|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
teraz jak patrze na zdjecie tej sukni to dopiero widze jakim chuderlakiem i do tego w ogole bez biustu byla ta modelka, ja nie mam az takiego duzego rozmiaru, a we wszystkich sukniach wygladalo jakbym miala ogromny biust
, ale w cale to ladnie nie wygladalo, te wszystekie suknie sa po prostu robione na takie patyczaki
|
|
|
|
#1652 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
hehehehe nie no Nikitko dobre
![]() ![]() Miller jaki niesmialy oooooooo slodko wyglada
|||||||||||||||||||||
|
|
#1653 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biuscik bedzie w sam raz Aaaaa ja sie tak zastanawialam czemu moja kuzynka, z malym biustem, suknie miala tak wyeksponowana jakby miala conajmniej spore C...
||||||||||||||||||||||
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,a moj okazal sie az za duzy,a na prawde wierzcie mi nie jest duzy
|
|
|
|
|
#1655 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu moge na brzuszku spac, co uwielbiam a przy duzym juz bym nie mogla... To juz sie nie martwie o suknie i biuscik ![]() ![]() W koncu malej i naturalne jest piekne
||||||||||||||||||||||
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja juz zmykam dziewuszki z pracy, zycze Wam milego wieczorku, do zobaczenia jutro |
|
|
|
|
#1657 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
||||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1658 |
|
Rozeznanie
|
Kinia suknia naprawdę śliczna i pasuje do Ciebie
Moim zdaniem welon tez mozesz brać ten co mierzyłaś tylko przyda się jeszcze jakaś ozdoba na włosy. Jak chcesz to podeślę Ci fotkę jak ja wyglądałam ze swoją A o biuścik się nie martw, jak uszyją sukienkę na Twoje wymiary to wszystko będzie cacy
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po pracy. Jakoś humor w pracy mi siadł, bo oczywiście wkręciłam sobie, że pewnie babka od mieszkania nie będzie jednak chciała poczekać do sierpnia na sprzedaż i mieszkanie przejdzie nam koło nosa. Ale ja pesymistka jestem
![]() Asiu, dziękuję za gratulacje, ale nie chcę zapeszać i mieszkanko nie jest jeszcze na 100% ugadane, dopiero za 1,5 tyg. będziemy oglądać ![]() Kiniu, widzę, że dziś ty i twoja sukienka robią furorę To oznacza jedno- na ślubie też zrobisz mega furorę. Ray, masz rację że nie chcesz cesarki. Zawsze to ingerencja w macicę, mogą się zrosty porobić. Jak ktoś musi to trudno, ale też bym chyba nie chciała cesarki. Chciałabym rodzić moje przyszłe niedźwiedxiątka pół-naturalnie, ze znieczuleniem Bo inaczej bym wymiękła, na pewno![]() Nikitko, zdjęcie super Nieźle się z P. uśmialiśmy
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez po pracy juz i wpadlam na chwilke bo uciekam sobie rybke usmazyc
Kinus nie no suknia poprostu boska,jest sliczna i te piekne hafty a welon jak to Pomidorka napisala poprostu zjawiskowy i pieknie wygladasz a jeszcze taki koszt sukienki to poprostu powala na kolana Pomidorko i Madziu gratuluje mieszkanek Gusiu a jak u Ciebie?jak sie czujesz kochana?\ Marcelinko Wy macie problemy z malym biustem a ja znowu z za duzym,normalnie rozmiar E mam wiec ja sie zastanawiam jaka ja kiedys suknie wloze hihi Asiu milo ze na gieldzie udaje wam sie zarabiac Ray nie martw sie napewno bedzie wszystko dobrze i lekarz zdecyduje czy mozesz normalnie urodzic czy przez cc Nikitko zagladaj czesciej bo nam Cie brakuje Agatko wygladasz bardzo ladnie i nie przejmuj sie kilkoma kilogramami napewno je niedlugo zrzucisz Karolinko mam nadzieje ze zadowolona jestes po wizycie u fryzjera i z niecierpliwoscia czekamy na foteczki
|
#1661 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu u mnie wszystko w porządeczku. No może prawie bo zwariowałam na punkcie zakupów dla dzidzi
Ja nigdy tak nie miałam, zawsze potrafiłam sie powstrzymać i kupić tylko to co potrzebne a teraz?? Normalnie szok Ale narazie tylko na ubranka. Wieksze zakupki będziemy robić w marcu bo nie chcę żeby to wszystko stało i zbierało kurz. Pomidorko a Ty nie martw się na zapas Skoro tak ustaliliście z kobietką to powinna dotrzymać słowa. A może by jakąś umowę przedsprzedażną podpisać? Nie wiem, nie znam się na tym?Zgadnij_MS jak ja Ci zazdroszczę spania na brzuszku Ja już nie moge doczekac się kiedy będę mogła znowu tak spać bo uwielbiam!!Pozdrowionka dla wszystkich dziewuszek
|
#1662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ooooooooo rany to w takim razie ja sobie żadnej sukienki nie dobiorę ![]() Ja mam duzy biust (75F), przez niego wyglądam na większą i grubszą niż jestem , więc co dopiero będzie jak założę suknię ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Kasienko dobierzesz cos napewno kochana,ja to tez roznie z tym biustem mam,czasami nawet kupuje biustonosze F zalezy jakiej firmy
|
#1664 |
|
Zadomowienie
|
kiniu ja nie dostałam fotek z zdieciem sukni...
specjalnie umiesciłam adres poczty na dole i tak zapominaja o mnie![]() Mijalea i Pomidorko gratuluje mieszkanka fajnie ze wam sie udało!! mi tez sie marzy własne mieszkanko ale kiedy to bedzie....
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku a ja Ci wlasnie chcialam napisac po obejrzeniu Waszych fotek z Egiptu, ze masz bardzo ladny biust
![]() i dziewczyny naprawde do kazdej figurki i do kazdego biustu mozna dobrac odpowiednia suknie- dlatego jest tyle fasonow do wyboru, by kazda znalazla cos dla siebie
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
No i koniec marzeń - rozmawiałam z babką od mieszkania i ma kogoś chętnego i je sprzedaje, bo jednak jej na czasie zależy
Już nic mi się nie chce, mam doła i paskudnie mi teraz, bo jak zawsze się napalam, a potem nic z tego nie wychodzi Ech, wyżaliłam się to idę sprzątać żeby myśli zająć
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wlasnie obejrzalam Kasiu Twoje fotki z Egiptu i tez stwierdzam ze masz ladny biust i wcale nie widac ze taki masz rozmiar biustu a wrecz wygladasz bardzo ladnie
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dzewczynki.
Jestem po wizycie u fryzjera ale nie pokaze wam za bardzo mojej fryzurki bo nie mam kiedy dobrze jej sfotografowac a na tych zdjeciach co zamieszcze to nic zupełnie nie widac. Wklejam fotki, tak jak obiecalam, swieze robione przed chwilą
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko corcia bardzo sliczna dziewczynka a i mamusia bardzo ladnie wyglada w nowej fryzurce i pewnie ze widac fryzurke,Karolinko naprawde ladnie
|
#1671 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i masz sliczne włoski ładnie ci te pasemka zrobili: ehem:
|
||
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko, masz wystrzalowa fryzure !!!
Jak ja zazdroszcze dziewczynom ladnych wlosow, z ktorymi cos mozna zrobicm moje sa cienkie jak babie lato i raczej nic z nich nie wychodzi, jak widze jak kobiety sobie potrafia dobrac kolor i fryzure to padam ![]() Juz powiedzialam M, ze kiedys zafunduje soie peruke i juz oze za jakis czas wejda jakies nowoczesne, lekkie hii No i mala slodziusia!!! |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
ja wrovilam ze spacerku przy okazji robili makijaze w drogeri za free wiec sie skusilam hehe nawet fajnie nie mam aparatu bo maz zabral wiec nie mam co pokazac
![]() kinia fotke diademu ci wysle jak maz wroci i bede miec aparat mezatka spojenie generalnie troche sie musi rozejsc zeby dzidzia mogla sie przecisnac ale tylko do pewnego momentu i to w zasadzie kobiety przechodza bezbolesnie.. mnie boli i to niezbyt dobry znak bo nie powinno jak sie za bardzo rozejdzie podczas normalnego porodu moge miec poprzestawiana miednice tzn moze sie ona naruszyc i np jedna czesc wyzej niz druga i to boli potem cholernie i trzeba mc w bezruchu z pasem lezec potem zeby to sie zroslo rehabilitacja itp wiec juz lepiej cesarke wtedy mniej ceregeli... no zobaczymy za mc jak moje spojenie stoi ja22 ale slodzizna ta twoja mala a fyzurke faktycznie slabo widac ale duzo lepiej ci w takich dluzszych wlosach niz wczesniej krotkie mialas kolor tez fajny a jak mala nie marudzila te dwie godziny?
|
#1674 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
Kiniu suknia bardzo ladna i slicznie w niej wygladasz Pomidoro przykro mi ze sie babka rozmyslila,ale nie smutaj napewno cos znajdziecie kachulo,kasiasiar pozazdroszcze rozmiarow biustow ![]() Marcelinko ja tez uwielbiamspac na brzuchu Emi a dlaczego nie idziecie na bal? Nikitko fajna fotka |
|
|
|
#1675 |
|
Zadomowienie
|
Maleńka dzielnie wytrzymała. ja siedziałam u fryzjera jak na szpilkach.
Chciałam wam pokazać całą fryzurkę i nawet zrobiłam zdjęcia, ale co jak gęba odstrasza ![]() odpusciłam sobie. Na zdjęciach nie widać ale mam dwie stroy asymetrycznie ściete. Kolorku tez nie widać ale to jest taki coś wpadający ostro w fiolet i pasemka jasne. Dałam się na nie namówić chociaż za tym kolorem nie przepadam. Dawniej miałm cudna fryzurkę z czerwienią ale teraz nie moglam sie na nia skusic bo przy niej trzeba latac przynajmniej raz wmiesiacu na dopelnienie koloru a ja nie moge sobie teraz na to pozwolic. Już wykąpaliśmy naszą kruszynkę,nakarmiłam ją i teraz sobie słodko spunia. Ja idę wziac prysznic i tez mykam do wyrka, ytrzeba wykozystac to że malutka spi. kto wie co zechce robić w nocy, zwlaszcza ze dzisiaj długo sobie spunia. Uciekam, pa kobitki
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
uuu Ray to rzeczywiscie nieciekawie to brzmi
Ja22 gratuluje Ci corci, jest sliczna i slodka, a Ty wygladasz bardzo dobrze i nowa fryzurka bardzo bardzo ladna Niedzwiadku wiem jak Ci przykro az sie sama zdolowalam![]() ale tak jak napisala Kasia napewno znajdziecie duuzo piekniejsze mieszkanko
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
no tak na bal nie idziemy bo ci co mieli nie isc i sie wypisac jednak ida a nie dostawia dwóch dodatkowych krzeseł...
i pozostaje mi siedzenie w domu no i tyle...moze u pio ale sama nie wiem własnie sie pokłucilismy.... mimo nawet udanego "stosunkowo" popołudnia i tak nie jest dobrze ciekawe czy kiedys bedzie...
|
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi ale to dopiero dzisiaj sie dowiedzieliscie, ze tamci nie rezygnuja jednak??? cos okropnego bo piszesz, ze siedzisz w ulozonych wloskach?? przykro mi![]() a bedzie dobrze z Pio, zobaczysz!! i "stosunkowo" i ogolnie
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie to az nie podobne bo juz klade sie do lozeczka i lulu wiec chcialam mtylko dobrej nocki zyczyc Wam kochane.papa
|
#1680 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz moze i bedzie dobrze nasz zwiazek wisi na włosku dosłownie![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

, ale w cale to ladnie nie wygladalo, te wszystekie suknie sa po prostu robione na takie patyczaki

w koncu moge na brzuszku spac, co uwielbiam 

Już nic mi się nie chce, mam doła i paskudnie mi teraz, bo jak zawsze się napalam, a potem nic z tego nie wychodzi
zrobili: ehem: