![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1682 |
Rozeznanie
|
Dziewczeta mam prośbę - czy mogłaby któraś z was wrzucić foto tego krążka? Tak o nim piszecie, a ja nie wiem o co chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On jest tylko w drugiej szafie i ciężko w sumie go dostać.
![]() |
#1684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chwalę krążek bardziej ! Nabyłam wersję różową (i top coat z art nail, ale to inna historia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Jestem wlasnie w GL. Krazkow nie ma. Przypomina mi to stan z poprzedniego tygodnia, czyli jest tylko puste miejsce po nich
![]() Brak rowniez czerwonego blyszczyka z Eclipse ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze zakupy Eclipse:
Cienie szaro-czarny i szaro-fioletowy Lakier czarny z drobinkami Kredka szara z brokatem ![]()
#1690 | |
Zadomowienie
|
jak najbardziej
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Mirelko, wydaje mi się, że to zależy od naturalnego koloru ust. Bo u mnie wychodzi krwista czerwień.
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym mnóstwem różu CAH to lekka przesada, najdłużej pałętał się żółty cień CAH, ale róż raz dwa zniknął. Sporo CAC jest w Naturze przy Miszewskiego, ale już bez pasiastego różu.
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Rozeznanie
|
Wreszcie Eclips dotarl i do mojego miasta, od razu polowa znikła z polki. wzielam czerwony błyszczyk ale jest dla mnie niestety zbyt ciemny, lecz jest śliczny. powędruje do kogoś innego , podobnie jak pasiak sun club dla blondynek, mimo opalonej buzi jest zbyt ciemny. irytujące to jest
![]() dobrze ze pasiak różowy CAC jest ok. Od 2mc nie moge za to upolowac matujacego brazujacego pudru ![]() Czy różowy krążek rożni się od niebieskiego tylko kolorem? |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
A skąd jesteś, jeśli można wiedzieć? Bo u mnie też ciągle nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zadomowienie
|
Stan z G. Kazimierz /Kraków/ popołudniu:
* Eclipse - cienie 01 i 03, błyszczyki: czarny, czerwony, i któryś z tych pozostałych z wyraźnymi drobinkami w każdym razie (chyba jakiś różowawy), lakiery: czarny, czerwony, jasny, pudry, kredki * 2 krążki do stóp Zakupiłam krążek (jest jakaś specjalna technika do jego używania czy też trzeć jak zwykłym pumexem?) i niebiesko-lazurowy lakier z brokatem (na palcu fajny, morsko-bajkowy efekt a la syrenka ![]()
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Zakupiłam najjaśniejszy lakier z Eclipse i już go kocham takiego szukałam
![]() Pasieka Cac nie było jutro sprawdzę jeszcze dwie inne natury |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Wawy a czy w naturze miedzy wejsciami do metra maja krazki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Konto usunięte
|
wiadomo coś na temat nowej limitowanki ? jakieś przecieki jaka będzie następna? Eclipse jakoś średnio mi się podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, a gdyby spisa adresy i miasta, w których są dwie szafy i podczepić w 1 poście wątku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczekuję tego `benefitowego` shimmera z RtP ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj i dokładnie oblukałam. Krążki były przez parę dni, wtedy dorwałam jeden dla siebie. Potem zniknęły i chyba od jakichś 3 tygodni ich nie ma. W ogóle wyczyszczona ta druga szafa, zupełnie, jakby jej nie uzupełniali od momentu wstawienia... Z Eclipse został tylko srebrny lakier, kilka kredek, cała masa pudrów (swoją drogą to chyba coś na karnawał, w życiu nie położyłabym tak dużych drobin na policzki, a tym bardziej na oczy) i jedne cienie. Z tym, że warto prosić o poszukanie w szafie - ostatnio szukałam czarnego lakieru i przy okazji wyłożyłam na półkę kilka innych lakierów Eclipse i parę cieni. Czarnego lakieru tam nie ma, uprzedzam. Za to w koszyczku z przecenami jest kilka liliowych lakierów i sporo cieni CaC. Pasiaków nie ma.
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2010-07-20 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
właśnie obejrzałam zmierzch i wiem do czego służy ten brokat- do osypywania klaty ( męskiej oczywiście),
no i doszłąm do wniosku, że czerowny błyszczyk z nowej limitowanki wzorowany jest na kolorze ust Edwarda.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A błyszczyk czerwony jest super - ale tylko w sztucznym świetle. W naturalnym jest za mocny, zwłaszcza jak ktos ma porcelanową karnację jak ja i sie nie opala z wyboru... A że mam komplet to mogę stwierdzić, że: - czerwony - na wieczory i do tzw. imprezowego makijażu wampa - czarny - mazidło lekko chłodzące kolor ust, mało drobinek - różowy - dużo drobinek, daje ustom różowo-liliowy poblask - biały - po prostu drobinki. Cienie mam wciąż w testach, aczkolwiek nieźle trzymają się bez bazy. To jest spory plus.
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
z czerwonego jestem bardzo zadowolona, w domu nie moga sie nadziwic jakie mam biale zeby, gdy mam nim pomalowane usta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo, bardzo zadowolona z cieni Eclipse, sa bardzo dobrze napigmentowane, prawie sie nie osypuja. Dzis uzylam zestawu szaro-fioletowy
![]() ![]() ![]()
#1707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam dość jasną cerę, i fakt widać wyraźnie ten błyszczyk, ale odpowiednie roztarcie lub nałożenie na pomadkę ochronną i używam nawet na co dzień ![]() ![]() Piszesz, że cienie dobrze się trzymają a co z brokatem? Jest tylko on czy kolor jest nawet wyraźny? Do tej pory opinie wychodzą mi mniej więcej pół na pół, a cienie kuszą. Pierwotnie byłam na nie co do pudru, ale chyba jednak go zakupię, może być przydatny na letnie grillowanie ![]() edit: hmm, Ł@siczk@, jeszcze bardziej skusiłaś mnie tymi cieniami ![]()
http://lexiebella.blogspot.com/ Edytowane przez pressgirl Czas edycji: 2010-07-21 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja używam na sucho, mam dwa - 01 i 03. 01 (W. or V.) to mój number one. Jest genialny do mocniejszego, smokey`owego makijażu. Cudo ![]() Wypróbuję kiedyś na mokro aczkolwiek - jeśli to nadaje mocniejszego efektu to nie chcę być zbyt mocno zmalowana ![]() Natomiast nie jestem przekonana do 02 - odcienie lila. Z szaf poznikały w szybkim tempie natomiast nie widzę w nich nic specjalnie szczególnego.
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.