Byłe tableciary plotkary II - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-17, 20:46   #1681
mezatka07
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Emilko nie doluj sie, kazdy zwiazek przechodzi czasem mniejszy czy wiekszy kryzys... ale pozbieracie sie, porozmawiacie na spokojnie i napewno sie wszystko ulozy i bedzie jeszcze lepiej niz kiedys
zycze Ci, zeby stalo sie to jak najszybciej macie synka, niedlugo sie pobieracie i wszystko wroci do normy

papa Kachulko i zycze Ci milych, kolorowych snow z Tz-tem w roli glownej
Stary 2008-01-17, 20:46   #1682
Ray
Zakorzenienie

kachula ty to spioch normalnie jestes co widze to idziesz spac hehe

ale ja tez zaraz sie klade mala czkawki dostala i tez bede szla lulac

mezatka tez mam nadzieje ze sie duzo nie rozejdzie nie widzi mi sie jakies lezenie i rehabilitacja juz wole pocierpiec po cesarce a moc chodzic w koncu ktos sie musi dzidzia zajmowac

do mnie wlasnie doszla paczuszka z kompletami dla malej.. boshe ile ja juz tego mam hehe sie nazbieralo mi jakos jeszcze moj maz nic innego nie robi w Stanach tylko biega po dzieciecych i wyszukuje jej ciuszki hehehe wystrojona bedzie za wszystkie czasy

kupil jej nawt rozowe spodenki sztruksowe i bluze rozowa na suwak hehehe strojnisia na calego bedzie lepiej ode mnie hehehee
jeszcze kupuje jej jak twierdzi same najlepsze firmy hehehehehe bo jego corka w byle czym chodzic nie bedzie no prosze szkoda ze o zonce tak nie mysli

i wola ze bedzie wymiatac w piaskownicy hehehe pieknie pieknie rozpiesi ci ja a potem ja bede sie meczyc echhhh
Stary 2008-01-17, 20:51   #1683
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
kachula ty to spioch normalnie jestes co widze to idziesz spac hehe

ale ja tez zaraz sie klade mala czkawki dostala i tez bede szla lulac

mezatka tez mam nadzieje ze sie duzo nie rozejdzie nie widzi mi sie jakies lezenie i rehabilitacja juz wole pocierpiec po cesarce a moc chodzic w koncu ktos sie musi dzidzia zajmowac

do mnie wlasnie doszla paczuszka z kompletami dla malej.. boshe ile ja juz tego mam hehe sie nazbieralo mi jakos jeszcze moj maz nic innego nie robi w Stanach tylko biega po dzieciecych i wyszukuje jej ciuszki hehehe wystrojona bedzie za wszystkie czasy

kupil jej nawt rozowe spodenki sztruksowe i bluze rozowa na suwak hehehe strojnisia na calego bedzie lepiej ode mnie hehehee
jeszcze kupuje jej jak twierdzi same najlepsze firmy hehehehehe bo jego corka w byle czym chodzic nie bedzie no prosze szkoda ze o zonce tak nie mysli

i wola ze bedzie wymiatac w piaskownicy hehehe pieknie pieknie rozpiesi ci ja a potem ja bede sie meczyc echhhh
a pewnie Ray jak tatus ma mozliwosc pokupowac malej to niech kupuje, widac przyjemnosc mu to sprawia ja tez uwielbiam takie zakupki ale odpuscilam sobie narazie zobaczymy jak sie sprawy rozwina

Ray a czy doktor mowil z jakich powodow to spojenie sie tak poszerza?? bo pisalas, ze nie powinno tego byc i nie powinno bolec. Czy to z powodu ulozenia dzidzi jakos na dole moze?? Ciekawi mnie to
Stary 2008-01-17, 21:02   #1684
Ray
Zakorzenienie

mezatka a nie mowil ale to nie z powodu dzidzi... tzn troche tak no bo dzidzia glowo w dol jest i sie tam wierci i pobudza macice i spojenie do poszerzenia sie ale to generalnie nie boli bo to sie bardzo duzo nie rozchodzi ta chrzastka... podczas porodu sie naciaga ile trzeba...a mnie boli bo sie chyba cholerstwo za bardzo rozchodzi ale jeszcze nic przesadzone za mc sie okaze doktor stwierdzila no ze na to nic nie da sie poradzic to taka nieprzyjemna dolegliwosc niekotrych kobiet w ciazy no i padlo na mnie musze po prostu uwazac jak chodze i dlugo nie spacerowac zeby miednica nie ruszac gwaltownie i duzo i nie nadwyrezac
Stary 2008-01-17, 21:03   #1685
Pomidora
Zakorzenienie

Emi, mam nadzieję, że wam się z Pio ułoży Czasem wydaje się, że związek wisi na włosku, ale potem wszystko się układa. Mam nadzieję, ze u ciebie też tak będzie Szkoda, że nie mogliście pójść na ten bal. Może w tym czasie będziecie jednak milej spędzać czas godząc się

Ray, przykro mi, że tak cię boli. Dobrze, że na razie nie musisz leżeć tak jak opisywałaś. Mam nadzieję, ze będziesz mogła urodzić tak jak chcesz.

Dziękuję dziewuszki, że jesteście ze mną Przykro mi jeszcze, ale myślę sobie, że to mieszkanie nie było nam przeznaczone i tyle. Po prostu gdzieś czeka na nas inne mieszkanko Szkoda tylko, że miałam tylko jeden dzień na radość, bo babka tak szybko zrezygnowała. Aż nie mogę uwierzyć, ze tak szybkoEch, życie....

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 21:22   #1686
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Emilko nie doluj sie, kazdy zwiazek przechodzi czasem mniejszy czy wiekszy kryzys... ale pozbieracie sie, porozmawiacie na spokojnie i napewno sie wszystko ulozy i bedzie jeszcze lepiej niz kiedys
zycze Ci, zeby stalo sie to jak najszybciej macie synka, niedlugo sie pobieracie i wszystko wroci do normy

papa Kachulko i zycze Ci milych, kolorowych snow z Tz-tem w roli glownej
tak tylko nie wiem ze za kazdym razem jak on wraca z trasy i jest fajnie to wieczorem ten piekny watek pryska i zaczynaja sie kłutnie... po mału juz sama nie wiem po czyjej stro nie wina a kto przesadza.... nigdy po tym jakos nie umiem juz normalnie wtedy rozmawiac....
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Emi, mam nadzieję, że wam się z Pio ułoży Czasem wydaje się, że związek wisi na włosku, ale potem wszystko się układa. Mam nadzieję, ze u ciebie też tak będzie Szkoda, że nie mogliście pójść na ten bal. Może w tym czasie będziecie jednak milej spędzać czas godząc się

Ray, przykro mi, że tak cię boli. Dobrze, że na razie nie musisz leżeć tak jak opisywałaś. Mam nadzieję, ze będziesz mogła urodzić tak jak chcesz.

Dziękuję dziewuszki, że jesteście ze mną Przykro mi jeszcze, ale myślę sobie, że to mieszkanie nie było nam przeznaczone i tyle. Po prostu gdzieś czeka na nas inne mieszkanko Szkoda tylko, że miałam tylko jeden dzień na radość, bo babka tak szybko zrezygnowała. Aż nie mogę uwierzyć, ze tak szybkoEch, życie....
moze sie układa a moze tylko tak sie nam wydaje nie chcac pamietac tego co było złe... nie wiem...
dobranoc dziewczynki ide spac
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 21:30   #1687
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ojjjjjjjjj Pomidorko bedzie nastepne z poddaszem i sobie je slicznie urzadzicie nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo

Emi hmmm to teraz wyjdzie sloneczko i sie pogodzicie nie smuc sie, nie warto... Musicie szczerze pogadac i bedzie Wam lzej i lepiej

Ja22 Amelka to wykapana mamusia, chociaz tatusia nie widzialam, ale mamusie przypomina Sliczna dziewczynka, sliczniutka

Ja dzis normalnie spac nie pojde... Przywiezli duuuuuuuzy tv, podlaczyli satelite dla mnie to nowosci wiec sie jaram jak dziecko Jeszcze dzis J. obchodzi 25 urodzinki to juz w ogole, ale prezencik dostanie w lutym jak juz bedzie tutaj na miejscu

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 21:46   #1688
Pomidora
Zakorzenienie

Dziękuję MarcelinkoJa też mam taką nadzieję
Złóż J. serdeczne życzenia z okazji ćwierć wiekuI niech pierścionek mu się przyśni
A ty nie zaśnij przed tym tv nowym

28.09.2014

Stary 2008-01-17, 21:50   #1689
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko to wszytkiego najlepszego dla TZ
Emi nie smutaj sie,porozmawiacie sobie od serca i bedzie wszystko ok

A ja mam oczy na zapalkach taka zmeczona dzis jestem,a jeszcze 40min musze wytrzymac zeby isc do sklepu

Wszystkim dziewczyna zycze dobrej nocy
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 22:00   #1690
Pomidora
Zakorzenienie

Dobrej nocy Misiu, wyśpij się porządnie

28.09.2014

Stary 2008-01-18, 05:56   #1691
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko kochana nie smuć sie z powodu mieszkanka.Widać tak miało być... Zobaczysz , że bedzie tak jak z pracą Kini, wyczekała nie wzięła pierwszej propozycji i jaka praca fajna jej sie trafiła. Z Waszym mieszkankiem będzie tak samo Znajdziecie jeszcze ładniejsze, wieksze i może z ogródkiem?

Karolinko Amelka jest prześliczna, taki bąbelek do ściskania i przytulania
Jest baaardzo podobna do Ciebie (nawet mój TZ to zauważył). Życzę Wam dużo zdrówka

Emi Nie smuć się , nie poddawaj się i walcz o zwiazek nie pozwól mu sie rozpaść. Niedługo bierzecie slub, macie duzo stresujących sytuacji i stąd te nieporozumienia i kłótnie.Rozmawiajcie dużo, nie miejcie cichych dni,
Nawet jeśli sie pokłócicie wyciągaj pierwsza rękę.

My sie kiedyś też dużo kłóciliśmy, były krzyki, obrażanie. Wiele razy mimo, iż to nie ja spowodowałam kłótnie to pierwsza wyciągałam rękę i zaczynałam rozmowę. Teraz też się czasem poróżnimy (im więcej stresowych sytuacji, tym łatwiej o kłótnię) ale już oboje wiemy, ze nie ma czasu na ciche dni.Zawsze po kłótni , po kilku minutach zaczynamy rozmowę i na spokojnie dochodzimy do jakiś wniosków No a potem najczęściej są przytulanki

Miłego dnia kobietki
Ja dzisiaj mam krótki dzien w pracy.TZ też obiecał przyjść wcześnie ale za to ponem na noc idzie do pracy
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-18, 08:11   #1692
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
kiniu ja nie dostałam fotek z zdieciem sukni... specjalnie umiesciłam adres poczty na dole i tak zapominaja o mnie
Emi nie zapomnialam o Tobie, wysylalam Ci, ale mail mi wrocil jako niedostarczony, dzis jeszcze raz sprobuje
Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Hej Dzewczynki.
Jestem po wizycie u fryzjera ale nie pokaze wam za bardzo mojej fryzurki bo nie mam kiedy dobrze jej sfotografowac a na tych zdjeciach co zamieszcze to nic zupełnie nie widac.
Wklejam fotki, tak jak obiecalam, swieze robione przed chwilą
Karolinko wygladasz slicznie w tych wloskach, a malutka to na prawde wykapana mamusia
Cytat:
kinia fotke diademu ci wysle jak maz wroci i bede miec aparat
ok Ray, poczekam
Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Kiniu suknia bardzo ladna i slicznie w niej wygladasz
kachulo,kasiasiar pozazdroszcze rozmiarow biustowja mam tylko skromne B
dzieki Misiu, ja tez mialam zawsze miseczke B, ale jak troche przytylam, to i biust do C sie powiekszyl
Cytat:

ale bedziesz miala mnostwo pieknych ciuszkow dla Ali, niech maz rozpieszcza jesli macie taka mozliwosc, ale oczywiscie tak w granicach rozsadku
Cytat:
Pomidorko wlasnie to mialam Ci napisac, ze widocznie tak mialo byc z tym mieszkankie, ze nie bedzie jednak dla Was, a Wam na pewno trafi sie cos o wiele lepszego

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 08:20   #1693
Ray
Zakorzenienie

hej dziewczyny ale u mnie brzydka pogoda ble...

kinia juz mu zabronilam wiecej kupowac bo ona w polowie tego nie bedzie chodzic tyle ma hehe jeszcze ciocia ma mi dac ciuszki po mojej malej siostrze wiec bede miala tego od groma no i w koncu trzeba cos babciom troche przyjemnosci zostawic :d moja mama wczoraj kupila komplet cieply bluza ze spodenkami do wyjscia sliczniuchne .. chyba sie nie mogla juz sama powstrzymac bo tak to mi gadala ze pech jak sie wczesniej kupuje itp hehe

a ja dziewczyny boshe myslalam ze normalnie w nocy urodze z tej miednicy... lekarz mi nie kazal duzo chodzic bylam wczoraj tylko na spacerze i w nocy sie tak meczylam szok... nie moglam sie nawet przekrecac bo tak bolalo to spojenie oj cos czuje ze mnie ta cesarka bedzie czekac oj... ale jak pomyslalam co mnie za bol czeka na porodowce to sie tylko usmialam ze ja stekam ze mnie teraz boli

zgadnij gratulacje tv sama bym chciala bo narazie nie mam telewizorka za male mieszkanko mam ale w nowym planujemy sobie normalnie plazme kupic na sciane
Stary 2008-01-18, 08:31   #1694
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny ale u mnie brzydka pogoda ble...

kinia juz mu zabronilam wiecej kupowac bo ona w polowie tego nie bedzie chodzic tyle ma hehe jeszcze ciocia ma mi dac ciuszki po mojej malej siostrze wiec bede miala tego od groma no i w koncu trzeba cos babciom troche przyjemnosci zostawic :d moja mama wczoraj kupila komplet cieply bluza ze spodenkami do wyjscia sliczniuchne .. chyba sie nie mogla juz sama powstrzymac bo tak to mi gadala ze pech jak sie wczesniej kupuje itp hehe

a ja dziewczyny boshe myslalam ze normalnie w nocy urodze z tej miednicy... lekarz mi nie kazal duzo chodzic bylam wczoraj tylko na spacerze i w nocy sie tak meczylam szok... nie moglam sie nawet przekrecac bo tak bolalo to spojenie oj cos czuje ze mnie ta cesarka bedzie czekac oj... ale jak pomyslalam co mnie za bol czeka na porodowce to sie tylko usmialam ze ja stekam ze mnie teraz boli

zgadnij gratulacje tv sama bym chciala bo narazie nie mam telewizorka za male mieszkanko mam ale w nowym planujemy sobie normalnie plazme kupic na sciane
czesc Ray
u mnie pogoda dzisiaj tez beznadziejna
Ray to rzeczywiscie niech juz maz wiecej tych ubranek nie kupuje, lepiej niech teraz cos zonce kupi, zeby pieknie przy corci wygladala

mam nadzieje, ze nie bedzie Cie moco to spojenie bolalo, a podczas porodu na pewno dasz rade

Mąż i żona...
Stary 2008-01-18, 09:08   #1695
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:

Przykro mi pomidorko, ale tak jak piszesz, widocznie to nie bylo mieszkanko wam pisane sprobuj tez znalesc jakies minusy tego mieszkanka i zobaczysz, wstapi w ciebie nowa nadzieja

Ja znowu caly dzien samiuska w domu, wczoraj meza nie bylo 18 godzin w domu! Pojechal w nocy i wrocil poznym wieczorem. Dzis tez od rana w pracy, a wieczorem mamy isc podpisac umowe.
Tez drzalam, bo wiadomo, nie ma co sie cieszyc, poki nic nie jest pewne. Ale pani wlascicielka zadzwonila i zapraszala na dzis. Jak dobrze pojdzie, to dostaniemy juz klucze i bedziemy mogli sobie cos pomalowac albo zmienic przed przeprowadzka. Wprowadzac mozemy sie od 1 marca

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 09:12   #1696
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Przykro mi pomidorko, ale tak jak piszesz, widocznie to nie bylo mieszkanko wam pisane sprobuj tez znalesc jakies minusy tego mieszkanka i zobaczysz, wstapi w ciebie nowa nadzieja

Ja znowu caly dzien samiuska w domu, wczoraj meza nie bylo 18 godzin w domu! Pojechal w nocy i wrocil poznym wieczorem. Dzis tez od rana w pracy, a wieczorem mamy isc podpisac umowe.
Tez drzalam, bo wiadomo, nie ma co sie cieszyc, poki nic nie jest pewne. Ale pani wlascicielka zadzwonila i zapraszala na dzis. Jak dobrze pojdzie, to dostaniemy juz klucze i bedziemy mogli sobie cos pomalowac albo zmienic przed przeprowadzka. Wprowadzac mozemy sie od 1 marca
Madziu mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Waszej mysli i od marca bedziecie juz mieszkac w nowym mieszkanku

Mąż i żona...
Stary 2008-01-18, 10:01   #1697
gizelcia
Zadomowienie

dziewczynki
Zycze Wam wszystkim udanego weekendu

Mnie humorek dopisuje bo wazylam sie u bratowej Tomka i z 78kg mam juz 63 Hurraaaa..powoli do przodu..mam nadzieje ze szybko dobije do 56

Emi mam nadzieje ze dojdziecie z Pio do porozumienia..nie chce zebys miala taka sytuacje jak u mnie Pamietaj ze w zwiazku potrzeba duzo rozmowy..kiedy jej nie ma..nie ma nic..Wierze ze bedzie u Was lepiej

Ja22 Amelka jest sliczna Na poczatku myslalam ze na tym pierwszym zdjeciu to moja Oliwia he he.. Ty tez super wygladasz..i ie widac po Tobie zmeczenia tak jak po mnie..suuuper

Pomidorko mam nadzieje ze szybko znajdziesz jakies nowe mieszkanko..nei smutaj sie bo Oliwci tez bedzie smutno..Oliwcia nie pozwoli by Ciocia byla smutna

Ray bol spojenia lonowego tez mialam i domyslam sie co przezywasz..niestety mnie tez lekarz powiedzial ze nie ma na to rady..trzeba to przecierpiec..tzrymam bys wytrzymala
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 10:06   #1698
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
dziewczynki
Zycze Wam wszystkim udanego weekendu

Mnie humorek dopisuje bo wazylam sie u bratowej Tomka i z 78kg mam juz 63 Hurraaaa..powoli do przodu..mam nadzieje ze szybko dobije do 56

Emi mam nadzieje ze dojdziecie z Pio do porozumienia..nie chce zebys miala taka sytuacje jak u mnie Pamietaj ze w zwiazku potrzeba duzo rozmowy..kiedy jej nie ma..nie ma nic..Wierze ze bedzie u Was lepiej

Ja22 Amelka jest sliczna Na poczatku myslalam ze na tym pierwszym zdjeciu to moja Oliwia he he.. Ty tez super wygladasz..i ie widac po Tobie zmeczenia tak jak po mnie..suuuper

Pomidorko mam nadzieje ze szybko znajdziesz jakies nowe mieszkanko..nei smutaj sie bo Oliwci tez bedzie smutno..Oliwcia nie pozwoli by Ciocia byla smutna

Ray bol spojenia lonowego tez mialam i domyslam sie co przezywasz..niestety mnie tez lekarz powiedzial ze nie ma na to rady..trzeba to przecierpiec..tzrymam bys wytrzymala
Agatko ciesze sie, ze humorek dopisuje, stracilas tyle kilogramow juz, ze do tych 56 na pewno niedlugo dobijesz bez problemow, laseczka bedziesz nie z tej ziemi

ja tez myslalam przez chwile, ze u Karolinki na pierwszym zdjeciu jest Olisia, takie te male babelki podobne do siebie

tez zycze Ci udanego weekendu i duuuuuzo usmiechu

a powiedz, wychodzisz z mala na spacerki po swiezym powietrzu? jesli tak, to na jak dlugo mozna takiego maluszka wziac na dwor?

Mąż i żona...
Stary 2008-01-18, 10:08   #1699
gizelcia
Zadomowienie

..a oto kilka usmiechow Oliwii dla Was dziewczynki na poprawe humorku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 063.jpg (8,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 066.jpg (9,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 065.jpg (9,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 068.jpg (8,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 064.jpg (8,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 060.jpg (8,6 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-01-18, 10:12   #1700
Mijalea
Zakorzenienie

Gizelciu, jak patrze na te zdjecia, to az wierzyc sie nie chce, ze taki cud nosilas w sobie!!!

Rozbrajaja mnie te zdjecia Amelki i oliwki po prostu

Stary 2008-01-18, 10:12   #1701
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

a powiedz, wychodzisz z mala na spacerki po swiezym powietrzu? jesli tak, to na jak dlugo mozna takiego maluszka wziac na dwor?
Kiniu wychodze z mala dosc czesto..najchetniej bylabym z nia na powietrzu caly dzien..przewaznie nie ma mnie ok.3godzinmoje dziecko jest tak kochane ze kiedy jest w wozeczku zapomina o checi jedzenia i moze spac tak dlugo jak jej sie podoba..

..teraz mnie tu dziewczyna zaczepia swoim miauczeniem..he he..
Stary 2008-01-18, 10:13   #1702
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Gizelciu, jak patrze na te zdjecia, to az wierzyc sie nie chce, ze taki cud nosilas w sobie!!!

Rozbrajaja mnie te zdjecia Amelki i oliwki po prostu

..Ty tez nosisz w sobie taki maly cud
Stary 2008-01-18, 10:17   #1703
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
..a oto kilka usmiechow Oliwii dla Was dziewczynki na poprawe humorku
jejciu jak Olisia sie pieknie smieje, sliczna jest po prostu
Cytat:
Kiniu wychodze z mala dosc czesto..najchetniej bylabym z nia na powietrzu caly dzien..przewaznie nie ma mnie ok.3godzinmoje dziecko jest tak kochane ze kiedy jest w wozeczku zapomina o checi jedzenia i moze spac tak dlugo jak jej sie podoba..

..teraz mnie tu dziewczyna zaczepia swoim miauczeniem..he he..
Agatko to juz mozna sobie fest pospacerowac z Twoja corcia, widac ze tez lubi przebywac na swizym powietrzu, a i Tobie te spacerki na pewno dobrze robia, pewnie to tez przyczynilo sie, ze tak szybko zrzucilas tyle kilogramow
teraz bedzie juz coraz cieplej, wiec bedziecie dluzej spacerowac, a Ty bedziesz coraz szczuplejsza

Mąż i żona...
Stary 2008-01-18, 10:23   #1704
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

Agatko to juz mozna sobie fest pospacerowac z Twoja corcia, widac ze tez lubi przebywac na swizym powietrzu, a i Tobie te spacerki na pewno dobrze robia, pewnie to tez przyczynilo sie, ze tak szybko zrzucilas tyle kilogramow
teraz bedzie juz coraz cieplej, wiec bedziecie dluzej spacerowac, a Ty bedziesz coraz szczuplejsza
Tak!! Tak!! Tak!! Tak!!
Stary 2008-01-18, 10:45   #1705
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

dziekuje wam dziewczynki za dobre słówka naprawde mam nadzieje ze dojdziemy do porozumieia napisałam nawet list do pio mam nadzieje ze cos tym wskuram nie wiem co mam mu powiedziec wiec napisałam m.in. własnie o tym ze musimy duzo rozmawiac, chociz mi sie przykro zrobiło jak mi napisał ze nie chce ingerowac w moje prtywatne zycie....

Gizelciu mała Oliwka jest słodka az chcialo by sie kolejnego maluszka hihi
no a ja w szkole jeszcze 3 lekcje ale jakos nie mam weny na nauke juz kosci mnie bola po wf i ledwo chodze...ale jestem szczesliwa bo wkoncu pogrłam w moja ukochana pilke reczna: jupi: warty jest ten ból tej gry
pozdrawiam was goraco
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 10:47   #1706
Orzeszek.1
Zadomowienie

gizelciu masz cudowną córeczkę, widać radosny jest z niej człowieczek, a teraz powiedz kochana co ty robisz że chudniesz??? Ja jeszcze nie mogę schudnąć po ciąży, a już minął rok!!!! :-D Kurcze, możę to że objadam się tostami hamuje procs chudnięcia
Stary 2008-01-18, 10:55   #1707
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
dziekuje wam dziewczynki za dobre słówka naprawde mam nadzieje ze dojdziemy do porozumieia napisałam nawet list do pio mam nadzieje ze cos tym wskuram nie wiem co mam mu powiedziec wiec napisałam m.in. własnie o tym ze musimy duzo rozmawiac, chociz mi sie przykro zrobiło jak mi napisał ze nie chce ingerowac w moje prtywatne zycie....

Gizelciu mała Oliwka jest słodka az chcialo by sie kolejnego maluszka hihi
no a ja w szkole jeszcze 3 lekcje ale jakos nie mam weny na nauke juz kosci mnie bola po wf i ledwo chodze...ale jestem szczesliwa bo wkoncu pogrłam w moja ukochana pilke reczna: jupi: warty jest ten ból tej gry
pozdrawiam was goraco
Emi trzymam za pomyslnosc w zwiazku

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
gizelciu masz cudowną córeczkę, widać radosny jest z niej człowieczek, a teraz powiedz kochana co ty robisz że chudniesz??? Ja jeszcze nie mogę schudnąć po ciąży, a już minął rok!!!! :-D Kurcze, możę to że objadam się tostami hamuje procs chudnięcia
Orzeszku ja kompletnie nic nie robi..nawet czasem podkradam slodycze z szafki To chyba przez karmienie..nie wiem..jedyne co mi przeszkadza to moj tluszczyk na brzuszku ale powoli powoli do przodu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-18, 11:44   #1708
kasiasiar
Zakorzenienie

Przy karmieniu piersią baaardzo się chudnie-potwierdzone naukowo.poza tym, podczas karmienia piersia trzeba przestrzegac diety- pierś kurczaka gotowana na parze itp wiec i to na pewno pomaga
Moja siostra miała przed pierwszą ciążą przy wzroście 164 rozmiar 42/44, w trakcie ciąży przytyła jeszcze bardziej.po ciązy karmiła piersia (ponad 2 lata) ale w 6 mcy po porodzie zrzuciła do rozmiaru 36. tylko karmiąc, i chodząc na spacery z córcią.
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 11:47   #1709
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Przy karmieniu piersią baaardzo się chudnie-potwierdzone naukowo.poza tym, podczas karmienia piersia trzeba przestrzegac diety- pierś kurczaka gotowana na parze itp wiec i to na pewno pomaga
Moja siostra miała przed pierwszą ciążą przy wzroście 164 rozmiar 42/44, w trakcie ciąży przytyła jeszcze bardziej.po ciązy karmiła piersia (ponad 2 lata) ale w 6 mcy po porodzie zrzuciła do rozmiaru 36. tylko karmiąc, i chodząc na spacery z córcią.
..tak na marginesie..ja juz dawno tej diety nie stosuje Mialam juz dosyc
Stary 2008-01-18, 11:48   #1710
Mijalea
Zakorzenienie

Emi, trzymam kciuki za wasz zwiazek

Nie jestem w temacie, wiec nie wiem dlaczego Pio mysli, ze ingeruje w twoje zycie.
Ja jak juz pisalam z mezem prawie sie nie kloce, po prostu nie umiemy. A on jest tak wychowany i taki ma charaker, ze klotnia dla niego to wielkie zlo i klocic sie po prostu nie umie. Wiec stwierdzam, ze szkoda czasu i zycia na fochy i nerwy i tez juz raczej staram sie opanowywac, choc ja to wybuchowa potrafie byc Ale tak jest o niebo lepiej, polecam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości