![]() |
#1681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
ikola jaka Uleńka już duża
![]() ![]() ![]() ![]() Co do pytania Madzi, to nie wiem jakie zioła zasuszają pokarm ![]() A no właśnie, Hadzi i inni tatusiowie: wszystkiego dobrego z okazji Dnia Ojca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Wtajemniczenie
|
ikola slyszalam o tym domku... na internecie sa gdzies zdjecia jak wyglada to w srodku... Musi byc super uczucie...
Hadzi Sywlia zamieszka z rodzicami kiedy Piotrek odejdzie... ![]() a sylwia sama nie jest, ciagle sie Nia ktos opiekuje... brat Piotrka, rodzicie Piotrka, jej rodzicie... teraz kuzynka przyjechala do Niej... my ja odwiedzamy kiedy mozna i jest w domu... takze zajmujemy sie Nia i dbamy o Nia jak tylko mozna...
![]() |
#1683 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za miłe słowa
![]() Hadżi wszystkiego naj, naj z okazji Dnia Ojca!!! U nas przy ubieraniu i przbieraniu pieluchy to samo!!!Kiedy to się skończy!!?? ikola widzę, że Ula lubi taką smą pozyje d spania jak Krystianek ![]() ![]() ![]() Dysiu brawa dla Adusi ![]() ![]() Kamilka no to Ci sie synuś rozgaduje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Basiu zdrówka życzę ![]() Freddy gratulacje!!! Ja jeszcze mam uzupelnic jeden wpis w czwartek i wakacje!! Przykro mi z powod Potra ![]() ![]() Kończę, bo mały wstał. Wieczorkiem wrzucę filmik i kilka zdjęć znowu z wczorajszego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
Hadzi najserdeczniejsze zyczenia z okazji Dnia Ojca.
Kamila niezle slowka Fifi opanowal ![]() ![]() Freddy gratulacje za pomyslne zaliczenia. NIc teraz tylko sie odstresowac ![]() Jesli chodzi o Piotra to strasznie mi przykro ze nie ma zadnej poprawy. A SYlwia na pewno jest wykonczona. Musicie ja wspierac i byc przy niej. Ikola sliczna ta Twoja gwiazdeczka. Ma super usmiech, taki szczery i otwarty. Domek do gory nogami rewelka! A gdzie to jest? Jesli chodzi o ziola zasuszajace pokarm to SZALWIA jest the best tylko trzeba pic min. 3 razy dziennie i po tygodniu powinno juz byc po ptokach, tzn po mleczku
#1685 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, Dziękuję
![]() Ikola Śpiąca Ulcia w pupsztalem w górze jest świetna ![]() ![]() Ja koleżanki nie poznaję ![]() ![]() ![]() Owszem jeden dzień, może dwa ale Ty piszesz o kilku dniach. APOKALIPSA ![]() Dobra, było minęło i nie wróci. ![]() Czy Ulcia już pozbyła się gilla ?? Doszliście już do siebie.?? Cześć Czarinko ![]()
#1686 |
Zadomowienie
|
No i znów ogląda nasze załączniki eikon, czy tam nokie, dla mnie to ta sama osoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kaśka ja już kiedyś pisałam do admina w sprawie podglądacza eikona. Musisz zaznaczyć, żeby sprawdzili czy eikon i nokie nadają z tego samego IP. I śmiało możesz pisać, że prośba o bana konta jest prośbą nas wszystkich. Ile można prosić o powiedzenie paru słów... A ta osoba milczy i bezczelnie nas podgląda. Chyba przestanę umieszczać fotki tutaj, bo takie sytuacje mnie wkurzają - milczkowie z zerowymi kontami oglądają zdjęcia. Na znak protestu usuwam wszystkie, które mogę i więcej zdjęć nie załączam. Będę Wam wysyłać na maila! Tylko muszę uzupełnić skrzynkę o dane co niektórych, bo nie do wszystkich mam adresy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Co do tego ostatniego tematu to ja też jestem za ![]() Chociaż ja mało zdjęć wklejam ale i tak nie jest to przyjemne ![]() Kasiu mail do ciebie już poszedł. Nie wiem czy to o takie zdjęcia chodziło. Jak co to pisz.
#1689 |
Zadomowienie
|
Hmmmm... ikola ja chyba zrobię to samo ze swoimi zdjęciami
![]() Radość zdjęcia są ok., dziś postaram się obrobić i wkleić do galerii |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
BAN stały
|
przesyłanie zdjęć mailami to świetny pomysł (ja tak "zaopatruje" rodzinkę w zdjęcia Filipa) bardzo to lubią
a komentować i tak możemy na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
Basienka u mnie też nie za ciekawie z tym netem
![]() Co do kataru to my się slimaczymy ale przez pyłki. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Kasiu moja córa wciąż mnie gryzie i szczypie, w ten sposób chce zwrócić na siebie moją uwagę Krystianek słodki, a jaki fajny pomocnik ![]() No i jak robisz te szkrabki, ja tez takie chcę Ciesze się że foty pasują. A gdzie mogę obejrzeć tą galerię ? Gołąbeku jak nie masz co zrobić z czereśniami to rzuć je tu do mnie, ja z chęcią zjem ![]() U nas też potworny ukrop, jeszcze trochę i pozostanie mi chodzić w samej bieliźnie AgaG córunia śliczna. ![]() My też musimy w końcu wybrać się do ZOO Dysia ![]() Gratulację dla nocnikowej Adusi ![]() Freddy to wielkie gratulację ![]() No i współczuję tej całej przykrej sytuacji..... ![]() . Dzięki, cieszę się że kupno wózka ![]() ![]() Kamila to super,brawa dla małego. ![]() moja coś tam zaczyna mówić ale jeszcze słabiutko. To ja coś napiszę o swojej pocieszce. ![]() Otóż mała wszystko, ale to wszystko rozumie, zachowuje się jak dwulatka, a dopiero 15 miechów skończyła. Poważnie, porównuję Agatkę do innych, nawet pół roczniaków (dzieci znajomych) i widzę wielką różnicę. Takie zwykłe, nic nie znaczące (niby) a jednak... Agatka zauważyła kotka, od razu z piskiem biegnie za nim. Nie głaszcze, bo wie że kociak tego nie lubi, czasem dotknie paluszkiem . Lubi go obserwować. W końcu otwieram drzwi żeby kot wszedł sobie do domu, na to mała oburzona zamyka drzwi i z pretensją do mnie że jej kotek ucieknie. Potem kot ucieka pod winogrona a mała chodzi dookoła i sprawdza z której strony lepiej go zobaczy. Jak tylko widzi mnie przy komputerze to od razu zaczynają się uszczypki, taka zazdrosna. ![]() Czasem sama siądzie przed i piszę na klawiaturze ![]() nie wiem jak jej się to udaję ale na moje pytania odpowiada tak lub nie, i o dziwo, wie kiedy co odpowiedzieć. Bierze braciszka autko i chodzi po podwórku ciągnąc je za sobą na sznurku. na pytanie gdzie idziemy odpowiada "tam" a jak już jesteśmy blisko to pokazuje "tutaj" Gdy pytam co będzie teraz robić to mówi.."aa..aa.aa.aa" co oznacza spanie. Skąd ona wie kiedy jest pora spania ? ![]() Ikola szałwia zasusza pokarm. ![]()
#1692 |
Zadomowienie
|
Radość napisz proszę teraz, jeśli możesz, czy widzisz moje załączniki teraz. Te, które wczoraj wkleiłam, co już dziś oglądałaś. Zależy mi na tym, napisz proszę jak najszybciej, potem napiszę dlaczego
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Raczkowanie
|
Kasiu widzę
![]()
#1694 |
Zadomowienie
|
No to niedobrze
![]() ![]() Pisałam do Rzabby (świetny moderator, bardzo w porządku dziewczyna), napisała juz do Admina i czekamy na odzew. A zamiast wysyłania zdjęć na skrzynki proponuję tworzenie albumów na wizażu (jak juz Kamila zrobiła) i zaznaczenie opcji przeglądania tylko przez moderatorów i przyjaciól. I tak będę robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Raczkowanie
|
Dziekuję
![]() To nie dobrze, a dobrze że może to załatwi ![]()
#1696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam! Ide zapalić, myjku i może się przytulę do TZta, bo dziś mieliśmy ochotę na konsumpcję siebie podczas popołudniowej drzemki Uli, ale córcia nam przerwała...Na szczęście tuż na początku. ![]() Skoro piszecie o dzieciach i ich poczynaniach to napiszę o Uli troszku. Nie można jej wiele nauczyć, pokazać, póki sama nie zechce. Ma charakterek. Kiedy chcę jej coś pokazać, jak co się robi, nauczyć czegoś to zazwyczaj ma co innego do roboty ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zaczęła gadać po nowemu, ale ciągle po swojemu. Mama, tata, baba. Owszem. Wyrwało się jej: kaja, dlaciego, lampa, uja (czyt. Ula), dzidzia, jem. ![]() Jest zazdrosna o mnie. Gdy ją karmię, Marek nie może się przytulić do nas. Odpycha go. A dziś gdy wyszedł z pokoju, powiedziałam jej, że niładnie tak, tatusiowi będzie smutno... Zamyśliła się, usmiechnęła i zrobiła pa-pa... Uwielbia się przytulać do nas ![]() Tyle narazie. Spokojnej nocy. Jutro jedziemy do rodziców - tato ma imprezę. Paaaa dysiu dom jest w Szymbarku. Jest tam tez wiele innych atrakcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zadomowienie
|
Radość zdjęcie dodane do galerii. Klikasz w moim podpisie GALERIA i wpisujesz hasło w albumiku. Wysyłam Ci je na PW
![]() A jak z tż-tem? Czy już wszystko ok? **************** Jakaś cisza nam się zrobiła na forum... Julitko a czemu Ty tak mało się odzywasz, co??? ikola Krystianek tez wyrzuca śmieci do kosza, tylko czasem chce wyciągać inne jak wydają mu się interesujące ![]() ![]() Radość, ikola, jak czytam co Wasze dzieci potrafią to mi sie przypomina parę rzeczy, które Krystian umie. Do spania idzie sam, owszem. Pokazuje mi rączką, żebym mu wejście do łóżeczka pokazała i wchodzi ![]() AAA!!! Zapomniałabym! Byliśmy dziś na jagódkach. Krystianek, o dziwo, grzecznie siedzial w wózku patrząc jak zbieram. Uzbierałam sporo dość. Tzn. tak dla niego. Zjadł oczywiście z jogurtem naturalnym. A naładowałam tych jagód bardzo dużo do jogurtu. Jutro chyba poprosze mamę, żeby z nim została a ja nazbieram więcej to pozamrażam i ususzę (dobre na biegunkę u dzieci są suszone jagody ![]() ![]() Edytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2008-06-23 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
![]() Bawiłam się trochę tym albumem, chyba coś mi z tego wyszło... http://www.wizaz.pl/forum/album.php?albumid=637 Zrobiłam album prywatny, mam nadzieję, że tylko nasi będą mogli wejść.. Wybaczcie lenia, nic mi się nie chce, jutro wracamy na wieś. Cieszę sie bardzo ze względu na Nikosia. Trzymajcie sie buziaczki:cmok; |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zadomowienie
|
KasiuL Nikuś jest bombowy!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zadomowienie
|
Ogólnie zaczynam mieć dość obojętny stosunek do tż. szkoda moich nerwów. A z pobytu na wsi się bardzo ciesze, bo Nikuś ma tam raj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() KasiuL zdjecia Nikusia śliczne. ![]() ![]() Kasiu a gdzie jest zdjecie Krystianka w galerii roczniaczków? ![]() Emilka też wszystko rozumie, ale gada jeszcze po swojemu ![]() ![]() ![]() ![]() Mała strasznie się sie ślini ostatnio i wszystko gryzie. Nie wiem o co chodzi ![]() Wczoraj okazało sie, ze skrzynia którą kupilismy (do samochodu oczywiscie) jest niedobra. ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zadomowienie
|
A no faktycznie!
![]() ![]() Basiu tak to jest z tymi sprzedawcami, wcisną Ci dziadostwo a potem się wypinają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Lejdi
Kamilko my też rozsyłamy fotki Misia na „skrzynki” rodzinie i znajomym. Wyjątkiem jest mama Julity która jest prawie codziennie u nas i jej zgrywamy na flesza. Jak tata żonki „odda” nam aparat to pstrykniemy parę nowych „Misiów”. Radość Jak na razie Synek ani nie gryzie Anie nie szczypie. Czasem gdy wstaje z kolan to wczepi się we mnie palcami i tak mocno chwyci że boli ale to nie jest celowe. Złość jest okazywana najczęściej gdy nie ma ochoty już na jedzenie i chce już wyjść z fotelika. Wtedy wyrzuca wszystkie zabawki z blatu i pręży się w siedzisku. Zabawa z kotami ma różne oblicza. W sobotę uwziął się na Czopka i ścigał go pod krzakami. Póki kot jest spokojny to mały nie daje mu żyć. Karmi go trawką, patyczkami, piaskiem. Wystarczy jednak że sierściuch zainteresuje się patyczkiem i zabierze ( znaczy wyrwie ) go Miśkowi. Wtedy zaczyna się lament i kot przestaje być lubiany, na jakiś czas oczywiście. ![]() Kasia333 A zamiast wysyłania zdjęć na skrzynki proponuję tworzenie albumów na wizażu (jak juz Kamila zrobiła) i zaznaczenie opcji przeglądania tylko przez moderatorów i przyjaciól. I tak będę robić Joł. Pasuje ! ![]() Ikola Sprawa śmieci i kosza wygląda u nas dokładnie tak samo ![]() Inaczej wygląda sprawa połamanych paluszków i ciastek. Jeśli tylko się da to wszystkie te okruszki z podłogi bądź fotelika są zjadane. Wie że nie wolno ale mimo to Szelma patrząc się prosto w oczy próbuje skonsumować „wykopalisko” . Pod czas zabawy w piasku Miś sam ładnie otrzepuje rączki, trochę czyści sandałki i zaraz potem znów i stopy i nogi zasypuje na nowo. ![]() tatusiowi będzie smutno... Zamyśliła się, usmiechnęła i zrobiła pa-pa... U nas na odwrót. Mamusia spokojnie może się oddalić do łazienki, kuchni, na górę. Ja niestety aby pójść do kibelka muszę się maskować i robić takie manewry aby Synek nie zauważył mojej nieobecności. W sumie mamę ma przez 9 godzin więc nie dziwota. ![]() KasiuL Galeria „Nikuś Letniczek” zajefajna. Coś podobnego zrobię o Misiu. Ładnie Ci wyszło ![]() A My dziś szuramy do dentysty. ![]() ![]() ![]() Na razie tyle. Aha. Basiu ,Miś ma już dokładnie tak samo opalone rączki i nóżki jak Wasza Pyzunia. W kąpieli wygląda tak jakby na węglu się bawił. Wczoraj na spacerku też się opalił mimo iż unikałem słońca. Przed wyjściem posmarowałem rączki i nożyki Cremem, czapulkę założyłem ale że ma "moją" karnację więc "piecze" się momentalnie.
#1705 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja teraz tak króciutko Kasiu albumik bomba, super ![]() Lachkasiu synuś śliczny jeszcze co do albumu, dzieci nasze są kochane, takie ładniutkie ![]() Co do moich stosunków z moim to jakoś jest. poprawił się i nadskakuje mi ale ja staram się trzymać go na dystans - musi być kara ![]() Teraz zmykam do miasta
#1706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hadzi Emila już ma całe rączki i nóżki opalone. Ale i tak dłonie są najbardziej ciemne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Wtajemniczenie
|
Kachna, Basiu zerknijcie czy widać "moją" galerię w profilu ?? !!
Beauty Freddy czy Ty też widzisz Moją galerię. ?? Was nie mam dodanych do przyjaciół więc jestem bardzo ciekaw czy widzicie foty !!
#1709 |
Wtajemniczenie
|
Hadzik odpowiem tylko Tobie, ze niestety ale nie widze galerii
![]() takze tez mysle ze to bedzie dobre rozwiazanie!! ok wracam do pracy
![]() |
#1710 |
Wtajemniczenie
|
Freduś dodałem Cię do przyjaciół więc już możesz
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.