|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
Zwykła Nivea skład ma fatalny, same pochodne ropy naftowej i w dodatku sól aluminium. Jedyne "dobre" rzeczy to panthenol i gliceryna, ale to akurat nic specjalnego. Nivea Soft nie jest wcale lepszy, zawiera bardzo duzo syntetycznych substancji, składniki potencjalnie uczulające, komedogenne (zapychające), silikony, alkohol denat! No ogólnie dramat
![]() Rozumiem, że używacie, bo Wam pasuje i nie szkodzi, ale błagam... Nie krytykujcie naturalnej pielęgnacji nie mając o niej zielonego pojęcia. Dobrze dobrany olej będzie się sprawdzał o wiele lepiej niż napakowana chemią Nivea. To samo z kwasami i wszystkim innym. Wiadomo, że świadoma pielęgnacja nie jest prosta, bo zanim się to wszystko ogarnie to trzeba poświęcić trochę czasu oraz testować wiele rzeczy na sobie. Rozumiem, że prościej jest używać kremu sprawdzonego przez lata i nie neguję Waszych wyborów. Ale nie lubię jak ktoś z góry zakłada, że coś jest "be", mimo że nie ma wiedzy żeby to stwierdzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- A co to kwasu hialuronowego to go sobie podaje w mezoterapi i w usta 😉 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do nivei... mnie ta wersja soft wypalała buzię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Księgowa, niektórych rzeczywiście jedne oleje zapchają, a inne nie. Są oleje stosowne do danego typu cery, są też mniej lub bardziej ciężkie. Te lżejsze zazwyczaj nie zapychają, ale to też kwestia indywidualna. Dlatego mówię, że niestety trzeba testować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Nawet mam olejek jaśminowy i jeszcze nie wiem do czego go użyć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1688 |
Zakorzenienie
|
Vision-nie krytykujemy rybka
![]() Poleć mi jakiś pachnący olejek to jutro w rossmanue kupie bo sie wybieram☺ najgorsze jak sie nie ma pojecia ci kupic i gdzie szukac i sie stoi jak debil godzine az w koncu bierze pierwsze lepsze fla swoetego spokoju a potem sie okazuje ze to g..warte😊 tak ostatnio z podkladem zrobilam i musialam kupowac po tygodniu inny... Asik-wlasnie słyszałam że kik niemiecki dużo dużo lepszy niż nasz... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1689 |
Zakorzenienie
|
miałam kiedyś z pestek śliwki, cudnie pachniał, ale mojemu ryjkowi nie podszedł niestety, na włosy też szału nie było, za to olejek z evree bardzo lubię, szybko się wchłania i jakoś w miarę ogarnia moje suchary
![]()
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie polecę Wam nic konkretnego, bo nie wiem jaką macie skórę i jakie potrzeby, ale w necie opinii jest dużo. W Hebe są fajne olejki Nacomi, w Rosku to kojarzę tylko Evre albo Eveline i w sumie tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Vision-jiteo na coś zapoluje😊 lubię firmę eveline☺ a evra to mam plastry antykoncepcyjne😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Ksiegowa - ja się nie wglebiam w kosmetyczne rzeczy... lubię kolorowe kosmetyki- zawsze mam umalowane oczy elinerem i pazurki na kolor i uwielbiam szminki😊 podkład muszę używać że względu na pajaczki...krem teraz mi podpasował. ..mam jeden szampon, jedna odżywkę do wlosow, jeden balsam do skóry i jeden krem😊 nie znam się ale i nie interesuje aż tak bardzo tym...a nieraz by się przydalo☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie Nivea jest straszna, cud że ja jeszcze w ciemności nie świece ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Żona Gargamel
|
Ja też od lat tylko nawilżająca Nivea bo po innych miałam suchą twarz i w sumie bałam się cokolwiek zmieniać
![]() Swoją drogą muszę coś z twarzą zrobić bo mi się posypała po odstawieniu anty, z zaskórnikami zawsze miałam problem i to pół biedy ale teraz mam okropne prychole i to chyba hormonalna sprawa bo na brodzie głównie ![]() za kilka godzin ide do Roska ale teraz zgłupiałam co kupić... chciałam serum z Bielendy, kremy z Nivea i krem przeciwzmarszczkowy pod oczy z AA Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2017-05-22 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
ż o n a i d e a l n a
|
ja używam krem iwostin do cery naczynkowej, jest super ale ostatnio mam taką przesuszoną skórę, że chyba muszę postawić na coś mocno nawilżającego. Może rzeczywiście te olejki by dały radę.
Do kiedy ta promka w rosmanie?
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1698 |
Konto usunięte
|
![]() widze ze kosmetyczny temat na tapecie ![]() Z olejkow, ze swojej strony polecam (cera normalna): jajoba ( niekomodogenny) na wlosy i twarz, olej z czarnuszki, z pestek dzikiej rozy, z ogorka (zapach obledny ![]() ![]() Pare kropel olejku wymieszac z kwasem hialurowym i serum gotowe ![]() ![]() Rozne olejki maja rozne wlasciwosci, warto troche poczytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;74014181]
![]() widze ze kosmetyczny temat na tapecie ![]() Z olejkow, ze swojej strony polecam (cera normalna): jajoba ( niekomodogenny) na wlosy i twarz, olej z czarnuszki, z pestek dzikiej rozy, z ogorka (zapach obledny ![]() ![]() Pare kropel olejku wymieszac z kwasem hialurowym i serum gotowe ![]() ![]() Rozne olejki maja rozne wlasciwosci, warto troche poczytac ![]() Ja właśnie sobie w międzyczasie podczytuje o różnych olejach i już mi głowa od tego rośnie ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Byłam w Rossmannie 😊
Kupiłam na zapas mojemu krem i żel do twarzy i sobie krem ten co używam z witamina C i żel do twarzy☺ kupiłam olejek kokosowy do ciała włosów twarzy -tam był gdzie rzeczy do wlosow ale pisze ze do wszystkiego...pachnie cudnie☺ Byłam też w lumpku-a z 5 lat nie bylam- trafiłam na nowy towar dzisiaj i kupiłam 2 koszulki-jedna morska ombre na grubych ramiączkach taka koszulowa druga sweterek na krótki rękaw czarny że srebrna nitka z przodu krociutki z tyłu dłuższy z rozporkiem przez srodek😊 fajne😊 wydalam 30 zl😊 zaraz wypiore😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1701 |
Konto usunięte
|
w kwestii pracy, ja bym nie potrafila nie pracowac, ale to pewnie moj charakter- musze miec co robic, uczyc sie i rozwijac, miec wyzwania, wychodzic do ludzi. Siedzenie w domu, gotowanie, sprzatanie, robienie sloikow, i nic poza tym- to nie dla mnie, zwyczjanie za nudne
![]() Poza tym ja nie znioslabym braku wlasnej kasy, wlasnorecznie zarobionych pieniedzy, czulabym sie jak pasozyt ![]() Do tego dochodzi kwestia 100% uzalenienia od partnera/ rodzicow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Nava- nie chce mi się już o tym gadac
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1703 |
Żona Gargamel
|
Dziewczyny, a właściwie Vision
![]() Czy ten olejek na początek byłby ok? http://www.rossmann.pl/Produkt/Evree...ml,347993,7119 Na długo takie cuś starcza? Bo bym wzięła np. 2 różne, ten krem pod oczy i serum z kwasami Bielendy, a nivee całkiem odpuściła bo mi się jakoś odechciało ![]() Jeszcze takie coś widzę: http://www.rossmann.pl/Produkt/Perfe...ml,372105,7121 Wgłębiłabym się w temat bo mam to w zwyczaju ale obawiam się że bym nie dała rady w tym tygodniu bo po pracy mam chorego chłopa na głowie i nie ma kiedy usiąść na godzine ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zastanawiam się nad dwoma Diaderma karotenowym i soraya swiat natury (5olejkow) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
Ksiegowa- na noc będę po troszku używać tego olejku☺
Ten krem to nie ten co Arabic kupila. Podobny. Mój to eveline expert c żel krem taki pomarańczowy 30 plus☺ mam go już 3 opakowanie i jestem mega zadowolona☺ skór a nie tłusta i fajnie nawilżona i szybko się wchłania 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Dzwoniłam do tego facia od sklepu. Mówi że na wioskę 10 km z tad potrzebuje pilnie dziewczyny na cały etat...na pół jak znajdzie kogoś jeszcze...to już wolę kik na miejscu😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że KIK lepszy ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Ksiegowa -jak się spotkam z tą koleżanka na kawie-być może dzisiaj to popytam ☺
#1709 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() widzę że się znasz na tym więc jeszcze Cię wykorzystam ![]() który krem pod oczy? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-pod-oczy.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-pod-oczy.html chyba że jeszcze coś innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.