cesarki. Zawsze to ingerencja w macicę, mogą się zrosty porobić. Jak ktoś musi to trudno, ale też bym chyba nie chciała cesarki. Chciałabym rodzić moje przyszłe niedźwiedxiątka pół-naturalnie, ze znieczuleniem ![]() ![]() Nikitko, zdjęcie super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Ja tez po pracy juz i wpadlam na chwilke bo uciekam sobie rybke usmazyc
Kinus nie no suknia poprostu boska,jest sliczna i te piekne hafty a welon jak to Pomidorka napisala poprostu zjawiskowy i pieknie wygladasz a jeszcze taki koszt sukienki to poprostu powala na kolana Pomidorko i Madziu gratuluje mieszkanek Gusiu a jak u Ciebie?jak sie czujesz kochana?\ Marcelinko Wy macie problemy z malym biustem a ja znowu z za duzym,normalnie rozmiar E mam wiec ja sie zastanawiam jaka ja kiedys suknie wloze hihi Asiu milo ze na gieldzie udaje wam sie zarabiac Ray nie martw sie napewno bedzie wszystko dobrze i lekarz zdecyduje czy mozesz normalnie urodzic czy przez cc Nikitko zagladaj czesciej bo nam Cie brakuje Agatko wygladasz bardzo ladnie i nie przejmuj sie kilkoma kilogramami napewno je niedlugo zrzucisz Karolinko mam nadzieje ze zadowolona jestes po wizycie u fryzjera i z niecierpliwoscia czekamy na foteczki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Rozeznanie
|
Kasiu u mnie wszystko w porządeczku. No może prawie bo zwariowałam na punkcie zakupów dla dzidzi
![]() ![]() ![]() Pomidorko a Ty nie martw się na zapas ![]() Zgadnij_MS jak ja Ci zazdroszczę spania na brzuszku ![]() Pozdrowionka dla wszystkich dziewuszek ![]()
![]() |
#1662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ooooooooo rany to w takim razie ja sobie żadnej sukienki nie dobiorę ![]() Ja mam duzy biust (75F), przez niego wyglądam na większą i grubszą niż jestem , więc co dopiero będzie jak założę suknię ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
Kasienko dobierzesz cos napewno kochana,ja to tez roznie z tym biustem mam,czasami nawet kupuje biustonosze F zalezy jakiej firmy
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zadomowienie
|
kiniu ja nie dostałam fotek z zdieciem sukni...
![]() ![]() Mijalea i Pomidorko gratuluje mieszkanka fajnie ze wam sie udało!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku a ja Ci wlasnie chcialam napisac po obejrzeniu Waszych fotek z Egiptu, ze masz bardzo ladny biust
![]() ![]() ![]() ![]() i dziewczyny naprawde do kazdej figurki i do kazdego biustu mozna dobrac odpowiednia suknie- dlatego jest tyle fasonow do wyboru, by kazda znalazla cos dla siebie ![]() ![]() ![]()
#1666 |
Zakorzenienie
|
No i koniec marzeń - rozmawiałam z babką od mieszkania i ma kogoś chętnego i je sprzedaje, bo jednak jej na czasie zależy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
Ja tez wlasnie obejrzalam Kasiu Twoje fotki z Egiptu i tez stwierdzam ze masz ladny biust i wcale nie widac ze taki masz rozmiar biustu a wrecz wygladasz bardzo ladnie
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zadomowienie
|
Hej Dzewczynki.
Jestem po wizycie u fryzjera ale nie pokaze wam za bardzo mojej fryzurki bo nie mam kiedy dobrze jej sfotografowac a na tych zdjeciach co zamieszcze to nic zupełnie nie widac. Wklejam fotki, tak jak obiecalam, swieze robione przed chwilą ![]()
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
Karolinko corcia bardzo sliczna dziewczynka a i mamusia bardzo ladnie wyglada w nowej fryzurce i pewnie ze widac fryzurke,Karolinko naprawde ladnie
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
Karolinko, masz wystrzalowa fryzure !!!
Jak ja zazdroszcze dziewczynom ladnych wlosow, z ktorymi cos mozna zrobicm moje sa cienkie jak babie lato i raczej nic z nich nie wychodzi, jak widze jak kobiety sobie potrafia dobrac kolor i fryzure to padam ![]() Juz powiedzialam M, ze kiedys zafunduje soie peruke i juz oze za jakis czas wejda jakies nowoczesne, lekkie hii No i mala slodziusia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
ja wrovilam ze spacerku przy okazji robili makijaze w drogeri za free wiec sie skusilam hehe nawet fajnie nie mam aparatu bo maz zabral wiec nie mam co pokazac
![]() kinia fotke diademu ci wysle jak maz wroci i bede miec aparat mezatka spojenie generalnie troche sie musi rozejsc zeby dzidzia mogla sie przecisnac ale tylko do pewnego momentu i to w zasadzie kobiety przechodza bezbolesnie.. mnie boli i to niezbyt dobry znak bo nie powinno jak sie za bardzo rozejdzie podczas normalnego porodu moge miec poprzestawiana miednice tzn moze sie ona naruszyc i np jedna czesc wyzej niz druga i to boli potem cholernie i trzeba mc w bezruchu z pasem lezec potem zeby to sie zroslo rehabilitacja itp wiec juz lepiej cesarke wtedy mniej ceregeli... no zobaczymy za mc jak moje spojenie stoi ja22 ale slodzizna ta twoja mala ![]() ![]() ![]()
#1674 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() Kiniu suknia bardzo ladna i slicznie w niej wygladasz ![]() Pomidoro przykro mi ze sie babka rozmyslila,ale nie smutaj napewno cos znajdziecie ![]() kachulo,kasiasiar pozazdroszcze rozmiarow biustow ![]() ![]() Marcelinko ja tez uwielbiamspac na brzuchu ![]() Emi a dlaczego nie idziecie na bal? Nikitko fajna fotka |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zadomowienie
|
Maleńka dzielnie wytrzymała. ja siedziałam u fryzjera jak na szpilkach.
Chciałam wam pokazać całą fryzurkę i nawet zrobiłam zdjęcia, ale co jak gęba odstrasza ![]() odpusciłam sobie. Na zdjęciach nie widać ale mam dwie stroy asymetrycznie ściete. Kolorku tez nie widać ale to jest taki coś wpadający ostro w fiolet i pasemka jasne. Dałam się na nie namówić chociaż za tym kolorem nie przepadam. Dawniej miałm cudna fryzurkę z czerwienią ale teraz nie moglam sie na nia skusic bo przy niej trzeba latac przynajmniej raz wmiesiacu na dopelnienie koloru a ja nie moge sobie teraz na to pozwolic. Już wykąpaliśmy naszą kruszynkę,nakarmiłam ją i teraz sobie słodko spunia. Ja idę wziac prysznic i tez mykam do wyrka, ytrzeba wykozystac to że malutka spi. kto wie co zechce robić w nocy, zwlaszcza ze dzisiaj długo sobie spunia. Uciekam, pa kobitki ![]()
#1676 |
Zakorzenienie
|
uuu Ray to rzeczywiscie nieciekawie to brzmi
![]() ![]() ![]() ![]() Ja22 gratuluje Ci corci, jest sliczna i slodka, a Ty wygladasz bardzo dobrze i nowa fryzurka bardzo bardzo ladna ![]() ![]() Niedzwiadku wiem jak Ci przykro ![]() ![]() ale tak jak napisala Kasia napewno znajdziecie duuzo piekniejsze mieszkanko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1677 |
Zadomowienie
|
no tak na bal nie idziemy bo ci co mieli nie isc i sie wypisac jednak ida a nie dostawia dwóch dodatkowych krzeseł...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi ale to dopiero dzisiaj sie dowiedzieliscie, ze tamci nie rezygnuja jednak??? cos okropnego ![]() ![]() ![]() a bedzie dobrze z Pio, zobaczysz!! i "stosunkowo" i ogolnie ![]()
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
A do mnie to az nie podobne bo juz klade sie do lozeczka i lulu wiec chcialam mtylko dobrej nocki zyczyc Wam kochane.papa
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.