|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
marikab, Tusilla, TwojaKokaina, blondii69, Nensie, ciiri, Mrs Unfabulous, Cukiiereczek, Little Ballerina, keeenedy, BananowaDelma, myCh, cobainowa, istny_paradoks, Toogether93, Kaaate90, without_demur, m4dziar4, CaMa, happyend, nydee, CookieCrisp, ruda wiewiora, dontgivemenames, Guziki xD, otojest, TiS, xxgroszek07xx, Kofeina w RedBullach, latin, daciaaaaaa, TajemniczaPanna, nienaruszona, suve, Istotka z Bajki, dreams_xx3, Malinowa Girl, seventh heaven, misjaaaa, KaMa2704, hoe, Primadonna, uwielbiaj, Extremalna, kamisha (ostatnio coraz częściej kradniesz mi serce
), Martusssia, Margaretta_1, min4zn_ban, letes, lilyblack, beautiful_lie, snowball, matematyczka00, czekoladowe szczescie, rasta lady, me9so3horny - moje małe serce należy do Was. <3_________________________ _____________________ 'a może właśnie o to chodzi, żeby się wkurzać i kochać dalej? 'to z całych sił tylko przeciąg trzaska złudzeniami. 'czuła jest noc. 'musisz wierzyć w to, co robisz. tak cholernie Cię kocham, ale coraz częściej myślę, że bez Ciebie jest mi łatwiej. tyle wylanych łez, łamane serce, co jakiś czas, tyle słów i gestów w moją stronę, które zadawały mi ból.. to wszystko zmusiło mnie do tego, żeby Cię zostawić. kocham Cię, kocham Cię najbardziej na świecie. i wiem, że nieważne, co zrobisz. zawsze będziesz mógł do mnie wrócić. jestem zbyt słaba, muszę nauczyć się żyć bez Ciebie. a może właśnie chodzi o to? może zrozumiesz, ile dla Ciebie znaczę, jeśli będę zachowywać się dokładnie tak, jak Ty?
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-04-18 o 14:46 |
|
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
kochana, brak słów na takie cuda ![]() _____________________ jadę do myjni, wyczyścić w końcu te brudne myśli i zakurzone uczucia.
trujące kwiaty przeszłości. właściwie ciepło twoich dłoni, nie jest mi już potrzebne w mroźny dzień. myśl, że cię nie ma w moim życiu, grzeje od środka bardziej. _____________ + dziękuję za pochwały, które się pojawiły <3 a moje mega, duże oddaje tobie : chcialam byc <3 a szaleję za : Little Ballerina, Cukrowa Panna, myCh i Mrs Unfabulous <3 Edytowane przez czekoladowe szczescie Czas edycji: 2010-04-18 o 11:36 |
|
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
^^. niby tak dużo. ale ciągle za mało Cię znam .
![]()
|
|
#1684 |
|
Rozeznanie
|
-wiesz jak wygląda moje szczęście ? -nie, a jak ? -jest wyższe ode mnie jego spojrzenie jest warte grzechu ma czekoladowe oczy i najsłodsze usta świata ! <3 Mój każdy dotyk sprawia, że mówisz: 'jeszcze' `Dotknęłam kiedyś miłości, miała smak gorzki jak
filiżanka ciemnej kawy : wzmogła rytm serca, rozdrażniła mój żywy organizm, rozkołysała zmysły.`
|
|
#1685 |
|
Zadomowienie
|
a ja uwielbiam Ciebie, słonko istny_paradoks , ruda wiewióra - powalacie smerfy ![]() Toogether93 - nareszcie jesteś. BananowaDelma , chcialam byc - ![]() Guziki xD - Czy mi się wydaje , czy Cię tu dawno nie widziałam ? ![]() ---------------------- To nie ja byłam Basią, co zdradziła Zbyszka ![]() Dzień Dobry! Ja na zwiedzanie serca przyszłam. człowiek nie automat, nie da się przeinstalować. // . Bezimienni - Mógłbym Ci opowiedzieć.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-04-18 o 11:52 |
|
|
|
#1686 |
|
Raczkowanie
|
i kończąc rozmowe powiedziała mu "tęsknie" choć tak na prawdę nie teskniła bo przecież był przy niej cały czas,był w jej sercu
![]()
|
#1687 |
|
Konto usunięte
|
i ja oddaje Ci swoje <3
_________________________ ___ if attitude could kill I could be a weapon of mass destruction
(ang.jeżeli nastawienie mogłoby zabić mogłabym być bronią masowej zagłady) When I miss you I don't have to go far. I just have to look inside my heart because that's where I'll find you. (ang.kiedy tęsknie nie musze iść daleko. Muszę tylko spojrzeć wewnątrz serca ponieważ właśnie tam znajdę Ciebie) |
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ,strasznie mi miło ; **
hihi ,ale nie mam świetnych opisów to po pierwsze ;d ,a po drugie Ty jesteś świetna ___ Zawsze pragnęła być tak niedojrzała i kochać jak dziecko .Mieć własne fantazje i miłość swojego życia.
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Mała, po zmianie ubrania i pozycji dałoby się z Ciebie zrobić człowieka. Kolejny dzień tej monotonni. Na razie dziękuję i poproszę odrobinę szczęścia. chcialam byc -O jacie! Dziękuję
|
#1690 |
|
Przyczajenie
|
Ale tutaj szybko stron przybywa! Nie dziwota, skoro tak pełno perełek!
![]() Pozwolę sobie wymienić, te w których najbardziej się zaczytuję, ale i tak wszystkie jesteście świetne! TwojaKokaina, Mrs Unfabulous, grise, ciiri, Toogether93, ruda wiewora, _mandarynka, Nensie, __Fallen Angel__, bajkowa, hoe, kamisha, dreams_x33, kamisha, TajemniczaPanna, Istotka z Bajki (prawie zapomaniałam!) ![]() I troszkę znowu ode mnie: Nie uciszaj serca, gdy On przechodzi obok. Podeszliśmy do brzegu, złapaliśmy się za ręce. Fale rozbijały się o nasze stopy. Szliśmy w głąb morza, spokojnie, niestrudzenie. I wtedy wiedziałam, że do końca dni będziemy tak razem płynąć. Czasem któreś z nas się potknie i zniknie pod taflą wody. Ale przecież jesteśmy razem, możemy się uratować. To niebywałe, że z myśli o zakupie zeszytu, potrafię tak łatwo przejść do Twoich czekoladowych oczu. Marzę o smaku Twoich ust i pomarańczy, które wylegują się leniwie w promieniach słońca na parapecie w naszej kuchni. Na parapecie, o który zawsze się opierałam, by wyjrzeć czy już idziesz-jak kiedyś. Od zawsze była pyskata, bezczelna, powiedziała zanim pomyślała. Teraz dobierała słowa, które deliktnie musną jego rozjaśnioną twarz. W hotelu samotnych serc nie ma już miejsc. Wynajęłam ostatni pokój. Znowu upiekłam ciasto, z nadzieją, że wejdziesz przez drzwi wiedziony jego zapachem. Gdy mnie poprosisz, bym na Ciebie czekała- nie doczekam. Gdy każesz mi iść dalej- zatrzymam się w miejscu, czekając na Ciebie. Buziaki dla wszystkich!
Edytowane przez Dziura_w_bucie Czas edycji: 2010-04-18 o 12:31 |
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
misjaaaa, keeendy , grise
Stań na szczycie góry... Porozmawiaj z echem o szczęściu...
Ten jego przyjemny dotyk sprawił, że zawirowało jej w głowie. Stanęła, jej oczy zalśniły, a na twarzy pojawił się szeroki uśmiech Promienie słońca oświetlają jej twarz na której widnieje szczery uśmiech.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
SweetSexyLady - bardzo dziękuję
![]() ____ ` Dobrze radzimy sobie tylko wtedy, kiedy jest źle. ` Zrobimy rekonstrukcję naszej miłości. Zbadamy co było przyczyną upadku. Ale ona już nie wróci . Umarła . ` Człowiek pozbawiony uczuć wyższych . ` Dezorientacja upowszechniona we wszystkich uczuciach. ` Rzadko stosowana intuicja . ` Wymienię sobie serce . Na takie z hartowanej stali . Dokupię jeszcze drzwi z antywłamaniowym zamkiem . I będę bardzo szczęśliwa, że nikt więcej się do niego nie dostanie .
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
Dziura_w_bucie - dziękuje słoneczko <3.
Extremalna, Rilen - ☼ Na samotną noc zamknąć oczy i lekko otworzyć drzwi Twojego serca.. Szlachetne uczucia na swojej czystej białej lini unoszą się.. Jesteś moją ulubioną częścią dnia.. Chcę spróbować czy sen można namalować. Zatrzymaj mnie i skradnij mój oddech .. Jak szmaragdy z gór przyciągają mnie do nieba.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-04-18 o 12:44 |
|
|
|
#1694 | |
|
Rozeznanie
|
<3 ;*
Cytat:
2 miliony DLA Ciebie o! <3 "martwa pustka zgasła już na niebie ostatnia gwiazda to dla Ciebie zapoznaj diabła" tak bardzo chciałam żeby budził mnie jego głos, w końcu go nagrałam i to nagranie ustawiłam jako budzik. rok mija jak nie jesteśmy razem, jednak budzi mnie ten sam głos. -on mnie nawet nie widzi. -a może to ty nie widzisz jak patrzy? zwykły dres, włosy niedbale związane w kucyk, zero makijażu. taką mnie kochasz. w jego pocałunkach jest jakieś antidotum. zapominam wtedy o wszystkich problemach.
|
|
#1695 |
|
Rozeznanie
|
Po prostu nieziemsko dziękuje że znalazłam się w śród takich perełek. Ale dopisz tam siebie i będzie to ładniej wyglądało Nie zważaj na trudności, idź do przodu i rób co masz robić .
Czas zmienić świat ... Kochałam cię zgodnie z ruchem wskazówek zegara . Bo tak chciałeś i tak miało być .
Miłośćktórą mi dajesz rozprasza chłód ! <3 Kocham Cię Skarbie <3 07.03.2012r. Edytowane przez nienaruszona Czas edycji: 2010-04-18 o 12:52 |
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
kocham cię moim zgniłym z bólu sercem. dla ciebie jestem tylko rozpieszczona, śmieszna i żałosna. będąc z Tobą myślę o Nim. to chore. być Twoją pierwszą myślą gdy otwierasz oczy. twoje usta przybierają kształt miłości. oddychaj dla mnie. bądź przy mnie. zawsze Dziura_w_bucie , chcialam byc - dziękuję
|
#1697 |
|
Zadomowienie
|
' podróbka szczęścia z fabryki na tajwanie '
dziewczyny nie są skomplikowane. czy danie nam czekoladek i powiedzenie 'jesteś śliczna' jest naprawdę takie trudne? -Kubusiu? -Tak prosiaczku? -przepraszam.. -Ale za co? -Za to że miłośc w mim serduszku jest tak mała jak ja.. Oddam kubek radości za łyżkę Twojej miłości. ` -Cześć, gdzie twój miś?-Odszedł ode mnie. - Widocznie to był miś o bardzo małym rozumku.
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
kamisha
dziękuję za wszelkie pochwały-motywują
tu życie dusi jak dusi astma. wierzysz w to, bo chcesz w to wierzyć. czasem trzeba być ślepcem. |
|
|
|
#1699 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to jest cudowne ! ; )) znam jedno lekarstwo na moje serce .
ma ono cudowny uśmiech i czułość której nie posiadają inne lekarstwa . |
|
|
|
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
ogromna siła wyobrażeń
lubie na Ciebie patrzeć i zastanawiac się jak smakujesz nadrzeczywistość wpadła mi za rękaw w kolejce po kolor tęczy Potem znów nadchodził czas , gdy wpadała w głęboką depresje, aż wreszcie odnajdywała w sobie tyle siły, by ją pokonać na kilka następnych dni. Twój szept całuje moje pochmurne serce Zapadam się w stan refleksyjnej rozpaczy więcej piękna!
|
#1701 |
|
Przyczajenie
|
Witam jestem nowa Okradam was już od dłuższego czasu jesteście wszystkie świetne Będę dodawać opisy od siebie i nie będę robić offów ![]() _________________________ ___________ On patrzy na Nią i widzi w Niej swoją przyszłą żonę.
to był romans warty grzechu. czekoladowe spojrzenie o malinowym zachodzie słońca. |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
rasta lady - !____ - co ona ma czego ja nie mam?
- mnie ja? nieszczęśliwa, samotna, wystraszona istota drugiego gatunku, tak niemądra, nie mająca ambicji, że ściga mężczyznę, który jej nie chce? czy to naprawdę ja...? mówię, to co myślę, myślę, to co czuję, czuję, że cię kocham... najwięcej warte jest to czego się najbardziej boimy...
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-18 o 13:23 |
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Uśmiecham się do słońca i obłoków na niebie..
z Tobą sufit w parku pomalować. W życiu zdarzają sie chwile ,gdy jedynym wyjściem jest stracić kontrolę. Jedynym obowiązkiem człowieka jest wypełnić Własną Historię. Tylko tyle. ...spytaj siebie czego pragniesz Z życia poza kontrolą.. Nie jestem leniwa. Mam zawyżone wymagania motywacyjne Gwałcę mózg muzyką
|
|
#1704 |
|
Raczkowanie
|
Some girls play the game..They all walk, talk and they dress the same../Wiele dziewczyn cały czas gra..chodzą,rozmawiają i ubierają się tak samo.
When the whole worlds turnin left..It's when I'm goin right../cały świat kręci się w lewo właśnie wtedy.. gdy ja chcę w prawo iść.. I need someone to let me be just who I am inside../Potrzebuję kogoś, kto pozwoli mi bytaką, jaką jestem w środku. Cause a girl like me..Is just a lil' different from all the rest../Ponieważ dziewczyna taka, jak ja jest po prostu trochę inna niż reszta.. Show me all the reasons that you ought to be with a girl like me..Just like me../Pokaż mi wszystkie powody, dla których powinieneś by c z dziewczyną taką, jak ja..właśnie, jak ja... Still I need to know should I keep this feelin or let it go../Wciąż chcę wiedzieć,czy powinnam zatrzymać to uczucie czy pozwolić mu odejść... I can't wait no more..so now's the time to speak your mind and show me what you feel../Nie mogę już czeka,więc to czas,abym porozmawiała z twoim umysłem i abyś pokazał mi, co czujesz.. So tell me if you want to take a chance on something real../Więc powiedz mi jeśli chcesz dac szansę na coś prawdziwego .. Mirror Mirror on the wall..Catch me now before I fall../Lustro, lustro na ścianie...Złap mnie teraz, zanim upadnę. |
|
|
|
#1705 |
|
Raczkowanie
|
-jaki dzień.?
-środa. -która godzina.? -12.00 -świeci słońce.? -to nie widzisz.? -ale pytam o ten wasz świat. - to ta gwiazda będzie moja - a ta moja ; ) - popatrz , ale ta Twoja gwiazda to samolot chyba ; D - no to sobie wybrałam - eej ! moja gwiazda to nie samolot , bo się nie rusza , chyba że jakoś stoi w miejscu - taaa tankuje ; ) [realistyczne] wszystko sypie się łatwiej niż uschnięte kwiaty Obiecał .. -"Ja cię nie skrzywdzę" Odparła .. -"To tylko kwestia czasu"... - Ta mała pyta,czy może zostać aniołem. - Wszyscy chcą skrzydeł. - Nie wiem, co odpowiedzieć. - Mów prawdę. - Anioły nie są ludźmi. - I nigdy nie były. - Może zrobię jej skrzydełka z papieru? - Powiedz jej prawdę. - Powiedziałem. - Jak to przyjęła? - ... "Po co mi skrzydła, jeśli nie poczuję na twarzy wiatru?"
|
|
#1706 |
|
Gość
|
Po co łapać króliczka jak tak przyjemnie się go goni.
Do własnego draństwa przyzwyczaić się naj łatwiej. |
|
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
chcialam byc - biorę i nie oddam
dziękuję ![]() GoracaCzekolada - bardzo mi miło istny_paradoks - ![]() RozowaSkeyterka - hey, sabes que te amo? i okradłam na podpis ![]() BananowaDelma, CukrowaPanna, czeko1395, daciaaaaaa, Guziki xD, limitowanaa, Maniuuur, Mariettax3, ZjedzMnie - okradłam ![]() arbuzowaaa
Najlepsze ![]() ____________________ Przytul. Obojętnie jak. Co jeśli powiem, że bez Ciebie jest cholernie pusto? Pełna granic, których za nic w świecie nie śmiem przekroczyć. Chcę po prostu być z Tobą, po prostu oglądać Nas razem. Nawet On unosi brwi i na Jego ślicznych ustach pojawia się uśmiech.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-04-18 o 13:52 |
|
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
Magari91 ;-*
już dawno przyszła wiosna, nie żebym się upominała czy coś,
ale z nią powinna przyjść miłość, a tej jak nie było tak nie ma.! `idę przed siebie, choć czasem klękam` życie jest wściekłe. umarłam. cry! nananana jestem bardzo zakochana *.* < 33 moje serce za Tobą tęskni, wracaj rzesz natychmiast! |
|
|
|
#1709 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
___________________ Przyjdź do mnie raz, przyjdź do mnie dwa,
przyjdź do mnie cztery razy. Napisz mi wiersz, powiedz, co wiesz. Chcę dotknąć Twojej twarzy. Daj mi swój świat, przynieś mi kwiat, zbuduj mi zamek z ciasta.. z purpury dym, zamieszkaj w nim, i pst, pst, iskierka zgasła.
|
|
|
#1710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje ;* Okradaj ile chcesz. Dla mnie to zaszczyt. ![]() _________________________ __________________ "(...) Kto nie ma odwagi starać się o własne szczęście, tym samym udowadnia, że tego szczęścia nie jest wart ! (...)"
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

), Martusssia, Margaretta_1, min4zn_ban, letes, lilyblack, beautiful_lie, snowball, matematyczka00, czekoladowe szczescie, rasta lady, me9so3horny - moje małe serce należy do Was. <3