|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Justyna hej <przytul> pewnie, że będziemy trzymać kciuki
![]() Olga, mi właściwie pogoda nie przeszkadza, byle nie padało jak będę wychodzić z domu ale podesłać mi trochę słoneczka możesz
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
myszota s oki
heheh w paczce ci wysle ale tylko troche
|
#1683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), 20 lat już za niedługo,toszkę ponad 3 mies![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() blee nudzi mi się potwornie ![]() i jestem zła bo nie dostaje żadnego maila ze zleceniem na weekend, a wole isc na promocje niz caly tydzien w domu
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogladam przeniesienie krzyza w warszawie.... Masakram, w jakim kraju ja mieszkam.
A moglam tam byc, dobrze ze wyszlo jak wyszlo
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez ogladam..czasami mi wstyd...za niektórych ludzi...
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co ja szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi z tym krzyżem, bo czytam na onecie, ale to jest taka relacja na bieżaco więc nie wiem doklądnie o co chodzi, a tv wiadomosci ost nie ogladalam
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
No i po sprawie...
Wstyd sie czasem przyznać skąd sie pochodzi:/ |
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Afera z tym krzyżem mnie przeraziła. Co się dzieje z dzisiejszymi ludźmi? Z dzisiejszą polityką? Aż mi brak słów... Wstyd.
Budziłam się w nocy co chwilę jakbym się czymś stresowała |
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
ide przygotowac jakiś obiad
![]() wrócę
|
|
|
|
#1691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesć Dziewczynki, dzisiaj mialam na 11 do pracy
to mnie dziady,smiciarze obudziki o 7-mialam ochote zabic!i dopiero teraz udalo mi sie wejsc na wizaz-w ogole mi net nie dzialal ![]() Kaś ja to Cię zamorduje z tymi gwiazdami- srednio raz dziennie mysle o tym jakie to by bylo cudowne gdybym mogla tak sie walnac za miastem na trawie i popatrzec na niebo. i tylko mi gorzej z tego powodu ![]() Cytat:
ja mysle ze powinnaś poczekać. Skoro koleś się odezwal, pisał, dał Ci gg to niech on sie odezwie. Jakas szansa jest. A moze sie nie odzywa bo skoro jest 8lat starszy to wnioskuje ze moze miec ok25 czy tak? jesli tak to moze miec sporo na glowe, moze pracuje albo cos innego? ja bym poczekala.a jeszcze jedno? ile minelo od waszego spotkania i od tego jak sie wymieniliscie nr? Cytat:
nie martw sie tym jak sie odzwyczaisz tylko korzystaj z tego co masz ![]() ile bedziesz u TZ? 2tygodnie? co bedzicie porabiac? ![]() ![]() Cytat:
wracaj wracaj a kciuki będziemy 3mac mocno. dasz rade![]() a o co chodzi bo ja w pracy to niedoinformowana?????
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
chcieli przeniesc krzyz spod palacu prezydenckiego. wejdz chociazby na gazeta.pl i tam jest relacja minuta po minucie co sie dzialo.
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytalam wlaśnie krótką relację. Wiecie to jest kontrowersyjny temat, bo w gre wchodzą i poglądy polityczne i religijne, a one chyba najbardziej dzielą ludzi.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bawi jeszcze jedna rzecz- reklama zimnego lecha
Tu dopiero widac ludzka glupote
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaś a mogę znać Twoje zdanie na jeden i drugi temat?
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
1) Lech? No ludzie to juz przesada. Jak to wczoraj rozmawialismy niedlugo zjedzenie zimnej kaczki nadziewanej jablkami bedzie powodem do rozstrzelania. Co maja powiedziec ludzie o takim imieniu? Oni to dopiero maja prechlapane. Dla mnie to szukanie tzw dziury w całym i szumu wokół siebie.
2) Krzyz? Postawiony spontanicznie ok, stał się jakimś tam symbolem Ale chcieli go tylko przenieśc, niech tam ludzie oddaja cześć. Nie na smietnik a przenieść w inne miejsce i ja popieram przeniesienie. A teraz chca jakies tablice, pomniki. Cholera wszedzie tylko pomniki. Zrobmy z okazji smolenska kilkanascie swiat narodowych jeszcze. Mnie to śmieszy i jednoczesnie dobija cala ta otoczka smolenska. Stalo sie, prowadzone ejst sledztwo a tysiac watkow aerorodnych typu krzyz, plakat czy chowanie na wawelu sa niepotrzebne i robiące bohaterów z ludzi ktorych za zycia za bohatera malo kto miał. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- ps. ale ja ogolnie jestem skrzywiona politycznie i w kwestii wiary.
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
czemu akrut skrzywiona? kazdy ma swoje zdanie i ma do tego prawo
najwazniejsze to je mieć![]() cześćiowo sięz Tobą zgadzam,bo nie mozna przesadzać i rozdmuchiwać tego do poziomu np. dnia niepodległości, ale jednocześnie trzeba zrozumieć, że dla wielu ludzi Lech Kaczyński za życia był patriota i mądrym, wielkim człowiekiem, szanowani go i był dla nich ważny. Dla pozostałych był małym kurduplem z nacjonalistycznym zacięciem. Takie prawo. Ale w sytuacji jak zdarzyła się tragiedia trzeba uszanować odczucia jednej i drugiej strony- pochówek na Wawelu to przegięcie bo bohaterem ani królem to on nie był, a że prezydentem? są np. powązki. Wawel to symbol Polski królewskiej i skoro dynastie się skończyły to i pochówki powinny się skończyć. poza tym jeżeli pochowali tam Lecha będa chcili pochować Mazowieckich, Bartoszewskich, Wałęsów i innych im podobnych, którzy na to nie zasłużyli, ale będzie wymówka. reklama lecha- niby nic. ja ją przeczytałam i skojarzen nie mialam, ale jestem za jej sciagnieciem. dlaczego? bo jezeli godzi to w uczucia inych ludzi to nie jest to ok. poza tym uwazam, ze jakies durne dowcipy w stylu kaczki po smolensku itd. sa nie na miejscu, bo zmarlym nalezy sie szacunek. nawet jesli ktos go nie lubil jako prezydenta. krzyz- podobnie jak reklama, dowcipy i wawel. Są ludzie dla ktorych to jest wazne, jest to symbol. sa ludzie ktorym to dynda lub przeszkadza. znajdzmy kompromis-krzyz przenosimy, pomnik staje w tym miejscu. jestem za pomnikiem,bo trzeba pamietac o takich rzeczach. Bądź co bądź był to nasz prezydent, stała się tragedia, była to elita polityczna, cześciowo i intelektualna-powinno sie o tym pamietac. krzyz moze draznic tez ze wzgledu na symbolike religijna (mysle ze w duzej mierze to jest powod, a nie to ze symblizuje on katastrofe). a ja tam skrzywiona nie jestem takie jest moje zdanie i juz religijna nie jestem, moze nawet jestem bardziej w storne ateizmu niz nieprakykowania, a politycznie jestem po środku bo poprzednia wladza mi speclajnie nie odpowiadała, ale obecna to dla mnie nie dosc ze żenada to jeszcze draamt ekonomiczny i gospodarczy dla naszego kraju.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-08-03 o 15:27 |
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weszłęam przed chwilką na gg i go zoabczyłam i nie powstrzymałam się , napisałąm do niego . Od razu odpisał `hey śliczna` i cos tam gadamy i pytam ze moze przeszkadzam , a on na to , że niee i że fajnie że pisze ![]() iiiiiiii coś tam mu napisałam , że sie nic nie odzywa a on mi wyslal buziaka w nagrode;p , ja mu napisałam ze takie buziii to .... iiiii się w sumie umówiliśmy ? wziął ode mnie nr. tel i ma się wieczorkiem odezwać ... cała się trzepę z wrażenia jejciuuuuuu jestem taka szczęśliwa.. ale już obiecuje sobie , że nie napisze do niego to tylko raz zeby o sobie przypomnieć a dalej zobaczymy co on będzie robił ...---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- miło mi Kaśś
jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz . a ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć: 'no to patrz..!! Edytowane przez ekscentryczna Czas edycji: 2010-08-03 o 16:36 |
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się udało-przeleciałam sucha stopą między jedną a drugą burzą
stwierdzam ze moja mama jest nizinna goralką-wczoraj mi mowila ze zmieni sie pogoda-jest lepsza niz te wszystkie "pogodynki"![]() Olga ciesze sie i mam andzieje ze spotkanie sie uda
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Goś gratuluje szczescia. A mama- niech sie gdziesn zatrudni. mnie niestety kosci nie bola wiec czekaja nas upaly
![]() i moja droga polewasz! 900 Ci stukneła ![]() Olga uwazaj na faceta, ja ci powiem ze dziecko jestes a in to stary chlop ja majac 20 na 25 nie zwracam uwagi bo starzy co nie zmienia faktu ze milego spotkanka ![]() ps. jezuuu moj brat chce kolejne terrarium. Zoo. |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
zaczytałam się na wątku ambasadorek rimmel i stuknął mi 900 ale
dobrze Kaś gadasz![]() ja stawiam ![]() co ten Twoj brat? faceci to jednak dziwni sa....a jak ten jego pajak? macie go w pokoju? ja jak jeszcze nie dobilam do 15lat mialam 20-latka oczywiscie moja mame przprawialo to o zawal serca,ale to bylo piekne![]() ![]() ale w sume Kaś masz racje-trzeba zawsze miec doze nieufnosci i byc ostrozna. zabrzmi to staro ale teraz takie rzeczy sie dzieja ze wlos na glowie sie jezy.... bardzo staro zabrzmialo?
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Goś zabrzmiało bardzo staro. Ale ja to bym zaraz jakby ktoras moja dziewczyna chciala faceta starszego kazanie urzadzila(moja roksia miala kazanie odnoscnie faceta 22lata-4 lata starszy od niej- ale pozniej zyczylam jej szczescia
).jego pajak narazie u rodzicow bo u nas trzeba zrobic generalne porzadki z okazji remontu i wtedy przeniose. Hmmm moj pierwszy powazny facet... bylam zaraz po 18 a on 22 miał W sumie mama nie wiedziala ze on tyle starszy bo po nim widac nie bylo ale hmm. Fajnie było momentami.
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
hmm już coś wiem na temat tego krzyża i zdanie mam takie ludzie sa dziwni, taki cyrk robić, afere, przeciez nikt nie chce zniszczyć, wyrzucic tego krzyża tylko go przenieść, co oni robią
wstyd po prostu wstyd ![]() a co do reklamy nie widziałam, ale nie podobają mi się takie rzeczy i właśnie takie głupie żarty odnośnie smoleńska czy w ogóle zmarłych, należy się im szacunek i nie można takich rzeczy robić, wiadomo nie wpadać w paranoje, ale jednak specjalnie nie prowokować takimi hasłami, żartami itd Olga fajnie, że się umowiliście mam nadzieję, że spotkanie się uda i napisz nam jak było ![]() Kaś to ja mam zupełnie odwrotnie niż Ty ja nie zwracam uwagi na takich w moim wieku czy nawet rok starszy ja zawsze wolałam starszych zawsze się umawiałam ze starszymi zresztą G. też jest starszy 6 lat
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubie lecha stąd wiem
![]() A co do starszych... Jakos nigdy mnie nie krecili tyle starsi faceci Tamten pierwszy byl wyjatkiem
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stero to brzmi ale mysle ze prawdziwie.ja przez gimazium na szczecie juz nie przechodzilam,swoje w zyciu ze tak powiem odwalalam,ale to co teraz widze ze sie dzieje to po prostu masakra np. zabawa w sloneczko.... z tego co wiem to jest nowe haslo reklamowe tzn.sam tekst zimny lech jest od dawna,ale calosc to nowa kampania.jakby na to nie patrzec-niektorych to moze razic.
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem skąd mi się tak wzęlo, ale po prostu żaden w moim wieku jakoś mnie nie kręcił, zawsze to starsi mnie kręcili, ja chyba wole bardziej dojrzałych, poważniejszych itp wiaodmo nie wszyscy tacy są
![]() Gosia ja jeszcze się lapalam na gimnazjum, ale wtedy miałam wrażenie, że jest jeszcze 'normalnie' dopiero jak poszlam do liceum to juz w gim zaczęło się coś robić, a teraz to już w ogole słów brak, jak tym dzieciom się w glowach poprzewracało ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- wciągnęla mnie ta piosenka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8aRor...layer_embedded |
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nieskromnie powiem ze bylam jednym z normalniejszych rocznikow. Ten po mnie byl jeszcze w miare ale nastepne to tragedia. teraz jak zahaczam o moje gim to witki mi opadaja....
|
|
|
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
co za przerąbany tydzień...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

ale podesłać mi trochę słoneczka możesz 

ale kurcze koleżanki jeszcze śpią i muszę czekać żeby się z nimi zgadać 

ale niestety nie było okazji żebyśmy porozmawiali etc. 
wracaj wracaj a kciuki będziemy 3mac mocno. dasz rade
a dalej zobaczymy co on będzie robił ...
stwierdzam ze moja mama jest nizinna goralką-wczoraj mi mowila ze zmieni sie pogoda-jest lepsza niz te wszystkie "pogodynki"
dobrze Kaś gadasz
wstyd po prostu wstyd