|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Ja sylwka i tak spędzam w domu, ale ogólnie wpadła mi w oko i chce taką kupić
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() A sukieneczka zawsze sie przyda ładnych ciuszków nigdy za wiele
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja już mam problem jak z obrazka
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Dziewczyny-gratuluję zakupów! No to się odstrzelicie Monika- napisz jak tam z kotkiem! Czekam na relację ![]() Medzik- gratuluję spadku tego cm, świetnie! Zelka- fajnie, że już jesteś w Polsce Kamikadze- fajnie, że napisałaś jaka silna wola! A u mnie... nie będę pisać, bo nie chcę tutaj wprowadzać smętnej atmosfery. Ale mam plan, od jutra umiar, podczas Świąt luz, a później znowu umiar aż będę w pełni zadowolona. Miłego wieczoru.
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj w klubie
![]() ale ja mam manie zakupowa, jak mi sie cos bardzo spodoba to nie moge przejsc obojetnie![]() Moje postanowienie noworoczne to ograniczyc wydatki na ciuchy i kosmetyki i zaczac chociaz troche oszczedzac, moze w koncu sie uda
|
#1686 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Miałam dziś nieciekawy dzień...na wadze53.6...znowu więcej, nie wiem co jest grane , czemu nie mogę zejść poniżej tych 53 ![]() ?? Pokłóciłam się o to z mężem bo wypalił do mnie-,,Bardzo dobrze ,że nie możesz schudnąć!Nie jest Ci to potrzebne, widocznie organizm nie chce niższej wagi i na pewno nie schudniesz."Jest mi przykro, staram się jak mogę a tu nic.Kupiłam sobie ocet jabłkowy, będę piła rano szklankę wody +łyżeczka tego octu |
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!!
MAM JUŻ KOTKA!!!!!!!!!!!!! Jest boski, kochany, cudowny i słodki! Póki co cały czas miałczy za mamusią i musi się zaklimatyzować bo jest troche przestraszony ale wszystko w swoim czasie Zdjęć jeszcze mu nie robiłam bo nie miałam kiedy. Jak dzieci pójdą spać to coś pstryknę może
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku będzie miałczał, bo to nowe miejsce otoczenie ale przyzwyczai się
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia a to nie były żadne ciuszkowe zakupy
tak byliśmy zobaczyć na mieście i po sklepach, ale nie było nic ciekawego więc nie ma się czym chwalić ![]() Sunshine super, że buty dotarły pokaż koniecznie ![]() Cocktail sukienka super, podoba mi się jak kupisz to proszę się nam pokazać ![]() Kamikadze ja też nieraz się o to pokłóciłam z Tż, a to przez to, że ja się denerwowałam jak mi waga wzrosła albo stała w miejscu to zawsze mi dogadał Mariposa dziękuję ale chciałabym jeszcze -1 cm w udach, a najlepiej to -2 no a za Ciebie trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło ![]() Monia super, że masz już kotka pokaż nam zdjęcia jak jakieś zrobisz ![]() A ja już pofarbowałam włosy, wyszły fajnie zadowolona jestem wielkiej różnicy nie ma, tyle że odrostu nie widać
|
#1690 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Czy mogłabym do Was dołączyć? U was tak milo, fajnie i wgl A mnie potrzeba wsparcia ku motywacji, razem z wami - większej mobilizacji i możliwości "dietkowego" i nie tylko wygadania się
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
Medzik- dziękuję Ci
nie chcę Wam tutaj pisać o wszystkich moich porażkach, bo wiem, że niemiło się tego słucha, ale wierzę, że wszystko w końcu sobie poukładam. Super, że włosy wyszły jak chciałaś A przy Twojej mobilizacji te cm z ud polecą szybciutko. Monika- super! Zazdroszczę Ci tego kotka! Dziewczyny- ubrałam z mamą choinkę i włączyłam świąteczne piosenki
Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-12-18 o 20:54 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik trzymaj kciuki żebym tą sukienkę kupiła to pokaże
![]() Mariposa3 ale masz super ja jeszcze nie mam choinki Kamikadze mi też to w ogóle mówi że mam nie chudnąć. Zresztą nie tylko on. Ale najważniejsze jest to abym to ja się dobrze czuła w swoim ciele także nie mam zamiaru nikogo słuchać Marzę dobić do 50kg
|
|
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
Coctailsraspberry- no super, naprawdę
inaczej teraz w domku spraw sobie szybko choinkę! ![]() Kamikadze- nic się nie przejmuj! Tak jak mówi Coctailraspberry, najważniejsze, żebyś dobrze się czuła w swoim ciele.
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Mariposa kochana może jak byś się wygadała, to było by Ci lżej? My Ciebie z chęcią wysłuchamy i postaramy się podnieść na duchu
![]() Cocktail trzymam, trzymam a co do gadania, to ja też ciągle słucham aż mam tego czasami dość. Najbardziej to mama mi marudzi, że jestem za chuda i mam przytyć przynajmniej do 55 kg
|
#1695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie się zorientowałam, co ja za bzduru wypisuję, przecież masz dwójkę małych dzieci, więc tym bardziej nie będziesz się denerwować na kociaka w razie czego, przepraszam, i jeszcze raz PaPa
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2011-12-18 o 21:45 |
|
|
|
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
Medzik- wiem, że mogę na Was liczyć
dziękuję ale wiesz, nie chcę Was zamęczać swoim żalem i pretensjami, które mam wyłącznie do siebie... Wyobraź sobie, że te kłopoty z objadaniem się mam od roku. Tylko bym Was do siebie zniechęciła, a tego nie chcę. Tym razem jestem naprawdę zmotywowana Do Gwiazdki będzie umiarkowanie, a po Świętach ruszam pełną parą! Przez tamte miesiące dużo myślałam o tym wszystkim i chyba w końcu jestem przekonana, zmobilizowana i wiem jak się za to wszystko odpowiednio zabrać. Może to trochę niepoważne, ale tak bardzo tęsknię za tamtą figurą... Wierzę, że mi się uda, bo bardzo mi zależy.
Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-12-18 o 21:40 |
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Mariposa na pewno nas nie zniechęcisz do siebie
pamiętaj, że jak tylko będziesz miała ochotę to możesz się wygadać Mureczko co u Ciebie? Dlaczego się nie odzywasz? widzę, że podglądasz
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poodpisuję Wam jak moje dzieci pójdą spać, póki co nie mam jak. Kotek miałczy strasznie
mam nadzieję że w nocy da mi pospać....Jeść nie chce Troche mleka się napił i tyle.... Jeszcze się nie załatwiał więc nie wiem czy potrafi robić w kuwecie ( hodowczyni mówiła że potrafi ponoć). Mam takiego patyka z piórkami na końcu to lata za nimi jak szalony Skacze, fikołki robi - super to wygląda Jest cudowny Jutro porobię fotki bo dzisiaj nie wiem czy dam radę postaram się pstryknąć z jedną chociaż jak dzieci pójdą spać.....
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
kotek może nie jeść i nie sikac nawet ze 2 dni.Przejdzie mu wszystko i zaraz bedzie z niego pieszczoch.
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
Medzik- dziękuję
Monika- na pewno się przyzwyczai, daj mu czas ale masz fajnie teraz w domku!
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sztos normalnie! Ja mam podobne bezowe zamszowe i drugie w takim ciemniejszym bezu na sznuroweczki ale czarnych nie mam, a przydalby sie takie czarnulki z zameczkiem, boskie poprostu ![]() Tak w ogole stwierdzilam ze nie mam swoich aktualnych zdjec, bede musiala cos porobic zeby pozniej miec jakies porowanie. Jutro cos zrobie i wrzuce, zobaczycie ile mam do zrzucenia ![]() Narazie co do diety to stoje w miejscu, czekam az mi minal swieta wtedy rusze z pelna para |
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
ale ten kot to przytulak! Spi mi własnie na rekach i pisac nie moge
wkleje wam tylko fotki i ide z nim do łózka Jezuuu jaki on jest kochany!!!! jutro sie odezwe, buziaki Obraz 020.jpg Obraz 032.jpg Obraz 035.jpg Obraz 038.jpg
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
u mnie waga nadal dobrze, bo dziś 47,9 kg oby ciągle tyle pokazywała, albo nawet mniej to się nie obrażę ![]() kselijka witaj fajnie, że do nas dołączyłaś może napiszesz nam ile ważysz a ile chciałabyś trzymam kciuki, żeby udało Ci się osiągnąć swój cel ![]() Monia kotek jest cudowny ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Czekoladko masz rację, rób zdjęcia i wrzucaj nam tu
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Ale się nie wyspałam dzisiaj kotek był grzeczny i nie miałczał w nocy ale ja jakos tak spac nie mogłam bo ciągle myślałam żeby gdzieś nie poszedł i sobie nic nie zrobił w mieszkaniu. Co chwile się budziłam i sprawdzałam czy kotek śpi czy nie. Oczywiście spał ze mną w łóżku i tylko tam mu było najlepiej i nie płakał Teraz schował się do wersalki i śpi Boi się mojego młodszego synka bo on go ciągle gania po mieszkaniu i chce go pogłaskać.... U mnie dziś na wadze 57,7 także mimo, że się nie odchudzam to waga spadła i może jeszcze spadnie. Ja swój cel już osiągnęłam bo chciałam mieć 57 z przodu na wadze i mam A może do końca tygodnia ujrzę nawet 57,0? Ciekawe Jem normalnie tylko w rozsądnych ilościach i na noc się nie objadam tak jak to robiłam przez ostatnie 3 tygodnie..... Oczywiście jak mam cheć na coś to to jem Pogoda u mnie bez zmian. Szaro i wieje. Beznadzieja! Śniegu nie ma ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Dziękuję No a na taką imprezę to tez bym poszła.... dawno nigdzie nie byłam. Tylko, że ja to bym pewnie najadła się do syta Hihi a Ty widzę twarda byłaś
|
|
#1705 |
|
Zadomowienie
|
Cześc Dziewuszki
norlamnie szok ze tak długo trzeba czekac a niewiem czy wtedy bede przyjade do Polski !! . Potem poszłam do galeerii pogladac co ciekawego , ale tyle tych ciuchów teraz jest ze wszystko sie podoba i nie wiadomo co kupic ! Jedynie kupiłam bratu dresy bo mu sie spodobały a oprzec sie nie mogłam mu Trzebaa wkońcu zabrac sie za sprzatanie mieszkanie ! i pomóc mamie w czymś wkoncu kucharka jestem hahaha ![]() Wkurzam sie bo mi tej głupi facebook nie chodzi !!! Wam tez tak zacina chodzi , nie chodzi ! ;/ |
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana na pewno sprzedaż te cukierki! Ludzie przed Świętami to wszystko wykupią! Zobaczysz! No i gratuluję pięknej wagi !!!! Super, że tak ładnie Ci spada!!! Lada dzień i będzie 7 z przodu trzymam kciuki
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=monika01011986;3112 7807]ale ten kot to przytulak! Spi mi własnie na rekach i pisac nie moge
wkleje wam tylko fotki i ide z nim do łózka Jezuuu jaki on jest kochany!!!! jutro sie odezwe, buziaki Moniaaaa jakI TO KOTEK ? Pokazalam go mamie i powiedziała ze jest Piekny ! chyba go takiego jej sprawie 1-szy raz widzialam zeby sie jej tak Kotek spodobał bo faktycznie Pieknego masz !
|
|
|
|
#1708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to mam ochotę na kebaba mąż przyjedzie to pojedziemy się najeść jak świnki hihihi ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Ja mam rasy syberyjskiej - Neva Masquerade. Cudowna jest ta rasa, polecam
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Jestem juz po fryzjerze bardzoooooo zadowolona, podcielam tez wloski super wyszlo wstawie Wam fotki ale odrazu ostrzegam ze nie sa przezemnie ulozone ani poprostowane. No i wrzucam foty mojej tragicznej figury CHWILA PRAWDY Utwierdze Was w przekonaniu ze dobrze ze jestem na tym watku hahaha Oczywiscie zdjecia srednio wyszly, takze mam nadzieje ze niepospadacie z krzeselEdytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2011-12-19 o 12:08 |
|
|
|
#1710 | |
|
Zadomowienie
|
Moniaaaa porozgladam sie za takim ! bo Mojemu Bratu też sie spodobał !
a jednak mama praktycznie po pracy całym dniami siedzi z Bratem w domu to by im Kotek dotrzymywał towarzystwa i Młody by miał kogo głaskać ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
napewno niee ! pokaaaż nowa fryzurkeee ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- też bym dodała zdjecie ale kurdeeeeeeeeee wszystkie tu takie ładneeeee i wogole to jeszcze sie krepuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

tylko ja już mam problem jak z obrazka
Ale mam plan, od jutra umiar, podczas Świąt luz, a później znowu umiar aż będę w pełni zadowolona. 

więc nie ma się czym chwalić
ale chciałabym jeszcze -1 cm w udach, a najlepiej to -2 
U was tak milo, fajnie i wgl