|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
![]() |
#1682 | |
Zadomowienie
|
Ale się podle czuje ...
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Rozeznanie
|
To może zrób sobie np kebeba w bułeczce dukanowej, kurczaka pieczonego i jakieś sałatki do tego?? Po prostu przygotuj takie rzeczy, których nie będziesz musiała odgrzewać
#1684 |
Raczkowanie
|
Wiesz co jak tylko będzie mozliwość wyskoczyć do sklepu, i bedą wieczorne grille to jasne, że będę tak robić.
Wypadnie akurat PW, wiięc mogę się w razie co pomidorami obzerać ![]()
#1685 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Uciekam do łóżeczka już, zatem karaluszki do poduszki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1686 |
Raczkowanie
|
Hej Żabki!
![]() Widzę, że wszystkie dostajemy @ w tym samym czasie ![]() Mi zaczął się wczoraj, waga podskoczyła do 57,3kg ![]() Mam nadzieję, że spadnie...... ![]() Boli mnie brzuch, nogi, kręgosłup..... Tyle lat byłam na tabletkach i zapomniałam, jaka to męczarnia...... ![]() Do tego nasz mały dziś zrobił nam pobudkę o 4.30!!! A ja poszłam spać przed 2.00!!! ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, wczoraj byli klienci oglądać nasze mieszkanko. Są już prawie zdecydowani, a mnie serce pęka..... Wiem, że to zapowiedź zmian na lepsze, ale nie wiem jak dam radę pożegnać się z naszym pierwszym mieszkaniem. Przecież to tutaj przynieśliśmy Oskarcia ze szpitala, tu stawiał pierwsze kroczki. Wiem, wiem, powiecie, że stara baba, 30 lat, a tak przeżywa.....no ale co mam poradzić, aż wczoraj zasnąć nie mogłam, łzy mi się w oczach kręciły.... życzę Wam miłego dzionka ![]() ![]()
#1687 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a serio - dziewczyny mają rację - da się coś wykombinować ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z mieszkaniem rozumiem, jak pierwsze opuszczałam, w którym mieszkałam z TŻtem (pierwszy raz;P) to też płakałam:P ale pocieszał mnie fakt, że szukaliśmy kawalerki:P i mamy fajniejsze warunki ![]() i pamiętam, że ja jak byłam młodsza to za wszystkimi samochodami płakałam ![]() teraz mam mały samochodzik od rodziców i powiedziałam, że nigdy go nie sprzedam, bo to MÓJ pierwszy własny samochód. i prędzej się rozkraczy niż go komuś oddam! na wadze wzrost +0,1 ![]() ostatnio mam wzrosty na P i spadki na PW, co jest ![]() ![]() ** lecę na zajęcia i znów koła i zaliczenia... jeszcze tylko 3 dni do weekendu (nie mam zjazdu w tym tyg ![]()
Utrwalam zrzucone 20 kg, bo chcieć to móc! ![]() Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-05-25 o 06:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zadomowienie
|
dzień dobry chudziunki!!
dziś znów nie poszłam do pracy.. trochę się jeszcze dziś wykuruję,a dodatkowo muszę jeszcze pomęczyć tą makroekonomię, co mnie dobija ![]() waga zaczyna spadać ale wzrost po pw jeszcze jest. a teraz piję mega kubek kawy ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() zawsze ciężko się rozstać z rzeczami do których mamy sentyment, ale wiesz, że zmiana mieszkania to droga ku lepszemu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1689 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry chudzinki!!!
![]() Zajadam się własnie lodami, które zrobiłam sobie z Jovi 0%- w ostateczności może być, chociaż ja lubię bardziej takie śmietankowe, rozpływające się a nie takie wodniste a ten własnie taki troszkę wodnisty wyszedł ![]()
#1690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1691 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | ||
Raczkowanie
|
Dziewczynki, jesteście najukochańsze!!!!
Wiecie, my mamy już kupione większe mieszkanie i odbiór mamy pod koniec listopada. Taki był plan, żeby to sprzedać i przeprowadzić się na te parę miesięcy do teściów. Nie jestem zbyt zachwycona wizją mieszkania u nich. Mieszkaliśmy z nimi przed ślubem i nie było za fajnie. Moja teściowa to strasznie uparta baba, a teraz jeszcze przechodzi menopauzę i w kółko się na wszystkich wyżywa. Do tego jest z niej straszna bałaganiara, choć oczywiście iona uważa się za wzór matki i żony ![]() No a teraz jest przecież jeszcze Oskarek, no i dietka - będę musiała zorganizować sobie gotowanie dukanowych rzeczy, bo moja teściowa to smaży na smalcu ![]() ![]() No, ale jakoś to będzie musiało być, prawda? Aguś, podrzuć kochanie przepis na te lody z JOVI ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() Tchnienie, a może to niezły pomysł z tym trybem? Tylko, czy jest taki?? ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1693 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- ale ze mnie dobra kobieta, znów wyprasowałam TŻ-towi koszulę ![]()
![]() |
#1695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic prostszego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Wtajemniczenie
|
hej. Pisałam już ze pyszne sa lody zrobione z jogurtu jogobella light panna cotta jagoda lub truskawka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- bede u Was po 17 ![]()
#1699 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Rozeznanie
|
wiem , że dawno mnie nie było , ale czego sie nie robi dla siostry!
![]() HEJ KOCHANI! ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532039 Już niedługo moj wielki come back! bo praca licencjacka bedzie napisana i egzaminy pozaliczane ! buziaki kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() rozpoczęłam dzień jakoś optymistycznie ![]() chociaz mimo, ze normalnie chodzę do kibelka mam jakiś wielki brzuch ![]() ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Rozeznanie
|
hej kochane mnie wczoraj dopadł dół dlatego tu nie zaglądałam , czuje się jakaś taka gruba i brzydka i w ogóle , tyn czułam już mi po mału przechodzi ... w ogóle mam tyle do zrobienia ( sesja nie długo ) już egz w drugiej szkole a mi się tak nie chce... macie jakiś sposób na to by się zmotywować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |||
Raczkowanie
|
Fiu fiu, ile tu rannych ptaszków!
Dzień dobry, ślicznotki! Mandarynko od Cudnych Yorków, Anita dobrze napisała: Cytat:
WrednaZ, Pandzia2010, Agus140188, Dominic_sz, lodów Wam się zachciewa? Ojej, jak dawno ich nie jadłam. Zamrożony jogurt musi dziwnie smakować.... zbyt wodnisty. Może trzeba do niego wcześniej czegoś dodać? Np. jajko? ![]() Od lodów wolę jednak kefir bądź zsiadłe mleko z czymś takim: http://vitamarket.pl/p8134-Zurawina-...in-490-ml.html Cytat:
http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=274 Cytat:
Tu trochę inny obraz kaloryczny: http://slimeo.pl/tabele_kaloryczne/w.../zurawina.html Trudno, ja się kuszę i kusić będę. A poza tym żurawina ma właściwości odwadniające ![]() Więc wybaczcie, ale w tym punkcie będę zalecenia łamać. Która pierwsza mnie wybatoży? ![]() Nie namawiam, nie namawiam do kosztowania żurawiny, ale sama skorzystam z bogactwa wyciskanej natury. A teraz muszę się pochwalić. Też jestem cierpliwa w mierzeniu się, jak jedna z uroczych dukanek (serdecznie pozdrawiam Agnieszkę2910). I oto moje rezultaty uzyskane na II fazie. To zmniejszone wymiary po upłynięciu 2 tygodni od poprzedniego mierzenia się, a miało ono miejsce w fazie I. Bez zmian od zakończenia I fazy: biust, obszar nad piersiami (limfa już płynie w tym obszarze, jak należy!), kostki, kolana i uda (niestety, ale za to udo pod samą pupą zaczęło powoli lecieć w dół) oraz biceps. Zmiany od I fazy: Łydka - kolejny 1 cm (od początku diety 2,5 cm mniej) Brzuch - w dwóch miejscach kolejne centymetry - 4 cm i 5 cm (od początku diety 5 cm i 6 cm) Talia - 2,5 cm (od rozpoczęcia dukania 3,5 cm) Obwód pod biustem - kolejny 1 cm (od początku 2,5 cm) Przedramię i ramionko nad łokciem - po 1 cm (dopiero teraz leci) Szyja (sic!) - 1 cm (ruszyło ją!) Dobrze, że biust na razie duży, skoro uda niemal nie ruszone ![]() Jednak moja mama ma dobre oko! I niektóre moje ciuchy też. Swoją drogą śmieszne jest to, że mater tak na początku psioczyła na dietę, a teraz mnie chwali, gotuje nawet fajne dukanowe rzeczy i pilnuje, czy aby na pewno trzymam się zasad. Poza łamaniem ich w wypadku soku z żurawiny i piciu kefirów (szklanka dziennie albo więcej), bo to też jej się podoba. Padnę, jak sama zacznie dukać ![]() Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-05-25 o 09:43 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !
Zawsze cierpiałam z powodu bolesnego miesiączkowania.3 tabletki dopiero łagodziły ból.Gdy rok temu byłam na dukanie ,jakieś 10 miesięcy,po jakimś czasie ból stopniowo ustępował,aż w końcu brzuch przestał boleć totalnie ;] Cieszyłam się,bo w ogóle nie czułam,że mam okres.Gdy zaczęłam jeść normalnie ( skończyłam na drugiej fazie) miesiączki znowu stawały się bardzo bolesne.Czy to może mieć związek właśnie z tą dietą ? Teraz znowu na niej jestem,ale miałam tylko jedną @ ,no i ból na razie normalny,ale tak się zastanawiam ,że ta dieta może jakoś na to działa ? xp |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Rozeznanie
|
kochana ja Cię rozumiem , mi było przykro jak musiałam swoje pierwsze autko sprzedać , a co dopiero mieszkanko ! heh i 30 lat to młoda dupa jeszcze jesteś
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Raczkowanie
|
O rety, z tego wszystkiego zapomniałam się przyznać do strasznego grzechu!!!
Kupowałm wczoraj niefiltrowane piwo do włosów, zobaczyłam coś dla mamy i wzięłam jej piwko wiśniowe. Ale skusiłam się na piwo żytnie i jęczmienne z Konstancina. I co? Dolałam trochę do tej niefiltrowanej Perły, a resztę WYPIŁAM! Gorąco, ja od jakiegoś czasu grama alkoholu nie biorę, bo dukanie, a tu... Jak mnie rozłożyło. Wpierw zrobiłam się trochę agresywna (przeklinałam na komputer, jak mi się okienka pozamykały nagle), a potem wzięła mnie senność i polegiwałam jak foka, by w końcu pójść w kimę. Ale ze mnie alkoholiczka! ![]() O rety, jaki wstyd. Bijcie mnie, żeby mi półłanki spuchły!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() uff,koło napisane, na chwilę w domu bo mam okienko i potem znów na uczelnię ![]()
![]() |
#1708 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki gratuluję spadków !! ja mam niestety wzrost 1,1kg ale to przez wczorajszą mega ucztę - eh jakiegoś doła miałam i zajadłam smutki jak to mialam w zwyczaju przed dukanem .. ale dziś obiecuję już być grzeczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Rozeznanie
|
hej kochane mnie wczoraj dopadł dół dlatego tu nie zaglądałam , czuje się jakaś taka gruba i brzydka i w ogóle , tyn czułam już mi po mału przechodzi ... w ogóle mam tyle do zrobienia ( sesja nie długo ) już egz w drugiej szkole a mi się tak nie chce... macie jakiś sposób na to by się zmotywować?
a i mam big problem ( tzn taki mi się wydaje teraz) mój TŻ wczoraj ( sam) zauważył moje rozstępy na łydkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.