![]() |
#1681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Witajcie kochane.
Madzia jak czytałam opis pożegnania z dzieciakami o mało się nie poryczałam. ![]() Marta przypomnij Rybulce o jej obietnicy, że bedzie tu regularnie wpadac ![]() Scio WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() Wczoraj w SR był facet od wózków, przez co zaczęliśmy się troche interesowac tym tematem. Demonstrowal różne modele, mówił o wadach i zaletach, no i po przyjsciu do domu przeglądaliśmy wózki na necie. Zakochałam się w tym:
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
dziekuje kochane za kciuki
![]() ![]() ![]() klion wózek super tez mi sie taki marzył ale ze wzgledu an ograniczony budżet wybraliśmy tanszy |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Mała śpi to mam troszke czasu dla siebie, w szpitalu była bardzo grzeczna spała i jadła. Nawet jak musiałam ją naświetlać to w inkubatorku bardzo grzecznie leżała.
Opis porodu dla zainteresowanch tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1981 No i zdjęcia mojej Pszczółki. Aha i dziękuje za życzenia urodzinowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
Scio mała śliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() piękny opis porodu oby mi tak kiedyś poszło w 20minut ![]()
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-06-23 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Scio no w końcu wróciłaś!
![]() ![]()
#1689 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() india, anika cieszę się że Wam się podoba ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- tak jak myślałam Scio ... poryczałam sie czytając Twoj opis ...
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Dzięki.
![]() Poszło szybko, ale bóle mega, nikomu nie życze takich. Położna mi powiedziała po porodzie, ze te z krzyża są najgorsze, bo nic na nie nie pomaga. Dała mi piłke, to myślałam, ze umre. Stałam, albo siedziałam pod ścianą. Ale cieszę się, ze był ze mną mąż. Bo jak najpierw leżałam sama na sali porodowej, to się czułam taka samotna. Z nim było mi raźniej, mimo, ze nie mógł mi pomóc. Mieliśmy umowe, ze wyjdzie na parte, ale mówił mi potem, ze widział jak wychodzi główka, potem cięcie, ale stwierdził, ze to było nic w porównaniu z tym jak patrzył jak cierpie, jak mnie strasznie boli Klion my mamy tako jumpera x Tu jeszcze dopisałam co działo się przed porodem ![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2011-06-23 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
ooo matko.... znowu się przejadłam.
Klion fajny wózek, co to za firma, bo przypomina mi ten, co mają nasi znajomi i który strasznie mi się podoba ze względu na praktyczność i łatwość składania ![]() Scio śliczna córcia. Gucia parowar już zamówiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Wtajemniczenie
|
Scio - ale się mała ciekawie rozgląda
![]() Klion - fajnie wygląda ten wózek! Kasia - celiakia i dieta bezglutenowa to w sumie to samo - bo celiakia to nazwa choroby podczas której stosuje się dietę. Mam w rodzinie osobę z tą chorobą. Najważniejsze jest najwcześniejsze zdiagnozowanie - i tu zarówno biopsja jak i gastroskopia są podstawowe, ponieważ pozwalają ocenić stan kosmków w jelicie (choroba nie leczona powoduje ich uszkadzanie co uniemożliwia wchłanianie pokarmów przez organizm). Niektóre dzieci z tego wyrastają, inne są na diecie cały czas. Ja bym się położyła z małym do szpitala, przy zabiegu i tak dostaje znieczulenie i głupiego jasia. Anika - ja też mam britę, smak herbaty bez porównania, żadnych szumów ani innych cudów no i brak kamienia w czajniku.
#1694 |
Zakorzenienie
|
Moja mama i tata Pawła juz się rozeszli, ech jak szybko ten dzien przeminął. Ważne, że było miło...
szkoda, że jutro musze iśc do pracy ![]() Lski wymyśliłam sobie, że chce schody w domu obudować drewnem i blachą. zanacie kogos kto ma takie połczaenie??
#1695 |
Wtajemniczenie
|
India - drewno jako stopień a blacha na "ściankę"?
#1696 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() zobaczyłam cos takiego i się zakochałam http://forum.muratordom.pl/blog.php?...***&tag=schody Jestem ciekawe jak takie schody sie sprawdzaja w uzytkowaniu. pisałam do włascicielki schodów, ale na razie cisza
#1697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Wtajemniczenie
|
India - wygląda ciekawie, takich jeszcze nie widziałam, chociaż pierwsza myśl to jak są zabezpieczone krawędzie tej blachy co by się nie pociąć przy myciu tych schodów
![]()
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Scio fajnie, że już jesteś! Zastanawiałam się co u Ciebie ![]() ![]() ![]() No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() Bzyczko bez sensu w tym wojsku, ze nie pozwalają rozkładać urlopu na części ![]() Madzia piękne pożegnanie Ci zrobili rodzice i dzieciaczki ![]() ![]() Klion rozwaliły mnie Twoje opisy wrażeń tż po szkole rodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wózeczek bardzo fajny ![]() A my walczymy z kolkami ![]() Powiedzcie mi mamusie, czy na kontrolę do gina muszę iść równo po 6 tyg? Bo w zasadzie już chyba po krwawieniu, szwy się rozpuściły, więc może bym poszła trochę wcześniej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a opis porodu super ![]() ![]() dzielna bylas ale najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo ![]() Cytat:
6 tygodni musi minac, bo to krwawienie moze wrocic poza tym to 6 tygodni to dla bezpieczenstwa by macica miala czas na obkurczenie lepiej 2 dni pozniej niz 2 dni za wczesnie, zteszta zrobisz jak uwazaszz ![]() ja juz biore tabsy, dostalam@ i mam juz tydzien ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Scio - jaka prześliczna kruszynka
![]() Klion - my kupilismy taki wozek http://allegro.pl/kunert-nowosc-woze...667393499.html Ktosiu- wydaje mi sie z epoxniej mozna pojsc ja poszłam chyba po 8=czy naet poźniej ale wczesiej chyba nie ma sensu |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
czesc
Scio - wszystkiego najlepszego!! ![]() ![]() ![]() mala jest urocza ![]() ktosiu - hmmm chyba nie musisz czekac rowno 6 tyg zeby isc do gina. india - pierwszy raz widze takie schody-fajne polaczenie. Byleby sie wlascicielka tych odezwala to bedziesz wiedziec cos wiecej. A chcesz tez takie ciemne drewno tak ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałam bym zaglądać częściej ale jakoś nie mam czasu.
Ostatnio jestem bardzo zmęczona komputer włączam tylko, żeby zrobić przelewy i to wszystko. Scio córunia śliczna !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W weekend jadę do szkoły - boszzzz jak mi się nie chce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
klion - my mamy wozke firmy Jedo-bardzo fajnie sie sprawdza
taki: http://allegro.pl/wozek-jedo-bartati...669597096.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
czego??
![]() India bardzo ładne schody. Ktosia oj... kolka ... współczuję bardzo ![]() Ja się na jutro umówiłam z mamą na shopping ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.