![]() |
#1681 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XIX
Gratuluję i napisz o nim coś więcej
![]() Dziś ponownie jestem po remontach, nawet nieźle żeśmy załatali braki, zaczyna to jakoś wyglądać. Jutro przerwa a we wt wielkie zmywanie podłóg pod panele. Wraca mi dobry humor. |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
właśnie się dowiedziałam z wątku nt. Bleu de Chanel, że reklamuje je Gaspard Uliel
![]() http://www.youtube.com/watch?v=oG-nnDlnWrA Madzik widziała? ![]()
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ba ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-17 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1685 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie siedzi za to? ![]() Przecież to normalna kara ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam 3 pary (1 jakiś miesiąc temu wywaliłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A moja córcia coś mi dziś zaczęła gorączkować. Zobaczymy jak będzie jutro, bo na myśl o tym, że będę musiała iść do lekarza, przychodni itd włącza mi się agresja (czasami podobnie jest gdy mam pójść do jakiegoś urzędu, banku itp instytucji ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Zamarzyła mi się jakas rozsądna ilość Smoka, ale nie pamietałam czy ja wolę wersje edt czy edp.
No, to mysle sobie poszulkam co dziewczyny pisza o tych wersjach na watkach. No, i znalazłam se fajny opis ,że edt. to jest miód , cud i orzeszki. Mój własny opis ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1688 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a przychodnie ![]() mam ochotę udusic cbr ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
never say no to panda
|
![]() |
#1690 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
![]() trafiłam na nagranie z koncertu Black River (z podłożoną muzyką) http://www.youtube.com/watch?v=hjdOGvzotUc padłam ![]() ![]() (sam Orion jest ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-17 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
komp mi wariuje, albo fejszbuk nawala
![]() nie chce mi się do pracy ![]()
#1693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
mi znikneły wszystkie Phrases
![]() Miałam już dawno temu spytac Pandy jakiej kredki do oczu używa? ![]() ![]()
#1695 |
Zakorzenienie
|
niby z niedźwiedźowatych , a czujna jak ważka
![]() ![]() za te zakupy coś je otwarła, się teraz miotam jak ptak w klatce bosz, ale zoo mi tu wyszło ![]()
![]() |
#1696 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
biorę ten taki maciupki pędzelek, skośnie ścięty i z wyciągniętym jęzorem dziabam sobie jak najcieńszą linię - kredką nie dam rady, bo mię zawsze wyłazi niepomalowany pasek pomiędzy kreską a linią rzęs ![]() a tak ciap ciap ciap cieniem i jest gites dolną też przeciągam najpierw kredką (Astora, moją ukochaną), a potem ciapam czarnym cieniem MACa, sypkim (którego 90% wylądowało swojego czasu na moim dywanie - niespieralne gówno) Cytat:
![]() bo ja musiałam, jedyny sklep ze stefcią... wszędzie wycofana, a przez dłuższy czas była za grosze na Lucky ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
![]() Łoj ile złego na raz, jutro będzie dobrze ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To muszę jeszcze potestować kredki - większośc mnie w tym miejscu drażni albo spływa po godzinie ![]()
![]() |
#1699 |
never say no to panda
|
Maju - da się napaćkać
![]() ja paćkam znaczy najpierw kredką mażę na potęgę - polecam Astor - mięciutka, trwała, nie podrażnia oka (przynajmniej u mnie), a potem biorę ten sam pędzelek, który opisywałam wcześniej i ciapam czarnym cieniem - delikatnie, żeby się do oka (raczej) nie dostał, ale zawsze się trochę dostanie mnie MAC nie uczula, a piecze tylko chwilkę, się wymruguje ten nadmiar ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Pandziu dzięks
![]() ![]() promujmy polską muzę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0K04D76VRNc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-17 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Konto usunięte
|
Co do kredek to ja jestem totalne antytalencie, zawsze wyjdzie mi za gruba, dowodem było to co dziś robiłam u pani Wioli ucząc się makijażu, za to usta potrafię całe kredką pokryć.
![]() I mogę czerwonych cieni używać - i to jarzębinowej czerwieni. ![]() Ja polecam klasykę grunge - Pearl Jam - Alive http://www.youtube.com/watch?v=qM0zINtulhM&ob=av2n Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2010-10-17 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
żeby nie było, że kłamię
![]() ag to teściowa a. to ja ![]() [18:30:51] a g: co u Was? [18:56:46] a g: kiedy Tata jedzie do Belgii? [18:57:27] a g: wrócił ale ma focha (może doła???) [18:57:43] a g: nie wiem co sie stało [18:58:38] a.:cześc, a reszta to nie wiem, P. wróci to zapytam [18:59:20] a g: a gdzie jest P.? [18:59:43] a.: w piwnicy siedzi za karę ![]() [19:00:41] a g: czym zawinił??? [19:02:59] a.: obiad mu nie smakował ] ![]() [19:10:06] a g: no też, tak nie można i dla wszystkich nie w temacie, P. siedzi w piwnicy, bo remont (pożal się Pan Bóg) robi ![]() Cytat:
![]() ale jeszcze się waham ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- cóś się tu stanie czy mam iśc spac ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-17 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
czwarte piwo to zło
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
Nie idź spać ![]() Zadzwoń do teściowej i se pogadajcie ![]() ![]() Łojć.. Dasz radę ![]() Czy nie? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bym po czwartym już nic nie umiała napisać ![]() Wróciłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- to się nazywa dobra rada ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Przeimprezowałam calutki weekend - było super. ![]() Cytat:
![]() 3-dniowy jest już bardziej miękki. No i wielu facetów, jak się ogolą rano, to na wieczór/noc już drapią...
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
wery fany
![]() rozpie.......ę ![]() ![]()
![]() |
#1709 |
grozi wypollizowaniem
|
ewusiu-matkobosko!-to ponad 1,5 roku jeszcze
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.