![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]() |
#1682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie było 14 osób i nie wiedziałam w co ręce włożyć. A jak zniósł obrządek główny bohater? Może jakies zdjątko, ciekawa jestem tego kaszkieta Dzisiaj robiłam mojemu łobuzowi próbę z jabłuszkiem, zdecydowanie mu bardziej podpasowało, ale bez rewelacji.
![]() |
#1683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szymon obrządek zniósl bardzo dzielnie - na kazaniu zasnął, na sam chrzest obudził się- zmierzył wzrokiem ksiedza i poszedł dalej spać. Strasznie mnie tym zaskoczył bo normalnie w domu wszystko go budzi a w kościele grały organy a on nic... ![]() Zdjęcia robił szwagier i jeszcze ich nie mam, a kaszkiet w końcu kupiliśmy bo krawiec nie sprostał wyzwaniu ![]() Gratuluje udanej próby z jabłuszkiem - efekty marchewki widziałm na pierwiosnkach - słodko wyglądał - ja już się nie mogę doczekać tego widoku z Szymonkiem w roliu głównej. Mam jednak przeczucie że będzie dobrze bo debridat je prosto z miarki, a Bobotic jadł z łyżeczki i świetnie mu to wychodziło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
katey! Czy to czasem nie Wasze zdjęcie jest w gazecie MM Moje Miasto?? To musi być Wasze zdjęcie, bo mi się wszystko zgadza.
![]() ![]()
#1685 |
Zakorzenienie
|
a ja siedzę i smarkam
![]() ten sposób z cytryną i olejem jest intrygujący... tylko, że coś mi się wydaje, że chodzi po prostu o dostarczanie organizmowi witaminy C z cytryny, a z oleju to chyba jakieś nienasycone kwasy tłuszczowe (???) ![]() ja i tak z tłuszczy to praktycznie tylko roślinne używam, a i witaminy C sporo (owocki, pomidorki...) - więc nie wiem czy by mi to pomogło, ale spróbować zawsze można ![]()
#1686 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie jak zawsze mało czasu. czasem zerknę do Was i cos poczytam, ale jak sie zabieram do pisania to zaraz mi sie cos przyppomina zeby zrobic. co do przeziebienia. Jest taka super nalewka: sok z 1kg cytryn, pol litra spirytusu, pol litra miodu i szklanka przegotowanej wody. Niech postoi dwa tygodnie i mozna w sytyuacjach awaryjnych pic po kieliszku. Ale to nie na tu i teraz propozycja:-( Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestem w raju
![]() Pogoda super juz sie z mezem spieklismy troche, w koncu mozemy spokojnie poleniuchowac ![]() Kazdemu polecam Gran Canarie jesli ktorass z Was w przyszlosci bedzie sie wybierac w jakas podroz ![]() Buziaczki i nie piszcie tyle, bo jak wroce to nie doczytam w jeden wieczor ![]() ps tu brak polskich znakow ![]()
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ruda3d! A Ty na zwolnieniu czy katujesz się w pracy?
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. ja to nawet jeszcze nie widzialam tych zdjec! ale tesciowa wczoraj latala po domu i piszczala ze jestesmy w gazecie ![]() ![]() miss.hot zazdroszcze tego lenistwa! ja w pracy ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() Miss.Hot cieszę się wszystko ok! Katey - też czekam z niecierpliwością na zdjęcia ![]() Tola a jak Ty sie czujesz w te upały?? bo ja padam , zaraz idę do domku spac. Ruda jak zdrówko?? Bandola jak tam nasz wizażowy przystojniak?? Selka jak w nowej pracy?? a o kim zapomniałam t przepraszam ale to te upały ![]() buziaki z rzeszowa
![]() |
#1695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() of course ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chociaż może i jakaś nowośc sie pojawi niedługo ![]() ![]() hura za 30 min do domku ![]() ![]()
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
No właśnie mam już trochę dosyć tych upałów. Duszno mi cięgle, nie ma czym oddychać. No, ale na szczęście ku jesieni idzie, więc dobrze jest. Jeszcze żeby tylko te 6 dni w pracy przeżyć i dobrze będzie.
#1698 |
Zakorzenienie
|
a widzisz wiedziałam że kogoś pominę - i jeszcze Sonia - mam nadzieje ze odpoczywa
![]() Małpka chwal tu sie co za nowości!
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
No pewnie dzidzia, co?
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1701 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Jodie jak można o mnie wterance zapominać???
![]() ja właśnie wróciłam z pracy, szefowa w środe wyjechała na urlop do Bułgarii i zostawiła nas dwie nowe osoby same w biurze ![]() ![]() Jeszcze pojechaliśmy do mojej mamy po Gosie tam musiałam ją nakarmić bo wołała "mimi" co oznacza że chce cysia ) hehe a tak wogóle to bardzo mało je i pije, gdyby nie moje mleko to by mi się dziecko zagłodziło ![]() Sonia teraz to coróz bedziesz dostrzegac jakieś nowe umiejetności, fajne to no nie? Pozniej jak zaczyna raczkować albo chodzic to już jest gorzej bo trzeba miec oczy dookoła głowy ![]() Moja Gosia właśnie staje przy regale ![]() i wywaliła papiery z kuwetki ![]() Katey mi dziś wpadła ta gazetka w ręce i przeglądałam, tak myślałam, że to któraś wątkowa lubelska panna młoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
hmhm no nie mam 100% pewności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
hehe Tola Ty to masz nosa lepszego ode mnie
![]() Małpko Tola ma rację jak na teście wyszły Ci 2 kreski to jesteś w ciąży ![]() GRATULACJE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
w pracy byłam, owszem... ale strasznie się obijałam, aż mi wstyd
jakoś dałam radę, cirrus mi katar trochę wstrzymał, rano było fatalnie, ale teraz już dużo lepiej... ponieważ od dzisiaj moja firma sprzedaje nowy telefon firmy apple to nam rozdawali zielone jabłka w pracy - fajnie ![]()
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Zadomowienie
|
No, no nie było mnie na necie cały dzień i wczorajszy wieczór a Wy tyle napisałyście i jeszcze takie rewelacje
![]() Małpko gratuluję, najlepiej zrób betę co do pewności ale właściwie dobry ginek powinien rozpoznać, mi rozpoznał w 5 tygodniu. A może my na tym wątku jakieś takie wiatropylne jesteśmy a może to się przenosi przez kable ![]() Nowopoślubione nie zajrzą tu do nas bo uwaga to się roznosi. ![]() Jodie uważaj to podobno działa na najbardziej aktywne na wątku ![]() Cytat:
Hmm ... ale Ci fajnie, korzystaj kochana ile wlezie i baw się dobrze ![]() Yoolia coś ostatnio zaniedbujesz neta, nie możesz pisać w pracy? A Gosiaczek sprytna dziewczynka. Fajne określenie na cysia. Nie ma ochoty na inne jedzonko, odrzuciło ją, może przez te upały. Sonia a mój przestał tak sikać z nienacka, może wyrabia w sobie samokontrolę ![]() Jodie a miło, że pytasz o Krzysia, łobuz się robi straszny (pewnie ma to po tatusiu ![]()
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1710 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A po kąpieli to łazienka też pływa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.