|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
![]() Mam nadzieję że w końcu się coś zmieni... Mam dość PO i ich zakłamania ![]()
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Hej Słoneczka!
U mnie nic ciekawego się specjalnie nie dzieje no i oczywiście nie dietkuję ale spróbuję wrócić niedługo na właściwą ścieżkę ![]() Kostka zaraz idę właśnie robić kolejna kawkę ![]() moose nie denerwuj się tak ![]() LyraBea ale mi smaka narobiłaś na te marynowane cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() blair - czy PO czy inna partia kazdy ciagnie w swoja strone, ja na wybory chodze odkad moge bo uwazam, ze to moj obowiazek obywatelski jednak ostatnie lata poprostu nie mam na kogo glosowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Jestem trochę zła i niepocieszona, bo mam jakiś głupi zastój wagi od 5 dni ![]() ![]() Czy to może być tak dlatego, że zbliża się @ ? A może problemy z porcelanką też na to rzutują? Muszę się zastanowić, jaką opcję poprawy sprawy z porcelanką wybrać... a Wy co stosujecie na taką brzydką przypadłość? ![]() Niech te zastoje idą ode mnie precz! ![]() ![]()
#1685 |
Zadomowienie
|
Witam, po ostatniej przygodzie z dr schudłam 10 kg ale nie wytrwałam w 3 fazie a raczej juz chyba w 2 , więc powrócily KG i chyba zaczne od nowa na razie się przystosowuje ograniczyłam słodycze, wprowadziłam otreby, ale boje się ze znowu nie wyjdzie, a zakupiona waga niestety tylko mnie motywuje by znowu zaczac życ z dr więc zapisuje się do was drogie wizażanki
![]() Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2011-09-27 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A u mnie z porcelanką skromnie, ale jest ![]() ![]() ![]() A... i czytałam o konflikcie z 40+ ![]() ![]() ![]() A jeszcze chciałam zapytać, jakie zupy domowe można jeść? Czy barszcz czerwony taki nie zabielany jest dozwolony?? Albo krupnik ale bez ziemniaków...czy szczawiowa bez śmietany? Zupki dobrze robią na porcelankę...
muszę schudnąć.. ![]() 2012 nieudana dieta Dukana( - 10 kg, + 15 kg ) ![]() 2013 dieta OXY - niekonsekwencja z mojej strony... WIELKI POWRÓT 16.02.2015 START !!! waga 107 kg ![]() 23.02 I tydz 105,4 kg, czyli -1,6 kg 09.02 II tydz 105,0 kg czyli - 0,4 kg WRACAM NA I.. Edytowane przez Mania_80 Czas edycji: 2011-09-27 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja będę na PiS głosować, mimo że wcześniej nawet o tym nie myślałam (najpierw na PO głosowałam, ale tak teraz z perspektywy widzę że to z powodu nagonki która była w mediach), ale teraz tak obserwuję, obserwuję, i poglądami mi najbliżej do nich (chociaż kościółkowa nie jestem). No i uważam że teraz nam trzeba kogoś naprawdę upartego i z silnym charakterem, żeby się z tego bagna podnieść, a jednak Jarek co jak co, ale uparty to jest i do celu dąży bez robienia za chorągiewkę. Najchętniej też bym nie poszła, ale po prostu nie chcę żeby PO po raz kolejny wygrało. Cytat:
![]() Spróbuj pić 3 dni tylko zieloną herbatę, jak dddd radziła, podobno pomaga też na zastoje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też mi się okresik zaczął, ale waga (ta nowa) pokazała 0,5 kg mniej niż wczoraj, więc mam nadzieję że nie będzie źle. Już ludzie zaczynają zauważać u mnie spadek, stali klienci mówią że coś zmizerniałam ![]() ![]() Dla mnie w ogóle bez sensu jest to, że w jeden dzień w nagrodę czekoladę czy coś... Lepiej się odzwyczajać od takich rzeczy i jeść to co samemu można zrobić, bo tak (pamiętając po sobie ![]()
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Dziewuchy, muszę się pochwalić. Oddałam wczoraj dwie prace magisterkie do dziekanatu
![]() ![]() A dziś za to radość. Przed chwilą się najadłam pysznej zupy z kalafiorem i duuużą ilością brukselki. Mniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() No widzisz, ktoś nad Tobą czuwał żebyś nie zgrzeszyła. ![]() Gratuluję! Mi złożenie jednej zajęło, ho ho, tyyyle czasu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez annc Czas edycji: 2011-12-13 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2011-09-27 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Kochana, zleci nim się spostrzeżesz. 10-12 kg. na Dukanie to kwestia około dwóch miesięcy (na początku rzecz jasna, później waga spowalnia). Także na studniówkę to Ty już będziesz megalachon. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marynata z pieczarek do papryczek się idealnie sprawdziła tylko wykonanie inne. Gotowalam papryczkę w marynacie jakieś 2-3 minutki żeby lekko zmiękła i przelożyłam wraz z nią i cebulką do słoiczka. Po ostudzeniu natychmiast nadaje się do degustacji. Cytat:
Krupnik? Zależy na czym krupnik? Jeśli zrobić na piersi z kurczaka, na włoszczyźnie a zamiast kaszy dodasz porcję otrąb, to doskonały krupnik będziesz miała. Robiłam sobie taki na II fazie. Taki na kaszy odpada absolutnie! Szczawiowa się nadaje, z jajeczkiem, na chudym mięsku z kurczaczka. Plecam też kapuśniaczek, ale dukanowy, brokułową, kalafiorową, koperkową albo chociażby pieczarkową-krem...Wszystkie zupy zabielamy na dukanie na koniec jogurtem a jeśli nie mamy zastojów to możemy dodać dla zagęszczenia łyżkę skrobi. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
Dziewuchy
![]() Silueta czeskiej firmy Olma. Mają tylko 0,1% tłuszczu!!! 7,1% węgli (inne jogurty light mają koło 13%) i 4,1% białka. Dodatkowo chyba jako jedyne nie są słodzone cukrem/syropem cukrowym/fruktozą tylko mają w składzie acesulfam i aspartam (też zło, ale chyba lepsze póki co, nie musimy ich jeść do końca życia). Smakują całkiem całkiem, ciut inaczej niż np. Jogobella light, mam wrażenie, że mój truskawkowy bardziej przypomina świeżutkie truskawki niż truskawki z cukrem i śmietaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
I mam nadzieję, że nie zapomniałaś o obowiązkowej porcji otrębów ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() Dziewczynyyyyyyyy ! Okazało się, że moja grupa nie może wybrać sobie zajęć wf (miała być mozliwość wyboru no stepów, jogi, pilatesu, siatkówki) i muszę chodzić na basen. Wszystko ładnie, pięknie ale gdzie jak z moimi nogami pójdę na basen ? ![]() ![]() Za to tym razem nie pomyliłam drogi i na czas zdążyłam na zajęcia ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-09-27 o 19:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Mają w sobie niby "wsad owocowy 10%" ale ani kawałka owoca nie zauważyłam albo są tak mega drobno zmielone albo to aromaty (które są w składzie tego "wsadu").
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jak wrażenia? ![]()
![]() |
#1699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale podobno o pogladach politycznych lepiej nie dyskutowac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- mam nadzieje, że w totka dzisiaj zadna nie grala bo ja dzisiaj sprzatam te 50 milionow ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
ja to chyba do losowania nie doczekam bo mi sie juz oczy zamykaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie bede Wam robic konkurencji w tego totka, bo i tak jestem daleko od Was
![]() Poza tym ja nie mam i tak szczescia, ale moj mauzonek owszem- w 1 tyg wygral w zdrapkach 200 euro, a na drugi dzien jeszcze 40euro... ja to moge sobie pomarzyc ![]()
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez nie mam szczescia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100 basenów ? ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() A fajnie, fajnie ![]() Grupa mi się udała, tylko że w dużej części oni się wcześniej poznali na spotkaniach integracyjnych, więc staram się w nich wkręcić teraz ![]() ![]() A Ty kiedy zaczynasz ? W poniedziałek ? Kostka Ktoś tu miał chyba taki avatar jak Ty tylko nie pamiętam kto. ale coś mi się tak kojarzy ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-09-27 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Wtajemniczenie
|
Jak sie za dlugo w wodzie lezy to nie tylko ksiazki sie marszcza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=8lUGw...eature=related Na poprawe humorkow, taka niby dla dzieci pioseneczka, ale ma w sobie gleboko ukryty sens. To dla tych, ktorzy walcza ze swoimi kilogramami cale zycie ![]() ![]() ![]()
Wzrost 176cm start maj 2010 prawie 3d, dukam stukam marzec 2011- jedyne 81 kg Moze kiedys magiczne 66 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam przed jojo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez d666666 Czas edycji: 2011-09-27 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
LyraBea
Czy Twoje dukanowe bułeczki na parze nadają się do jedzenia na zimno, jako kanapki ? I czy nic się z nimi nie stanie przez 3 dni, bo to porcja trzydniowa a oprócz mnie nikt z domowników raczej takich rzeczy nie je ![]() Chyba że znasz inny przepis na bułki dukanowe (tylko nie te standardowe z mikrofalówki) ? Szukam czegoś takiego, bo w czwartek mam zajęcia od 8 do 17 i czas na jedzenie mam tylko w trakcie przechodzenia z jednego wykładu na drugi, a wszystkie kanapki, które do tej pory robiłam z chleba się rozwalały ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.