![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Madziu, kciuki trzymamy
![]() Dziewczynki, któraś wie ile może boleć rwa kulszowa? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Sorki że tak wyszło, ale jak wróciłam do domku to musiałam szybko gotowac obiadek bo M zadzownił ze wieczorem jedzie z szefem do Cetniewa a potem do sosnowca i do wawy, wiec obowiazki wpadałam tylko na chwile czytałam co u Gizelci i sie wystraszyłam ![]() ![]() Pozdrawiam was dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
mijaela zrob test w dniu spodziewanej mc a jak jdzie jedna krecha nie przejmuj sie mi dopiero tydzien po spodziewanym okresie pokazalo ze jestem w ciazy
![]() i co najciekawsze dwa dni po zaplodnieniu rozchorowalam sie strasznie a do tego juz mialam czulenie na rozne zapachy ![]() pomidora ja nawet nie wiem co to jst ta rwa hmmm... ale jakcie tak boli dlugo to moze do lekarza idz?? ja juz uciekam spac ![]()
#1684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocki Nikitko i Ray |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Ja już byłam u lekarza i zapisał mi te leki ale nie mówił ile to trwa zanim przestanie boleć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Boshe Gizelciu normalnie jak przeczytalam to w szoku bylam..............juz nic nie bede Ci pisacna ten temat,tylko powiem ze jestem takiego samego zdania jak wiekszosc dziewczyn,naprawde zastanow sie czy warto tak dalej zyc bo jak juz raz to zrobil to zrobi nastepny raz tez.
A ja dzis mialam zebranie w pracy i od 9 rano do 19 tam siedzialam ale od jutra zaczynam cale 3 tygodnie urlopu i juz dziewczxyny z pracy mnie pytaly czy mam zamiar wrocic po urlopie do pracy ......w sensie takim ze pewnie na urlopie zaszalejemy z Yz i w ciaze zajde...oj chcialabym chciala Madziu trzymam kciuki za Twoj test kochana |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki moje Kochane i Gizelciu w szczegolnosci na prawde nie wiem co napisac juz wszystko napisalyscie, zeby pomoc Agatce, a reszta nalezy do nie i do jej meza. Ja powiem tylko tyle do Agatki: Uwazaj Kochana na siebie a jeszcze bardziej na dziecko i trzymam kciuki, zeby sie wszystko ulozylo
![]() stracilam po prostu humor i bede cala noc martwic sie o nasza Agatke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja się ROZEZNAJĘ!!!
![]() ![]() ![]() Kachula, no my też mamy nadzieję, że po tym urlopiczku ogłosisz cudowną wiadomość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu za Ciebie tez trzymam oczywiscie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ide juz do lozeczka, bo TZtowi przeszkadza juz jak stukam tipsami w klawiaturke laptopa, postaram sie wpasc jutro w dzien, pozdrawiam Was bardzo goraco i zyczej spoojnej nocki, zwlaszcza Agatce i Oliwce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Papa Kiniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Kinus a ja lece na moj filmik bo juz sie zaczal,wpadne pozniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc kobietki ja tez mykam bo padam dzis na twarz ale chociaz teraz na urlopie sobie odpoczne,jutro wyspie sie za wszystkie czasy papapa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Pomidorko gratuluję wkroczenia na wyższy stopień wtajemniczenia ![]() Gizelciu ![]() ![]() A ja nie spałam dzisiaj prawie całą noc, wstałam o 4 i sprzątałam łazienkę ![]() A to wszystko dlatego, ze prawdopodobnie będę miała dzisiaj rozmowę z szefową ![]() Prawdopodobnie bo znając ją pewnie oleje i nie przyjdzie ![]() Nie zapłaciła mi za 17,5 h za poprzedni miesiąc ![]() wysłałam jej wczoraj sms żeby sprawdziła o co chodzi to odpisała że nie zapłaciła mi 7.5 h za środę , 5h za czwartek i 7,5h za piątek kiedy byłam chora ![]() ![]() powinna mi za każdy dzień zapłacić 7,5h bo należy mi się to. Tylko, że ja nie potrafię walczyć o swoje ![]() Taka jest prawda nie umiem walczyć o pieniądze ![]() Żobaczymy co z tego wyjdzie? Straciłam cały zapał do pracy , do czegokolwiek A najgorsze jest , ze ja nie umiem jej udowodnić, że mam rację bo nie mam czasu szlajać się po jakichś związkach zawodowych itp ![]() No cóż zobaczymy co z tego wyjdzie Kachulko miłego urlopiku życzę, wypoczywaj dużo |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak się składa że wczoraj dostałam maila od mojej przyjaciółki ze studiów która mieszka za granicą. Nie odzywała się do mnie długi czas a ja myślałam już o najgorszym. Teraz jestem szczęśliwa że jest zdrowa i cała. Niestety przyznała mi się do tego że jej facet ją bije. Doszło już pare razy do tego że wylądowała w szpitalu. Zawsze wmawiała mi że to zapalenie płuc a to coś innego. Bała się przyznać że jest maltretowana. Facet przegiął jak powiedziała mu że jest w ciąży, tak ją pobił że straciła to maleństwo. Ja dowiedziałam się o tym wczoraj. Pewnie zastanawiasz się po co ja Ci to piszę. Wiem że decyzja należy do Ciebie i wiem że zrobisz wszystko żeby było dobrze dla maleńkiej. Pamietaj jednak o jednym. Dla córeczki jesteś mamą, tą jedyną, kochaną i nie zastąpioną. To że Tomek nie zrobi malutkiej krzywdy fizycznej to narazie wiesz, ale po myśl czy nie zrobi on dużej krzywdy Tobie? Nie chcesz chyba żeby malutka kiedyś miała być bez mamusi. Zniosła byś jakby musiał wychowywać ją ktoś inny? Nie mówię że on może chcieć zrobić Ci krzywdę specjalnie, ale kiedyś może poprostu udeżyć w takie miejsce że nie podniesiesz się już o własnych siłach. Walcz o siebie, dla siebie i dla tej małej istotki. Proszę, nie zrozum moich słów źle, Poprostu wiem że zasługujecie na wiele. Ja już jedną koleżankę straciłam. Jej ojciec znęcał się nad rodziną a matka była z nim dla swoich dzieci. Teraz ona nie ma córki a ja opłakuję już wiele lat przyjaciółkę ze szkolnej ławki. Niby nic takiego, tato popchnął ją ze schodów. Proszę Cię nie pozwól żeby Tomka nerwy odbiły się kiedyś na Twoim i Olisi zdrowiu. Uważajcie na siebie i trzymajcie się.
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
ja juz druga noc slabo spalam...to chyba przez ta pogode bo wiatr wieje w szyby i balkon tak mocno, ze sie wszytsko trzesie, a do tego deszcz ![]() Az glupio sie pytac, ale ciekawe jak minela noc Agatce i czy wogole nam tu cos jeszcze napisze ![]() Kasiasiar, walcz o swoje i udanej rozmowy pozdrawiam was! |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
a ja w koncu sie wyszykowalam i niedlugo do lekaza na kontrole
![]() ale zimno coraz bardziej bu... a i moj maz wzial sie juz za edukacje dziecka :d wczoraj pokazywal jakie dzwieki wydaja rozne pojazdy dzis lekcja zwierzataek :d stwierdzil ze juz bedzie dziecko wyedukowane heheh
#1701 |
Zadomowienie
|
hej kobietki..wczorajszy koniec dnia nie byl przyjemny..znow sie klocilismy..kapalam mala..zaczal mnie obrazac..nie wytrzymalam i powiedzialm ze jest po***...dostalam w pysk..powiedzialam znow..dostalam drugi raz..wkoncu przylozyl tak ze skulilam sie z bolu..mala krzyczala w nieboglosy..przyszli tesciowie z dolu i oczywiscie cala wina spadla na mnie..czulam sie strasznie..mala nie chciala pozniej zasnac..tomek zabral mi komorke i napisal nikitce ze wszystko jest ok..wcale nie bylo..wieczorem przyszedl do mnie i mnie przeprosil..balam sie go..powiedzial zebysmy sie nie zachowywali jak dzieci bo przeciez jestesmy rodzicami..boze..nie moge uwierzyc ze podniosl na mnie reke..moj wlasny maz..zaczynam sie go bac..boje sie odezwac..
..pol nocy bolala mnie glowa..nienawidzilam go za to co mi zrobil.. ..teraz wydaje sie ze jest wporzadku..zjedlismy sniadanie..rozmawialismy. .ale to ze podnisl na mnie reke na zawsze zostanie w mojej pamieci.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
i ty dalej z nim jestes??? gizelcia wez sie ocknij w koncu bo stanie sie tragedia ktoregos razu a teraz jeszcze mozesz tego uniknac... posluchaj chodz raz tutaj co ci radzimy bo nikt zle nie pisze a skoro tyle osob uwaza to samo to chyba cos w tym jest.... wybaczysz mu i co znow przy klotni cie bedzie bil???
na prawde rece opadaja...
#1703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana, czasem nie trzeba szlajać się po związkach zawodowych. Jak mi kiedyś szefowa obcięła premię zagwarantowaną w umowie, to powiedziałam jej, że dzwoniłam do Państwowej Inspekcji Pracy i tak nie wolno. Jak to usłyszała to się opanowała. W następnym miesiącu zwrócono mi podwójną premie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1705 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Agatko kochana, ja mówie - NIE PRZEMOCY W RODZINIE!
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
Agata wyprowadz sie do mamy,zrob to dla dobra swojego dziecka i swojego!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Posluchaj nas wkoncu prosze cie i zrob cos z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zadomowienie
|
Gizelcia dziewczyny dobrze mówią. Zadzwoń po kogoś z rodziny, żebyś nie wychodziła z tamtąd sama. Niech Cię jak najszybciej zabiorą.
Proszę Cię posłuchaj nas
#1709 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jestem naprawde przerazona.......co ten facet wyprawia....w glowie mi sie nie miesci
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zadomowienie
|
Agata nie tak wygląda małżeństwo, rodzina,wiadomo, że kłótnie są nie uniknione ale NIE MOŻE DOCHODZIĆ DO RĘKOCZYNÓW!!!! Nie pozwól mu sobą pomiatać, pokaż że masz swój honor i wyprowadź się od niego. Ja nie wiem jak Ty możesz sobie na takie traktowanie pozwalać!!!!! Masz już swoje lata, nie jesteś dzieckiem i powinnaś postępować w taki sposób by chronić małą.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.