![]() |
#1651 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
namaluj mi łzę na twarzy,
nie maluj mi uśmiechu, ten kto miłością darzył, do nieba trafił w pośpiechu najdalej na północ gdzie śnieg i zima, gdzie mróz bije mocno po twarzy, tam Ciebie jak tutaj już nie ma, Twa dłoń już mnie gorącem nie sparzy, nie dotkniesz wargami swoimi, nie muśniesz dotykiem tak lekkim, i choć śmiercią strasznie gardzimy Ty już jesteś w tym niebie niebieskim -noc ciemna i głucha, posłuchaj! nie słucha, martwy, nie żyje -serce mu bije! -nie bije, jest martwe, -tylko leciutko naddarte, -uwierz! nie wierzy, on martwy leży! [*]
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Raczkowanie
|
a teraz słuchaj, bo nie będę dwa razy powtarzac [!]
Kochaaaaam Cię nad życie ! I co teraz powiesz twardzielu ? ![]() posłuchaj .. to nie jest tak, że Cię nie kocham . uwierz, kocham . tylko po prostu narazie chcę odpocząc od tej miłości . a teraz z Moich ust to Twoich uszu leci jedno słowo, a mianowicie słodkie "spier^dalaj!" . zachowujesz się jak dziecko ! niby słodziutkie, ale niesłowne i upierdliwe . mimo wszystko nadal Cię kocham .. głupia jestem, tak ? może, ale ja nad uczuciami władzy nie mam . tak bardzo chciałam Cię miec, że zapomniałam o otaczającym Mnie świecie . liczyłeś się Ty i tylko Ty, a przyjaciele odeszli w zapomnienie .. teraz odszedłeś, a ja jestem zupełnie sama . ta cała miłośc wylewa Mi się uszami ;/ .
#1653 |
Raczkowanie
|
Codziennie rano patrząc w lustro szukam uśmiechu.
I po raz kolejny będzie sobie obiecywała że następnym razem wybierze takiego który będzie jej wart. Choć dobrze wiedziała ze najbardziej pociągają ją łamacze serc. Mimo wszystko chciała naiwnie wierzyć, ze któregoś w końcu zmieni.... Zabraniałeś mi chodzić w mini i szpilkach, Spójrz ten sweter jest aż do ziemi, te kapcie pasowałaby do mojej babci. Wróć. ![]() Każda cząstka mojego serca woła Twoje imię .
#1654 |
Rozeznanie
|
![]() Stale robię coś czego potem żałuje, co i rusz potykam się i upadam, a następnie popełniam kolejny skandaliczny błąd, o wiele razy za dużo mi coś nie wychodzi i się poddaje, notorycznie okłamuje sama siebie ... no cóż jestem kobietą, cierpiącą w dodatku. Paczka chusteczek nie wyleczy ran, ona tylko obetrze łzy. Nie mów mi po imieniu, mów mi Skarbie. Na uśmiech w tych czasach to jest już za późno, naszła era smutku i depresji. I co z tego, że ja coś sobie postanowię? Powinnam się cieszyć, nie umiem. Wraz z bólem żeber została mi odebrana zdolność do śmiechu, a przeszywający ucisk zabrał ze sobą uśmiech z twarzy. Czegoś nigdy nie zrozumiem, bo niektórych rzeczy czasem się po prostu nie da pojąć. Idę z nadzieją, z nadzieją, że umknę niezauważona. "better" - nawet w języku angielskim brzmi nieosiągalnie.
#1655 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ______________ no dosyć tego. odchodzę, a jeżeli nie wierzysz, że wyjeżdżam, licz dni mojej nieobecności. kiedy usłyszysz, że telefon nie dzwoni, to znaczy, że to ja nie dzwonię. życzę szczęścia.
' nie daj się zwieść smutnym uśmiechem, czy brakiem jakichkolwiek chęci działania. moje serce jest szczęśliwe tylko nie potrafi tego okazać. ' ' czy wierzę w przeznaczenie? tak. możesz powiedzieć, że jestem naiwna czy co tam wolisz, ale zdania nie zmienię. tyle już w moim życiu się zdarzyło, że byłabym głupia mówiąc, że to tylko przypadek. '
#1656 |
Raczkowanie
|
On: Uznajmy,że to, co wydarzyło się na ostatnim spotkaniu to było pożegnanie.
![]() Ona: Uznajmy,ze tego ostatniego spotkania nie było. ![]() I naprawdę nie przypominaj sobie już o mnie... -Teraz możesz już wykreślić mnie z listy osób, które znasz... -Przecież i tak się nie znamy Przestań bywać tam, gdzie ja bo chcę o Tobie w końcu zapomnieć, ułożyć sobie życie od nowa, bez Ciebie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Raczkowanie
|
"Lecz czasem dziwny głos przed siebie każe biec
I na powietrze wyjść gdy pada deszcz Przed siebie ciągle biec do ostatniego tchu..."
![]() |
#1658 |
Raczkowanie
|
stonka12, otojest, kamisha, kontrastowo, xxgroszek07xx, kinderka13, latin, siatkarka18, RobCoChcesz, keendy, Kochanaaa, myCh, _mandarynka, caroline060, TwojaKokaina, chocolaate, primadonna, ruda wiewiora, grise, dresowa, blodni060, Drift, boundlessy, nydee, CookieCrisp, bajkowa - od zawsze, na zawsze. ♥ (pisane z pamięci, kolejność bez znaczenia, mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam...)
Tracisz swój oddech pytając mnie, jak się dzisiaj czuję.
Lubię robić dla Ciebie naleśniki i spalić je na popiół po to, żebyś Ty mógł powiedzieć, że w życiu lepszych nie jadłeś. <3 Wspominam dzień, w którym życie zaczęło nabierać barw, a serce w końcu zaczęło bić w prawidłowym rytmie. Wspominam dzień, w którym ziemia stała się niebem. Wspominam Ciebie. Wspominam...
#1659 |
Zadomowienie
|
Titanic. istny Titanic.
zaraz pójdziemy na dno. tylko napotkamy jakąś górę lodową. chcę, byś pozostał sobą i brał udział w tych rzeczach, w które wierzysz.
#1660 |
Raczkowanie
|
ludzie zawsze odchodzą, pamiętaj. nawet nie myśl, że wrócą. nigdy nie wrócą.
oni tylko mówią "niedługo będę", ale to kłamstwo. stajesz się samotny a oni zapominają Cię. oni zawsze odchodzą. ludzie zawsze odchodzą a wiesz co jest w życiu najlepsze ? - niszczenie facetów,
za***iście wyluzowanych facetów, myślących że wszystko jest dla nich - chuja. nic nie jest dla nich zawsze kiedy robię plany na przyszłość, zaskakuje mnie teraźniejszość
#1661 |
Zadomowienie
|
![]() " stanę na rzęsach , uszach i ch.uj wie czym jeszcze , ale dam radę . ' big girls don't cry ' . i tego się trzymajmy . dwa miliony dziewięćset tysięcy osiemdziesiąt pięć zerkań w Twoją stronę na dzień dobry . dopiero po rozstaniu , kobieta uświadamia sobie , jak wiele alkoholu może przyjąć jej organizm . szczęścia się nie kupi , miłość daje je gratis . i kto by 50 lat temu pomyślał , że miłość będzie wyrażana za pomocą średnika i gwiazdki ? facet XXI wieku - robot do którego pakiet uczuć kupujesz SMS-em za 2,44 zł . "
#1662 |
Zakorzenienie
|
dziękuję.
____ chciałabym czegoś naprawdę i żeby ktoś za mną krzyczał gdy będę odchodzić. mam dwa metry, kiedy poukładam sobie na głowie myśli o Tobie. w tej całej grze słów próbuję wyłapać te, które wypowiadasz tuż przed moim imieniem. jestem tutaj i wołam Cię w myślach. och, dziękuję za tę telepatię. rozhuśtaj mnie tak żeby odleciała żebym nie musiała już nigdy więcej oglądać w lustrze swojego złamanego serca. kocham i jest to najbardziej żałosne stwierdzenie w moim krótkim życiu. o Boże.
#1663 |
Raczkowanie
|
Problem tkwi we mnie.
Boję się tej miłości. Boję się tej odległości. Tak po prostu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Raczkowanie
|
♥
i nie musisz nic mówić, bo widzę to w oczach. ♥ krooopkaa , mad_woman = skarby moje! ;*
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ dziękuję za pochwały ![]() 'niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry.'
Spójrz w lustro i pomyśl
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Raczkowanie
|
" Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywają takie rozmowy, własne lub zasłyszane,
które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhają gdzieś na nas, zapisane na łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności... "
![]() |
#1667 |
Rozeznanie
|
Tak bardzo mnie to bolało, że mnie zostawiłeś. Wzięłam Apap, bo podobno przeciwbólowy. Nic nie pomógł. Więc, brałam i brałam i brałam następne. - aż poczuła ogromny skurcz, ucichła i upadła. A teraz pobawię się w detektywów albo w11 i zaobserwuję Twoje życie. Sprawdzę także, czy jesteś wystarczająco szczęśliwy. Twoja szczęśliwa buźka i jej zakochane oczy. Źródło mojego piekła. katastroficzna, marikab, Kofeina w RedBullach, kamisha - najlepsze. ![]() ![]() mad_woman - no maleńka, dawaj dawaj. ![]() ![]() _________________ jest źle. ![]() brak weny. ![]() nie mogę go zdobyć! ja pier*ole! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
dziękuję ♥
'And you say, you love me more than everything. And compared to me everything is nothing.' Mówisz, że kochasz mnie bardziej niż wszystko. Ale porównanie mnie do wszystkiego jest niczym. Pomóż mi odnaleźć nasze najpiękniejsze sny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zadomowienie
|
straciłam wiarę w nas. nie straciłam wiary w Ciebie.
wierzę, że się uda. musi się udać. nie marnuj powietrza. przekaż mi je z ust do ust.
![]() |
#1670 |
Raczkowanie
|
Moje życie zamieniło się w żart a ja jestem jedyną osobą, która go nie łapie. To, że czasem płaczę nie znaczy, że jestem słaba.! To, że nie zawsze się uśmiecham nie znaczy, że jestem nieszczęśliwa.! To, że często marze nie znaczy, że nie patrze realnie.! To, że nienawidzę nie znaczy, że jestem zła.! To, że czasem milczę nie znaczy, że nie wiem co powiedzieć.! To, że nie wiem co mam robić nie znaczy, że nie wiem jak mam żyć. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. pragnę Cię - więcej grzechów nie pamiętam. _________________ Edytowane przez sandra12319 Czas edycji: 2010-09-13 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Raczkowanie
|
Okradam chyba wszystkie więc bez sensu byłoby wymienianie . Jesteście wspaniałe <3
Ona: Nie obgaduj Mnie za plecami, powiedz Mi to prosto w oczy! On: Mówiłem im jak bardzo Cię kocham. ;* Kochałam. Obecnie nienawidzę. Swoimi inteligentnymi tekstami potrafiła doprowadzić do płaczu największego cwaniaka który ją szm*acił, umiała się bronić, bo tego wymagało od Niej życie. Ciągłej obrony, przed pustymi ludzi, którzy zazdrościli jej tego, że ciągle była uśmiechnięta, szczera i śliczna. Znała swoją wartość i wiedziała, że faceci obrażają ją ponieważ chcą ją mieć a to było niemożliwe, bo Ona już kogoś kochała.<3. Bo nikt, nawet ja nie wiem co przyniesie przyszłość. To dobrze.Lubię być zaskakiwana. Zamknij moje usta gdy zacznę Cię wyzywać od idio*tów bez serca. Pocałuj A Zamknę się natychmiast. Może i łatwiej Cię kochać, ale strach przed kolejną raną w serce jest tak ogromny, że mówię Ci stanowcze NIE. -Byliśmy tacy szczęśliwi.! -Mów za siebie. Podobno jestem idealna, wspaniała i wymarzona. Aha. Czyli znalazłeś idealniejszą, wspanialszą i bardziej wymarzoną? Czy po prostu waliłeś mi ściemę? |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Raczkowanie
|
your blue eyes przeogromnie mi miło słonko ![]() " Dzikość serca w
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-09-13 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Przyczajenie
|
witam . jestem nowa .
bezczelnie was okradam już od dłuższego czasu i uważam że jesteście wspaniałe .! ![]() teraz dodaje coś od siebie . mam nadzieje że sie spodoba ... # cofnąć się w czasie ... i wszystko naprawić . # Może po prostu nie jesteśmy dla siebie stworzeni ? # Mała, znajdź sobie innego księcia . I zapomnij . # Co nas tak naprawdę łączy, kochany ? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Raczkowanie
|
'Bo marzenia się nie spełniają, sny zawsze kończą, wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
mad_woman , latin , caroline060 - okradłam was kurczaczki !
![]() ![]() One for all - moja dzikusko <3 ![]() your blue eyes - dziękuję płomyczku ![]() ![]() --- od naszego rozstania , najczęściej przypomina mi się dzień w którym odszedłeś... miliony oddechów, które sa bez znaczenia... nie potrafiła żyć z myślą, ze już nic sie nie zmieni. zamykała się w pokoju, słuchała nic nie znaczącej muzyki i spogladając w pustą przestrzeń płakała... nie miała już nic by cokolwiek pokochać. tuliła do serca pluszowego misia. jej serce było podziurawione od cierpień... już nigdy nie byla Jego , a On jej. w świecie próżności i nienawiści. mówi się ,że jesli się kogoś kocha , trzeba pozwolić mu odejść - a jesli już nie wróci? |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zadomowienie
|
<3.
dziękuje
![]() __ czy nigdy nie może być dobrze ? a na komputer wchodzę tylko po to, by popatrzeć na twoje żółte słoneczko, oznakę że jesteś. nie łudzę się.. wiem że nie napiszesz. mimo wszystko chyba się w tobie zakochałam czułam że mnie kochasz, więc i ja pokochałam dlaczego tak na mnie patrzysz, przecież kiedyś powiedziałeś mi "nie" |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam po dwutygodniowej nieobecności.
![]() ![]() ![]() dałeś mi milion powodów, bym myślała, że jesteś wyjątkowy. czasem uśmiechniesz się, a nawet spojrzysz głęboko w oczy. 'nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie.' kiedyś zapłacisz za swoje błędy. 'Może nie jest mi sądzone zaznać szczęście ale masz w sobie coś , co sprawia że chce zaryzykować' 'Miała nadzieję, że już go nie kocha, że to minęło. Tak bardzo się starała, żeby to minęło. Ostatnie pół roku to był właściwie odwyk. Odwyk od niego, od jego wariackiej miłości, od pocałunków, jego fantazji, jego wygłupów, jego niezwykłości. Nie udało się. Owszem, zapomniała o nim, ale wcale nie przestała Go kochać..'
#1678 |
Zadomowienie
|
dziękuje za kradzieże <3
umiecie motywować ![]() One for all-Ciebie to ja uwielbiam ![]() i przy okazji okradam <3 okradzione:patrysiowa_,kamisha,Kofeina w RedBullach, kontrastowa0,carolie060,Paralogiczna, _mandarynka,LoveYourEyes,xxgroszek07xx, latin, z innej bajki moje cudaśne <333 ![]() Nie zawsze marzenia są takie jakie sobie wyobrażaliśmy Dziękuję za to, że pozwoliłeś mi Cię pokochać <3. 'Kiedyś śniłam, wierzyłam, kochałam, dziś po prostu jestem.' Jesteś częścią mnie, ale tym kawałkiem, którego nienawidzę, ale muszę zaakceptować. Jak mam patrzeć w przyszłość, skoro Ty miałeś być moim jutrem ? Nie musisz mówić, że kochasz, mi wystarczy, że jesteś <3. Dobrze wiesz jak mocno Cię kocham, dziś mogę Cię tylko upewnić. 'Jedyny dźwięki jaki chcę słyszeć, to słodka cisza Twojego spojrzenia.' 'Dlaczego nie umiem sobie Ciebie odmówić ?' Bo ona za często płaczę, za szybko się poddaję, za mało ma marzeń i stanowczo za często trafia na su****ynów. 'Owszem, miała wspomnienia, ale wspomnień nie można dotknąć, poczuć ani przytulić. Nigdy nie były dokładnie takie jak tamta chwila, a z biegiem czasu nieubłaganie bladły ..' 'A jeśli kiedyś przyjdzie Ci na myśl, że fajnie byłoby się zakochać, usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie.' <33
#1679 |
Zadomowienie
|
nie mam z kim wyjść na czerwoną ławkę w parku, nie mam z kim rozmawiać pięć po dwunastej, nie mam z kim się przytulić i powiedzieć 'kocham Cię Robaczku'
jakoś tak sztucznie bez Ciebie mów do mnie czule można prosić o dokładkę miłości?
#1680 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Bierz co chcesz ;D haha xdd ok ok staram sieee ![]() ![]() ohhh aż mi cieplej na sercu ![]() ![]() NARESZCIE ! ![]() ![]() + "Nie kocham Go" powtarzane jak mantra . Może w końcu zacznę w to wierzyć . Czasem patrząc Ci w oczy widzę w nich uśmiech . Skłamałabym mówiąc , że nasza miłość była jak bajka . W bajkach książę i księżniczka żyją razem długo i szczęśliwie . ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.