|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
ja już też mam nyxa w łapkach ![]() - pigmenty - zdecydowanie moje kolory , jestem nimi zauroczona ![]() - single - mam kolorek naturalny i czarny z brokacikiem - tu też się nie zawiodłam - trójeczka - tak jak przypuszczałam, podoba mi się 2 odcienie a 1 w ogóle.Staram się unikać paletek (nawet podwójnych cieni) bo zawsze trafię na coś co mi nie pasi ![]() W zasadzie to co brałam jest "neutralne" dopasuję to do codziennego makijażu. Teraz testuję trwałość na powiekach ,w końcu tyle na to czekałam. Dzięki sunprince ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
a naszych ni ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Aga a juz jak zobaczylam w panelu, ze Ty napisalas to pomyslalam, ze nasze paczki tez juz doszly.. a tu ni ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Więc streszczę.
Lakiery: Prześliczne opakowanie, jeden z kolorów jest cudowny. Jedna warstwa wystarczy żeby ładnie pokryć płytkę. Drugi (błękitny) wygląda kiczowato ![]() Wszystko przez to, że na karcie kolorów wyglądał na mleczny, satynowy, a nie perłowy ehhh... Jumbo Pencil, świetna sprawa, już się dziś złotą popaćkałam, fajnie ożywia kolor cienia. Szminki, tu mam mieszane uczucia, konsystencja jest świetna, będzie wydajna, bo ma silny pigment i wystarczy raz przejechać po ustach. Natomiast kolory... Mam za ciemne usta i wszystko wygląda kiepsko. Z resztą załączę potem zdjęcia to zobaczycie. Kredki - nie ma się co rozpisywać, rewelacyjny design, miękkość bardzo dobra, kolor brązowy trochę za jasny, ale czego mogłam się spodziewać po wybraniu "Light Brown". Błyszczyk jest NIESAMOWITY. Podsumowując, jestem bardzo usatysfakcjonowana, ale jedno czego się nauczyłam, to przeglądać swatch-e, bo kolory przedstawione na CC są co najmniej nietrafione.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dawajcie fotki i swatche
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
o moje posty mozesz byc spokojna, bo paczka na adres Cathy przyjdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Konto usunięte
|
super, że paczki podochodziły
![]() jeszcze Sabbatha i CzarneSłonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
doszło, lake moss się różni u mnie fajnie od siebie
![]() ![]() ![]() dziekuje bardzo! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Ja postaram się jutro zrobić zdjęcia, bo teraz z lampą wychodzą tragikomicznie.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
ok, ale to juuutro
![]() szminka round jest super - nie wysusza, jest taka fajnie kremowa. no swietna. i ten kolor heather idealny dla wiosen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Rozeznanie
|
Właśnie z pracy wróciłam i mam paczuszkę od Sun
![]() ![]() Kupiłam: błyszczyki nyx Lip Gloss with mega Shine: Taupe, Natural i Frosteed Beige Pachną landrynkami ![]() pomadkę Round Honey Kremowa, matowa, kryjąca, beżowa pomadka, jest wspaniała ![]() 3 pojedyńcze cienie nyx - Black, Chai i Alaska Black - smolista, matowa czerń, takiej szukałam, Chain - dość jasny, matowy brąz z domieszką szarości, Alaska - leciutko perłowy szary 2 cienie do brwi Black/Grey Ponieważ mam czarne włosy i raczej ciemne brwi te kolory, nie za intensywny czarny i szary są dla mnie akurat. 2 kredki do oczu Jumbo Black i Dark Brown Miękkie, ale kolory bardzo wyraziste tusz do kresek LA Colors Brown, cieniutki pędzelek, ale ładnie się nim maluje, kolor intensywny brąz, szybko zasycha i się nie rozmazuje kredkę do oczu nyx slim eye brown nie za twarda, średni brąz, takiej potrzebowałam ![]() czarny lakier do paznokci nyx girls ma idealnej wielkości pędzelek, wypróbuję go w weekend ![]() nyx kokosowy balsam do ust pachnie obłędnie kokosami oczywiście ![]() Amuse waniliowy błyszczyk do ust taki wodnisty, ładnie pachnący gadżecik ![]() nyx sztuczne rzęsy nr 107 wybrałam idealne dla siebie, nie teatralne, tylko takie właśnie bardziej naturalne. Mój aparat niestety przyciemnia kolory, ale myślę że jakieś pojęcie o kolorach daje ![]()
Edytowane przez CzarneSlonko Czas edycji: 2009-02-18 o 17:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 | |
Organizatorka
|
ano nie ma
![]() ![]() Cytat:
![]() no własnie... Czekamy na te nasze paczki jak na szpilkach, a tu ani widu, ani słychu.. Chociaż wiem, że czasem po miesiącu paczka potrafi przyjść, więc te nasze pewnie też się lada dzień pojawią. Fajnie by było, jakby od razu pojawiły się u wszystkie - u Agi i moje dwie ( zamawiana z Kagan i z Lele), to by była pełnia szczęścia ![]() Dziewczyny, fajne zakupy zrobiłyście.. Mnie trójka lake moss się już znudziła, bo na sucho jej nie mogę używać, bo kolory na powiece delikatnie mówiąc- średnio ciekawe, a na mokro nie zawsze chce mi się bawić.. Ale czarny cień NYX-a to nie wiem, jak mogłam odpuścić przy zamówieniu... Taka czarna czerń to by mi się przydała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz mam smaka na lakiery do paznokci z 8ty8beauty.
Mają takie cudne kolory ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
ja jutro wypróbuję lake moss - na dłoni wyszedl nasycony, zielony tylko średnio miał kolor ale fiolet i granat były ekstra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Ach to czekanie... codziennie wracając z pracy z nadzieja zaglądam do skrzynki i zawsze jakieś rachunki a awiza niet |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1700 |
Wtajemniczenie
|
Zobaczyłam nowe wpisy i szybko wpadłam licząc na jakieś dobre wieści w sprawie naszych przesyłek, a tu
![]() ![]() A reszcie dziewczyn gratuluję udanych zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() U mnie dziś już listonosz był i poza rachunkami za prąd i zaproszeniem na targi nie zostawił mi dzisiaj nic więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Muszą być w tym tygodniu, choćby te z pierwszego rzutu czyli zamawiane 4 tygodnie temu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() W tym tygodniu.. No, niewiele tego tygodnia nam już zostało. Ostatni raz chyba zamawiałam przesyłkę nierejestrowaną, bo nawet, jeżeli dotrą, to stresu przy tym tyle, że chyba będę się łapać na grupowe zamówienia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Wtajemniczenie
|
No tak, wszystkie jedziemy na tym samym wózku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Organizatorka
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny, mam paczuchę.. I teraz nie wiem, czy się cieszyć, czy płakać, bo przyszła... ta druga, zamawiana z Kagan ... Kurczę, okazało się, że mój TŻ rano był na poczcie i odebrał i właśnie mi ją dostarczył... Z dzikim wrzaskiem się do niej dorwałam i patrzę, że to ta druga... Super, cieszę się ogromnie, ale GDZIE JEST PIERWSZA !!!??? Lele, nie traćmy nadziei, może jeszcze przyjdzie... NA PEWNO PRZYJDZIE.. Więcej napiszę, jak ochłonę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
dziwna sprawa, ale dobrze ze choc jedna dotarla. ale skoro Aga tez jeszcze nie ma, to bede spokojna, bo one pewnie leca razem ( albo plyna przez afryke ;P).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Organizatorka
|
lele- nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym móc napisać, że ta nasza paczka już też dotarła.. Pal licho moje zamówienie, ale przynajmniej Twoje skarby niech dotrą już w końcu bezpiecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
okrutnica jakaś... |
ja mam jakieś awizo w skrzynce ale pewnie dziś nie odbiorę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zadomowienie
|
Wchodzę dziś na CC
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cathy cieszę się, ze paczuszka już doszła, ciekawe co z tą pierwszą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.