|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Przeważnie i przeżywają i biegają, wybierają i załatwiają... a faceci olewka...a tu widzę na odwrót hehe... No to ja i mój Tż nie chcemy - szkoda nam kasy a wolimy polepszy ć warunki mieszkaniowe i dla dzidziolka wydawać
Było bosko
|
|
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
No i widzisz u Was przynajmniej to samo zdanie a u nas? Jejku co to by było gdyby wesela nie było
Kiedyś byłam bardziej zdecydowana na ten ślub kościelny... Ostatnio Tż podpada i mam wątpliwości Ale to już inny temat. Zaczęłam ogarniać sypialnie Za wielka jest!
|
|
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
Dziń dybry dziefczynki
![]() Oj jak mi się sprzątać nie chce, oj oj oj oj oj bardzo A tu jeszcze obiad zrobić. Zebra co robisz na obiadek?????? bo ty samanthhha masz dzisiaj z głowy, pozazdrościć My jak zakładamy że idziemy na krótko na imprezę to zawsze okazuje się super zabawa i zostajemy dłużej. Liczę że i wy się ubawicie a ty się nie szykujesz????? włosy paznokcie?????Mi się podobają mniejsze wesela, u nas było ok 90 osób. Świat i ludzie szkoda kasiory. No chyba że się sra pieniążkami Ale warto robić wesele- to super pamiątka na całe życie
|
|
|
|
#1684 |
|
Wtajemniczenie
|
Majkela ja polecam ugotowanie jakiejś zupki i pomysłu na........ [wybierz na co]
![]() Wiesz co wcale nie chce mi się szykować... Jak nigdy! Mam nadzieję, że zmieszczę się w czarną sukienkę Fryzura to w pół h a paznokcie... łoj tu się może zejść. Sprzątam specjalnie w rękawiczkach, żeby się nie połamały ![]() Idę dalej sprzątać
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Majkela ja nie gotuje dzisiaj, bo mój luby kupił sobie fasdolke w słoiku i już ją zjadł
tak, że mam z głowy...a jutro rybkę będę smażyła- mintaja.Samanthhha a tam jak nie czarna to w różową na bank wejdziesz ajest również ślicznaBabcia u mnei była i pojadłam drożdżoqwego od niej i makowca |
|
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie idziemy na wesele
Znowu przegięłam ze sprzątaniem... A jeszcze tyle do zrobienia! No i źle zrobiłam bo się nadźwigałam pudełek z różnymi rzeczami Poza tym po co mamy iść? Wydaliśmy kasę na baterie i żyrandol [!!!] i nie mamy na prezent. Trudno - koleżanka i do mnie pewnie nie przyjdzie ![]() Przynajmniej nie będę się męczyć i zmuszać do czegoś na co ochoty nie mam. Tż będzie karnisz zawieszać w salonie i będziemy wieszać firankę Jest tu kto w ogóle? |
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
No tak też bym nie dała w prezencie swojego żyrandola i baterii
Ja się objadam, bo mi się nudzi okropniaście:P |
|
|
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Ci dobrze, też bym się ponudziła
A tu tyle tego wszystkiego jest do zrobienia... A ile rzeczy do prasowania ![]() Chcesz mi poprasować? ![]() Zaraz powtórka brzuduli z caaałego tygodnia |
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Za ile? Włącze sobie
ja po myciu okien ostatnim odpuściłam, bo mnie różne miejsca colały w tym ręce w ramionach |
|
|
|
#1690 |
|
Wtajemniczenie
|
Za chwilę będzie
No ja już dziś nie będę się przemęczać... Ale mam ochotę na piwo Można KARMI chociaż? ![]() No i już się doczytałam, że nie można
Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-10-03 o 17:07 |
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobnbie pozwolilam dwa razy na redsa i raz na takie cytrynowe co mialo 2 procent
byłam na polku z mężusiem porobić coś koło domu
|
|
|
|
#1692 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nic nie piłam... Mam ochotę ale za bardzo się dzidzią martwię, że mogłoby jej zaszkodzić
![]() Nie obejrzałam brzyduli. Dalej sprzątałam i jeszcze misze odkurzyć w kuchni i zmyć panele. Aaaaa Dziś Mam Talent Kto ogląda? |
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z moim oglądam Piratów z Karaibów
A co do piwka owszem napewno bym nie piła całego...ale szklaneczkę czemu nie... jak pisałam zdarzył mi się z 2 razy reds( mały albo pół)
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja ogladalam i brzydule i mam talent po czym poszlam spac ogolnie znalazlam wczoraj moj pamietanik jutro mam dentyste juz sie boje.. tak poza tym dzien doberek |
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie wczoraj wizaz szalał wiec już nie pisałam długo, normalnie error tylko wyskakiwał
ale Brzydule też ogladałam tylko nie od początku(w końcu luby mnie na polko wyciągnął). Dziś będzie nuda dopiero
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
no bedzie bedzie.. ale ja sie moze z moja przyjaciolka kopne do lasu na grzbjki
ale dzisiaj same bez moje mezula bo wczoraj sie szybko zn iechecil jak nic nie znalazl a poza tym taka pogoda, wogole nie ma co robic, a dopiero jutro wracam do poznania... ehhh |
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zajmie się duperelami... Nawet przyszło mi właśnie do głófki wybrać kilka ładnych kołysanek i spisać słowa i się nauczyć
|
|
|
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Mi też wczoraj wizaż coś szalał. Długo się strona otwierała i już zwątpiłam. Oczywiście w nocy bolały mnie plecy Też mi się nudny dzień zapowiada. Pewnie do teściów pojedziemy, do kościoła i ło tyle. Chciałabym znajomych zaprosić już ale nie wypada bo przecież łazienka jest hmm... nieczynna. Iwo mnie dziś obudził! Łobuz taki straszny - wypychał rączki, główkę i wszystko co tam ma I już nie mogłam zasnąć... Chyba głodny był Eh siłę to on ma..... ![]() A jeszcze wracając do wesela to nie napisałam Wam, że za tydzień mam kolejne na które już na bank idziemy bo to rodzinne a ja lubię takie Więc szansa wybawienia się przed porodem nadal istnieje Jak zwykle się rozpisałam ![]() Co dziś robicie na obiad? Ja chyba zapiekankę spróbuję ![]() Zebra ja już szukałam tekstów kołysanek BeNdziem śpiewać
Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-10-04 o 09:11 |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha jak mas zjakieś fajowe to mi podrzć, bo narazie podoba mi się tak naprawdę tylko jedna podrzucona dzisiaj przez pewną mamusie z mamusiowego... Aż mi się łezka zakręćiła w oku taka urocza
http://www.youtube.com/watch?v=0ESQsR6qvtE Same posłuchajcie(bo ja już 4 razy sobie puściłam) Masakra
|
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co mi od zawsze podobała się ta kołysanka "Na Wojtusia" Kojarzysz? Tylko, że zamiast śpiewać "Z popielnika na Wojtusia..." Będę śpiewać NA IWUSIA
A Ty mogłabyś NA PIOTRUSIA |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kojarze na wojtusia co to jest hehe...
Będę mojego meczyła żeby mi pościągała jakieś fajne kołysanki żebym mogła wybierać
|
|
|
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.klapouszek.pl/224,na-wojtusia-z-popielnika
tu masz tekst a melodii musisz sobie poszukać |
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Kojarze to, dopiero po melodii rozpoznałam
Też mi się podoba... Ale ta beb najabardziej, bo mnie wzrusza |
|
|
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
No też fajna
Zjadłam śniadanko. Kanapki z pasztetem i ogóraskiem... A podobno nie powinno się jeść pasztetów bo to witamina A ale ja miałam taaaką ochotę Zresztą nie jem tego codziennie..Ale dawno nie byłam z Tż na spacerze A lubię jak jest taka pogoda I jeszcze jak liście spadają to już w ogóle miodzio |
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mi mama mówiła, ze nie powinnam pasztetu jeść, ale i tak zcasem jadam;P Myślę, zę raz czasem nie zszakodzi.
Mojego ciężko an spacer wyciągnąć... a nawet mnie sie odechciewa, bo chciałabym wziąść wtedy psa żeby miał frajde ale on jest głupi i nie umie się zachowac i ciągnie i spacer nie jest już fajowy:\ |
|
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój też jest nienormalny
![]() Ja może dziś się wybiorę na spacer... Zobaczymy. Fajnie będzie jak już będziemy z małym wychodzić A właśnie - kiedy zabrać takiego maluszka na pierwszy spacer? W sensie zimą... Bo w lato nie ma strachu a zimą trochę tak...
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że jak nie będzie zawieruchy i okropniastego mrozu to parotygodniowego... czemu nie... słoneczny zimowy dzień w końcu nie jest taki starszny
W sumie nie mogę się tego doczekać... Napewno bezie ciężko na początku ale musimy w końcu się wszytskiego nauczyć
|
|
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiadomo, każda kobieta spodziewająca się pierwszego dziecka musi się wszystkiego nauczyć
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
No ale zobaczysz przed porodem w ostatnim miesiącu to już na bank bedziemy śFirować
mnie się już głupoty czasem śnią o porodzie, ciąży czy cuś. Ale i tak nie mogę się doczekać... Wczoraj przywiózł sąsiad grzejniki, za tydzień będą z tym robić |
|
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja też ma gupie sny
Chociaż ostatnio mniej. Chyba już się przyzwyczaiłam do bycia w ciąży ![]() O no to super, u nas się zeszło z grzejnikami jakoś dwa dni ![]() Uciekam na razie. Potem się odezwę. See you |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

Było bosko

Ale to już inny temat.
Za wielka jest!

A tu jeszcze obiad zrobić. Zebra co robisz na obiadek??????
bo ty samanthhha masz dzisiaj z głowy, pozazdrościć
a ty się nie szykujesz????? włosy paznokcie?????
szkoda kasiory. No chyba że się sra pieniążkami
Fryzura to w pół h a paznokcie... łoj tu się może zejść. Sprzątam specjalnie w rękawiczkach, żeby się nie połamały
Znowu przegięłam ze sprzątaniem... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja po myciu okien ostatnim odpuściłam, bo mnie różne miejsca colały w tym ręce w ramionach
Można KARMI chociaż? 

Zresztą nie jem tego codziennie..
A właśnie - kiedy zabrać takiego maluszka na pierwszy spacer?