Miłośniczki H&M - część X - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 16:55   #1681
nikki89
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki H&M - część X

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Jeśli by to kogoś interesowało to w Słupskim H&M będzie można łączyć karty z avanti
skąd takie info?
nikki89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 16:55   #1682
fake illusion
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość
W takim razie jutro biegnę w poszukiwaniu Avanti Termin ważności karty wydaje mi się, że pokrywa się z czasem, w którym H&M rusza z wyprzedażami, prawda? Ale karty pewnie nie będzie można wykorzystać na rzeczy objęte promocją?
"Nie ma żadnych dodatkowych wymagań czy limitów" więc będzie można zwykle informacja o braku możliwości łączenia ofert promocyjnych dotyczy zniżek procentowych a tutaj karta funkcjonuje podobnie jak gotówka

"If you really want to do something, you'll find a way.
If you don't, you'll find an excuse"

fake illusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 16:58   #1683
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fake illusion Pokaż wiadomość
"Nie ma żadnych dodatkowych wymagań czy limitów" więc będzie można zwykle informacja o braku możliwości łączenia ofert promocyjnych dotyczy zniżek procentowych a tutaj karta funkcjonuje podobnie jak gotówka
Kochana to super! W takim razie zakup większej ilości gazet naprawdę się opłaca Mam tylko nadzieję, że karty będzie można FAKTYCZNIE łączyć i że ta zasada nie zmieni się nagle, bo jeśli tak to
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:01   #1684
Inessia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikki89 Pokaż wiadomość
skąd takie info?
pewnie Wizażanka pytała w tamtejszym h&m zresztą we wszystkich sklepach będzie można łączyć karty
Inessia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:03   #1685
fake illusion
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość
Kochana to super! W takim razie zakup większej ilości gazet naprawdę się opłaca Mam tylko nadzieję, że karty będzie można FAKTYCZNIE łączyć i że ta zasada nie zmieni się nagle, bo jeśli tak to
myślę, że to nie skończyłoby się dla H&M'u niczym dobrym, gdyby nagle zmienili warunki podane na oficjalnej stronie. planowałam wydać niebawem w H&M'ie sporo pieniędzy tak czy siak, więc baaaardzo mi się opłaci kupić hurtową ilość gazet. Tym bardziej, że w Rzeszowie wreszcie jest Trend, normalnie na rzeczy stamtąd szkoda mi tyle kasy a z użyciem kuponów wyjdą wyjątkowo tanio

"If you really want to do something, you'll find a way.
If you don't, you'll find an excuse"

fake illusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:19   #1686
iwona200
Zakorzenienie

Sama mam zamiar kupić jeszcze 5 avanti (mam 1)

Czytałam, że dziewczyny kupują po 20 sztuk czyli będą mogły "wydać" 400 zł przy wydatku tylko 110 zł, aż wierzyć się nie chce. Cikawe jak to będzie faktycznie wyglądało, bo normalnie sama nabyłabym z 20 gazet, ale boję się, że powiedzą mi przy kasie, że tak nie można czy coś, bo doczytałam gdzieś, że ktoś pytał o to łączenie kart i powiedzieli, że nie można, a oficjalnie H&M pisze, że można...
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:26   #1687
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Sama mam zamiar kupić jeszcze 5 avanti (mam 1)

Czytałam, że dziewczyny kupują po 20 sztuk czyli będą mogły "wydać" 400 zł przy wydatku tylko 110 zł, aż wierzyć się nie chce. Cikawe jak to będzie faktycznie wyglądało, bo normalnie sama nabyłabym z 20 gazet, ale boję się, że powiedzą mi przy kasie, że tak nie można czy coś, bo doczytałam gdzieś, że ktoś pytał o to łączenie kart i powiedzieli, że nie można, a oficjalnie H&M pisze, że można...
Własnie to jest ta niewiadoma. Mam znajoma w kiosku to może mi odłoży gazety do połowy miesiąca. Ja kupie chyba eszcze z 3 i jak nie będzie mozna łączyc, to kupie jakaś biżu po 20zł sztuka.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 18:19   #1688
patricia13
Wtajemniczenie

widzialam dzis troche fajnych nowosci, tylko jakos takie malo zimowe barwy... mietowe rozowe kwiatowe nietoperze , mietowe sweterki itd..

jedna z wizazanek ma juz 18 avanti, a za chwile bedzie miala 20

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Własnie to jest ta niewiadoma. Mam znajoma w kiosku to może mi odłoży gazety do połowy miesiąca. Ja kupie chyba eszcze z 3 i jak nie będzie mozna łączyc, to kupie jakaś biżu po 20zł sztuka.
ja pytalam w kilku i zdecydowanie mozna laczyc,
a dwa - na facebooku hm potwierdzil
Stary 2011-11-28, 18:21   #1689
cruellcia
Raczkowanie

ja mam tylko 2, ale skoro pojawiły się takie informacje ze sklepów i ogólnie od h&m to na pewno jeszcze kilka dokupie, ale bez przesady, raczej nie kilkadziesiąt;P
cruellcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:26   #1690
alleyezonme
Zakorzenienie

Dziewczyny na innym forum piszą że w regulaminie jest wzmianka o tym że warunki promocji mogą się zmienić i podobno ktoś się wypowiedział że będzie można łączyć max 3 kupony więc się tak nie nastawiajcie z tą całą masą bonów

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

Edytowane przez alleyezonme
Czas edycji: 2011-11-28 o 18:28
alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:28   #1691
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też dziś nabyłam avanti z kartą i zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jednego.
Cytat:
PaulinaMigotka niedawno pisałam o takim samym planie - jak nie wyjdzie łączenie kart to kupię biżu
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:29   #1692
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Dziewczyny na innym forum piszą że w regulaminie jest napisane że warunki promocji mogą się zmienić i podobno ktoś się wypowiedział że będzie można łączyć max 3 kupony więc się tak nie nastawiajcie z tą całą masą bonów
czlowiek widmo;p? kazdy sie moze wypowiedziec i cos tam powiedziec.
jak na obecna chwile wazne chyba co napisal H&M na oficjalnej stronie na fb- a ze sie moga zmienic - to fakt- w zasadzie kazda promocja jaka organizuja sklepy ma takie zastrzezenie, co nie znaczy ze nagminnie z tego korzystaja i specjalnie wprowadzaja w blad aby miec jaka korzysc i pozniej odwolac. co bedzie to bedzie i napewno nie od nas to zalezy
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:30   #1693
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
czlowiek widmo;p? kazdy sie moze wypowiedziec i cos tam powiedziec.
jak na obecna chwile wazne chyba co napisal H&M na oficjalnej stronie na fb- a ze sie moga zmienic - to fakt- w zasadzie kazda promocja jaka organizuja sklepy ma takie zastrzezenie, co nie znaczy ze nagminnie z tego korzystaja i specjalnie wprowadzaja w blad aby miec jaka korzysc i pozniej odwolac. co bedzie to bedzie i napewno nie od nas to zalezy
Nie człowiek widmo tylko właśnie ktoś z H&Mu tyle że nie pamiętam dokładnie kto Moim zdaniem ta wersja bez limitu jest mało prawdopodobna a szkoda

Stary 2011-11-28, 18:30   #1694
online88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Dziewczyny na innym forum piszą że w regulaminie jest wzmianka o tym że warunki promocji mogą się zmienić i podobno ktoś się wypowiedział że będzie można łączyć max 3 kupony więc się tak nie nastawiajcie z tą całą masą bonów
ale przeciez nie trzeba kupowac wszystkiego na 1 paragon
mozna sobie rozbic zakupy co nie?!

swoja droga co osoba to inne zdanie!
masakra!
przydaloby sie 1 pewne zrodlo
dyskusja nabiera rumiencow...

- ograniczam słodycze...
- pije co najmniej 1.5 litra wody dziennie...
- dbam o siebie
iii... czekam na rezultaty

Edytowane przez online88
Czas edycji: 2011-11-28 o 18:33
online88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:32   #1695
Mirell
Zakorzenienie

Ja tu trochę widzę zagrywkę PR
- napisali wszędzie że będzie można łączyć (nasza reakcja: "hurra, H&M jest super!")
ale nigdzie nie napisano że można łączyć karty bez ograniczeń,
więc ewentualne zmiany w regulaminie mogą dotyczyć tego, że można będzie łączyć ale faktycznie np. tylko 3
No chyba że napiszą że dowolną ilość
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 18:33   #1696
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez online88 Pokaż wiadomość
ale przeciez nie trzeba kupowac wszystkiego na 1 paragon
mozna sobie rozbic zakupy co nie?!
Można,można W sumie to z każdej strony piszą co innego, w jednym H&Mie mówią tak a w innym inaczej. Trzeba czekać do tego 15 ..

Stary 2011-11-28, 18:39   #1697
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Ja tu trochę widzę zagrywkę PR
- napisali wszędzie że będzie można łączyć (nasza reakcja: "hurra, H&M jest super!")
ale nigdzie nie napisano że można łączyć karty bez ograniczeń,
więc ewentualne zmiany w regulaminie mogą dotyczyć tego, że można będzie łączyć ale faktycznie np. tylko 3
No chyba że napiszą że dowolną ilość
to nie pierwszy raz jak takie karty rozdaja, do zakupow, do przecen itp. wiec mysle ze wszystko sobie dobrze przekalkulowali. Nigdy nie bylo ograniczen co do ilosci, a karty dostawalo sie 'jakby za darmo' . Tu natomiast trzeba wydac jednak te 5,5 wiec mozliwosc laczenie wydaje sie tym bardziej logiczna. A do tego h&m to bogata firma i wiedza ze to dla nich duza reklama i strata zapewne mniejsza w ogolnym rozrachunku niz zyski jakie beda miec. Mysle ze napisaliby od razu ze sa jakies ograniczenia itp. nie wydaje mi sie aby to byla firma ktora uciekac sie musi do takich zagrywek ps. a jak bedzie ogolne poruszenie, ze moze ogranicza ilosc itp. to moze naprawde sie nad tym zaczna zastanawiac;] ja na obecna chwile przyjmuje wersje z fb - a co bedzie to juz czas pokaze- nie mozna byc nigdy niczego pewnym ale dobrej mysli zawsze warto byc
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:42   #1698
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
to nie pierwszy raz jak takie karty rozdaja, do zakupow, do przecen itp. wiec mysle ze wszystko sobie dobrze przekalkulowali. Nigdy nie bylo ograniczen co do ilosci, a karty dostawalo sie 'jakby za darmo' . Tu natomiast trzeba wydac jednak te 5,5 wiec mozliwosc laczenie wydaje sie tym bardziej logiczna. A do tego h&m to bogata firma i wiedza ze to dla nich duza reklama i strata zapewne mniejsza w ogolnym rozrachunku niz zyski jakie beda miec. Mysle ze napisaliby od razu ze sa jakies ograniczenia itp. nie wydaje mi sie aby to byla firma ktora uciekac sie musi do takich zagrywek ps. a jak bedzie ogolne poruszenie, ze moze ogranicza ilosc itp. to moze naprawde sie nad tym zaczna zastanawiac;] ja na obecna chwile przyjmuje wersje z fb - a co bedzie to juz czas pokaze- nie mozna byc nigdy niczego pewnym ale dobrej mysli zawsze warto byc
Tak, teraz pozostaje nam tylko czekać na reakcje sprzedawców w sklepach, miejmy nadzieję że zostaną dobrze doinformowani
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:52   #1699
gaga87
Zakorzenienie

To jest tak piękne, że aż wydaje się być nieprawdopodobne... jako pesymistka też spodziewałabym się jakichś zmian. Ale kto wie, kto wie

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:07   #1700
patricia13
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam sie, oni zarabiaja kokosy, dla nich to pikus, taka promocja
zreszta wiecej traca chociazby na kradziezach, ilekroc ide do przymierzalni, non stop potykam sie o zdarte metki, zabezpieczenia i znajduje je w kieszeniach plasczy, kurtek i spodni
zreszta smutna prawda jest taka, ze przy tej jakosci towar jest tyle wart, ile kosztuje na wyprzedazach
cala nadwyzke to krocie,
nawet nie chce im sie tych zabezpieczen pilnowac, w przymierzalniach jest mega balagan,
a do dopiero jednorazowa promocja - zadne straty
my wiemy o tym avanti, niech wie jeszcze drugie tyle, co my
a cala reszta nie, wiec nie przesadzajmy..

Edytowane przez patricia13
Czas edycji: 2011-11-28 o 19:08
patricia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:08   #1701
echme
Zakorzenienie

Na facebooku jest polska strona h&m? Bo ja kiedyś szukałam i nic nie wyskakiwało.
echme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 20:05   #1702
lakierkowa19
Raczkowanie

Dzwoniłam przed momentem do krakowskiego h&m ( Bonarka) i powiedziano mi,ze nie ma limitów na łączenie kart, mogę kupic sobie dowolną ilośc gazet i nabic sobie dowolną kwotę z kart na jeden rachunek pozdrawiam dziewczęta. Lakierkowa
lakierkowa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 20:07   #1703
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakierkowa19 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam przed momentem do krakowskiego h&m ( Bonarka) i powiedziano mi,ze nie ma limitów na łączenie kart, mogę kupic sobie dowolną ilośc gazet i nabic sobie dowolną kwotę z kart na jeden rachunek pozdrawiam dziewczęta. Lakierkowa
No to pięknie, brawo dla Ciebie, jeszcze troche i uwierze, że łączą się te karty

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 20:09   #1704
cruellcia
Raczkowanie

super, dzięki! w końcu ktoś z Krk

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Wg mnie to normalne, że się łączy. To w końcu normalne karty, jak te podarunkowe. jedyny minus jest taki, że mają ograniczony czas i przez to sprzedawcy widzą, że to są karty z Avanti i Ci wredni mogą się przyczepiać.
cruellcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 21:21   #1705
atilav
Rozeznanie

Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc
Czy nie widziała któraś z Was męskiego, zwykłego, czarnego kaszkietu w H&M?
Bo mój chłopak kupił taki rok temu, ale zgubił i chciałabym mu kupić na mikołaja

atilav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 22:43   #1706
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dystopia Pokaż wiadomość
powinni uznać reklamację, ale jeśli ta torba jest ze starej kolekcji i już jej nie ma na sklepie, to nie wymienią, tylko oddadzą kasę. mówię z doświadczenia, ja miałam tak z butami - wolałabym wymianę, bo były fajne, ale nie było już takiej opcji i oddali mi pieniądze od razu przy kasie (tzn bez żadnego czekania).
dziękuje bardzo za odpowiedź, tylko zaczełam szukać paragonu i chyba wyrzuciłam

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 22:55   #1707
Rosalyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cruellcia Pokaż wiadomość

Wg mnie to normalne, że się łączy. To w końcu normalne karty, jak te podarunkowe. jedyny minus jest taki, że mają ograniczony czas i przez to sprzedawcy widzą, że to są karty z Avanti i Ci wredni mogą się przyczepiać.
A czy podarunkowe nie są czarne przypadkiem? Kiedyś były.
Te z Avanti są czerwone.

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 07:09   #1708
zaruniaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
A czy podarunkowe nie są czarne przypadkiem? Kiedyś były.
Te z Avanti są czerwone.
Karty podarunkowe są w różnych kolorach
zaruniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 07:36   #1709
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakierkowa19 Pokaż wiadomość

Super, dzięki za wiadomość
Lecę dzisiaj po kolejne numery Avanti
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 11:02   #1710
smerfetk_a
Żona Gargamel

Dziewczyny, za ile był ten sweter w sklepie? Ma ktoś, fajny?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1961242020.jpg (10,3 KB, 13 załadowań)

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości