Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-24, 17:40   #1651
Sofiax
BAN stały

Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Jak stawiasz to chętnie

Mazury są piękne

E te truskawki szklarniowe to niedobre

Przy gumkach moje libido wynosiło - 100. Masakra, obrzydliwość. Jak tylko poczułam zapach tego świństwa to mi się seksu odechciewało więc w sumie spełniały swój obowiązek antykoncepcyjny Potem używałam tabsów, przez 2,5 roku, a od 2 lat nic

Jeżu jaki upał

Dziś byłam na pogrzebie Wujka. Pierwszy raz byłam na świeckim pogrzebie i powiem Wam że jest tysiąc razy lepszy niż taki w kościele. Piękna oprawa, takie wspomnienie Wujka - streszczenie jego życia, wszystkim szkliły się oczy. Potem taki pan - on to wszystko mówił, czytał - grał na pianinie taką piękną smutną muzykę klasyczną. Przy "polskich drogach" i ja płakałam, bo to od zawsze kojarzy mi się z pogrzebem taty.
Było przepięknie

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Sofia w ciąże nie jest tak łatwo zajść więc nie spinaj się
Jeszcze na takim pogrzebie nie byłam ale moja mama była i tak samo mówiła,że o wiele piękniejszy.

Nie spinam tylko mnie to w sumie trapi :P

Cytat:
Napisane przez IrelandBreakfast Pokaż wiadomość
Mansi, z Białego tak?

Ja tam kasze lubię, a najbardziej gryczaną

Ja z tabletek miałam Diane, czyli hormonalną bombę, ale czułam się przez te pół roku rewelacyjnie

Nemmi, jeżeli chodzi o pogrzeby to byłam raz na cerkiewnym. Co mi się podobało - ksiądz mówił podczas kazania o zmarłym. O jego życiu, o tym jaki był. W kościele zaś byłam z 5 razy i zawsze mówiło się o świętych, błogosławionych, ale mało było słów o samym zmarłym. Nie mówię, że wzmianka o świętych nie jest potrzebna, nawiązać można. Ale to ostatnia droga tego człowieka i wypadałoby jemu samemu trochę więcej słów poświęcić, każdemu przypomnieć jaki był, itd.
Mnie pogrzeby kościelne się nie podobają. Jeszcze na pogrzebie dziadka w pakiecie za darmo dostaliśmy jakoś wyjców co to wyli w smutny sposób - nie wiem jak ten "utwór nazwać" i miałam ochotę kazać im się zamknąć.
Diane bym się bała bo tych dziewczynach co od tego umarły.

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj dowiedziałam, że w mojej miejscowości powiesił się mężczyzna, który z żoną był rodziną zastępczą dla 8-letnich bliźniaków. 😢 Nie wiadomo co teraz z dziećmi. 😡
:O Biedne dzieci... A ta żona?
Sofiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 18:19   #1652
mansikkaa
Zakorzenienie

Czytam i czytam te notatki i nic nie umiem nie lubię teori
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 18:43   #1653
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
zapraszam na Mazury bo tu mało kto chce jeździć aby pozwiedzać:P
Ja się wybieram z Tż Wstępnie planujemy 14-17 lipca Ale nie mamy jeszcze noclegu... Może polecisz, do jakiej miejscowości najlepiej?

Cytat:
Hej! 😊

Meggie, polecasz jakiś nocleg nad Soliną, bo chcemy się tam w tym roku wybrać ? 😊
My byliśmy tutaj: http://solina-noclegi.bieszczady.pl/index.html
Bardzo przyjemny gospodarz, czysto, schludnie i przyjemnie Od zapory jakieś na moje oko 1- 2 km, ale nie wolno go słuchać co do pieszych wycieczek... Bo takie trasy narzuca i daje mapę, że łażenia calutki dzień w warunkach ekstremalnych

meggie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 19:29   #1654
czekoladka3
Zakorzenienie

cherrylady oby palec szybko się zrósł wiadomo że szkoda tego wyjazdu ale co zrobić, czasem los bywa bardzo złośliwy niestety.
Też lubię thrillery, szczególnie medyczne, ale niestety ostatnio nie mam za wiele czasu na takie rozrywki

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

ja znowu strasznie odpuściłam sobie treningi W zimie sporo ćwiczyłam, potrafiłam 4-5 razy w tyg robić mel B z yt + do tego 40-50 min hula hop. A przez ostatni miesiąc nie ćwiczyła ani razu wstyd Podziwiam że macie motywację dziewczyny.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
zapraszam na Mazury bo tu mało kto chce jeździć aby pozwiedzać:P
ja bym chciała odwiedzić Mazury nigdy nie byłam

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Sofiax Pokaż wiadomość
W zasadzie mam uraz po sylwestrze w hostelu...
Towarzystwo się spiło, pobiło w końcu chcieli nam wywarzyć drzwi od pokoju i pakowaliśmy się w biegu (byliśmy nadzy bo właśnie się kochaliśmy) , bałam się strasznie i nie przepuściliby mas gdyby nie to,że ze strachu zaczęłam się drzeć jak cięta na kawałki. Na dole nawrzeszczałam czy nie słyszą co się dzieje to Pani właścicielka popatrzyła na mnie chłodnym wzrokiem i stwierdziła,że nie będzie robiła rabanu na rzecz dwóch osób. Wracaliśmy w środku nocy (na szczęście w naszym mieście) do domu a ja przepłakałam następne pół nocy z nerwów. Ten hostel został zamknięty rok temu ale wspomnienia zostały.
masakra straszna historia. Wcale Ci się nie dziwię że masz uraz po takich przejściach

Cytat:
Napisane przez vindicta Pokaż wiadomość
Ja w tym roku jeszcze nie jadłam. Czekam, aż będą tańsze. A jak będą tańsze, kupuję sobie blender i robię koktajle ;D
Też jeszcze nie jadłam truskawek w tym sezonie. Czekam aż dojrzeją u mnie w ogródku

Widzę że macie bardzo fajne wakacyjne plany My może wypuścimy się w październiku na słowację na termy. Nigdy nie byłam a podobno super tam jest

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Chyba chodzi o skuteczność. Nie wierzę w moc stwórczą plastrów. Takie wewnętrzne przekonanie. Z reguły jestem panikarą, jeżeli chodzi o nawet minimalny odsetek możliwości posiadania potomstwa.
mam tak samo Poza tym mam nerwicę i pewnie cały czas bym sobie wkręcała że nawet jak troszeczkę by się odkleił to na pewno zajdę w ciąże bo już jest nieskuteczny

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez paula1456 Pokaż wiadomość
Nigdy Ci nie podają skutecznosci jako 100%, ja mówię ogólnie, zawsze zostawiają ułamek % właśnie na sytuacje typu: pęknięcie gumki itp. Ale jak jest cała nienaruszona to raczej małe szanse są byś zaszła w ciążę. Ale w gumkach okropnie się uprawia seks, przynajmniej ja mam takie odczucia, dlatego używam plastrów
A no wiadomo że bez lepiej ale czasami zostaje opcja tylko z gumkami i jakoś trzeba się przyzwyczaić

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Ja się dzisiaj dowiedziałam, że w mojej miejscowości powiesił się mężczyzna, który z żoną był rodziną zastępczą dla 8-letnich bliźniaków. 😢 Nie wiadomo co teraz z dziećmi. 😡
Masakra

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

A co do skuteczności gumek to jeżeli jest cała, nie pękła to myslę ze na 100% zabezpiecza. Przecież nie ma fizycznej możliwości żeby coś się przedostało jeżeli w gumie nie ma żadnej dziury. A te brakujące % to pewnie sytuacje kiedy gumka była uszkodzona
Stary 2016-05-24, 19:58   #1655
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IrelandBreakfast Pokaż wiadomość
Nemmi, jeżeli chodzi o pogrzeby to byłam raz na cerkiewnym. Co mi się podobało - ksiądz mówił podczas kazania o zmarłym. O jego życiu, o tym jaki był. W kościele zaś byłam z 5 razy i zawsze mówiło się o świętych, błogosławionych, ale mało było słów o samym zmarłym. Nie mówię, że wzmianka o świętych nie jest potrzebna, nawiązać można. Ale to ostatnia droga tego człowieka i wypadałoby jemu samemu trochę więcej słów poświęcić, każdemu przypomnieć jaki był, itd.
To samo zauważyłam, wiele osób tak samo mówiło

Cytat:
Straszne

Cytat:
Jeszcze na takim pogrzebie nie byłam ale moja mama była i tak samo mówiła,że o wiele piękniejszy.

Nie spinam tylko mnie to w sumie trapi :P

Nie ma co tak naprawdę jak nie jest dziurawa to jak niby może coś przelecieć?

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 20:37   #1656
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czekoladka3 Pokaż wiadomość
cherrylady oby palec szybko się zrósł wiadomo że szkoda tego wyjazdu ale co zrobić, czasem los bywa bardzo złośliwy niestety.
Też lubię thrillery, szczególnie medyczne, ale niestety ostatnio nie mam za wiele czasu na takie rozrywki

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

ja znowu strasznie odpuściłam sobie treningi W zimie sporo ćwiczyłam, potrafiłam 4-5 razy w tyg robić mel B z yt + do tego 40-50 min hula hop. A przez ostatni miesiąc nie ćwiczyła ani razu wstyd Podziwiam że macie motywację dziewczyny.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

ja bym chciała odwiedzić Mazury nigdy nie byłam

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

masakra straszna historia. Wcale Ci się nie dziwię że masz uraz po takich przejściach

Też jeszcze nie jadłam truskawek w tym sezonie. Czekam aż dojrzeją u mnie w ogródku

Widzę że macie bardzo fajne wakacyjne plany My może wypuścimy się w październiku na słowację na termy. Nigdy nie byłam a podobno super tam jest

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

mam tak samo Poza tym mam nerwicę i pewnie cały czas bym sobie wkręcała że nawet jak troszeczkę by się odkleił to na pewno zajdę w ciąże bo już jest nieskuteczny

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

A no wiadomo że bez lepiej ale czasami zostaje opcja tylko z gumkami i jakoś trzeba się przyzwyczaić

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Masakra

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

A co do skuteczności gumek to jeżeli jest cała, nie pękła to myslę ze na 100% zabezpiecza. Przecież nie ma fizycznej możliwości żeby coś się przedostało jeżeli w gumie nie ma żadnej dziury. A te brakujące % to pewnie sytuacje kiedy gumka była uszkodzona
Doświadczenie straszne, nie powiem : P

Też mam nerwicę , dlatego się wszystkiego boję i przeżywam.

No też mi się zawsze wydawało,że nie ma takiej fizycznej możliwości żeby nasienie w nieuszkodzonej prezerwatywie się dostało.

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
To samo zauważyłam, wiele osób tak samo mówiło

Straszne

Nie ma co tak naprawdę jak nie jest dziurawa to jak niby może coś przelecieć?
No właśnie tak pomyślałam.

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Alergia nie pdpuszcza, nie mogę ćwiczyć.
Jutro znów ruszam na projekt także jest +.
Mój Tż zdołowany przez sytuację z matką... Był nie do zniesienia i szkoda mi go
Dzisiaj ćwiczyłam pisma urzędowe bo w niedzielę egzamin

Przez leki odczulające mam aż bolącą gęsią skórę :/
Stary 2016-05-24, 21:12   #1657
asiulek19
Zakorzenienie

byłam u lekarza i kupiłam mamie bluzkę na dzień matki

asiulek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 21:17   #1658
Sofiax
BAN stały

Ja mamie kupiłę różę i jej ulubiony sernik
Stary 2016-05-24, 21:19   #1659
czekoladka3
Zakorzenienie

Moja mama dostanie tusz do rzęs z maxfactora i do tego jakąś bombonierkę
Stary 2016-05-24, 21:19   #1660
asiulek19
Zakorzenienie

Sofiax- zmieniasz swoje życie ? Masz jakieś konkretne zmiany za sobą?

asiulek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 21:46   #1661
meggie94
Zakorzenienie

Ja swojej chcę kupić jutro jakieś perfumy

Stary 2016-05-24, 22:03   #1662
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez asiulek19 Pokaż wiadomość
Sofiax- zmieniasz swoje życie ? Masz jakieś konkretne zmiany za sobą?
Cały ostatni rok był dla mnie jedną wielką zmianą, przeszłam chorobę (nie chcę o tym opowoadać) zapisałam się do szkoły, uporałam się ze swoimi słabościami i pogodziłam się z tragedią jaka spotkała moją rodzinę (też nie chcę o tym rozmawiać) a teraz działam w projekcie uczącym atrakcyjności na rynku pracy i pragnę rozpocząć karierę zwodową. Aktualnie ćwiczę, uczę się angielskiego i przyswajam kodeks administracyjny
Stary 2016-05-24, 22:29   #1663
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Cały ostatni rok był dla mnie jedną wielką zmianą, przeszłam chorobę (nie chcę o tym opowoadać) zapisałam się do szkoły, uporałam się ze swoimi słabościami i pogodziłam się z tragedią jaka spotkała moją rodzinę (też nie chcę o tym rozmawiać) a teraz działam w projekcie uczącym atrakcyjności na rynku pracy i pragnę rozpocząć karierę zwodową. Aktualnie ćwiczę, uczę się angielskiego i przyswajam kodeks administracyjny
No i cudownie, że umiałaś się pozbierać i wyszłaś na prostą - zawsze podziwiam takich ludzi i staram się brać z nich przykład

Stary 2016-05-24, 22:40   #1664
Sofiax
BAN stały

Dziękuję Wiesz wyjście na prostą to nie siła to kwestia wyboru : zostajesz na dnie czy walczysz o życie? Ja tak właśnie samą siebie spytałam i wybrałam walkę o życie
Stary 2016-05-24, 22:46   #1665
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Wiesz wyjście na prostą to nie siła to kwestia wyboru : zostajesz na dnie czy walczysz o życie? Ja tak właśnie samą siebie spytałam i wybrałam walkę o życie
Siła w pewnym sensie też, bo nie każdy ma sobie w niej tyle aby się odbić niestety... Ja na szczęście nie musiałam nigdy się odbijać, wolę się nie przekonywać czy bym potrafiła, ale tak czy siak bardzo podziwiam ludzi takich jak Ty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-24, 22:49   #1666
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456

A moja mama dostanie książkę

paula1456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 23:12   #1667
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez meggie94 Pokaż wiadomość
Siła w pewnym sensie też, bo nie każdy ma sobie w niej tyle aby się odbić niestety... Ja na szczęście nie musiałam nigdy się odbijać, wolę się nie przekonywać czy bym potrafiła, ale tak czy siak bardzo podziwiam ludzi takich jak Ty
Powiem szczerze,że nawet nie wiesz ile znaczą dla mnie takie słowa Dziękuję Ci bardzo

Myślę,że po tym co opisywałaś masz to w jakimś stopniu za sobą

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez paula1456 Pokaż wiadomość
A moja mama dostanie książkę
Jakiego autora ?
Stary 2016-05-24, 23:51   #1668
allura
Raczkowanie

A moja mama zawsze dostaje podwójne prezenty, bo jutro ma urodziny Najgorzej, że ona wszystko już ma i ciężko jej cokolwiek kupić...
Stary 2016-05-25, 00:10   #1669
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem szczerze,że nawet nie wiesz ile znaczą dla mnie takie słowa Dziękuję Ci bardzo

Myślę,że po tym co opisywałaś masz to w jakimś stopniu za sobą
Nie było aż tak źle jak potrafią w życiu mieć niektórzy, po prostu zmarnowałam sobie najlepsze lata tak naprawdę... Fakt, że na początku nowego związku miałam takie fazy, że np. przepraszałam za to, że zachorowałam.. Tak.... To jest śmieszne, ale mój eks zawsze się wściekał na mnie i mówił, że ze mną zawsze coś musi być nie tak, zawsze muszę zachorować w najgorszym momencie etc.... I tak mi to wbił w psychikę, że w nowym związku czułam się winna takim rzeczom... Na całe szczęście nie musiałam się odbijać od dna, bo pociągnął mnie w górę mój ukochany

Stary 2016-05-25, 00:20   #1670
Sofiax
BAN stały

Nie ma czegoś takiego jak zmarnowane najlepsze lata wszystko przed Tobą
Stary 2016-05-25, 06:18   #1671
IrelandBreakfast
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mój ginekolog nie jest wcale straszny, ale śni mi się dość często ostatnio i nie rozumiem dlaczego Jestem już dawno po wizycie i nadal nie wiem czego ode mnie chce

Czas wstawać do pracy. Super, bo dziś ostatni dzień przed weekendem. W piątek mamy zamknięte, ale ciekawa jestem czy rodzice o tym wiedzą Mówiłyśmy o tym na początku roku, dostali informacje na karteczkach we wrześniu z dniami wolnymi, a do tego wisi kartka na drzwiach, że 27 nie pracujemy. Tylko, że nikt tej kartki nie czyta Nie zdziwię się, kiedy któryś nieogar przyprowadzi syna albo córkę w piątek

Przestań się zamartwiać. Bóg się tym już zajmuje.
IrelandBreakfast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 07:35   #1672
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Nie było aż tak źle jak potrafią w życiu mieć niektórzy, po prostu zmarnowałam sobie najlepsze lata tak naprawdę... Fakt, że na początku nowego związku miałam takie fazy, że np. przepraszałam za to, że zachorowałam.. Tak.... To jest śmieszne, ale mój eks zawsze się wściekał na mnie i mówił, że ze mną zawsze coś musi być nie tak, zawsze muszę zachorować w najgorszym momencie etc.... I tak mi to wbił w psychikę, że w nowym związku czułam się winna takim rzeczom... Na całe szczęście nie musiałam się odbijać od dna, bo pociągnął mnie w górę mój ukochany
jestem w szoku jak podobne miałyśmy związki... wychodzi na to, źe istnieje taki typ faceta, który niszczy partnerkę szczęście, że się od tego uwolniłyśmy
I nie gadaj, źe zmarnowałaś najlepsze lata bo brzmisz jakbyś była starą, spróchniałą staruszką a nie młodą dziewczyną najlepsze doliero przed Tobą
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 07:39   #1673
vindicta
Rozeznanie

Chciałam umówić moją mamę na hybrydowe paznokcie, ale uznała, że zamiast prezentu woli byśmy zorganizowały jej wraz z siostrami wspólny wieczór z tatą (jednoczesna organizacja dnia ojca). Więc pomyślałam, że albo zabiorę ich do kawiarni, albo zorganizuje piknik z niespodziankami.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-25, 08:30   #1674
Promyk03
Zakorzenienie

Hej😊

Ja z bratem dalam mamie bon do kosmetyczki 😊 dzis idziemy 28 idzie na bierzmowanie wiec akurat 😊

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 08:53   #1675
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma czegoś takiego jak zmarnowane najlepsze lata wszystko przed Tobą

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
jestem w szoku jak podobne miałyśmy związki... wychodzi na to, źe istnieje taki typ faceta, który niszczy partnerkę szczęście, że się od tego uwolniłyśmy
I nie gadaj, źe zmarnowałaś najlepsze lata bo brzmisz jakbyś była starą, spróchniałą staruszką a nie młodą dziewczyną najlepsze doliero przed Tobą
Chyba tak... O te najlepsze lata chodzi mi o czas, kiedy zaczynało się to takie nastoletnie życie - imprezy, wyjazdy itp itd... Teraz jadę do klubu i czuję się jak staruszka - same licealistki :P Ale wiem, że to co najlepsze jeszcze przede mną

Cytat:
Chciałam umówić moją mamę na hybrydowe paznokcie, ale uznała, że zamiast prezentu woli byśmy zorganizowały jej wraz z siostrami wspólny wieczór z tatą (jednoczesna organizacja dnia ojca). Więc pomyślałam, że albo zabiorę ich do kawiarni, albo zorganizuje piknik z niespodziankami.
Bardzo fajny pomysł! Piknik byłby ekstra

Witam wszystkich

Stary 2016-05-25, 08:57   #1676
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:

:O Biedne dzieci... A ta żona?
Okazuje się, że sa w trakcie rozwodu. W dniu tragedii nie stawił się na rozprawę, a wieczorem go znaleźli.
Żonę miał z drugiego końca Polski, sprowadziła się do niego z mamusią. Obie leżały i pachniały, a on musiał wszystko robić pod ich dyktando. Szkoda go bardzo i szkoda tych dzieciaczków.

Cytat:

My byliśmy tutaj: http://solina-noclegi.bieszczady.pl/index.html
Bardzo przyjemny gospodarz, czysto, schludnie i przyjemnie Od zapory jakieś na moje oko 1- 2 km, ale nie wolno go słuchać co do pieszych wycieczek... Bo takie trasy narzuca i daje mapę, że łażenia calutki dzień w warunkach ekstremalnych
Dziękuję! Jak TŻ wróci, to będziemy zamawiać.

Cytat:
Ja swojej chcę kupić jutro jakieś perfumy
Moja już wczoraj dostała torebkę.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:06   #1677
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba tak... O te najlepsze lata chodzi mi o czas, kiedy zaczynało się to takie nastoletnie życie - imprezy, wyjazdy itp itd... Teraz jadę do klubu i czuję się jak staruszka - same licealistki :P Ale wiem, że to co najlepsze jeszcze przede mną
no to ten... chyba czas najwyższy zmienić kluby na takie dla dorosłych bo ja chodząc do klubu absolutnie nie czuję się jak staruszka wręcz przeciwnie no ale też raczej nie widzę pałętających się dzieciaków no i ja dopiero mając 23-24lata zaczęłam więcej korzystać z życia właśnie wyjazdy, imprezy... za dzieciaka to ani kasy nie było ani możliwości za bardzo

moja mama dostanie tylko zdjęcie na dzień matki xD ale jak przyjedzie w czerwcu to sobie odbijemy na wakacjach
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:10   #1678
mansikkaa
Zakorzenienie

Za 2.5 h mam zerówke na która prawie nic nie umiem. No przedmiot z zarządzaniem mi do głowy się wchodzi. Coś tam umiem. Parę pytań będzie zamkniętych to może coś ustrzele
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:12   #1679
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456

Cytat:
Jakiego autora ?
Tess Gerritsen

paula1456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-25, 09:26   #1680
Sofiax
BAN stały

Cytat:
Bardzo fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Pewnie,że jest taki typ w ogóle człowieka bo np. Ja kiedyś też taka byłam dla mojego Tż przez to,że w poprzednim układzie mogłam tylko potakiwać.

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Hej😊

Ja z bratem dalam mamie bon do kosmetyczki 😊 dzis idziemy 28 idzie na bierzmowanie wiec akurat 😊
To istotnie się wstrzeliłaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości