|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
no to czekamy
.
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Że tak powiem troche głowa mnie boli, troszke wczoraj zaszalałyśmy
|
|
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
3majcie kciuki moje Drogie Qbica startuje za 2 minuty
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to nawet jednym okiem lookałam
Foty dostanę jutro i roześlę na PMy
|
|
|
|
#1686 |
|
Zadomowienie
|
ha !!! i Roberto ukończył 4ty !!! tuż za podium - wreszcie wszytsko w miarę działało
![]() ps. choć tym razem się pomylili i zamiast Roberta oszukali Nicka
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#1687 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale zaszalałam na miescie
Kupilam 2 pary jeansów ( jasne i ciemne ) i bluzeczkę Poza tym dziś byłam u nowego rehabilitanta, warunki gorsze ale o wiele taniej, za 3 zabiegi ( masaż, ultradzwięki i coś na d. ) zapłacilam tylko 35zł, co dzień mam się zjawiać. Jeszcze się na kalwitację na czwartke zapisałam
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
no, no, Ewcia zaszalalas
.
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Kontynując temat Shakiry i Beyonce to powstał remix tego kawałka i wg mnie jest o niebo lepszy niż pierwotna wersja. Klip,który w tv jest http://www.youtube.com/watch?v=56_MStun1VQ (nie wiem czemu tylko Beyonce
),ale głos w tej wersji jakiś dziwny i lepiej brzmi np. tu http://www.youtube.com/watch?v=VGd1FQRTqgo
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wejdźcie sobie na Intymne, sa tam dwa swietne wątki, które od rana poprawiły mi humor. Pierwszy to o robieniu loda swojemu ex, a drugi, jest załozony przez moją ulubienicę kochaniutką19, nt. znalezienia przez nia pierścionka zaręczynowego.
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
no obejrzalam sobie
. ja tez nie mam pojecia dlaczego na tym pierwszym wideoklipie jest tylko beyonce . w tej oryginalnej wersji wole shakire - jakas taka bardziej sympatyczna wydaje sie od beyonce .
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
o pierscioneczku przeczytalam watek
. do tego drugiego jeszcze nie doszlam Dziewczyny chce Was ustrzec przed jedna rzecza, a mianowicie ryba panga czerwona (nie biala). tz kupil pange ale nie biala tylko ta czerwona. nie wiedzial, ze one czyms sie roznia . ta czerwona jest ohydna w smaku. ma sie wrazenie jakby jadlo sie plesn . w smaku zajezdza mulem, bleeee!!!!!!!!!!!! nigdy wiecej!!!!! zatem CZERWONEJ RYBIE PANDZE MOWIE NIE Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2007-05-15 o 14:52 Powód: ryba :-o |
|
|
|
#1694 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny!
Aniu nie wiedziałam że aż taka ochydna jest ta ryba ja zawsze kupuję białą pangę i po Twoim opisie na bank nie kupię czerwonej Dzisiaj była u mnie Ewcia było superńsko . I nawet ubrałam ją na wesele tzn. został mi taki komplet z czasów kiedy byłam piękna, młoda i szczupła i pomyślałam że Ewa by super w tym wyglądała więc ją ubrałam (nie no sama się ubrała ) i zrobiłam fotki, co wy na to? To jest sukienka bez ramiączek i na to bluzka wiązana w pasie z rozcięciami na rękawach, dla mnie bomba .
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
ożesz kobiety, nie czytajcie tych głupot
Iga, super "ubrałaś" Ewcię )Ewka, Ty lasko super wyglądasz. Mam taką samą bransoletkę! więc to następna rzecz oprócz tatuażu którą mamy wspólną Aha, mam kompleksy jak patrzę na Twoje zawsze świetnie zrobione paznokcie Dobra, koniec tych komplementów bo jeszcze popadniesz w samouwielbienie żartuję oczywiście ![]() Nati, właśnie doszedł do mnie Eau de Star Spadam do nauki i rozwiązywania zadań z jakże interesującego przedmiotu "badnia operacyjne"
|
|
|
|
#1696 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sukienka się przyda w piątek na bal, wezmę jeszcze od koleżanki i będę paradować na zmianę Dzięki za gościnę Iguś! Cytat:
Cytat:
![]() Owocnej nauki Uff...nie jem rybek więc panga mi nie straszna
|
|||
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia jaka z Ciebie laska
. i Ty narzekasz na swoja figure |
|
|
|
#1699 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc dziewczyny
![]() Aniu pozwoliłam sobie na wklejenie artykułu o pandze - czerwonej nie jadłam , białą i owszem ale niewiem czy bede jeszcze jesc po przeczytaniu tego artykułu http://www.gotowanie.wkl.pl/artykul.php?id=256 |
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
Żadnej laski tam nie bylo, obok stal tylko plastikowy samochodzik Kubusia ale go przesunełam do fotki
Dziś w ramach ulubionego zajęcia każdej emerytki czyli odwiedzin u lekarza Okazało się, że okularów nie potrzebuję bo mam tak suche spojówki, że to przez nie mam problemy z ostrością i przemęczeniem gałek oczynych. Dostałam 2 rodzaje kropelek do oczu i powinno być ok. Cieszę się więc, a wieczorem mecz Kasiu dawno do Nas nie zaglądałaś. Wielkie Żarcie to mój ulubiony serwis
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
o rany
!!! ale czy ten artykul o pandze jest wiarygodny? jesli tak to nie kupie juz tej ryby |
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
dobrze wiedzieć, że czerwona panga jest ble
muszę tylko babcię poinformować, by mi jej na obiadek nie robiła. Bo babcia często jak ją odwiedzam to robi mi jakąś rybę. Iguś ładna sukienka no i Evcia świetnie w niej wygląda, ciekawe czemu narzeka na swoją figurę, bo ja niczego złego nie zauważyłam, a zdjęcia dobrej jakości ![]() Siedzę nad projektem ale skupić się nie mogę. Moja przyjaciółka dzwoniła, że jedzie rodzić jeżu a w poniedziałek dopiero co oglądałyśmy wózek dla maluszka i dopiero go zamówiła. Jeżu. Faktem, że zaraz ja się zwijam, bo muszę iść zobaczyć jak tam mój cukier, bo musiałam rano jechać sparawdzić. Dostałam z firmy nowe ubezpieczenie i mamy wykupiony pakiet w prywatnej klinice, z której dostałam zaproszenie no to postanowiłam się przebadać, bo skoro za darmo to czemu nie, i szok cukier podwyższony, no może nie bardzo ale teraz co drugi dzień muszę kontrolować, coś z nerami nie tak. Cholipa zaczynam się bać, a w poniedziałek jeszcze ginekologa mam przetestować a na koniec zostawiłam sobie dentystę![]() Śmiesznie jest bo pracuję dopiero miesiąc pełen a już zaproszenie na imprezę firmową dostałam. I cholipa nie wiem w co się ubrać. Wiecie może co na takie imprezy wypada założyć?? Wiem, tylko że imprezam ma być w ogrodzie częściowo pod namiotem. |
|
|
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytałam ten artykuł o pandze i chyba polece babci kupować ryby europejskie
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubie ryb, ale jak przeczytałam o tej "metodzie" to słabo mi się zrobiło
|
|
|
|
#1705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do pangi to ani mnie to przeraża ani nie. Nie jedną rzecz wytwarza się w skandaliczny sposób i lepiej nie wiedzieć. ( np parówki )
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Haha...Evka nie rozkręcaj się tak, bo Ania nic juz więcej nie przełknie
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ja tak na chwilke.
Chciałam napisać że rozstaliśmy się z Tomkiem. Nadal jestem w szoku ciągle płacze, ale no cóż...czasami tak bywa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

.

.

),ale głos w tej wersji jakiś dziwny i lepiej brzmi np. tu 

. w smaku zajezdza mulem, bleeee!!!!!!!!!!!! nigdy wiecej!!!!! zatem CZERWONEJ RYBIE PANDZE MOWIE NIE
.
!!! ale czy ten artykul o pandze jest wiarygodny? jesli tak to nie kupie juz tej ryby