|
|
#1681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Cytat:
|
|
|
|
|
#1682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest lekki, ładnie się wchłania i przyjemnie aplikuje.Cytat:
Ciemny! Też ze mnie bladzioch, więc kupiłam najpierw jasny, ale bardziej zadowolona jestem z efektu, jaki daje ten do ciemnej.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2011-06-28 o 14:31 |
||
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za radę
w takim razie zdecydowałam się na ciemny
|
#1684 |
|
Konto usunięte
|
Fajnie że można kupić taniej ten korektor maybelline mineral cover, wychodzi 23,99 co w sumie nie jest jakąś super ekstra okazją ale zawsze to trochę taniej. Czaję się też na ten podkład bo właśnie mi się skończył a był super.
|
|
|
|
#1685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziękuję Ci W takim razie w czwartek kupię ten krem(dostanę go w Rossmanie?) i balsam Lirene do ciemnej karnacji. Dobrze, że jesteście, bo wzięłabym ten do jasnej. ; D [1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2779956 6]Fajnie że można kupić taniej ten korektor maybelline mineral cover, wychodzi 23,99 co w sumie nie jest jakąś super ekstra okazją ale zawsze to trochę taniej. Czaję się też na ten podkład bo właśnie mi się skończył a był super.[/QUOTE] Aż tyle? myślałam, że będzie kosztował tak z 20 zł max po promocji. Chyba sobie go odpuszczę ; )
Edytowane przez arquettewska Czas edycji: 2011-06-28 o 16:37 |
|
|
|
|
#1686 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
maskary zawsze wylapuje jak sa promocje na nie...wtedy wychodzi dosyc korzystnie a jak zamawiacie online, to placicie przy odbiorze? zastanawiam sie czy tak nie zrobic...bo bede za kilka dni w pl i wtedy moglabym odebrac. Cytat:
a placisz przy odbiorze? ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- malina333 ten tust teraz jest za 32,99 w Naturze |
||
|
|
|
#1687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się z Malinką, a opisywana przez Ciebie Pato, reakcja skóry zgadza się z moją po stosowaniu właśnie tych galowych rybek. Zakupiłam je bo strasznie są tu na wizażu zachwalane i w ogóle pomyślałam, że zero zbędnej chemii, sama natura i czyste dobrodziejstwo dla mojej skóry, aż sama się nakręcałam, kiedy nakładałam to "cudo" na buzie. Jednak po pierwsze jedynym efektem jest napięta, jakby przesuszona skóra buzi a po drugie to właśnie one są chyba powodem mojego ostatniego mega wysypu, który jeszcze leczę No i jeszcze jeden minus, one koszmarnie wprost śmierdzą, bleee.... a potem to strasznie czuć nawet jak się zaaplikuje na buzię
|
||
|
|
|
#1688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a chcialm kupic te rybki ![]() a tak chyba sobie odpuszcze.... ale az dziwne, tak chwalone...a tyle szkod robia |
|
|
|
|
#1689 |
|
Dossisława I
|
Jest jeszcze jeden rodzaj tych rybek do cery alergicznej. Może te będą lepsze?Takie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...twist-off.html Ostatnio polubiłam bardzo balsam do ciała Euro Profit. Kupiłam go na wyjazd, ale chyba pójdę kupić go więcej. Delikatna konsystencja, rozmazuje się ale za to nawilża i dosyć przyjemnie pachnie. Za ponad 5 zł za 500 ml jest OK. Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2011-06-28 o 18:19 |
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lameczka dziękuję za info w sprawie tuszu
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuu... jak zobaczyłam skład to od razu zamknęłam stronę Na pierwszym miejscu trójglicerydy, które robią za głównego masakratora mojej buźki, unikam jak ognia![]() Co do tych klasycznych rybek, to myślałam jeszcze nad dodaniem ich do jednorazowej porcji kremu, żeby tak nie wysuszały, wiecie, taki podrasowany kremik sobie stworzyć Chyba będę musiała przetestować bo szkoda mi ich i pieniędzy wydanych na nie (niby majątku nie kosztowały, ale ta dycha też piechotą nie chodzi)
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Dossisława I
|
Nie znam się na składach kosmetyków więc zapytam Was. Który skład jest lepszy tych kapsułek z Dermogal czy z Rival de Loop, bo cen kusi na te z Dermogal i chyba mimo wszystko je kupię.
|
|
|
|
#1693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
prosze bardzoja tez sie nie znam...a RL mialam juz te kapsulki anti again zolte i troche chyba splycily mi mimiczne zmarszczki.....i na szczescie nie uczulily i nie zapchaly...wiec sklad dla mnie nie byl zly...ale nie wiem jak sklad mialy...musze poszukac i porownac |
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
spotkałyście może gdzieś ten szampon?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ch.html&next=1 ma SLS, ale ma za to krótki skład.
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Co do filtrów to polecam Sorayę balsam do opalania 45. Ładnie pachnie, dobrze się wchłania(niemalże do matu), jest stabilny i niedrogi bo ok. 20zł za 150ml. Używam namiętnie codziennie
I oczywiście mnie nie zapchał. Na czwartek zaplanowana wycieczka do krainy Rosspusty....
|
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy znajdę w Rossmannie jakieś sztuczne rzęsy i serum do rzęs?
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy są inne---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- a serum do rzęs jest chyba tylko takie w Rossmanie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...jace-rzesy.htm kiedyś z Miss Sporty była dostępna odżywka do rzęs ale nie wiem czy jeszcze jest
|
|
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
Aż nie mogłam dzisiaj uwierzyć, jak zobaczyłam puder synergen w odcieniu 03, nareszcie.
Mam problem, w każdym konkursie dostępnym na stronie rossmanna mogę dojść do kroku, gdzie są pokazane moje dane, klikam "dalej" czy coś w tym stylu i pojawia się informacja o błędzie. Też macie taki problem czy tylko u mnie jest coś nie tak? |
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dziś w R. na przeszpiegi mgiełki z Alterry nie widziałam.
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lakiery, coś dla mnie
|
|
|
#1701 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli będą tak dobre jak te z limitowanki my secret, to wszystkie wykupię
|
|
#1703 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czy w Rossmannie kupię jakiś pędzelek do podkładu?
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, za zamówienie w dozie płacę przy odbiorze.
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Ja chyba też
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie szukałam ostatnio i nie znalazłam - same tylko do pudru.
Nie miałam wyboru i poszłam do Natury - znalazłam pędzelek Kobo za jakoś 9,99. Chyba jest niezły
|
|
#1707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Klasyczna seria z Elite Professional.Jak już o pędzlach Elite mowa - ta seria bambusowa podbiła moje serce! Są cudowne!
|
|
|
#1708 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
jakie pędzle mają w ofercie? |
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ceny Elite są dość wysokie, jak dla niewiele wymagającej Kaszy ![]() Madzia - płaski, płaski
|
|
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
o...to moze tez zamowie online i jak pojade to sobie zaplace
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

szkoda, że nigdzie nie ma np porównania przed i po kilku użyciach

Jest lekki, ładnie się wchłania i przyjemnie aplikuje.
w takim razie zdecydowałam się na ciemny

Chyba będę musiała przetestować bo szkoda mi ich i pieniędzy wydanych na nie (niby majątku nie kosztowały, ale ta dycha też piechotą nie chodzi)

Są cudowne!