|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
No bo sporo dziewczyn na fejsie siedzi Ale szczerze mówiąc, to się dziwię, bo tam nie jest tak wygodnie i czytelnie jak tutaj Halo Śliweczko , melduj się! |
|
|
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
Madzia, ania robie butle z 180ml wody i jeszcze po godzinie wciaga 100
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Przepraszam, że mnie mało ale nie wyrabiam. Wzięłam się za odgruzowywanie chaty. Każdego dnia coś robię a do tego gotowanie, spacery i już jest wieczór. Wieczorem siedze na amazonie i szukam pomysłu na Walentynki. Czasami rzucę okiem na fb, ale to też tylko na szybko przejrzę i nie jestem na bieżąco. A jeszcze w czwartek mąż ma urodziny więc planuje upiec torcika. Dzisiaj Kuba ma zdecydowanie gorszy dzień. Jest nieodkladalny. ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Pożalę się Wam jeszcze... Zdecydowaliśmy się lecieć wszyscy na komunię do mojej chrzesnicy w czerwcu. Przedwczoraj kupiliśmy bilety w fajnej cenie. Wczoraj dostałam wiadomość od kuzyna z Bydgoszczy, że chce nam wysłać zaproszenie na wesele. Tydzień przed komunią. No i doopa! My lecimy 6 dni po tej dacie. I tak mi smutno, aż ryczeć mi się chce bo my nigdzie nie chodzimy, a ja uwielbiam wesela i bardzo chciałabym iść. A przebukowanie biletów jest masakrycznie drogie!😖 Oj jak mi źle😭 |
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Nas max 130ml na noc więc nie dziwią mnie pobudki Hani na mleczko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
W dzień nie je często ale w nocy tak nadoi, że produkcja jest intensywna. |
||
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny prezent z ramką i zdjęciami. Można wykorzystać na każdą okazję. Ja wyslalam moim fotoksiążkę. Dostali już przed weekendem a moja mama jeszcze wczoraj zabierała tacie słuchawke i dziękowala za super prezent. Podobno codziennie oglada. Jak to czasem niewiele trzeba...😍 Już wiem, że będę robiła co roku. ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Jak to po co, po kasę!😜 |
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I życzę wytrwałości w ćwiczeniach i niejedzeniu słodyczy. Ja przestaje się sobie podobać a nie mam tyle samozaparcia, żeby nie podżerac słodyczy i ćwiczyć. Może wybiore się na siłownię, poćwiczyć na orbitreku. Tylko nie wiem kiedy bo wieczorami to siły brak... |
|
|
|
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
Od nas ksiądz nie wziął koperty. Powiedział żebyśmy zbierali na ślub: P
Ooo ale Franek jest zarlok: P noc przespal po zjedzeniu butli z 240 ml wody, na zwykły posiłek wciąga 210 i powietrze na końcu zasysa i zdziwiony: p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1691 |
|
Rozeznanie
|
1485255842934.jpg
Tak sobie spacerujemy
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Franek jaki słodziak Super czapka!
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
Czapa Nowy nabytek ze smyka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż on ostatnie kilka dni nie dojada kleiku na 210 ml mm. ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas dzień za dniem leci bardzo szybko. Dalej wam mamę do pomocy, dzieci są cudne, Lila już prawie czworakuje :-D w święta mieliśmy zapalenie oskrzeli i po 14 zastrzyków, Kubuś był dzielniejszy, Lilcia gorzej. Ja teraz przeziębiona, mam nadzieje że malce się zarażą. Dalej jedzą moje mleko, więc jest szansa że przeciwciała je ochronią. ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Wogóle nie wyciąga glutków. |
|
|
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
Witam, moja pierwsza chwila nudy od kilku dni. Niby mam urlop a jestem padnieta. Gabi marudny i nadal od rana nie mogę nic w niego wepchnąć, max 30 ml mleka i parę łyżeczek kleiku/owsianki z bananem. A potem w nocy budzi się min 3 razy na mleko. Już byłam u lekarza z nim bo naprawdę ciężko z nim wytrzymać, jest lekko przeziębiony i niby powód wszystkiego. Sama nie wiem. Zazdroszczę Carycy i Lenie chciałabym żeby moje synek tak ładnie jadł i spał grzecznie.
Ogólnie podziwiam Was że macie czas na wszystko, pracę domowe obiad dzieci ogarnąć i jeszcze ćwiczycie i w ogóle. Ja najchętniej bym spala. Chyba mam dola, ciągle zmęczona jestem nie mam energii ani motywacji żeby coś robić. Poza opieka nad Gabim i obiadem za bardzo nic nie robię, piorę i prasuje bo muszę żeby syn miał co założyć, sprzątam, żeby nie pelzal w brudzie. Gdyby nie on to chyba nic bym nie robiła. O ćwiczeniach nawet nie chce mi się myśleć a już czas bo w maju do polski i jak ją się pokaze :/ Miszka przykro mi z tym weselem, szkoda że nie dali znać troszeczkę wcześniej. Mi przepadają w tym roku dwa wesela, bo po pierwsze nie dostaniemy tyle urlopu żeby na wszystko jechać, po drugie wierzę że będę w ciąży to będę miała wymówkę.
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Mąż mnie dziś rozpieszcza - poszedł właśnie z Małą na spacer
Może to dlatego, że libido mi wróciło Cytat:
Ty to jesteś hardkorowa kobieta - najpierw piszesz jaka jesteś zmęczona itd., a zaraz potem piszesz o nadziei na kolejną ciążę! Respect!
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Lena_Marlena;700679 36]Aaaa nie wiem czy powinnam się chwalić, ale powiem!
Całą noc przespana! Po około 20:30 usnął i obudził się o 6:40. Kilka razy zakwekal ale raz i spał dalej więc nawet nie wstawalismy z łóżka: P Tyle radości: D Wczoraj ksiądz mu poświęcił pokoik, teściowa powie że to na pewno aniołek go pilnował albo coś w tym stylu: D chociaż może coś w tym jest, dopóki działa to nie wnikam: D /QUOTE] Brawo za nockę A aniołek stróż tak czy tak dziecko pilnuje :P Czapa śliczna i wygląda na ciepłą. Przystojniak z Franka i wcale nie widać żeby jakiś większy był w brzuszku ![]() Cytat:
Ale to chyba działa tylko po okresie abstynencji ![]() Justyna- taki miesiąc, że ludzie już zmęczeni zimą, a do wiosny jeszcze kawałek. Może słońca Ci brakuje, jakieś witaminki zjedz? Motylek- aaaale Was choroby wzięły. A czemu zastrzyki a nie doustny antybiotyk? Miszka- też bym się wkurzyła z biletami w takiej sytuacji. Leoś jakoś rzadziej domaga się piersi ostatnio- chyba po prostu przechodzi na mniejszą ilość posiłków. W nocy pobudka tak ze 2 razy jak liczyć że 5-6 rano to noc. |
|
|
|
|
#1699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czapka superowa!Cytat:
a Tobie szybko przeszło Cytat:
nie dziwię się, że masz spadek formy a jeśli zajdziesz w ciążę to planujesz pracować tak jak przy Gabim?Cytat:
[QUOTE=zebrah;70084081] Cytat:
o 23 ja jeszcze nie śpię więc to jeszcze wieczór a o 5 to już poranek a w międzyczasie M je raz tylko Przyszedł nam aspirator elektryczny szału nie ma, nie ssie jakoś super ale przynajmniej ja nie muszę tego robić po kilku demonstracjach Marcelina już się nie boi bo dosyć głośno działa. melodyjki nawet fajne ale sznurek i tak fajniejszy i lepiej odwraca uwagę
|
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
ALE MIAŁAM DZIŚ AKCJĘ!!
Wracam sobie spokojnie z biedry a tu na przystanku leży zemdlona kobieta!! wlaasciwie to zwisa z ławki wnet nie spadnie. Ludzie łażą dookoła nikt nie reaguje! podeszłam z wózkiem do niej i zagaduje, nic, za rękę ruszam, nic. usta otwarte ślina leci, twarz poobijana i trochę krwawi. Facet przechodzi(d..pek jeden) i mówi,że ona na twarz się przewróciła. to kurde czemu jej nie pomógł!!?? tylko z wózeczkiem wnusiem spaceruje!!?? jak nie mam tel. to podchodze do kogos i prosze(facet przed 60tką taki.) Ja zadzwoniłam na 999. w międzyczasie babka się ocknęła( pod 70tkę kobitka). z inną kobietą posadziłyśmy ją na prosto i tak siedziała ale nadal nie bardzo z nią było. zostałam z nią sama i przyjechali w końcu. na syrenie. ja z Benim... ale się opanował i płakał. podziękowali i zabrali babkę.... ja nogi z waty.
|
#1701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znieczulica typowa w katolickim kraju...
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Honcia ten aspirator na baterie to nie to samo co katarek, znacznie słabsza moc
Lena brawo za noc Pikpik brawo Ja dziś dzień marudy bo rano zaliczył upadek o zabawkę starszaka i z tyłu głowy guz kolorowy, na szczęście nic oprócz marudy nie było |
|
|
|
#1704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że chociaż Ty zareagowałaś! Brawo!
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
|
Pik Pik super zareagowała, brawo!
Fiazo współczuję upadku. Z tym seksem to prawda. Jak w nocy są Przytulanki to facet później cały dzień ugodowy:P Matka pół dnia buraki gotowała a panicz ma odruch wymiotny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualizacja recenzji aspiratora: ciągnie porządnie tylko trzeba odpowiednią końcówkę założyć jedna jest do wodnistych glutów a druga do budyniowych glutów
|
|
#1708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli generalnie polecasz? Jaki koszt tego urzadzenia? |
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ten mamy Z przesyłką wyszło 102,50 ![]() Wczoraj zamówiony dziś dojechał więc super szybko Ja jestem zadowolona
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

Ale szczerze mówiąc, to się dziwię, bo tam nie jest tak wygodnie i czytelnie jak tutaj

u Nas max 130ml na noc więc nie dziwią mnie pobudki Hani na mleczko
w nocy albo kiedy chciałabym wyjść sama to niiieeee, ale kiedy tulimy się do siebie i jak widzę te oczęta wpatrzone we mnie przy karmieniu
no właśnie dbanie o siebie kiedy się nie bardzo akceptuje się jest trudne. Dobrze, że chociaż pachy golę i nogi

Super czapka!

Ty to jesteś hardkorowa kobieta - najpierw piszesz jaka jesteś zmęczona itd., a zaraz potem piszesz o nadziei na kolejną ciążę!
Ale to chyba działa tylko po okresie abstynencji 
a Tobie szybko przeszło