|
|
#1681 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Oj tam! Nie wolno dopuszczać takich myśli do siebie.To tylko małe sprzeczki,które przecież przetrwacie,bo się kochacie
. No kochana,głowa do góry !
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
Fajnie, że mam się gdzie wyżalić ![]() Już jest w miarę ok, ale jeszcze musimy porozmawiać po pracy, ale nawet przez gg się dogadaliśmy
|
|
|
|
#1684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A my byliśmy w weekend na weselisku i tak nam obojgu się tam podobało, że zmobilizowało nas do organizacji naszego weseliska I doszliśmy do wniosku, że jednak chcemy kamerzyste, tylko musimy znaleźć takiego, który spełni nasze "wizje" co do filmu z wesela.
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kopikos
Już jest lepiej ![]() A jakie zespoły już widziałaś? I co to za wizja filmu z wesela i czemu sie Wam odmienilo, bo przecież kamerzysty nie chcieliście? |
|
|
|
#1686 |
|
Raczkowanie
|
Dopiero byliśmy na rozmowie z jednym zespołem, ale nawet nie wiem jak się nazywa
bylismy kiedyś na weselu na którym grali i bardzo podobał mi się głos wokalistki. Dostalismy od zespołu jeszcze jedną płytkę z innego wesela i równie ładnie prowadzili.A co do kamerzysty... Nie chcieliśmy bo wszystkie płytki, które oglądaliśmy szczerze mówiąc są nudne, bo za długie. Chcemy, żeby jakiś kamerzysta zrobił nam reportaż z wesela i ślubu, tak żeby cały film nie trwał dłużej niż godzinę. Taki skrócik weselny I tu mam pytanie do Honolinki. Czy mogłabyś mi napisać na prv ile płacisz za film (pytaliśmy tego Twojego kamerzysto-fotografa ale już zapomniałam)?
|
|
|
|
#1687 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Ja jestem jedna z wielu szczesciar,ktore maja swoj Wielki Dzien w 2011 Pozdrawiam wszystkie oczekujace Panny Mlode ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
witamy Daisy
![]() a wiesz juz dokladnie kiedy?
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też powitam Daysy88
I chciałyśmy wiedziec kiedy ślubujesz
|
|
|
|
#1690 |
|
Konto usunięte
|
Witam wszystkie nowe PM
![]() kopikos już wysyłam Ci na prv
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
to ja mam jeszcze jedne pytanie do kobitek z Rybnika: był juz może ktoś na weselu w Maximusie? Ja miałam juz umówione spotkanie żeby podpisać umowę w Leśniczówce w Wodzisławiu ale wszystkie osoby które tam były na weselach mówiły że masakra z jedzeniem... Tragicznie mało i różne takie nieciekawe sprawy... I dlatego w ostatnią niedzielę zamiast do Wodzisławia zrobiliśmy ponowny objazd po kanjpach. Maximus to jest dom przyjęć i chyba jedyna normalnie myśląca babka tam rządzi na cały Rybnik! Zapisy przyjmyje dopiero od stycznia 2010 i sama mówiła że inni to chyba głupna z tymi terminami na ponad 2 lata wcześniej
obejście ładne a jeszcze widać że coś tam szykują nowego moj tata tam byl u jakiegos kolegi na Abrahamie i mówił że jeszcze tyle jedzenia nigdzie nie widział... ale wiadomo inaczej na urodzinach gdzie jest 30-40 osob i inaczej na weselu gdzie jest osob 70-80... czekam na jakieś komentarze
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A fotografa już szukałaś? Bo ja mam z tym największy problem
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-07-14 o 17:06 |
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
W Iwonie w Radziejowie na wakacje 2011 będzie ciężko... Chcieliśmy tam robić wesele, ale jak byliśmy w styczniu rezerwować sale to były ostatnie wolne terminy, jedne chyba na sierpień i kilka na wrzesień, chyba że ktoś chce w tygodniu.
|
|
|
|
#1695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) pozytywna opinie o Lesniczowce... Jesli chodzi o wyglad to trzeba im przyznac - pierwsza klasa ale pieknym wnetrzem to mi sie goscie nie najedza mi sie marzy i kamerzysta i fotograf na weselu ale mi za wszystko płaca rodzice wiec nie moge im za bardzo wymyslac... mowilam im juz o zespole i ze chca 5,000 ale tata mnie wysmial...
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
Ok, więc wróciłam całkiem zadowolona z przymiarek.
Szłam w celu przymierzania samych tiulowych princessek. Moim faworytem jest model Demetrios 938: ![]() Przymierzałam jeszcze modele: 7313, 7363, B155D, 933, 961 i 960. Wiadomo, niedopasowane, za długie, etc. ale robią wrażenie. Jednak niektóre, zbyt przesycone aplikacjami i świecidełkami. Jak Wam się podobam? ![]() Co do obsługi - pani miła, sympatyczna. Objaśniała wszystko co przy danej sukni jest, pokazywała tren, warstwy, tłumaczyła co i jak (przy okazji też paniom co są na zdjęciach, dziewczyna mierzyła przede mną). Szło jej to sprawnie i szybko i jakoś nie odczułam braku sympatii z jej strony. Podawała i odbierała aparat, a jak jednej nie chciałam zrobić zdjęcia, to mówiła, że robić i koniec. :p Generalnie, nie było tak źle. |
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
ooo... i sukienki juz przymierzacie?!
ja to chyba jednak mega do tyłu jestem...
|
|
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Już przymierzasz sukienki?? ![]() Nie za wcześnie?
|
|
|
|
#1699 |
|
Rozeznanie
|
Yep, bo ja kupuję używaną z Allegro czy z skąź.
Muszę poprzymierzać, żeby wiedzieć jaką kupić.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Cassidy84 przede wszystkim gratuluję nowej pracy. A poza tym, nie strtesuj się, na pewno sobie poradzisz, w końcu zdolna z Ciebie bestia
![]() kopikos też bym sobie gdzieś poszalała na weselu. Ale pierwsze na jakim sie będziemy bawić, to chyba będzie nasze hehe. Witajcie nowe PM 2011 Jak dla mnie to też za wcześnie na sukienkę. niby wiem jaką chcę, ale wiem tez, że do czasu ślubu wejdzie sporto nowych madeli ![]() Ok trochę poćwiczyłam i lecę się pakować, bo rano jadę do tego nieszczęsnego Karpacza. Wolałabym jechać tam z Tż, ale się nie da. Na szczęście za 2 tygodnie i trochę urlop Buziaki i do poczytania w sobotę ![]() ![]() ![]() PS. pewnie będę miała duuużo do nadrobienia.
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-07-14 o 22:39 |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() juz sukienki przymierzalas? jestem w szoku ![]() ladnie wygladasz calkiem fajna sukienka chociaz raczej poki co mysle o innej (chociaz to wszystko sie okaze jak poprzymierzam )a przymierzalas tylko w tym typie czy rozne kroje? |
|
|
|
#1702 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu myślałam, że już teraz kupujesz suknię. Ale jak używaną to rzeczywiście warto wcześniej się porozglądać, żeby kupić wymarzoną w przystępnej cenie Cytat:
- o tylu już wiemy. Także zanim nadejdzie mój wymarzony, wyczekany dzień, jeszcze się wybawię, popatrzę i pozazdroszczę innym PM
|
||
|
|
|
#1703 |
|
Rozeznanie
|
rany dziewczyny ale sie dziś rozgadałyście
![]() na poczatku witam nowe PM ![]() dziś podpisaliśmy umowę z TŻ na salęm więc data już ustalona, teraz trzeba załatwić całą resztę - w sobote jedziemy posłuchać zespołu który tam będzie grał bo też musimy jakiś fajny wybrać by weselicho było udane i wszyscy sie świetnie bawili. ja o sukience jeszcze wogóle nie myśle i pewnie dopiero za jakiś rok ją uszyję bo nie wiadomo czy schudnę czy przytyję a musi być idealnao87 nie jestes wcale do tylu, ja wstepnie mialam brac slub w 2011 ale jednak ostatnio zdecydowalismy sie na 2010 i dopiero mamy tylko salę więc nie masz się czym martwić masz dużo czasu
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daisy88 witaj ![]() Ma.ko odpoczywaj i baw się dobrze ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- KObra ładna sukienka ![]() ja na dzień dzisiejszy też mam faworyta co do sukni, ale nie mierzyłam.. jeszcze mam czas na to |
|
|
|
|
#1705 |
|
Rozeznanie
|
Mam zamiar kupić ją w połowie przyszłego roku.
Myślę bardziej realnie - nowej sukni nie chcę, a jak jakieś dziewczyny będą chciały sprzedać swoje modele z nowej kolekcji, to ceny i tak będą jak dla mnie wygórowane. Wolę kupić suknię w której wyglądam dobrze, dobrze się czuję i cena też jest przystępna, a że jest z kolekcji dwóch last wstecz? Cóż z tego? ![]() Mam tylko nadzieję, że w przyszłym roku znajdzie się jakaś PM, która będzie miała ją na sprzedaż czy chociaż model 933, który również mi się podobał. |
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
mamo ponad 2 lata do ślubu-po co mierzyc suknie skoro moda się zmieni
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
KObra trochę sie zdziwilam, że przymierzasz suknie, ale jeśli chcesz kupić używaną to rozumiem
Ma.ko szkol się Kochana ![]() Nicola gratuluję podpisania umowy A nas czeka chyba 1 wesele w tym roku, a potem dopiero nasze A kiedyś przez całe wakacje nie byłam zaproszona na żadne wesele, a potem na 1 dzień we wrześniu 3 mi się uzbierały - koleżanki ze studiow o 14 (poszlam tylko na ślub), o 16 koleżanki takiej dobrej (poszłam na ślub i na wesele) i o 18 kuzyna, ale zaprosił nas ok. 2 tygodnie przed weselem, ale wcale nie poszłam, bo nawet z nim nie gadam. Kasiu jednak nie czytasz nas dokładnie - KObra chce kupić używaną |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym 2 lata po ślubie nikt nie będzie pamiętał co było wtedy modne, no i kto z gości weselnych zapamięta suknię? Może jakieś przyszłe PM |
|
|
|
|
#1709 |
|
Rozeznanie
|
Uważam, że moda się nie zmienia. Zawsze jestem tego zdania, że jedynie w jednej kolekcji kwiat będzie po lewej stronie, a w następnej po prawej. Wystarczy spojrzeć na suknie Madonny - nie widzę prawie żadnej różnicy z kolekcji 2009 i 2010. Demetrios? Tak samo. W princesskach tiul i kryształy. Nie wiem, co się zmienić może? Kształt gorsetu? Ilość tiulu w spódnicy? Układ haftów? Są od lata niezmienne modele - typy princesski, empire, "A", rybka, etc. Nie ma, się co zmieniać. Jedynie dodatki do danej sukni lub materiał. A wiem na pewno, że chcę mieć tiul, bo pomimo wielkości takich sukien i ilości tiulu, suknie te są lekkie całkiem. Tak czy owak, zdaję sobie sprawę z tego, że jeszcze dwie kolekcję wejdą. Ale mam już upatrzony typ i rodzaj, więc będę szukać tego typu sukni w atrakcyjnej dla mnie cenie. Jednak, aby kupić z jakiegoś zakątka Polski suknię, muszę ją wpierw przymierzyć u siebie w Poznaniu. ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
ivona ja z moim TŻ też się kłócę. Ciągle. Nawet już dziś zdążyliśmy... ale uważam, że kłótnie w związku pełnym miłości są potrzebne. Niczego się w sobie nie tłumi, a każdy wie, czego chce druga strona
Ostatnio przepraszałam TŻ-ta, bo zbliżała mi się @ i byłam strasznie męcząca , a on mi na to "to kiedykolwiek Ci się skończyła od czasu, kiedy się poznaliśmy?"![]() kObra. psiękna ta suknia!!!! :ślina: ja zawsze marzyłam o takiej "księżniczkowej", ale na cywila nie wypada ![]() Witam wszystkie nowe PM ![]() Z TŻ-tem zamówiliśmy albumy dla rodziców. Wybraliśmy 25 moich i 25 jego zdjęć z dzieciństwa, kilka wspólnych i wkleimy je zostawiając miejsce na zdjęcia ślubne i zdjęcia... wnuków Mój TŻ-cik był taki śmiechowy jako dziecko. Pamiętam jak dawno temu oglądaliśmy stare zdjęcia i było mnóstwo śmiechu - każdemu polecam Np. ja... słodka w różowej sukienusi, bladolica blondyneczka z wielkimi oczami i ciemnoczerwonymi ustami, a teraz czarna, częściowo bladolica z czarnym make-upem w czarnych, szarych, czerwonych (głównie) ciuchach ![]() Kurczę, trzymajcie kciuki za moje ostatnie wyniki, bo od nich wszystko zależy. U mnie trzeba mieć średnią 4,6, żeby o najmniejszym stypendium pomarzyć, a też nie wiadomo, czy w tym roku próg nie podskoczy...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

. No kochana,głowa do góry

=> 55 

moj tata tam byl u jakiegos kolegi na Abrahamie i mówił że jeszcze tyle jedzenia nigdzie nie widział... ale wiadomo inaczej na urodzinach gdzie jest 30-40 osob i inaczej na weselu gdzie jest osob 70-80... czekam na jakieś komentarze

- jest naprawdę wesoło!