![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Emilko nie doluj sie, kazdy zwiazek przechodzi czasem mniejszy czy wiekszy kryzys... ale pozbieracie sie, porozmawiacie na spokojnie i napewno sie wszystko ulozy i bedzie jeszcze lepiej niz kiedys
![]() zycze Ci, zeby stalo sie to jak najszybciej ![]() ![]() papa Kachulko i zycze Ci milych, kolorowych snow z Tz-tem w roli glownej ![]() ![]()
#1682 |
Zakorzenienie
|
kachula ty to spioch normalnie jestes
![]() ![]() ale ja tez zaraz sie klade mala czkawki dostala i tez bede szla lulac ![]() mezatka tez mam nadzieje ze sie duzo nie rozejdzie nie widzi mi sie jakies lezenie i rehabilitacja juz wole pocierpiec po cesarce a moc chodzic w koncu ktos sie musi dzidzia zajmowac ![]() do mnie wlasnie doszla paczuszka z kompletami dla malej.. boshe ile ja juz tego mam hehe sie nazbieralo mi jakos jeszcze moj maz nic innego nie robi w Stanach tylko biega po dzieciecych i wyszukuje jej ciuszki hehehe wystrojona bedzie za wszystkie czasy ![]() kupil jej nawt rozowe spodenki sztruksowe i bluze rozowa na suwak hehehe strojnisia na calego bedzie lepiej ode mnie hehehee jeszcze kupuje jej jak twierdzi same najlepsze firmy hehehehehe bo jego corka w byle czym chodzic nie bedzie no prosze ![]() ![]() i wola ze bedzie wymiatac w piaskownicy hehehe pieknie pieknie rozpiesi ci ja a potem ja bede sie meczyc ![]() ![]()
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ray a czy doktor mowil z jakich powodow to spojenie sie tak poszerza?? bo pisalas, ze nie powinno tego byc i nie powinno bolec. Czy to z powodu ulozenia dzidzi jakos na dole moze?? Ciekawi mnie to ![]()
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
mezatka a nie mowil ale to nie z powodu dzidzi... tzn troche tak no bo dzidzia glowo w dol jest i sie tam wierci i pobudza macice i spojenie do poszerzenia sie ale to generalnie nie boli bo to sie bardzo duzo nie rozchodzi ta chrzastka... podczas porodu sie naciaga ile trzeba...a mnie boli bo sie chyba cholerstwo za bardzo rozchodzi ale jeszcze nic przesadzone za mc sie okaze doktor stwierdzila no ze na to nic nie da sie poradzic to taka nieprzyjemna dolegliwosc niekotrych kobiet w ciazy no i padlo na mnie
![]() ![]()
#1685 |
Zakorzenienie
|
Emi, mam nadzieję, że wam się z Pio ułoży
![]() ![]() ![]() Ray, przykro mi, że tak cię boli. ![]() Dziękuję dziewuszki, że jesteście ze mną ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobranoc dziewczynki ide spac |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ojjjjjjjjj Pomidorko bedzie nastepne
![]() ![]() ![]() ![]() Emi hmmm to teraz wyjdzie sloneczko i sie pogodzicie ![]() ![]() Ja22 Amelka to wykapana mamusia, chociaz tatusia nie widzialam, ale mamusie przypomina ![]() ![]() Ja dzis normalnie spac nie pojde... Przywiezli duuuuuuuzy tv, podlaczyli satelite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Marcelinko
![]() ![]() Złóż J. serdeczne życzenia z okazji ćwierć wieku ![]() ![]() A ty nie zaśnij przed tym tv nowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko to wszytkiego najlepszego dla TZ
![]() Emi nie smutaj sie,porozmawiacie sobie od serca i bedzie wszystko ok ![]() A ja mam oczy na zapalkach taka zmeczona dzis jestem,a jeszcze 40min musze wytrzymac zeby isc do sklepu ![]() Wszystkim dziewczyna zycze dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy Misiu, wyśpij się porządnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko kochana nie smuć sie z powodu mieszkanka.Widać tak miało być... Zobaczysz , że bedzie tak jak z pracą Kini, wyczekała nie wzięła pierwszej propozycji i jaka praca fajna jej sie trafiła. Z Waszym mieszkankiem będzie tak samo
![]() ![]() Karolinko Amelka jest prześliczna, taki bąbelek do ściskania i przytulania ![]() Jest baaardzo podobna do Ciebie (nawet mój TZ to zauważył). Życzę Wam dużo zdrówka Emi Nie smuć się , nie poddawaj się i walcz o zwiazek nie pozwól mu sie rozpaść. Niedługo bierzecie slub, macie duzo stresujących sytuacji i stąd te nieporozumienia i kłótnie.Rozmawiajcie dużo, nie miejcie cichych dni, Nawet jeśli sie pokłócicie wyciągaj pierwsza rękę. My sie kiedyś też dużo kłóciliśmy, były krzyki, obrażanie. Wiele razy mimo, iż to nie ja spowodowałam kłótnie to pierwsza wyciągałam rękę i zaczynałam rozmowę. Teraz też się czasem poróżnimy (im więcej stresowych sytuacji, tym łatwiej o kłótnię) ale już oboje wiemy, ze nie ma czasu na ciche dni.Zawsze po kłótni , po kilku minutach zaczynamy rozmowę i na spokojnie dochodzimy do jakiś wniosków ![]() ![]() Miłego dnia kobietki ![]() Ja dzisiaj mam krótki dzien w pracy.TZ też obiecał przyjść wcześnie ale za to ponem na noc idzie do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ok Ray, poczekam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ale u mnie brzydka pogoda ble...
kinia juz mu zabronilam wiecej kupowac bo ona w polowie tego nie bedzie chodzic tyle ma hehe jeszcze ciocia ma mi dac ciuszki po mojej malej siostrze wiec bede miala tego od groma no i w koncu trzeba cos babciom troche przyjemnosci zostawic :d moja mama wczoraj kupila komplet cieply bluza ze spodenkami do wyjscia sliczniuchne .. chyba sie nie mogla juz sama powstrzymac bo tak to mi gadala ze pech jak sie wczesniej kupuje itp hehe a ja dziewczyny boshe myslalam ze normalnie w nocy urodze z tej miednicy... lekarz mi nie kazal duzo chodzic bylam wczoraj tylko na spacerze i w nocy sie tak meczylam szok... nie moglam sie nawet przekrecac bo tak bolalo to spojenie oj cos czuje ze mnie ta cesarka bedzie czekac oj... ale jak pomyslalam co mnie za bol czeka na porodowce to sie tylko usmialam ze ja stekam ze mnie teraz boli ![]() zgadnij gratulacje tv ![]() ![]()
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie pogoda dzisiaj tez beznadziejna ![]() Ray to rzeczywiscie niech juz maz wiecej tych ubranek nie kupuje ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze nie bedzie Cie moco to spojenie bolalo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja znowu caly dzien samiuska w domu, wczoraj meza nie bylo 18 godzin w domu! Pojechal w nocy i wrocil poznym wieczorem. Dzis tez od rana w pracy, a wieczorem mamy isc podpisac umowe. Tez drzalam, bo wiadomo, nie ma co sie cieszyc, poki nic nie jest pewne. Ale pani wlascicielka zadzwonila i zapraszala na dzis. Jak dobrze pojdzie, to dostaniemy juz klucze i bedziemy mogli sobie cos pomalowac albo zmienic przed przeprowadzka. Wprowadzac mozemy sie od 1 marca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Zycze Wam wszystkim udanego weekendu ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie humorek dopisuje bo wazylam sie u bratowej Tomka i z 78kg mam juz 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emi mam nadzieje ze dojdziecie z Pio do porozumienia..nie chce zebys miala taka sytuacje jak u mnie ![]() ![]() Ja22 Amelka jest sliczna ![]() ![]() ![]() Pomidorko mam nadzieje ze szybko znajdziesz jakies nowe mieszkanko..nei smutaj sie bo Oliwci tez bedzie smutno..Oliwcia nie pozwoli by Ciocia byla smutna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ray bol spojenia lonowego tez mialam i domyslam sie co przezywasz..niestety mnie tez lekarz powiedzial ze nie ma na to rady..trzeba to przecierpiec..tzrymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez myslalam przez chwile, ze u Karolinki na pierwszym zdjeciu jest Olisia ![]() ![]() tez zycze Ci udanego weekendu i duuuuuzo usmiechu ![]() a powiedz, wychodzisz z mala na spacerki po swiezym powietrzu? jesli tak, to na jak dlugo mozna takiego maluszka wziac na dwor? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zadomowienie
|
..a oto kilka usmiechow Oliwii dla Was dziewczynki na poprawe humorku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu, jak patrze na te zdjecia, to az wierzyc sie nie chce, ze taki cud nosilas w sobie!!!
Rozbrajaja mnie te zdjecia Amelki i oliwki po prostu |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ..teraz mnie tu dziewczyna zaczepia swoim miauczeniem..he he.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() teraz bedzie juz coraz cieplej, wiec bedziecie dluzej spacerowac, a Ty bedziesz coraz szczuplejsza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zadomowienie
|
dziekuje wam dziewczynki za dobre słówka naprawde mam nadzieje ze dojdziemy do porozumieia napisałam nawet list do pio mam nadzieje ze cos tym wskuram nie wiem co mam mu powiedziec wiec napisałam m.in. własnie o tym ze musimy duzo rozmawiac, chociz mi sie przykro zrobiło jak mi napisał ze nie chce ingerowac w moje prtywatne zycie....
![]() Gizelciu mała Oliwka jest słodka az chcialo by sie kolejnego maluszka hihi ![]() no a ja w szkole jeszcze 3 lekcje ale jakos nie mam weny na nauke juz kosci mnie bola po wf i ledwo chodze... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam was goraco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zadomowienie
|
gizelciu masz cudowną córeczkę, widać radosny jest z niej człowieczek, a teraz powiedz kochana co ty robisz że chudniesz??? Ja jeszcze nie mogę schudnąć po ciąży, a już minął rok!!!! :-D Kurcze, możę to że objadam się tostami hamuje procs chudnięcia
![]()
#1707 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Przy karmieniu piersią baaardzo się chudnie-potwierdzone naukowo.poza tym, podczas karmienia piersia trzeba przestrzegac diety- pierś kurczaka gotowana na parze itp wiec i to na pewno pomaga
![]() Moja siostra miała przed pierwszą ciążą przy wzroście 164 rozmiar 42/44, w trakcie ciąży przytyła jeszcze bardziej.po ciązy karmiła piersia (ponad 2 lata) ale w 6 mcy po porodzie zrzuciła do rozmiaru 36. tylko karmiąc, i chodząc na spacery z córcią. |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Emi, trzymam kciuki za wasz zwiazek
![]() Nie jestem w temacie, wiec nie wiem dlaczego Pio mysli, ze ingeruje w twoje zycie. Ja jak juz pisalam z mezem prawie sie nie kloce, po prostu nie umiemy. A on jest tak wychowany i taki ma charaker, ze klotnia dla niego to wielkie zlo i klocic sie po prostu nie umie. Wiec stwierdzam, ze szkoda czasu i zycia na fochy i nerwy i tez juz raczej staram sie opanowywac, choc ja to wybuchowa potrafie byc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.