|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
kurde nie za bardzo z tą Twoją współlokatorką.. mam nadzieje, że przejdzie jej bo inaczej bedzie cieżko..ja sie odnalazlam w Gdańsku, ktore jest 2 razy wieksze od Białegostoku wiec i Ty sie tam odnajdziesz, poza tym Białystok to raczej fajne miasto.. jesli moge to polece Ci fajny klub o ile go nie znasz - Loft na Malmeda blisko centrum.a na jakim osiedlu bedziesz mieszkać??
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
od tego całego mieszkania boli mnie głowa
![]() jutro znajomy jedzie do Gdańska szukać mieszkania dla siebie z kumplami (jest już na 3roku i rezygnują z mieszkania bo płacili 1tys na osobe ;o ;o ;o) i pyta czy z nim jade (bo mówiłam co i jak z mieszkaniem) i bede tam szukać. no a ja nie wiem bo przecież jak mam jechać i szukać jak nie wiem czy mam szukać dla siebie, czy dla tej kumpeli też, czy może ona jednak bedzie chciala zostać w tym co mamy itp itd ;(moi rodzice mówią, że jak chce to moge tam zostać za tyle pieniędzy (zwłaszcza, że we wtorek wyjeżdżam i jak mam do tego czasu coś załatwić? ) no ale nic już nie wiem. gdzie ja znajde osoby chętne za tyle pieniędzy??jakby ktoś chciał tyle przeznaczyć to już dawno sobie by coś znalazł. teraz ewentualnie zostały osoby (a i tak nieliczne) które mało chcą przeznaczyć i szukają czegoś ciekawego dla siebie. ah, zła jestem ![]() na dodatek muszę siedzieć w domu i od 6h czekam na telefon od mechanika, że samochód gotowy. i znowu bedzie musiał po mnie przyjechać - a ja tego nienawidze bo boje się z nim jeździć. agrrrr... ale mam humor dzisiaj
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
ależ tu pustowato..
![]() ja spedzam ostatni wieczor w domu, bo juz nie zdzierże.. i mam pomarańcze i sucharki i Trixx'a jabłkowego o! ![]() ale sexu juz nie mam ![]() i chyba spędze wieczór na wizażu.. chyba, że sciągnę sobie jakis film..
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
byłam pograć w kosza, ale podoba mnie z boiska przegoniła
... niedobra!! ..ale macie przeboje z tymi mieszkaniami ... współczuję... a jeszcze jak jakieś obce współlokatorki to ... o matko...nerwów by mi brakło ... ale chyba wolałabym na dzień dzisiejszy to niż zostawać u siebie.. i dalej z rodzicami... co to za życie studenckie?!
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj kupiłam sobie redssy te małe (330ml w puszcze;p) jabłkowy i cytrusowy
i właśnie zaczynam je pić;Pdużych bym nie wypiła dwóch dzisiaj, a nie mogłam się zdecydować na smak - to wzięłam dwa rodzaje i małe puszeczki ![]() o rany rany! bede spać na molo do pierwszych mrozów
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
DsC a ja właśnie sobie ostatnio myślałam, że jakbym mieszkała w fajnym mieście studenckim (czyt. gdańsk^^, kraków, wrocław...) to nie narzekałabym aż tak gdybym musiała zostać w domu na studia. jedyny minus jaki widze to taki, że nie można się trochę usamodzielnić (w takim sensie, że trzeba dbać o mieszkanie, kupować wszystko, rachunki itp itd).
a tak to zawsze można po imprezie wrócić do domu i nie martwić się o nic i mieć spokój itp itd ![]() jak jestem to nic kurcze nie piszecie - i teraz macie jeden pod drugim ;P
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jak jestem to nic nie piszą małpice
![]() Zetka ja też bym nie narzekala gdybym mieszkała w wielkim mieście...a moje ma zaledwie 100tys. mieszkańców... więc nic ciekawego tu do roboty nie ma. Poza tym cierpie, bo moje życie się nic a nic nie zmieni... chyba, że zaprzyjaźnie się z kims to przeprowadzę sie do katowic, ale wiem, że tż nie byłby z tego zadowolony ...
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
zetka, mam nadzieje ze z mieszkaniem sprawa pozytywnie sie wyjaśni. tez mialam troche przebojów i trudnosci, ale dało rade
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Dsc - rozumiem Twoj ból związany z mieszkaniem w niewielkiej mieścinie, ale uwierz nie masz tak źle bo ja mieszkam w jeszcze mniejszym.. nic tu nie ma..
wszedzie trafisz na piechote.. wszedzie jest blisko to są akurat atuty hehe Zetka- ja bede mieszkała jeszcze oprócz mojej przyjaciółki z dwoma chłopakami, z których jedego znam z widzenia a drugiego.. kim jest ten drugi co bedzie ze mna mieszkać ![]() ja sie bardzo cieszę, że bede tam mieszkać, bo wierzę, że to da mi dużo nowych możliwości.. wreszcie sie zapisze do szkoly tanca o ile mi na to praca pozwoli i w ogole.. ![]() edit. Pretty- madzia189 czy cos takiego ma taki sam avatar jak Ty;p
|
|
#1690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też już mi się tu nudzi. chociaż jak tak sobie myśle, że gdyby Ci wszyscy ludzie ode mnie z kierunku mieli studiować w moim miescie ( Cytat:
Cytat:
a teraz nowości w sprawie mieszkania: jest troszkę lepiej (co nie znaczy niestety, że dobrze;P). jeżeli ta kobieta (:|) nie wymyśli już nic nowego to w mieszkaniu zostaje ta moja kumpela i ja ![]() no ale sytuacja wygląda już troszkę lepiej niż jeszcze kilka h temu. Hulcia a jak w końcu skończyło się z waszym mieszkaniem, bo już nie wiem ![]() podajecie w końcu inną liczbe osób niż naprawdę będzie? i ile ostatecznie was będzie tam mieszkać?
|
|
#1691 |
|
Adwokat diabła
|
wróciłam od tż, jakoś u niego i z nim szybciej mi czas płynie..
![]() zrobiłam zdjęcia zachodu słońca i o! czas do domu był.. sister in law wyjeżdza hehehhehe
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
Where, Black?
|
|
#1693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A poza tym w Warszawce napewno masz lepsze perspektywy nauki i pracy ![]() Cytat:
![]() A tak wogole to bedziesz na jedym roku z moja kolezanka a mianowicie z corka mojego dyrektora ![]() Bardzo fajna i sympatyczna dziewczyna Buuuu nie ma taka mojego avatara :p Moze jakos inaczej to lecialo tzn jej nick a na jakim watku ja obczailas?
|
|||
|
|
|
#1694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na watku opisy gg.a ja mieszkam w mieścinie koło Białegostoku, Sokółce.
|
|
|
#1695 |
|
Adwokat diabła
|
Pretty, dzięki za 'radę'
![]() Olunia, a nie wiem ważne że wyjeżdża Choć pewnie będę za nią tesknić
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
no to fajnie, przynajmniej wiecie jak się czuję... ja chce się stąd wyrwać... ale bez Tzta nigdzie nie jade..!!
![]() oczy mnie bolą... chyba przemeczone od laptopka...
|
#1697 |
|
Zadomowienie
|
ide ogladać jakąś komedie
![]() przyda mi sie troche głupiego humoru
|
|
#1698 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
black ja od dwóch dni to czuje :/
aż mama byla zdziwiona czemu on tak bije po oczach ...za jasny jest..
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Założę się, że żadna z Was nie mieszka na takim zadupiu jak ja
Między 17.20 a 20.30 nie ma do mnie żadnego autobusu (to są godziny autobusów na moim przystanku), w ogóle, ani do Gliwic nie mam bezpośredniego (do mojej przyszłej szkoły)... eh, już nie narzekam ![]() Dlatego, kiedy pójdę na studia, będę szukała mieszkania najwyżej 10 minut tramwajem/autobusem od uczelni. Właśnie podoba mi się taka komunikacja jak np. w Krakowie. Obojętnie o której godzinie poszłyśmy z koleżanką na przystanek wiadomo było, że coś pojedzie w naszą stronę. Najdłużej czekałyśmy eee... 10 minut? A u mnie, jeżeli spóźniłabym się na autobus o 8.03 (jak miałam na trzecią lekcję), to następny jechał o 11.22 ![]() Jestem wykończona, pomagałam koleżance zainstalować program antywirusowy, gg, założyć konto na naszej klasie i odpowiednio zmniejszyć zdjęcia, żeby się nadawały itd. Bo ona dopiero teraz zakładała internet i nie wiedziała jak się za to wszystko zabrać. Byłam u niej chyba z 4 godziny.
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie z Wami zegnam i ide spac bo jutro mnie czeka ciezki dzien
![]() Od 6 do 22 bede w pracy ![]() Wrrr... Ide sie wyspac choc bedzie ciezko ![]() Dobranoc |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
pretty Podziwiam
Ale wytrzymasz Ja muszę się wreszcie wziąć za siebie, bo znowu przytyłam, już wyglądam jak balon W pracy ciągle to urodziny, to jakaś inna okazja, a to ktoś bez okazji przyniesie ciasto albo sałatkę... . A brzuch obrasta tłuszczem, spodnie coraz ciaśniejsze na udach Praca siedząca, parę razy dziennie spacer na drugie piętro po papiery. No, ale w 40 w Reserved wchodzę, więc tragicznie nie jest (mierzyłam bluzkę ). ![]() A w domu też czekoladki, czekoladki, czekoladki
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
ja na razie zadnej diety nie mam, bo podczas @ zawsze mam brzuch jak balon, a potem jak sie splaszcza
![]() od wrzesnia ogranicze jedzeniem, ale nie od 1! ide spac, pchly na noc
|
|
#1704 |
|
Adwokat diabła
|
Nija, przyjedź do mnie
Dam Tobie mojego psa i kilka kg masz jak w banku zrzucone A tak na serio, skoro mówisz ze tragicznie nie jest to nie popadajmy w obłęd. Kochanego ciałka nigdy za wiele.. Mi mój tż, mówi ze mam przytyć Ale w przyszłym tygodniu to na bank przytyję albo schudnę. Zależy co będę robić
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do rodzinki bede miała daleko więc w październiku planuje przyjechać góra na 3 weekendy, a później już na święta tylko Zetko: Oby wam sie z tym mieszkaniem udało TŻ był, przyniósł słodkości, utuczył i poszedł ![]() Jutro spale na weselichu
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co wam powiem... za dużo marudzimy
...taka własna złota myśl na koniec dnia haa...dobranku
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
czyżbyś była jakoś dziwnie zadowolona?^^
Cytat:
możesz na PW dać^^ może jest na n-k to sobie zobaczę co za jedna ;P może już ją kojarze z naszego forum ; ) Nija to naprawdę kiepsko z tymi autobusami. po mieście to wiadomo, że często jeżdżą więc problemu takiego nigdy nie miałam. ale moja przyjaciółka mieszkała ok 30km od mojego miasta i codziennie dojeżdżała do szkoły i też zawsze wszystko było uzależnione od autobusów. idziemy do centrum? ok, ale o tej i o tej musze na autobus iść. nieciekawie. pozniej już był samochod więc luksus ![]() Cytat:
no zdecydowałyśmy ostatecznie (no chyba, że znowu coś ta kobieta wymyśli nowego) że zostajemy we dwie niestety ta cena dużo osób odstrasza. no ale zobaczymy, oby się udało!
|
|
#1708 |
|
Adwokat diabła
|
Zetka, yes yes yes
i'm evil ![]() Dobra nie marudzimy od kiedy nastanie północ, czyli od teraz? Oj, muszę przyciszyć muzykę. Bo już cisza nocna jest.
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mogę mieć włączoną na maksa a i tak nic nie usłysze
![]() bo sąsiedzi dwa domy obok mają dzisiaj imprezke imieninową sąsiada;P byłam na chwile ale nie chciało mi się siedzieć długo bo miałam zły humor i wróciłam. rodzice zostali i jak słyszę wszyscy się dobrze bawią;P muzyki to dawno tak głośnej nie słyszałam^^ i zaraz chyba się tam wybiore bo wszyscy już na pewno trochę pod wpływem % więc będzie śmiesznie ![]() dobranoc tym co idą spać!!
|
#1710 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc
![]() zetka miłej zabawy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.

bo inaczej bedzie cieżko..

... niedobra!! ..

hehehhehe

Ale wytrzymasz
Praca siedząca, parę razy dziennie spacer na drugie piętro po papiery. No, ale w 40 w Reserved wchodzę, więc tragicznie nie jest (mierzyłam bluzkę
).