Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-28, 14:34   #1651
carlo_rossi
Rozeznanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

tez jestem chora

wlasnie czytam ciekawy post na LU : http://www.laboratoriumurody.pl/foru...ow,t10721.html
ostrzegam dłegie ale nawet ciekawe(czytalam wybiórczo bo jestem zmeczona )... ponoc włosy przeciętnie w ciągu dnia rosna o 0,3 milimetra, przed obiadem najszybciej, w nocy nie rosną wcale. ciekawa teoria, czyli moze wcierki lepiej aplikowac rano a nie wieczorem. hmm co o tym myslicie? bujda na resorach czy cos w tym jest?
Stary 2009-09-28, 14:36   #1652
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
oj musisz się przyzwyczaić życie to nie bajka.... będzie tylko gorzej.. bo coraz więcej obowiązków i coraz mniej czasu
niewiem co by sie musialo stac zeby bylo gorzej,mi sie wydaje ,ze juz gorzej miec nie moge
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:38   #1653
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
Hej babeczki No to pierwsze koty za ploty Juz na 1 zjezdzie bylo mase teorii do nauczenia, za 2 tygodnie mamy wejściówkę. Każdy mowi ze kierunek trudny, ledwo zdążysz sie nauczyć czegoś juz to zmienią i nauka od nowa . Grupa moze byc, ale same babeczki Duzo jest tez tych starszych.. prawie polowa. Zajecia wydaja sie byc trudne bo juz od razu rzucili nas na gleboka wode, wykladowca przedstawil sie , tylko imie i nazwisko i jazda z tematem i zadaniami Mam nadzieje ze dam radę Co do rozmowy kwalifikacyjnej to tak jak myslalam babeczka sie nie odezwala no pewnie wybrala tą po studiach, no trudno, życie, szukam dalej . Tylko wkurzylam sie bo miala zadzwonić czy tak czy nie. I mowila ze zadzwoni nawet jak przyjmie tą drugą zebym niepotrzebnie nie czekala. No ale ich gadanie.. pff..

Co do wloskow to zaczelam bardzo duzo na nie nakladac, codziennie coś, vatika, olejek, wax itd. i jakos mi sie zaczely przetluszczac. wczoraj mylam a dzis tluste.. no nie

legally czyli nie bylo zle tak? Kurde, ja w piątek idę na zajecia pierwsze, strasznie się bojęczekam na zdj, jeszcze nie dstalam, ja jutro wysle juz na 100wke

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
wiecie co... może jestem tępa... ale - jakie są trendy tej jesieni jeśli chodzi o ciuchy? nadmieniam, że lubię fajnie wyglądać, ale za modą nie gonię bo mnie nie stać na wszelkie nowinki poza tym do pracy muszę teraz ubierać się klasycznie.... ale przemyciłabym jakiś fajny akcent... tylko kompletnie nie wiem co jest hitem w tym sezonie...

ja Ci mogę co nie co powiedziec, bo lubie po prpstu doradzac zeby wygladac super nie musisz wydawac fortuny, jak ubierasz się klasycznie - czarne rurki, lub lekko rozszerzane jezeli nie lubisz rurek, ale mysle, ze jestes zgrabniutka i taki fason jest dla Ciebie najlepszy cos kolorowego - odcienie szarości i fioletu sa teraz najbardziej na topie, wiec warto w cos takiego zainwestowac, moze spraw sobie jakiś ładnie wykrojony sweterek, i koniecznie czarny pasek, ktory mozesz sobie na ten sweterek lub na biala bluzke zalozyc w tali. Modna też bardzo jest dzianina, ja osobiscie lubie takie sweterki grubsze, ladnie wygladaja z ciemnymi rurkami no i cieple sa poprzeglądaj sobie Avanti, wg mnie jest to niesamowite zrodlo inspiracji, uwielbiam tą gazetkę, masz tam wszyskie najnowsze trendy i ciekawie komponowane stroje na kazda okazję

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

i wcale nie jesteś tępa, ja też nie zawsze wsio wiem i również proszę o porady w niektórych kwestiach

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
tez jestem chora

wlasnie czytam ciekawy post na LU : http://www.laboratoriumurody.pl/foru...ow,t10721.html
ostrzegam dłegie ale nawet ciekawe(czytalam wybiórczo bo jestem zmeczona )... ponoc włosy przeciętnie w ciągu dnia rosna o 0,3 milimetra, przed obiadem najszybciej, w nocy nie rosną wcale. ciekawa teoria, czyli moze wcierki lepiej aplikowac rano a nie wieczorem. hmm co o tym myslicie? bujda na resorach czy cos w tym jest?

ja też czytałam ten artykuł kiedyś myślę, ze jest w tym prawda jakaś... Juz wczesniej nawet slyszalam o tym, ze nasze wloski noca nie rosna tylko wlasnie rankiem i w poludnie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:48   #1654
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie jakiś sprawdzony sposób na pielęgnację stóp ? Jakiś krem? Moje stały się takie wysuszone i w ogóle ble...
Ja polecam kremik Joanny z Apteczki Babuni na pękające pięty. Bardzo fajny jest i ma mocznik na drugim miejscu w składzie, skład ogólnie trochę podobny do Schola.
Cytat:

nie, jak będę w rossmannie to poszukam
To jest taki kremik produkowany dla Rossmanna, powinien być gdzieś na najniższych półkach, nazwę ma niemiecką.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Fizyka to zuo
A ja uważam, że fizyka jest fajna, ale niestety mam nauczycielkę, która nie potrafi tłumaczyć. Przez ostatnie 1,5 roku dobrze sobie radziłam, ale ostatnio jakoś nie trafiają do mnie jej tłumaczenia i muszę sięgać po pomoc taty
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:59   #1655
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ale nastrojem powiało, nic tylko lecieć po sznur ..
Bo spadło ciśnienie i temperatura, i wszystkim się udzieliło... lato wróć
Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ja polecam kremik Joanny z Apteczki Babuni na pękające pięty. Bardzo fajny jest i ma mocznik na drugim miejscu w składzie, skład ogólnie trochę podobny do Schola.
Ooo - to muszę się mu przyjrzeć Schol mi pasował, choć wolę neutrogenę
Stary 2009-09-28, 16:02   #1656
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uważam, że fizyka jest fajna, ale niestety mam nauczycielkę, która nie potrafi tłumaczyć. Przez ostatnie 1,5 roku dobrze sobie radziłam, ale ostatnio jakoś nie trafiają do mnie jej tłumaczenia i muszę sięgać po pomoc taty
Ja nie potrafię zrozumiec tego przedmiotu, czego oczywiscie nie widac po moich ocenach, bo jezeli sie ma większosc 5, a wiedza sie wzięła stąd ze wykuwam to na pamięc to cóż..... Panią mam świetną ale przedmiot mi nie lezy i tyle, wiec co innego zrobic jak kuc go na pamięc.
Powiedzmy ze matma wykuta( wzory i jednostki) a teraz sie msuze wziasc za porobienie zadań.

Dzisiaj cos nic mi nie wychodzi chciałam pomalowac pazury i z 10 razy zmywałam bo mi nie wychodziło. Ehhhh. Ale w sr i czw na mecz
Nie ide z tej okazji do szkoły potem bo nie zdaze zrobic zadan wiec jest okazja do olejowania włosów

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 16:10   #1657
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość

A ja mam dzisiaj mały zapieprz, spr z matmy a material mi nie lezy, odpowiedź z fuzyki( czy mówiłam jak nie nawidze fizyki?!)
Cytat:
Ja tam lubię fizykę...:P
Cytat:

Fizyka to zuo
Fizyka jest cudowna, ale niestety nie ta, której uczą nas w szkołach. Cóż, gdyby program nauczania był inny, to może przykładałabym się do fizyki i zostałabym naukowcem? Fajny scenariusz. Szkoda, że po

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
niewiem co by sie musialo stac zeby bylo gorzej,mi sie wydaje ,ze juz gorzej miec nie moge
Nie martw się i nie myśl o tym, co byłoby gorsze Zęba jakoś przecierpisz, z trudem, ale pomyśl, jaka będzie ulga, jak już wyjdzie
Przynajmniej mamy świadomość dzięki tym ósemkom, jak cierpią małe dzieci jak im się ząbki wyrzynają i dlaczego tak strasznie płaczą.

A mojej chrzestnej wyszła ósemka w wieku 33 lat, w czasie ciąży, więc 24 lata to jeszcze nie jest nienormalne

Spałam sobie 3 godzinki Ale i tak jestem zmarnowana. Wracam zaraz do wyra i do Przedwiośnia.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 16:47   #1658
astra85
Zakorzenienie

ząb to nie jest najwiekszy problem,wkoncu urosnie i przestanie bolec.ja juz po prostu nie mam checi i motywacji do niczego,zyje jak robot,robie to co musze a na reszte nie mam sily,ochoty i czasu
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 17:07   #1659
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, może gdybym od podstaw miała nauczyciela, który wytłumaczyłby mi ten przedmiot, to lubiłabym fizykę Niestety, lekcje w gimnazjum kończyły się na sporze ja vs. nauczyciel, bo mieliśmy dosyć podobne charaktery, które delikatnie mówiąc ścierały się ze sobą Później się to zmieniło, byłam zauroczona jego osobą( ), więc i tak fizyka nie wchodziła mi do głowy

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 17:48   #1660
mOna01
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za gratulacje, taka jestem szczęśliwa z 133 osób które były na poprawce zaliczyły tylko 52, więc można powiedzieć że miałam szczęście tym bardziej że miałam złe przeczucia. Ale ważne że do przodu, i to z czwóreczką

W końcu wybrałam się do tego sklepu przy PKP we Wrc o którym już pisałam i stałam się szczęśliwą posiadaczką: maski STAPIZ do cienkich, Kallosa Latte i Kallosa Placenta cudowny sklep w ogóle! Mieli dużo ze Stapiza, ProfiSilk, nawet Lorysy (chociaż za 19zł ). I co najciekawsze Ziaję Pro! Szczena mi opadła. Wrócę tam po coś ziajowego bo dzisiaj nie byłam w stanie, tak się skonfundowałam po tym co zobaczyłam

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 17:51   #1661
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, że i tak staram się nie kupować wszystkiego, o czym piszecie w tym wątku Chcę osiągnąć minimalizm kosmetyczny- max. 3 oleje, 1 szampon, 1 odżywka do codziennego stosowania i ewentualnie 1 maska
Cytat:
Chyba żartujesz, w tym wątku jest to niemożliwe, absolutnie

też też chciałam, ale ostatnio trzymałam w ręce petrole i 30 min ze sobą walczyłam, wkońcu dostałam w łeb od matki xd

Cytat:
Ja tam lubię fizykę...:P
ja jej nie rozumiem, więc stosunek neutralny. Fale nawet to dla mnie magia.

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za gratulacje, taka jestem szczęśliwa z 133 osób które były na poprawce zaliczyły tylko 52, więc można powiedzieć że miałam szczęście tym bardziej że miałam złe przeczucia. Ale ważne że do przodu, i to z czwóreczką

W końcu wybrałam się do tego sklepu przy PKP we Wrc o którym już pisałam i stałam się szczęśliwą posiadaczką: maski STAPIZ do cienkich, Kallosa Latte i Kallosa Placenta cudowny sklep w ogóle! Mieli dużo ze Stapiza, ProfiSilk, nawet Lorysy (chociaż za 19zł ). I co najciekawsze Ziaję Pro! Szczena mi opadła. Wrócę tam po coś ziajowego bo dzisiaj nie byłam w stanie, tak się skonfundowałam po tym co zobaczyłam
Gratuluje i zazdroszczę tego sklepu ;((

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
tez jestem chora

myśle że to jak z teoriami o ćwiczeniu rano/popoludniu/wieczorem - jest duzo fam, dużo teorii i to zależy od indywidualnego przypadku

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2009-09-28 o 17:56
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 17:51   #1662
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, może gdybym od podstaw miała nauczyciela, który wytłumaczyłby mi ten przedmiot, to lubiłabym fizykę Niestety, lekcje w gimnazjum kończyły się na sporze ja vs. nauczyciel, bo mieliśmy dosyć podobne charaktery, które delikatnie mówiąc ścierały się ze sobą Później się to zmieniło, byłam zauroczona jego osobą( ), więc i tak fizyka nie wchodziła mi do głowy
Czyżbyś się zadurzyła w swoim nauczycielu? Jakiś młody przystojniak?
Cytat:

Ja też gratuluję . Czwóreczka świetny stopień.
Łaa, zazdroszczę sklepu. U mnie jest tylko jeden sklep fryzjerski, w którym sprzedają... kosmetyki Joanny, które można normalnie kupić w drogerii
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:30   #1663
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Czyżbyś się zadurzyła w swoim nauczycielu? Jakiś młody przystojniak?
Nie tyle zadurzyła, co byłam zauroczona jego zachowaniem, wyglądem, wszystkim To był taki prywatny House- wredny, złośliwy, arogancki, ale jednocześnie mega przystojny i taki mhrau
Przystojniakiem był, ale młody raczej nie Mógłby być moim ojcem, a gdyby się postarał, to nawet dziadkiem Ale serducho mocniej biło na jego widok
Piszę w czasie przeszłym, bo niestety odszedł z mojej szkoły- jego żona jest chora na stwardnienie rozsiane i potrzebuje całodobowej opieki.

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-09-28, 18:30   #1664
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Zazdroszcze zakupów Mój Kallos na wykończeniu, zastanawiam się czy zamówić ponownie czy spróbować czegoś innego, właśnie ten Stapiz chodzi mi po głowie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:33   #1665
19agusia91
Zakorzenienie

U nas w szkole jest teraz nowy nauczyciel od języka polskiego. Dobrze, ze nie mam z nim lekcji, bo by się nie skupiła, o kurczę, Pierwszy raz minęłyśmy go z koleżanką na korytarzu i obydwie zrobiłyśmy dość specyficzne uśmieszki na buzi
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 19:00   #1666
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
To powodzenia
Przeżyłam. Ledwo, ale przeżyłam

Cytat:
ZALICZYŁAM DRUGĄ POPRAWKĘ!!!! drugi rok zaczynam na czysto
Dołączam się do gratulacji

Cytat:
jakiego kremu używasz?
Teraz mam jakiś do twarzy z hipermarketa Netto. Ale to nie ma znaczenia. Równie dobrze sprawdzają się balsamy do ciała itd. Stopa po prostu musi być odmoczona i wypumeksowana.
Stary 2009-09-28, 19:06   #1667
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:

Fajne promocje w super-pharm, szkoda, ze u mnie nie ma
Serio? Zaraz sobie pooglądam.
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
wszyscy chorzy.....
No bo ten wątek jakiś taki zaraźliwy jest
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Przeżyłam. Ledwo, ale przeżyłam
To dobrze

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 19:15   #1668
mOna01
Zakorzenienie

To jeszcze wkleję fotkę jakość tragiczna - aparat w Nokii... -_-

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 19:17   #1669
Narek
Zakorzenienie

Mona, śliczne nabytki

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-09-28, 19:23   #1670
19agusia91
Zakorzenienie

Ale jestem wściekła Zamówiłam w pon wieczorem na BU i na allegro, prezent dla brata. Mama wpłaciła pieniądze we wtorek rano, na agencji PKO, a one jeszcze nie dotarły, ani do BU, ani do allegro
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-09-28, 19:23   #1671
Magdzia94
Zakorzenienie

Mona mhmm jakie nabytki
Ja ostatnio polubiłam znowu Kallosa Placentę, bardzo mi podpasował, ciekawe na jak długo?!

Stary 2009-09-28, 19:25   #1672
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
To jeszcze wkleję fotkę jakość tragiczna - aparat w Nokii... -_-
Piękne zdjęcie
Też mam teraz Nokię z aparatem (tylko dlatego, że moja piękna Motorola jest zepsuta, nie chcą mi jej naprawić, a płacić mi się nie opłaca) i jakość niejest taka dobra, naprawdę

Dziewczyny, ponawiam pytanie, znacie jakieś ciekawe sklepy z kosmetykami w Gdańsku? Bo nie chcę tam jechać i nić włosowego nie przywieźć

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 19:33   #1673
blondyna789
Zakorzenienie

nie wierze - po raz pierwszy w życiu nie mam nadrabiania

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
musisz to przetrzymać.. czyżby dopadała Cię powoli jesienna chandra? ja tam żyję na max wysokich obrotach ale ja to lubię.. nie lubię siedzieć bezczynnie jedynym moim zmartwieniem teraz jest moja szafa
Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
ja Ci mogę co nie co powiedziec, bo lubie po prpstu doradzac zeby wygladac super nie musisz wydawac fortuny, jak ubierasz się klasycznie - czarne rurki, lub lekko rozszerzane jezeli nie lubisz rurek, ale mysle, ze jestes zgrabniutka i taki fason jest dla Ciebie najlepszy cos kolorowego - odcienie szarości i fioletu sa teraz najbardziej na topie, wiec warto w cos takiego zainwestowac, moze spraw sobie jakiś ładnie wykrojony sweterek, i koniecznie czarny pasek, ktory mozesz sobie na ten sweterek lub na biala bluzke zalozyc w tali. Modna też bardzo jest dzianina, ja osobiscie lubie takie sweterki grubsze, ladnie wygladaja z ciemnymi rurkami no i cieple sa poprzeglądaj sobie Avanti, wg mnie jest to niesamowite zrodlo inspiracji, uwielbiam tą gazetkę, masz tam wszyskie najnowsze trendy i ciekawie komponowane stroje na kazda okazję
o proszę jak idealnie trafiłaś w mój gust - uwielbiam rurki ostatnio mam uraz do czarnych, bo szybko mi się sprały ( Perwol Black Magic to ściema i strata kasy), ale ogólnie lubię je we wszystkich kolorkach z tą szarością to trafiłaś w 10tkę fioletów mam parę, za to myślę teraz nad beżem co do paska to kiedyś kupiłam taki szeroki w Stradivariusie za 1 ojro i chyba rzeczywiście zacznę go nosić do bluzek na mojej liście must have są aktualnie 2 sweterki - takie dłuższe.. z resztą jakoś sobie poradzę - dziękuję
Cytat:
Nie tyle zadurzyła, co byłam zauroczona jego zachowaniem, wyglądem, wszystkim To był taki prywatny House- wredny, złośliwy, arogancki, ale jednocześnie mega przystojny i taki mhrau
Przystojniakiem był, ale młody raczej nie Mógłby być moim ojcem, a gdyby się postarał, to nawet dziadkiem Ale serducho mocniej biło na jego widok
Piszę w czasie przeszłym, bo niestety odszedł z mojej szkoły- jego żona jest chora na stwardnienie rozsiane i potrzebuje całodobowej opieki.
w liceum miałam matematyka, w którym kochała się żeńska część szkoły, ale to fakt był niezły. z charakteru również taki House na jego zajęciach nie można było gadać, więc z kumpelą z ławy pisałyśmy na kartce swoje wolne przemyślenia... i pewnego dnia przez 2h matmy debatowałyśmy jaki ten facet jest oh i ah... no i pech chciał, że zauważył naszą korespondencję....... i nam ją zabrał było nam głupio do końca liceum
Cytat:
Mona, śliczne nabytki
Mona, ładnie ładnie ja się szczuję balsamem Naphera... ale nie ma, nie ma.. jestem silna poza tym skutecznym demotywatorem jest brak kasy i chrzciny bratanka za 2 tyg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 19:36   #1674
19agusia91
Zakorzenienie

Mi czarne rurki też niestety się szybko sprały. Ale powiem Wam, ze kupiłam ostatnio dwie pary jeansów Lee i to jest całkiem inna jakość noszenia niż zwykłych Mam nadzieję, ze nie zniszczą się szybko
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-09-28, 19:56   #1675
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
w liceum miałam matematyka, w którym kochała się żeńska część szkoły, ale to fakt był niezły. z charakteru również taki House na jego zajęciach nie można było gadać, więc z kumpelą z ławy pisałyśmy na kartce swoje wolne przemyślenia... i pewnego dnia przez 2h matmy debatowałyśmy jaki ten facet jest oh i ah... no i pech chciał, że zauważył naszą korespondencję....... i nam ją zabrał było nam głupio do końca liceum
Ja za to zawsze byłam na obserwowanym, nie mogłam się rozglądać po klasie, bo nie uważałam na pewno, spojrzenie na drugą osobę-> komentarz a'propos jego wypowiedzi, stykanie się ramionami z osobą z ławki-> kontaktowanie się
I tak go uwielbiałam

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-09-28, 20:11   #1676
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi czarne rurki też niestety się szybko sprały. Ale powiem Wam, ze kupiłam ostatnio dwie pary jeansów Lee i to jest całkiem inna jakość noszenia niż zwykłych Mam nadzieję, ze nie zniszczą się szybko
Mi też się sprały czarne rurki szarobure się zrobiły - trzeba się rozejrzeć za jakimiś lepszymi. Pamiętam moje pierwsze markowe jeansy (jakieś 12-13 lat temu)- Lee własnie, czarne, bardzo długo kolor trzymały - uwielbiałam je, nosiłam na okrągło i prałam raz w tygodniu. Może czas wrócić do tej filmy

Cytat:
Też miałam genialnego matematyka w liceum, złośliwy, cholernie inteligentny, jak byliśmy niegrzeczni to mówił do nas po francusku ale nikt się w nim nie kochał, bo...on chłopców raczej wolał byłam na tyle dobra z matmy, że miałam odwagę sobie pożartować z nim czasem na forum klasy, ale nigdy się nie obrażał - lubił mnie chyba

Byłam dzisiaj w Auchan - a tam cała półka Lorysów, chyba wszystkie rodzaje (w tym czekolada duo- taka dwuwarstwowa) ale nic nie kupiłam - twarda byłam
Stary 2009-09-28, 20:22   #1677
carlo_rossi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ponawiam pytanie, znacie jakieś ciekawe sklepy z kosmetykami w Gdańsku? Bo nie chcę tam jechać i nić włosowego nie przywieźć
To ja moze zapytam w której czesci gdanska bedziesz bo to ma spore znaczenie... no i na ile wpadasz w odwiedziny Gdańsk jest miastem w którym łakocie włosowe są w zakamarkach, rzadko blisko siebie
Stary 2009-09-28, 20:23   #1678
blondyna789
Zakorzenienie

czekolada duo? czego to nie wymyślą,...
Stary 2009-09-28, 20:29   #1679
Soleilka
Zakorzenienie

Jetsme od 4 na nogach.. Normalnie nie daje rady.
Musialam o 4 obudzic mame, bo jechala do Warszawy. Tlukla sie blisko godzine i nie moglam usnac. O 5 chwila ciszy, 10 minut pozniej jakis pies zaczal wyc. Mysle sobie co sie dzieje, pewnie zaraz ktos zadzwoni na straz miejska i go wezma. 5:30 dalej wyje. Stwierdzilam ze zamkne drzwi miedzyklatkowe, ja patrze a do mnie do domu drzwi na osciez, psa nie ma. Wpadlam w panike, ze pies wylecial a tamten go zezarl pod klatka. Mialam zejsc na dol ale balam sie ze ten pies mnie pogryzie, ale ubralam sie i powiedzialam sobie, ze musze zejsc. Ja schodze a to moj pies tak wyl... Obudzil pol bloku

No myslalam ze padne ze smiechu ... xD

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 20:32   #1680
Magdzia94
Zakorzenienie

jedym słowem wpaniały poranek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości