|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Rozeznanie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Justyna hej <przytul> pewnie, że będziemy trzymać kciuki
![]() Olga, mi właściwie pogoda nie przeszkadza, byle nie padało jak będę wychodzić z domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
myszota s oki
![]() ![]()
#1683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() blee nudzi mi się potwornie ![]() i jestem zła bo nie dostaje żadnego maila ze zleceniem na weekend, a wole isc na promocje niz caly tydzien w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
ja ogladam przeniesienie krzyza w warszawie.... Masakram, w jakim kraju ja mieszkam.
A moglam tam byc, dobrze ze wyszlo jak wyszlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja tez ogladam..czasami mi wstyd...za niektórych ludzi...
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
wiecie co ja szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi z tym krzyżem, bo czytam na onecie, ale to jest taka relacja na bieżaco więc nie wiem doklądnie o co chodzi, a tv wiadomosci ost nie ogladalam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
No i po sprawie...
Wstyd sie czasem przyznać skąd sie pochodzi:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Afera z tym krzyżem mnie przeraziła. Co się dzieje z dzisiejszymi ludźmi? Z dzisiejszą polityką? Aż mi brak słów... Wstyd.
Budziłam się w nocy co chwilę jakbym się czymś stresowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
ide przygotowac jakiś obiad
![]() wrócę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |||
Zakorzenienie
|
Czesć Dziewczynki, dzisiaj mialam na 11 do pracy
![]() i dopiero teraz udalo mi sie wejsc na wizaz-w ogole mi net nie dzialal ![]() Kaś ja to Cię zamorduje z tymi gwiazdami- srednio raz dziennie mysle o tym jakie to by bylo cudowne gdybym mogla tak sie walnac za miastem na trawie i popatrzec na niebo. i tylko mi gorzej z tego powodu ![]() Cytat:
![]() a jeszcze jedno? ile minelo od waszego spotkania i od tego jak sie wymieniliscie nr? Cytat:
![]() ![]() ![]() ile bedziesz u TZ? 2tygodnie? co bedzicie porabiac? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a o co chodzi bo ja w pracy to niedoinformowana?????
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
chcieli przeniesc krzyz spod palacu prezydenckiego. wejdz chociazby na gazeta.pl i tam jest relacja minuta po minucie co sie dzialo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
przeczytalam wlaśnie krótką relację. Wiecie to jest kontrowersyjny temat, bo w gre wchodzą i poglądy polityczne i religijne, a one chyba najbardziej dzielą ludzi.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
mnie bawi jeszcze jedna rzecz- reklama zimnego lecha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaś a mogę znać Twoje zdanie na jeden i drugi temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
1) Lech? No ludzie to juz przesada. Jak to wczoraj rozmawialismy niedlugo zjedzenie zimnej kaczki nadziewanej jablkami bedzie powodem do rozstrzelania. Co maja powiedziec ludzie o takim imieniu? Oni to dopiero maja prechlapane. Dla mnie to szukanie tzw dziury w całym i szumu wokół siebie.
2) Krzyz? Postawiony spontanicznie ok, stał się jakimś tam symbolem Ale chcieli go tylko przenieśc, niech tam ludzie oddaja cześć. Nie na smietnik a przenieść w inne miejsce i ja popieram przeniesienie. A teraz chca jakies tablice, pomniki. Cholera wszedzie tylko pomniki. Zrobmy z okazji smolenska kilkanascie swiat narodowych jeszcze. Mnie to śmieszy i jednoczesnie dobija cala ta otoczka smolenska. Stalo sie, prowadzone ejst sledztwo a tysiac watkow aerorodnych typu krzyz, plakat czy chowanie na wawelu sa niepotrzebne i robiące bohaterów z ludzi ktorych za zycia za bohatera malo kto miał. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- ps. ale ja ogolnie jestem skrzywiona politycznie i w kwestii wiary. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
czemu akrut skrzywiona? kazdy ma swoje zdanie i ma do tego prawo
![]() ![]() cześćiowo sięz Tobą zgadzam,bo nie mozna przesadzać i rozdmuchiwać tego do poziomu np. dnia niepodległości, ale jednocześnie trzeba zrozumieć, że dla wielu ludzi Lech Kaczyński za życia był patriota i mądrym, wielkim człowiekiem, szanowani go i był dla nich ważny. Dla pozostałych był małym kurduplem z nacjonalistycznym zacięciem. Takie prawo. Ale w sytuacji jak zdarzyła się tragiedia trzeba uszanować odczucia jednej i drugiej strony- pochówek na Wawelu to przegięcie bo bohaterem ani królem to on nie był, a że prezydentem? są np. powązki. Wawel to symbol Polski królewskiej i skoro dynastie się skończyły to i pochówki powinny się skończyć. poza tym jeżeli pochowali tam Lecha będa chcili pochować Mazowieckich, Bartoszewskich, Wałęsów i innych im podobnych, którzy na to nie zasłużyli, ale będzie wymówka. reklama lecha- niby nic. ja ją przeczytałam i skojarzen nie mialam, ale jestem za jej sciagnieciem. dlaczego? bo jezeli godzi to w uczucia inych ludzi to nie jest to ok. poza tym uwazam, ze jakies durne dowcipy w stylu kaczki po smolensku itd. sa nie na miejscu, bo zmarlym nalezy sie szacunek. nawet jesli ktos go nie lubil jako prezydenta. krzyz- podobnie jak reklama, dowcipy i wawel. Są ludzie dla ktorych to jest wazne, jest to symbol. sa ludzie ktorym to dynda lub przeszkadza. znajdzmy kompromis-krzyz przenosimy, pomnik staje w tym miejscu. jestem za pomnikiem,bo trzeba pamietac o takich rzeczach. Bądź co bądź był to nasz prezydent, stała się tragedia, była to elita polityczna, cześciowo i intelektualna-powinno sie o tym pamietac. krzyz moze draznic tez ze wzgledu na symbolike religijna (mysle ze w duzej mierze to jest powod, a nie to ze symblizuje on katastrofe). a ja tam skrzywiona nie jestem ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-08-03 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() iiiiiiii coś tam mu napisałam , że sie nic nie odzywa a on mi wyslal buziaka w nagrode;p , ja mu napisałam ze takie buziii to .... iiiii się w sumie umówiliśmy ? ![]() wziął ode mnie nr. tel i ma się wieczorkiem odezwać ... cała się trzepę z wrażenia jejciuuuuuu jestem taka szczęśliwa.. ale już obiecuje sobie , że nie napisze do niego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- miło mi Kaśś ![]() ![]()
jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz . a ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć: 'no to patrz..!! Edytowane przez ekscentryczna Czas edycji: 2010-08-03 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
ale mi się udało-przeleciałam sucha stopą między jedną a drugą burzą
![]() ![]() Olga ciesze sie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Goś gratuluje szczescia. A mama- niech sie gdziesn zatrudni. mnie niestety kosci nie bola wiec czekaja nas upaly
![]() i moja droga polewasz! 900 Ci stukneła ![]() Olga uwazaj na faceta, ja ci powiem ze dziecko jestes a in to stary chlop ![]() ![]() ![]() ps. jezuuu moj brat chce kolejne terrarium. Zoo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
zaczytałam się na wątku ambasadorek rimmel i stuknął mi 900 ale
![]() ![]() ja stawiam ![]() co ten Twoj brat? faceci to jednak dziwni sa....a jak ten jego pajak? macie go w pokoju? ja jak jeszcze nie dobilam do 15lat mialam 20-latka ![]() ![]() ![]() ![]() ale w sume Kaś masz racje-trzeba zawsze miec doze nieufnosci i byc ostrozna. zabrzmi to staro ale teraz takie rzeczy sie dzieja ze wlos na glowie sie jezy.... bardzo staro zabrzmialo? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Goś zabrzmiało bardzo staro. Ale ja to bym zaraz jakby ktoras moja dziewczyna chciala faceta starszego kazanie urzadzila(moja roksia miala kazanie odnoscnie faceta 22lata-4 lata starszy od niej- ale pozniej zyczylam jej szczescia
![]() jego pajak narazie u rodzicow bo u nas trzeba zrobic generalne porzadki z okazji remontu i wtedy przeniose. Hmmm moj pierwszy powazny facet... bylam zaraz po 18 a on 22 miał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
hmm już coś wiem na temat tego krzyża i zdanie mam takie ludzie sa dziwni, taki cyrk robić, afere, przeciez nikt nie chce zniszczyć, wyrzucic tego krzyża tylko go przenieść, co oni robią
![]() ![]() a co do reklamy nie widziałam, ale nie podobają mi się takie rzeczy i właśnie takie głupie żarty odnośnie smoleńska czy w ogóle zmarłych, należy się im szacunek i nie można takich rzeczy robić, wiadomo nie wpadać w paranoje, ale jednak specjalnie nie prowokować takimi hasłami, żartami itd Olga fajnie, że się umowiliście mam nadzieję, że spotkanie się uda i napisz nam jak było ![]() Kaś to ja mam zupełnie odwrotnie niż Ty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
A ja lubie lecha stąd wiem
![]() A co do starszych... Jakos nigdy mnie nie krecili tyle starsi faceci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stero to brzmi ale mysle ze prawdziwie.ja przez gimazium na szczecie juz nie przechodzilam,swoje w zyciu ze tak powiem odwalalam,ale to co teraz widze ze sie dzieje to po prostu masakra np. zabawa w sloneczko.... z tego co wiem to jest nowe haslo reklamowe tzn.sam tekst zimny lech jest od dawna,ale calosc to nowa kampania.jakby na to nie patrzec-niektorych to moze razic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
nie wiem skąd mi się tak wzęlo, ale po prostu żaden w moim wieku jakoś mnie nie kręcił, zawsze to starsi mnie kręcili, ja chyba wole bardziej dojrzałych, poważniejszych itp wiaodmo nie wszyscy tacy są
![]() Gosia ja jeszcze się lapalam na gimnazjum, ale wtedy miałam wrażenie, że jest jeszcze 'normalnie' dopiero jak poszlam do liceum to juz w gim zaczęło się coś robić, a teraz to już w ogole słów brak, jak tym dzieciom się w glowach poprzewracało ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- wciągnęla mnie ta piosenka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8aRor...layer_embedded |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Ja nieskromnie powiem ze bylam jednym z normalniejszych rocznikow. Ten po mnie byl jeszcze w miare ale nastepne to tragedia. teraz jak zahaczam o moje gim to witki mi opadaja....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Raczkowanie
|
co za przerąbany tydzień...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.