|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
kasiu mam nadzieje ze robaczki napotkaly po drodze jajeczko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Ale juz sie ciesze bo Tz jutro wieczorem bedzie w domku Ja tez mykam do lozeczka i zajrze jutro Dobranoc kobietki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Ja to już dzisiaj od rana mam doła
![]() I tak sobie właśnie po ostatnich doświadczeniach w pracy pomyślałm, że mi życie to chyba nawet nie da szansy na staranie się o dziecko ![]() Przecież żeby móc pozwolić sobie na dziecko to trzeba mieć jakieś zaplecze:mieszkanie, stałe dochody.Przecież ja nie wyobrażam sobie sytuacji że moje dzieciątko zachorowało a ja nie mam pieniędzy żeby wykupić leki!!!!! Mam 27 lat czasu mam już więc niewiele a jeszcze na swojej drdze spotykam ludzi, którzy myślą" nie ma rodziny więc nie potrzebuje pracy, pieniędzy itp. No i jeszcze mieszkam w kraju w którym na porządku dziennym jest że 25 latkowie mają trójkę dzieci a ja??????!!!!! więc wszyscy są święcie przekonani, że ja nie mam dzieci bo nie chcę!!I ciągle te tłumaczenia....Dno A ja tak bym chciała móc wyczekiwać na wynik testu, na jakieś oznaki itp Mam nadzieję, że Wam nie popsułam humorków Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie przejmuje sie innymi ze tak mowia czy patrza, bedziesz miala dzieci kiedy ty bedziesz chciala, duzo dziewczyn ma pierwsze dzieci okolo 30 i nawet po 30 wiec tym sie wcale nie przejmuje ![]() Dorotko ja tez mialam brazowe plamienie na kilka dni przed @ to wiesz z hormonami jest cos tam nie halo, ale jak zdecydowalas sie nie brac juz tabsow to najwyzej dostaniesz inne leki ktore unormuja ci hormonki, tylko na badania bedziesz musiala isc, bo morzliwe ze masz cos za malo albo za duzo i wtedy moga byc problemy z zajściem w ciąże ![]() ![]() Kachula pytasz sie o zabiegi hm... to dopiero 3 wiec efekty jeszcze chyba za wczesnie, ale zauwarzylam ze skora w tych miejscach jest inna gladsza i jedrniejsza wiec chyba cos tam widac. ![]() Pytacie sie o Agatke ona ma sie dobrze, ale na pewno wolalaby byc w domu i znami, mam nadzieje ze dzisiaj zrobia jej wreszcie te badania i wypuszcza do domciu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Agatka napisała smsa:
Czeka na jedzonko potem pewnie na badanka ja wezma i czekanie na decyzje ![]() mężatka Agacia mocno cie przytula i nie smutaj sie, kachula wczesniej pieknie napisała głowa do góry teraz jest ci ciężko i źle ale przyjda z czasem te lepsze dni i podobnie jak Kachula bedziesz gotowa na kolejna ciąże zdrowa ![]() Kachula, Agacia sie pyta czy może warto testa powtórzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Raczkowanie
|
Nikita masz racje cos ze mna nie tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki
![]() Kachulka ciesze sie, ze sukienka sie podoba ![]() Dorotka idz lepiej do gina, niech zbada, co sie dzieje z Twoim organizmem Nikitko fajnie, ze efekty zabiegow juz powoli zaczyna byc widac ![]() ![]() ![]() Kasiasiar nie smutaj sie i nie doluj, mnie nieraz tez dopadaja takie mysli, ze mam juz 25 lat, a jeszcze ani stalej pracy, mieszkania itp, wiec gdzie czas na dziecko, ale przychodza tez inne dni, gdzie wszystko widze w pozytywnych barwach i wiem, ze wszystko sie dobrze ulozy, takze glowka do gory ![]() Mezatka trzymaj sie, caly czas myslami jestem z Toba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Kachula, no faktycznie nie pomyślałam, że mogę wziąć Ciebie ze sobą na urlop ![]() ![]() ![]() ![]() Kasieńka nie dołuj się bądź twarda i nieugięta - cały świat stoi otworem do Ciebie ![]() ![]() Kinuś zapomniałam powiedzieć, że sukienka prześliczna ! Będziesz taką śliczną księżniczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki za komplement, ciesze sie, ze sukienka Ci sie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
ja sleczą nad pracą i konca nie widze...ech... myslicie jak nie mam niektorych podpunktow i mu zaniose tak niektor puste w spisie to nie bedzie zle.. bo ja nie pisze pokoleji np mam napisanych 5 po koleji a potem 7 bo nie znalazlam jesz ze informacji na dany podpunkt... ale cos musze zaniesc bo sie wscieknie jak z niczym przyjde...
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
oooo, Kachula
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
przedewszystkim Mezatkojestem z Toba myslami i serduszkiem,podzielam z Toba Twoj zal i rozpacz,musisz sie trzymac ,byc dzielna! Nikitko no to jak masz jedrniejsza skorke to widac ze faktycznie te zabiegi cos daja i ciesze sie ze juz widzisz poprawe Nikiciu powiedz Gizelci ze jak do niedzieli nie dostane @ to robie test albo w poniedzialek bete ale i tak znam wynik wiec zrobie to tylko dla stuprocentowego potwierdzenia i do gina po leki na wywolanie,boshee tozto ja nigdy nie mialam problemow z @ zawsze regularnie jak w zegarku a tu nagle taki error Oby Agatka miala dobre wyniki badan i dobre wiesci od lekarzy ze juz moze wyjsc wkoncu ze szpitala,przeciez ona juz tam chyba ze 2 tyg lezy wiec mozna sie zanudzic przeciez...ale najwazniejsze by z niunia wsio ok bylo Dorotko no to juz mi sie podoba ze znowu z nami piszesz hihih,ja na Twoim miejscu to tez poszlabym do lekarza.chociaz ja tak komus gadam a jak sama mam isc to przekladam to z dnia na dzien bo ja strasznie nie lubie chodzic po lekarzach Kasiasiar nie smutaj sie kochana ,i dla ciebie zapali sie zielone swiatelko,u mnie znowu jest odwrotna sytuacja,mam tez 27 lat,mam mieszkanie ,stala prace ,dobrze stoimy finansowo ale za to chyba ze mna jest cos nie tak i ciezko u mnie moze byc z zajsciem lub donoszeniem ciazy!w pierwsza ciaze zaszlam szybko ale ja poronilam ,teraz te problemy z @ nie wiem jak to bedzie wiec dla mnie nie sa najwazniejsze dobra materialne ale zdrowie,bo jak nie ma zdrowia to nawet najwieksze pieniadze nie pomoga,glowa do gory i prosze sie nie smutac kochana Kinaoczywiscie na fotki w sukni czekamy,jak wieczorkiem sie pojawie to mam nadzieje ze zobacze i az mi kopara na klawiature opadnie taka bedziesz w niej laseczka(zreszta juz nawet bez sukienki jestes) Tak Nadius kochana,nastepnym razem trzeba sie poprawic i nastepnym razem zabrac Kasie hehe a nie meza hihi Kina i Justyna a kolezanki nasze to dzis musza napisac kolejnych kilka stroniczek pracy,kobietki lepiej sie sprezyc i napisac za jednym razem niz odwelkac w czasie,wiem wiem madra jestem bo sama nie pisze ale wiem z doswiadczenia ze lepiej odrazu sie wziac i miec to z glowy a poznie miez tyle czasu wolnego i na wizazyku z nami siedziec hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
Kobietki, wyslalam Wam maile ze zdjeciami w sukience na wesele. Prosze tlko o wyrozumialosc, bo wczoraj z TZtem zapomnielismy pstryknac fotki i dzis sama musialam troche pokombinowac, zeby jakos to wyszlo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o pisanie pracy, to zaraz sie zabieram, dzis caly dzien slencze w domku i pisze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie dziekuje nawet oki,dzis Tz przyjezdza wieczorkiem wiec juz jestem happy!!!Czekam oczywiscie az mnie wodospad krwi zaleje ale jakos go nie widac normalnie wykoncze sie tym czekaniem chyba,juz by moglo mnie zalac i bym wiedziala na czym stoje A ta Twoja suknia to szalowa jest juz Cie w niej widze!A kiedy masz to wesele Kinus?ja jeszcze musze kupic buciki bo przymierzylam swoje stare ktore kupilam kiedys tez typowo na wesele i jestem przerazona,jak ja moglam w takich obcasach kiedys wytrzymac .obcasy 10 cm.jak je zalozylam to kurcze nawet 5 min nie wytrzymalam wiec musze kupic nizsze bo nie mam zamiaru sie meczyc w tych albo polamac nogi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz sprawde zdjatka czy doszly |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Kachulka wesele jest 22, czyli za tydzien
![]() ![]() ![]() ja tez kiedys chodzialm w wysokich obcasach, bo niziutka jestem a TZ wysoki, ale juz teraz mi sie nie chce, wystarcza mi nizsze, ale zgrabniutkie szpileczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Doszly tak jak mowilam szczene zbieram z klawiatury.Kina sukienka naprawde sliczna i bardzo ladnie w niej wygladasz ,Tz niech uwaza zeby mu Ciebie nikt nie podrywal
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no szkoda, ze nie masz aparatu, bo chetnie bym zobaczyla twoja kreacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Dobra Kinus pisz prace a ja mykam na troszke bo musze posprzatac troszku i poodkurzac w domku bo juz mi sie balaganik zrobil maly a mnie normalnie trafia jak widze jakas chociaz mala okruszke wiec lece sprzatac papatki
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
pap
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, Kina NadiaM,Kachula
![]() ![]() Kina ależ Ty prześlicznie wyglądasz w tej sukieneczce.A buciki też mi się bardzo podobają. |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to o problemy zdrowotne też się boję. W okresie dojrzewania miałam torbiele na jajniku tak potworne, że wycięli mi ten jajnik ![]() ![]() ![]() Na razie gin nie mówi nic czy mi będzie trudniej zafasolkować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzieki Kasiu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez dlugo biore tabsy, bo ponad 5 latek i juz chcialabym wkrotce odstawic to swinstwo, moze i Ty powinnas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.