|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
Jula mozesz cos napisac o tych zestawach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Wtajemniczenie
|
Misia oczywiście. No więc posiadam na kompie:
1 Cindy Crawford - Kształtuj swoje ciało (mam z polskim lektorem) - sciągnęłam e mulem. Składa się z 3 częsci: 1 "workout" ![]() ![]() 2 Claudia Schiffer - Perfectly fit 2 - czyli cwiczenia głownie na biodra, ale nie tylko: również na nogi, ramiona. Ogólnie bardzo udane. 3 Cindy Crawford - nie wiem dokładnie jaki jest tytuł (tzn wg muła Nowe Wyzwanie, ale mam wątpliwośći co do tego bo miałam kiedys kasetę VHS pod tym tytułem i zupełnie inną zawartość miała). W każdym razie są to również 3 zestawy cwiczen - generalnie dla kobiet po ciąży. Dziś zrobiłam pierwszy (krótki, b.spokojny) ale dwa następne chyba są już bardziej intensywne. 4 Claudia Schiffer - Perfectly Fit 1 - to posiadam na VHS i za nic nie mogę sciagnac tego z internetu. Są to ćwiczenia na brzuch. |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzis zaliczyłam 25 dzien ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Ahhhhhh dziewczyny w ogóle dzisiaj załamka totalna, od rana się źle czuję bolą mnie migdałki strasznie, myślałam w szkole, że nie wysiedzę, przyszłam do domu to spałam 3 godziny i nic...a co gorsze mam aż 38,3 stopnia (co naprawdę rzadko się u mnie zdarza) i zero sił...I jak ja teraz zrobię wszystko co miałam zrobić?
![]() (a już w ostateczności to najważniejsze ze wszystkich ćw) ani na żadne skakanki czy hulahopy ![]() ![]() ![]() I znowu zawalę kolejny dzień a6w...a już miał być 26 i tak fajnie się ćwiczyło...mam nadzieję, że może do jutra mi przejdzie i nadrobię jakimś cudem ![]()
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 ![]() Zaręczeni 17.09.2011 ![]() Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2008-02-28 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Raczkowanie
|
czy jesli opuszcze 1 dzien to musze zaczynac od poczatku?cz po prostu kontynuowac od dnia ktory opuscilam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Raczkowanie
|
Natti_kk taki ból migdałków przecodziłam z gorączką tydzien temu, ale jakos dałam rade ćwiczyć a jeśli Ty nie dasz to świat sie nie zawali. Lepiej sie nie przemeczaj bo choroba będzie trzymac dłuzej, teraz musisz odpoczywac, bo odpoczynek i sen to najlepsze lekarstwa. Babcia Ci nie mówiła ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Raczkowanie
|
Sigrid zdania są podzielone. Na forum "kulturystycznym" mówią, że nie wolno przerywac, bo podobno a6w ma na celu utzrymanie napięcia które trwa około doby dlatego ważny jest trening o tej samej porze, jeśli sie nie trenuje to napięcie spada i nalezy zaczynać od pocątku. Wersję, że można opuścić dzien wymyślili chyba Ci którzy chcieli sie usprawiedliwić. Kolega ma książkę Weidera z tym treningiem (po ang.) i autor pisał, że nie można przerywać a jesli sie przerwie nalęzy odczekać jakiś czas (chyba 3 ms). Ale moim zdaniem świat sie nie zawali jesli zrobi sie dzien przerwy....efekty jakies będą
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zadomowienie
|
Sigrid jeżeli opuscisz jeden dzien to musisz sie cofnać o jeden dzień. Tzn. jeżeli jesteś na dniu 15 i puszczasz go to musisz zacząć robic ponownie od dnia 14.
![]() |
#1689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc wydaje mi się ze raczej nie od tego ten ból się pojawił. Dziś poprosiłam Tżta o masaż karkczku i musze przyznc ze bardzo pomogło. Jutro chyba poćwicze 8min ABS na brzuch, na nogi i ramiona a potem dopiero zrobię waidera - wieksza szansa ze sie tłuszcz wypali. No i czekam na mojego twistera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Rozeznanie
|
Dot.: Do osób ćwiczących 6 weidera
dolaczam sie do Agi mnie tez zawsze karki i pelcki bola.. moze jjakies cwiczenia na kregosłup robic miedzy czasie ??
#1691 |
Raczkowanie
|
12 dzien a moj brzuch jakos napecznial...jeszcze kilka dni temu bylo widac miesnie a teraz wszystko poscilo czy co? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj wieczorem 13 dzień. Ciężko mi trochę bo już więcej powtórzeń, ale dam rade
![]()
#1693 |
Raczkowanie
|
wczoraj 20 dzień. Oj nie chciało się. Ale doszłam do wniosku, że robię to dla siebie
![]() Trzecia seria o dziwo poszła mi najlepiej ![]()
#1694 |
Zakorzenienie
|
W tych dalszych dniach właśnie tak bywa, bo w 3 serii Ty już jesteś "przyzwyczajona" do tego uczucia, że mięśnie pracują i już go podświadomie nie odczuwasz
![]() U mnie dzisiaj dzień 26...czuję się już troszkę lepiej więc nie mogę nawalać, zaraz idę na podłogę ![]()
#1695 |
Raczkowanie
|
Słyszałam, że a6w jest krytykowane głównie ze względu na przeciążenie mieśni, co w pewnym momencie powoduje ich lekkie opuchnięcie, a co z kolei może spowodować tymczasowe delikatne "przytycie" (może jest to u patniki- mam nadzieje,ze bardzo nie przekrecilam nicku bo biore go z pamieci). Podobno wcale nie jest dobrze ćwiczyć mięśnie brzucha codziennie. Ja tam nie wiem. Lekkie opuchniecie, ale naprawde delikatne miałam po 24 dniu. Zeszło po 3 dniach gdy przerwałam trening. Tym razem jestem dziś na 4 dniu i jakos daje rade, ale jakie to nudne
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Raczkowanie
|
No i przekrecilam, miało byc "patinki246" wybacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze mnie tez te cwiczenia nudzą...
motywuję się jak mogę ale nie wiem czy wytrwam do konca... |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Jula dasz! Kto inny ma dać rade jak nie TY?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wy jedne narzekacie, że ćwiczenia nudne, ale pomyślcie o EFEKTACH!!!
![]() ![]() Dzień 26 za mną, mimo że jestem opuchnięta troszkę przed okresem i z powodu choroby, to i tak widzę, że jest "chudziej". A co będzie jak "odpuchnę"<marzyciel> ![]()
#1700 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() jejku jak warto być na tym forum...Juz dwa razy dzieki Wam zbiera się we mnie wieksza motywacja... ![]() A tak w ogóle... to czuję jak pod moimi złogami tłuszczu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zadomowienie
|
Dzień 11 zrobiony
![]()
![]() |
#1702 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziekuje za odpowiedzi
![]() bede kontynuowac,po prostu cofne sie o ten 1 dzien. Bo na sama mysl ze mialabym zaczynac od zera robi mi sie słabo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Raczkowanie
|
26 dzien mam za sobą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
Nic nie szkodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie się nawpierdzielałam na wieczór.... bo jedzeniem tego nazwać nie można
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest tak, że jak zrobię pierwszą serię, to te dwie kolejne już idą z górki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro awansuje na 3x18 ![]() Cytat:
![]() Ja dziś zjadłam makaron z pesto i parmezanem ![]() Za kazdym razem jak wkładałam widelec do buzi usprawiedliwiałam sie, ze to razowy makaron, ale i tak poźniej pobiegłam na basen ![]() Teraz pije wino półsłodkie (a miałam niepic alkoholu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj na kolacje, o zgrozo, zjadłam 4 kromki chleba tostowego z żółtym serkiem i szyneczką:O:O:O Ale kurcze nic innego w domu nie było, a poza tym na usprawiedliwienie wmówiłam sobie, że jestem chora i organizm musi mieć skądś siły do rekonwalescencji<lol2> marna wymówka wiem
![]() ![]() Koraa21, misia_bella to jesteśmy na tym samym etapie ![]()
#1709 |
Zakorzenienie
|
Nati ja też tańcze sobie czesto
![]() Kurcze musimy wytrwac ![]() Zastanawiam sie nad dieta kopenhaską. Dziś na basenie byłam z koleżanka która jest po tej diecie i efekty widac. Rewelacyjnie wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nawet żadnej specjalnej diety nie zaczynam, bo wiem że i tak długo na niej nie wytrzymam:P Ja mam swoją własną "dietę", jem w sumie co chcę, staram się zdrowo, ale też jak nie mam czasu, albo mam jakąś straszną ochotę na coś co jest kaloryczne to sobie nie odmówię, oczywiście w rozsądnych ilościach
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.