|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
chwiejącym wzrokiem przeczytałam wasze posty ...
wybaczcie .. ale ja jeszcze jestem pijana .. z miłości i ze wszystkiego nasza mała angolka ma dziś urodziny i wczoraj po 12 był ogień .. nie wiem jak doszłam do domu tzn. wiem, pamiętam...ale nie chce wiedzieć jak to wyglądało .. ale mi wstyd .. moralny kac. .. maua mycho baw się ile wlezie, miłych wakacyjnych szaleństw ![]() P.S. Weź mnie ze sobą
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co po tym bedzie robic? paparazzi? XD
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Vill to może jest śmieszne, ale z tego idzie w Ch*j kasy ...
|
#1684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale efekty były widoczne o taak Ja też, zdecydowanie ![]() ![]() Cytat:
![]() MałaGosiu wspaniałego wyjazdu życzę Cytat:
![]() Tak w ogóle to wróciłam z sanepidu. Pani mi dała taki extra przyrząd wiadomo do czego no ale jakaś praca będziee może
|
|||
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
wieem
ale nie chcialabym byc
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam ideału faceta (co do wyglądu). W każdym razie mogę powiedzieć, że nie podobają mi się mężczyźni w typie południowca - ciemna karnacja, ciemne oczy, ciemne włosy.
Teraz to na ogół podobają mi się starzy i łysi, więc nieważne :P tamia - masz oczy jak Woland, tyle że on miał inne kolory ![]() A ja sama mam oczy niebieskie i się cieszę, bo jestem słowiańska dusza, nawet z wyglądu
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee, to dla papierka
![]() ![]() To jest w miarę najciekawsze, może bardziej przydatna by była opiekunka dziecięca domowa ![]() Znasz jakieś odpowiednie? Bo na wizażu to chyba nie bardzo
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, ja bym wziela cos coby ladnie w papierach wygladalo ; )
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Na przykład
![]() http://www.apedukacja.pl/szkola_poli...oczna,130.html ![]() AP Edukacja podobno jest najlepsza z tych szkół policealnych, to idę do nich
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bardzo
Ale ja o tym będę myśleć dopiero po wakacjach, wtedy ludzie będą szukać tematów pewno
|
|
|
|
#1691 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Też byłam w Toledo. A trotilla jest super, zwłaszcza z tomate. ![]() Ja mam w dowodzie wpisane 'nieokreślone'.
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Em no jak by nie patrzec majac dwoje rodzenstwa w hiszpanii nie raz tam bede, wiem ze w grudniu na 90% ale nei wykluczam, ze jeszcze w te wakacje nawiedze giblartar i okolice
i tez zaluje, ze tak malo czasu.. ale nastepnym razem ![]() Black!
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zadomowienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7792770]Cześć, Dziewczyny!
Nie mam czasu na czytanie Waszych wczorajszych i porannych postów, bo muszę się jeszcze spakować, wykąpać, wyszykować - o 20 wyjeżdżam nad moje ukochane morze♥♥♥. Może to śmiesznie zabrzmi, ale będę za Wami tęsknić. Poważnie! Życzę Wam wszystkim cudownych wakacji, mam nadzieję, że pracujące będą zadowolone z zarobków, te wypoczywające - z relaksu, zakochane z miłości, a szukające - wreszcie znajdą. Wracam za 2 tygodnie. papapapapapapa, pa! [/quote]![]() papa Maleństwo ;* bedziemy tesknic ale baw się świetnie!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
serio brakowalo mi Twoich i swego czasu zetki posow .. no ale zetka codziennie nadrabia ;D :P zrobilam sobie pazurki hyhyyyyyy ;p ![]() ide chyba cos zjesc.. :P ps. pustawo tu ostatnio.. tzn cos za maly spam..
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Nija
ja Ci napisza nad czym ja bym sie zastanawiala ;D *Zarządzanie Zasobami Ludzkimi *Informacja Turystyczna [na tym mozna troche zarobic -dorobic pisac plan wycieczki nawet dla skzol ; ) ]*Przedstawicielstwo Handlowe [fajna praca i wymagaja tylko szkoly sredniej xD do tego zwykle dostaje sie sluzbowe autko ; ) ] *Telemarketing [ale to dziwne ]*Wizaż [tz mozna dorobic ; ) ]*Kosztorysowanie Budowlane nad tym ja bym sie zastanawiala ![]() niedlugo rpzyjedzie moja przyjaciolka i bedziemy sie alkholoziowac cala noc
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Vill mi by mogli placic za wizaz:P hahahahhahahaha za kazda godzine tu spedzona ;p
a tak na serio to w sumie ja mam to w pracy, ale pod wzgledem doboru kolorow i krojow Oluniu spoko loko, lele powrocila i juz uzaleznienie wrocilo! tylko niech Zetka zbyt dlugo nie siedzi nad tym morzem.. no i niech moja Black kochana wiecej pisze... w ogole w wakacje wydaje mi sie, ze bedzie tu inaczej, ale od pazdziernika znow bedziemy szalec ze spamem ![]() bo ja nie wiem jak to ze mna bedzie, bo chyba bede pracowac u mamy, ale tpo nie codziennie :P edit. jaka cisza! wstawac lenie! lanie wam sie nalezy! to wy tu chodzcie a ja ide robic pyszna tortille moze jej zapach was przyprowadzi, a pozniej pewnie zabraknie mi czasu i pojade po Tz bo dzis kolacyjke nam serwuje
Edytowane przez lele Czas edycji: 2008-06-06 o 20:26 |
|
|
|
#1696 |
|
Zadomowienie
|
jaaak tu pusto :O
ja niestety wiele nie napiszę ani nie nadrobię, bo spadam na jaką imprezę bawcie się wszystkie dobrze!
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem ..
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() jestem ledwo żywa! 25 km na rowerze, spora część po piachu ;] wyszłam o 16 wróciłam o 20.30 ![]() jestem brudna, spocona i szczęśliwa! a teraz tatuś mi robi pyszną jajecznicę na kolacje, a póxniej przynajmniej godzina leżenia w wannie
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba jestem jakaś dziwna...
ale siedzę 10 minut w wannie i więcej nie mogę bo mi się nudzi ;D a jak coś czytam, to wydaje mi się, że woda mi stygnie ... chyba jeszcze nigdy godzinę nie siedziałam ![]()
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Lele, coz za strasznosci Ty piszesz :O Na samolot sie spozniliscie?
ja bym sie chyba zaplakala ![]() Dzis bylismy u babci Tz. Dalej nie wierzy, z eja mowie po angielsku, pomimo ze duzo z nia rozmawialam. ![]() Nie wiem. O takie rzeczy glupie sie pytala, ze szkoda gadac ![]() Jutro przychodzi dekorator wnetrz, zeby moj pokoj zaprojektowac- po-sza-le-li ![]() A Tz kochany chlopiec ![]() Pojdzie ze mna na zakupki
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7792770]Cześć, Dziewczyny!
Nie mam czasu na czytanie Waszych wczorajszych i porannych postów, bo muszę się jeszcze spakować, wykąpać, wyszykować - o 20 wyjeżdżam nad moje ukochane morze♥♥♥.[/quote] baw sie dobrze i odpoczywaj!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie jest pogoda z każdym dniem ładniejsza (bardziej gorąco;p) dzisiaj poznaliśmy 3 chłopaków z Węgier fajne chłopaki no i wracajac samochodem z innej plaży zauważyliśmy 'wielki kiermasz taniej książki' ![]() wyniosłam stamtąd 11 książek;x troche kasy tam zostawilismy a prawie wszystkie kupiłam takie lekkie 'plażowe' <-- tak je nazwe;p jakis czas temu skończyłam czytać 'ps kocham cie' i bardzo mi sie podobała czekam aż wróce do domu i obejrzymy z dziewczynami ten film spodziewalam sie innego zakończenia ale na szczescie nie była to ksiazka aż tak 'typowa' i koncowka byla troche inne ![]() teraz czytam jakas ksiazke, ktora chce jak najszybciej skonczyc - nie podoba mi sie zbytnio, a nie umiem tak zostawic ksiazki w połowie;p no i juz tyle na mnie nowych czeka,że oh i ah ![]() dzisiaj prawie zginęłam w skutek utopienia ![]() bo sobie pływamy na deskach a nagle jakiś 2 głupków na motorówkach prosto na nas :| żeby nie powpadać wszyscy na siebie to połowa z nas wskoczyła lub wpadła do wody :| pozniej powiedzieli dla żartów...żałosni byli ;p a za chwile ruszamy na % z nowymi znajomymi - Węgrami ;x a jeden ma taki świetny tatuaż (choc przeważnie mi sie nie podobają to ten ma boooooski od kolana do kostki z boku nogi fajnyyyyy ;xno i leluś witaj spowrotem ![]() ![]() miłego wieczoru kochane
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja Ci Zetka zazdroszczę ...
![]() też chce tam być ... ![]() a muszę siedzieć w zamkniętych czterech ścianach... Mi się podobają tatuaże, ale własnie tylko u facetów i tylko na łydce... w ogóle kocham męskie dłonie i łydki ![]() ![]()
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
zetka nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę
![]() tak jak DsC bardzo bym chciała pojechac nad morze, a musze siedziec w domu;/ i jeszcze z praca wyszła DU** i teraz to juz sama nie wiem co zrobie;/ |
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i tak jeszcze mnie czekaja w poniedzialek badania (skierowane z pracy): wstepne i epidemiologiczne ![]() Wrocilam z pracy i jestem padnieta a jutro na 6 a o 5.30 wyjezdzam z domu z kolezanka jak ja wstane
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czuje sie jak rozpieszczuch
![]() Zetka, Wegry fajne chopy podobno. ![]() Bede miala jednego w lipcu w domu. Tz do 26 lipca- od 26. Wegier w domu ;D Caly lipiec gosci.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
Węęęęgrzy?
Spytaj ich o politykę Polski i Węgier w XVIwieku w okolicznościach zagrożenia tureckiego... Ciekawe czy oni też nie mają pojęcia na ten temat
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dobrze po polsku sprechają?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

tzn. wiem, pamiętam...ale nie chce wiedzieć jak to wyglądało 

ale efekty były widoczne o taak
... 
no ale jakaś praca będziee może 

pisac plan wycieczki nawet dla skzol ; ) ]