Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-13, 22:37   #1681
dorotka_25
Raczkowanie

GG do dorotka_25
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

kasiu mam nadzieje ze robaczki napotkaly po drodze jajeczko ale jak na razie o tym nie mysle bo mam za duzo spraw na glowie,tylko sie wystraszylam ze mialam takie plamienia a do @ to jeszcze przecierz 10 lub 9 dni bylo ...no bede sie odzywac tak czesto jak czesto bede mogla i bede miala czas...a teraz mykam do luzeczka bo jutro ciezki dzien w pracy bo piatek i pewnie duzo ludzi bedzie takze wyspac sie musze wieczorkiem dopiero do was zajrze dobranoc
dorotka_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 23:14   #1682
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez dorotka_25 Pokaż wiadomość
kasiu mam nadzieje ze robaczki napotkaly po drodze jajeczko ale jak na razie o tym nie mysle bo mam za duzo spraw na glowie,tylko sie wystraszylam ze mialam takie plamienia a do @ to jeszcze przecierz 10 lub 9 dni bylo ...no bede sie odzywac tak czesto jak czesto bede mogla i bede miala czas...a teraz mykam do luzeczka bo jutro ciezki dzien w pracy bo piatek i pewnie duzo ludzi bedzie takze wyspac sie musze wieczorkiem dopiero do was zajrze dobranoc
Dorotko zagladaj zagladaj do nas,ja tez jutro do pracy tylko ze na 2 zmiane wiec tez pewnie bedzie masa ludzi
Ale juz sie ciesze bo Tz jutro wieczorem bedzie w domku
Ja tez mykam do lozeczka i zajrze jutro
Dobranoc kobietki
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 05:57   #1683
kasiasiar
Zakorzenienie

Ja to już dzisiaj od rana mam doła Pogoda beznadziejna_leje, wieje itp
I tak sobie właśnie po ostatnich doświadczeniach w pracy pomyślałm, że mi życie to chyba nawet nie da szansy na staranie się o dziecko
Przecież żeby móc pozwolić sobie na dziecko to trzeba mieć jakieś zaplecze:mieszkanie, stałe dochody.Przecież ja nie wyobrażam sobie sytuacji że moje dzieciątko zachorowało a ja nie mam pieniędzy żeby wykupić leki!!!!!
Mam 27 lat czasu mam już więc niewiele a jeszcze na swojej drdze spotykam ludzi, którzy myślą" nie ma rodziny więc nie potrzebuje pracy, pieniędzy itp.
No i jeszcze mieszkam w kraju w którym na porządku dziennym jest że 25 latkowie mają trójkę dzieci a ja??????!!!!! więc wszyscy są święcie przekonani, że ja nie mam dzieci bo nie chcę!!I ciągle te tłumaczenia....Dno
A ja tak bym chciała móc wyczekiwać na wynik testu, na jakieś oznaki itp

Mam nadzieję, że Wam nie popsułam humorków
Miłego dnia
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 07:21   #1684
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Ja to już dzisiaj od rana mam doła Pogoda beznadziejna_leje, wieje itp
I tak sobie właśnie po ostatnich doświadczeniach w pracy pomyślałm, że mi życie to chyba nawet nie da szansy na staranie się o dziecko
Przecież żeby móc pozwolić sobie na dziecko to trzeba mieć jakieś zaplecze:mieszkanie, stałe dochody.Przecież ja nie wyobrażam sobie sytuacji że moje dzieciątko zachorowało a ja nie mam pieniędzy żeby wykupić leki!!!!!
Mam 27 lat czasu mam już więc niewiele a jeszcze na swojej drdze spotykam ludzi, którzy myślą" nie ma rodziny więc nie potrzebuje pracy, pieniędzy itp.
No i jeszcze mieszkam w kraju w którym na porządku dziennym jest że 25 latkowie mają trójkę dzieci a ja??????!!!!! więc wszyscy są święcie przekonani, że ja nie mam dzieci bo nie chcę!!I ciągle te tłumaczenia....Dno
A ja tak bym chciała móc wyczekiwać na wynik testu, na jakieś oznaki itp

Mam nadzieję, że Wam nie popsułam humorków
Miłego dnia
pewnie ze nie popsułas karzda z nas ma lepsze i gorsze dni czasem tak bywa a my zawsze wysluchamy
Nie przejmuje sie innymi ze tak mowia czy patrza, bedziesz miala dzieci kiedy ty bedziesz chciala, duzo dziewczyn ma pierwsze dzieci okolo 30 i nawet po 30 wiec tym sie wcale nie przejmuje

Dorotko ja tez mialam brazowe plamienie na kilka dni przed @ to wiesz z hormonami jest cos tam nie halo, ale jak zdecydowalas sie nie brac juz tabsow to najwyzej dostaniesz inne leki ktore unormuja ci hormonki, tylko na badania bedziesz musiala isc, bo morzliwe ze masz cos za malo albo za duzo i wtedy moga byc problemy z zajściem w ciąże glowa do góry to jeszcze nic strasznego bedzie dobrze zobaczysz

Kachula pytasz sie o zabiegi hm... to dopiero 3 wiec efekty jeszcze chyba za wczesnie, ale zauwarzylam ze skora w tych miejscach jest inna gladsza i jedrniejsza wiec chyba cos tam widac.

Pytacie sie o Agatke ona ma sie dobrze, ale na pewno wolalaby byc w domu i znami, mam nadzieje ze dzisiaj zrobia jej wreszcie te badania i wypuszcza do domciu.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 07:28   #1685
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Agatka napisała smsa:
Czeka na jedzonko potem pewnie na badanka ja wezma i czekanie na decyzje

mężatka Agacia mocno cie przytula i nie smutaj sie, kachula wczesniej pieknie napisała głowa do góry teraz jest ci ciężko i źle ale przyjda z czasem te lepsze dni i podobnie jak Kachula bedziesz gotowa na kolejna ciąże zdrowa

Kachula, Agacia sie pyta czy może warto testa powtórzyć
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 08:48   #1686
dorotka_25
Raczkowanie

GG do dorotka_25

Nikita masz racje cos ze mna nie tak dzis rano wstalam i chyba dostalam @ bo jest jasniutka czerwona krew a przecierz @ powinnam dostac za 6,7 dni.....chyba bede zmuszona isc do gina niech mnie wysla na badania chormonalne
dorotka_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 09:37   #1687
kina2807
Zakorzenienie

Witam Was dziewczynki
Kachulka ciesze sie, ze sukienka sie podoba
Dorotka idz lepiej do gina, niech zbada, co sie dzieje z Twoim organizmem
Nikitko fajnie, ze efekty zabiegow juz powoli zaczyna byc widac, dzieki za info od Agatki, mam nadzieje, ze dzis ja wypuszcza i tu do nas zawita, ale bedzie miala do czytania
Kasiasiar nie smutaj sie i nie doluj, mnie nieraz tez dopadaja takie mysli, ze mam juz 25 lat, a jeszcze ani stalej pracy, mieszkania itp, wiec gdzie czas na dziecko, ale przychodza tez inne dni, gdzie wszystko widze w pozytywnych barwach i wiem, ze wszystko sie dobrze ulozy, takze glowka do gory
Mezatka trzymaj sie, caly czas myslami jestem z Toba, czekamy na Ciebie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 09:55   #1688
NadiaM
Raczkowanie

Cześć dziewczynki Odezwę się do Was wieczorkiem a póki co chcę mocno przytulić Mezatkę - całym sercem i myślami jestem dziś z Tobą kochana

Kachula, no faktycznie nie pomyślałam, że mogę wziąć Ciebie ze sobą na urlop Następnym razem się poprawię

Kasieńka nie dołuj się bądź twarda i nieugięta - cały świat stoi otworem do Ciebie Jak mówi moja ulubiona bajka: wystarczy tylko chcieć no i trochę popracować Uśmiechnij się słonko pozdrawiam Ciebie serdecznie

Kinuś zapomniałam powiedzieć, że sukienka prześliczna ! Będziesz taką śliczną księżniczką
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 10:13   #1689
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NadiaM Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Odezwę się do Was wieczorkiem

Kinuś zapomniałam powiedzieć, że sukienka prześliczna ! Będziesz taką śliczną księżniczką
no to czekamy na Ciebie nadius wieczorkiem, ja tez pewnie bede, bo TZ pojechal dzis do domku, wiec bede siedziec caly dzien przed kompem, pisac parce i zagladac na wiazyk
dzieki za komplement, ciesze sie, ze sukienka Ci sie podoba

Mąż i żona...
Stary 2007-09-14, 10:23   #1690
Ray
Zakorzenienie

ja sleczą nad pracą i konca nie widze...ech... myslicie jak nie mam niektorych podpunktow i mu zaniose tak niektor puste w spisie to nie bedzie zle.. bo ja nie pisze pokoleji np mam napisanych 5 po koleji a potem 7 bo nie znalazlam jesz ze informacji na dany podpunkt... ale cos musze zaniesc bo sie wscieknie jak z niczym przyjde...
Stary 2007-09-14, 10:39   #1691
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ja sleczą nad pracą i konca nie widze...ech... myslicie jak nie mam niektorych podpunktow i mu zaniose tak niektor puste w spisie to nie bedzie zle.. bo ja nie pisze pokoleji np mam napisanych 5 po koleji a potem 7 bo nie znalazlam jesz ze informacji na dany podpunkt... ale cos musze zaniesc bo sie wscieknie jak z niczym przyjde...
mysle, ze mozesz mu tak zaniesc, przeciez pracy nie pisze sie po kolei, ja tez nie mam wszystkiego tak jak w planie, wazne, ze zaniesiesz mu to, co napisala, zeby zobaczyl, ze nie przyszlas z niczym

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 10:41   #1692
kina2807
Zakorzenienie

oooo, Kachula w koncu sie spotkalysmy na wizazu, bo ostatnio, to caly czas sie mijalysmy, co u Ciebie slychac Kochana?

Mąż i żona...
Stary 2007-09-14, 10:55   #1693
kachula27
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
przedewszystkim Mezatkojestem z Toba myslami i serduszkiem,podzielam z Toba Twoj zal i rozpacz,musisz sie trzymac ,byc dzielna!

Nikitko no to jak masz jedrniejsza skorke to widac ze faktycznie te zabiegi cos daja i ciesze sie ze juz widzisz poprawe
Nikiciu
powiedz Gizelci ze jak do niedzieli nie dostane @ to robie test albo w poniedzialek bete ale i tak znam wynik wiec zrobie to tylko dla stuprocentowego potwierdzenia i do gina po leki na wywolanie,boshee tozto ja nigdy nie mialam problemow z @ zawsze regularnie jak w zegarku a tu nagle taki error
Oby Agatka miala dobre wyniki badan i dobre wiesci od lekarzy ze juz moze wyjsc wkoncu ze szpitala,przeciez ona juz tam chyba ze 2 tyg lezy wiec mozna sie zanudzic przeciez...ale najwazniejsze by z niunia wsio ok bylo

Dorotko no to juz mi sie podoba ze znowu z nami piszesz hihih,ja na Twoim miejscu to tez poszlabym do lekarza.chociaz ja tak komus gadam a jak sama mam isc to przekladam to z dnia na dzien bo ja strasznie nie lubie chodzic po lekarzach

Kasiasiar nie smutaj sie kochana ,i dla ciebie zapali sie zielone swiatelko,u mnie znowu jest odwrotna sytuacja,mam tez 27 lat,mam mieszkanie ,stala prace ,dobrze stoimy finansowo ale za to chyba ze mna jest cos nie tak i ciezko u mnie moze byc z zajsciem lub donoszeniem ciazy!w pierwsza ciaze zaszlam szybko ale ja poronilam ,teraz te problemy z @ nie wiem jak to bedzie wiec dla mnie nie sa najwazniejsze dobra materialne ale zdrowie,bo jak nie ma zdrowia to nawet najwieksze pieniadze nie pomoga,glowa do gory i prosze sie nie smutac kochana

Kinaoczywiscie na fotki w sukni czekamy,jak wieczorkiem sie pojawie to mam nadzieje ze zobacze i az mi kopara na klawiature opadnie taka bedziesz w niej laseczka(zreszta juz nawet bez sukienki jestes)

Tak Nadius kochana,nastepnym razem trzeba sie poprawic i nastepnym razem zabrac Kasie hehe a nie meza hihi

Kina i Justyna a kolezanki nasze to dzis musza napisac kolejnych kilka stroniczek pracy,kobietki lepiej sie sprezyc i napisac za jednym razem niz odwelkac w czasie,wiem wiem madra jestem bo sama nie pisze ale wiem z doswiadczenia ze lepiej odrazu sie wziac i miec to z glowy a poznie miez tyle czasu wolnego i na wizazyku z nami siedziec hihi
Stary 2007-09-14, 10:55   #1694
kina2807
Zakorzenienie

Kobietki, wyslalam Wam maile ze zdjeciami w sukience na wesele. Prosze tlko o wyrozumialosc, bo wczoraj z TZtem zapomnielismy pstryknac fotki i dzis sama musialam troche pokombinowac, zeby jakos to wyszlo.

Mąż i żona...
Stary 2007-09-14, 11:00   #1695
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

Kinaoczywiscie na fotki w sukni czekamy,jak wieczorkiem sie pojawie to mam nadzieje ze zobacze i az mi kopara na klawiature opadnie taka bedziesz w niej laseczka(zreszta juz nawet bez sukienki jestes)

Kina i Justyna a kolezanki nasze to dzis musza napisac kolejnych kilka stroniczek pracy,kobietki lepiej sie sprezyc i napisac za jednym razem niz odwelkac w czasie,wiem wiem madra jestem bo sama nie pisze ale wiem z doswiadczenia ze lepiej odrazu sie wziac i miec to z glowy a poznie miez tyle czasu wolnego i na wizazyku z nami siedziec hihi
zdjatka juz poszly, wiec mozesz teraz sprawdzic, jesli zdazysz, dzieki za komplemencik,
a jesli chodzi o pisanie pracy, to zaraz sie zabieram, dzis caly dzien slencze w domku i pisze, dzieki, ze mnie pilnujecie, kochane jestescie, (a pozniej jak juz sie obronie mam nadzieje) to dla odreagowanie chyba przez tydzien z wizazu nie zejde

Mąż i żona...
Stary 2007-09-14, 11:01   #1696
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
oooo, Kachula w koncu sie spotkalysmy na wizazu, bo ostatnio, to caly czas sie mijalysmy, co u Ciebie slychac Kochana?
A no wkoncu sie spotykamy ale znowu nie na dlugo bo dzis znowu do pracy na 14 ide
A u mnie dziekuje nawet oki,dzis Tz przyjezdza wieczorkiem wiec juz jestem happy!!!Czekam oczywiscie az mnie wodospad krwi zaleje ale jakos go nie widac normalnie wykoncze sie tym czekaniem chyba,juz by moglo mnie zalac i bym wiedziala na czym stoje
A ta Twoja suknia to szalowa jest juz Cie w niej widze!A kiedy masz to wesele Kinus?ja jeszcze musze kupic buciki bo przymierzylam swoje stare ktore kupilam kiedys tez typowo na wesele i jestem przerazona,jak ja moglam w takich obcasach kiedys wytrzymac .obcasy 10 cm.jak je zalozylam to kurcze nawet 5 min nie wytrzymalam wiec musze kupic nizsze bo nie mam zamiaru sie meczyc w tych albo polamac nogi
Stary 2007-09-14, 11:05   #1697
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
zdjatka juz poszly, wiec mozesz teraz sprawdzic, jesli zdazysz, dzieki za komplemencik,
a jesli chodzi o pisanie pracy, to zaraz sie zabieram, dzis caly dzien slencze w domku i pisze, dzieki, ze mnie pilnujecie, kochane jestescie, (a pozniej jak juz sie obronie mam nadzieje) to dla odreagowanie chyba przez tydzien z wizazu nie zejde
Tak my jestesmy Twoje Anielice strozki ale nawet aniolek czasami moze dac po pupce:aty aty:: cisza:jak nie bedziesz pisala hihi
Zaraz sprawde zdjatka czy doszly
Stary 2007-09-14, 11:11   #1698
kina2807
Zakorzenienie

Kachulka wesele jest 22, czyli za tydzien, a moze Ty tez bys zaprezentowala swoja kreacje na wesele?jakas mala foteczke na maila?
ja tez kiedys chodzialm w wysokich obcasach, bo niziutka jestem a TZ wysoki, ale juz teraz mi sie nie chce, wystarcza mi nizsze, ale zgrabniutkie szpileczki

Mąż i żona...
Stary 2007-09-14, 11:12   #1699
kachula27
Zakorzenienie

Doszly tak jak mowilam szczene zbieram z klawiatury.Kina sukienka naprawde sliczna i bardzo ladnie w niej wygladasz ,Tz niech uwaza zeby mu Ciebie nikt nie podrywal

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 11:16   #1700
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kachulka wesele jest 22, czyli za tydzien, a moze Ty tez bys zaprezentowala swoja kreacje na wesele?jakas mala foteczke na maila?
ja tez kiedys chodzialm w wysokich obcasach, bo niziutka jestem a TZ wysoki, ale juz teraz mi sie nie chce, wystarcza mi nizsze, ale zgrabniutkie szpileczki
To Kina bawimy sie jednego dnia bo ja tez 22 wrzesnia czyli tez za tydzien,ja tak jeszcze do konca nie mam skompletowanej kreacji,jurto jeszcze ide na zakupy ale pokaze sie Wam napewno chociaz moj aparat teraz pozyczylam mamie bo jest nad morzem na kilka dni i niestety pokaze sie dopiero po weselu bo wracaja w piatek za tydzien dopiero a w sob juz wesele
Stary 2007-09-14, 11:16   #1701
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Doszly tak jak mowilam szczene zbieram z klawiatury.Kina sukienka naprawde sliczna i bardzo ladnie w niej wygladasz ,Tz niech uwaza zeby mu Ciebie nikt nie podrywal
dzieki Kasiu, ale z ta szczena to chyba przesada, az tak dobrze to ja nie wygldam, normalnie po prostu,a sukienke kupilam, bo bardzo mi sie takie dekolty podobaja, a wystajacy brzuszek i grube nogi sa zakryte

Mąż i żona...
Stary 2007-09-14, 11:19   #1702
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
To Kina bawimy sie jednego dnia bo ja tez 22 wrzesnia czyli tez za tydzien,ja tak jeszcze do konca nie mam skompletowanej kreacji,jurto jeszcze ide na zakupy ale pokaze sie Wam napewno chociaz moj aparat teraz pozyczylam mamie bo jest nad morzem na kilka dni i niestety pokaze sie dopiero po weselu bo wracaja w piatek za tydzien dopiero a w sob juz wesele
o to fajnie, ze jednego dnia mamy impreze, aj tez postaram sie wziac aparat i porobic pare fotek na weselu, jesli nie to pozniej wezme od siostry, te fotki, ktore bedzie robil fotograf podczas imprezy
no szkoda, ze nie masz aparatu, bo chetnie bym zobaczyla twoja kreacje

Mąż i żona...
Stary 2007-09-14, 11:19   #1703
kachula27
Zakorzenienie

Dobra Kinus pisz prace a ja mykam na troszke bo musze posprzatac troszku i poodkurzac w domku bo juz mi sie balaganik zrobil maly a mnie normalnie trafia jak widze jakas chociaz mala okruszke wiec lece sprzatac papatki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 11:22   #1704
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra Kinus pisz prace a ja mykam na troszke bo musze posprzatac troszku i poodkurzac w domku bo juz mi sie balaganik zrobil maly a mnie normalnie trafia jak widze jakas chociaz mala okruszke wiec lece sprzatac papatki
papa Kasiu, do zobaczonka

Mąż i żona...
Stary 2007-09-14, 11:22   #1705
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
o to fajnie, ze jednego dnia mamy impreze, aj tez postaram sie wziac aparat i porobic pare fotek na weselu, jesli nie to pozniej wezme od siostry, te fotki, ktore bedzie robil fotograf podczas imprezy
no szkoda, ze nie masz aparatu, bo chetnie bym zobaczyla twoja kreacje
Nic nie bez przesady,naprawde slicznie w takiej sukience wygladasz,ja tez bede robila zdjatka i wam wtedy pokaze,w sumie mam jeszcze w domu kamere z funkcja aparatu i mogla bym cos tam pokombinowac ale wole nie ruszac bo kompletnie sie na tym nie znam i jeszcze cos popsuje jak to mi sie ostatnio czesto zdarza wiec zdjecia beda dopiero po weselichu
Stary 2007-09-14, 11:23   #1706
kachula27
Zakorzenienie

pap
Stary 2007-09-14, 11:48   #1707
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko, Kina NadiaM,Kachula dziękuję Wam dziewczynki za ciepłe słowa pocieszenia>Już mi trochę lepiej

Kina ależ Ty prześlicznie wyglądasz w tej sukieneczce.A buciki też mi się bardzo podobają.
Stary 2007-09-14, 11:57   #1708
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiasiar nie smutaj sie kochana ,i dla ciebie zapali sie zielone swiatelko,u mnie znowu jest odwrotna sytuacja,mam tez 27 lat,mam mieszkanie ,stala prace ,dobrze stoimy finansowo ale za to chyba ze mna jest cos nie tak i ciezko u mnie moze byc z zajsciem lub donoszeniem ciazy!w pierwsza ciaze zaszlam szybko ale ja poronilam ,teraz te problemy z @ nie wiem jak to bedzie wiec dla mnie nie sa najwazniejsze dobra materialne ale zdrowie,bo jak nie ma zdrowia to nawet najwieksze pieniadze nie pomoga,glowa do gory i prosze sie nie smutac kochana

Ja to o problemy zdrowotne też się boję. W okresie dojrzewania miałam torbiele na jajniku tak potworne, że wycięli mi ten jajnik.Mam więz tylko jeden jedyniutki samotny jajniczek.@ przychodziła zawsze nieregularnie więc przepisali mi anty.No i biorę te anty już 7 rok z kawałkiem. A wczoraj w Teleexpresie mówili, że jacyć uczeni potwierdzili że anty chronią przed rakiem ale nie można ich brać dłużej niż 8 lat bo potem drastycznie wzrasta ryzyko zachorowania na raka szyjki macicy.
Na razie gin nie mówi nic czy mi będzie trudniej zafasolkować.
Stary 2007-09-14, 11:59   #1709
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko, Kina NadiaM,Kachula dziękuję Wam dziewczynki za ciepłe słowa pocieszenia>Już mi trochę lepiej

Kina ależ Ty prześlicznie wyglądasz w tej sukieneczce.A buciki też mi się bardzo podobają.
za cieple slowka nie ma co dziekowac, zobaczysz, ze wszystko sie ulozy, no ciesze sie, ze juz humorek sie poprawil
dzieki Kasiu za komlement, buciki fajne, takie bardzo kobiece sa, a do tego wygodne, juz w nich bylam na weselu kuzynki w czerwcu i pzretrwalam cala noc, wiec teraz tez bedzie ok, zwlaszcza, ze na codzien tez w nich chodzilam

Mąż i żona...
Stary 2007-09-14, 12:03   #1710
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to o problemy zdrowotne też się boję. W okresie dojrzewania miałam torbiele na jajniku tak potworne, że wycięli mi ten jajnik.Mam więz tylko jeden jedyniutki samotny jajniczek.@ przychodziła zawsze nieregularnie więc przepisali mi anty.No i biorę te anty już 7 rok z kawałkiem. A wczoraj w Teleexpresie mówili, że jacyć uczeni potwierdzili że anty chronią przed rakiem ale nie można ich brać dłużej niż 8 lat bo potem drastycznie wzrasta ryzyko zachorowania na raka szyjki macicy.
Na razie gin nie mówi nic czy mi będzie trudniej zafasolkować.
Kasiu prykro mi z powodu twojego samotnego jajniczka, ale wierze, ze wszystko bedzie dobrze i uda Ci sie zafasolkowac bez problemu
ja tez dlugo biore tabsy, bo ponad 5 latek i juz chcialabym wkrotce odstawic to swinstwo, moze i Ty powinnas, ja na razie namawiam TZta na odstawienei tabsow, bo nie chce podejmowac decyzji bez jego wiedzy, ale dluzej niz kilka miesiecy a pewno nie wytrzymam

Mąż i żona...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości