Koty część IV - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 08:24   #1681
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Koty część IV

Lenka - budzi Cię. Tak jak mój budzi mnie drapaniem pod łóżkiem, czego w dzień nie robi.
Pomógł mi na to drugi kot - jak wstaną wcześniej, to idą do kuchni uprawiać zapasy
Stary 2012-04-25, 08:31   #1682
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenka 91 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj standardowo miałam pobudkę o 4 poszła mała do rodziców i o 4:30 zaczęła mi walić i skakać po drzwiach (mimo ze były otwarte) dopiero jakwstalam i poszłam dać jej jeść to sie uspokoiła z drzwiami a teraz biega jakby świra dostała...

dziewczyny ja już nie mam pojęcia czemu ona w te drzwi wali przecież wie że są otwarte bo pierw wychodzi przez nie do rodziców normalnie dopiero później wali macie jakieś pomysły czemu ona tak robi?

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

o 8:50 rano

Ancijomak dziś zrobił w nocy taką grandę, że całkowicie wyprowadzona z równowagi zamknęłam go w łazience. Po ok godzinie przebudziłam się, a w łazience podejrzanie cicho. Wchodzę do środka, a ten ułom wdrapał się na grzejnik i zaklinował tam łeb. I tak zwisał. Boże, ja zwariuję z tym kotem. Jak nie wskakuje do wywietrznika i omal nie klinuje się tam (nie miałabym najmniejszej szansy go stamtąd wyciągnąć), to wiesza się na grzejniku
Ostatnio też wpadł za pralkę, między kable i darł mordę jak szalony. Ledwo go stamtąd wyciągnęłam, bo zaplątał się w kable, a pralkę mamy ciężką jak cholera. Masochista.

Widziałam godzinę, ale głupio brzmi "to dobrej dzienki"

Edytowane przez Siejusia
Czas edycji: 2012-04-25 o 08:33
Siejusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 08:43   #1683
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
macie jakieś pomysły czemu ona tak robi?
Robi tak, żeby Cię obudzić i dostać jeść . Zauważ, że jak już ją nakarmisz to jest cisza i możesz spać dalej, a Nensi zajmuje się sama sobą.

monika_sonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 08:44   #1684
iwona1110
Zadomowienie

Cytat:
ja dzisiaj standardowo miałam pobudkę o 4 poszła mała do rodziców i o 4:30 zaczęła mi walić i skakać po drzwiach (mimo ze były otwarte) dopiero jakwstalam i poszłam dać jej jeść to sie uspokoiła z drzwiami a teraz biega jakby świra dostała...

dziewczyny ja już nie mam pojęcia czemu ona w te drzwi wali przecież wie że są otwarte bo pierw wychodzi przez nie do rodziców normalnie dopiero później wali macie jakieś pomysły czemu ona tak robi?

Lenka zwraca na siebie uwagę jak widzi że śpisz a ona chce się bawić to robi to co Cie najbardziej wkurza - i widać to działa

Cytat:
Napisane przez Siejusia Pokaż wiadomość
Ancijomak dziś zrobił w nocy taką grandę, że całkowicie wyprowadzona z równowagi zamknęłam go w łazience. Po ok godzinie przebudziłam się, a w łazience podejrzanie cicho. Wchodzę do środka, a ten ułom wdrapał się na grzejnik i zaklinował tam łeb. I tak zwisał. Boże, ja zwariuję z tym kotem. Jak nie wskakuje do wywietrznika i omal nie klinuje się tam (nie miałabym najmniejszej szansy go stamtąd wyciągnąć), to wiesza się na grzejniku
Ostatnio też wpadł za pralkę, między kable i darł mordę jak szalony. Ledwo go stamtąd wyciągnęłam, bo zaplątał się w kable, a pralkę mamy ciężką jak cholera. Masochista.
Mój czasem włazi na szafki w kuchni i do tej dziury od okapu ale sam się ratuje

Mój facebook
iwona1110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 08:47   #1685
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwona1110 Pokaż wiadomość
Mój czasem włazi na szafki w kuchni i do tej dziury od okapu ale sam się ratuje

Bo Horus to mądry i sprytny kot, a Ancijomak to ułomek
Stary 2012-04-25, 09:04   #1686
Lenka 91
Zadomowienie

Cytat:

Widziałam godzinę, ale głupio brzmi "to dobrej dzienki"
masz czarnego samobójcę w domu

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Lenka - budzi Cię. Tak jak mój budzi mnie drapaniem pod łóżkiem, czego w dzień nie robi.
Pomógł mi na to drugi kot - jak wstaną wcześniej, to idą do kuchni uprawiać zapasy
no tak z tym się zgodzę ale nie tylko mnie budzi...

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona1110 Pokaż wiadomość
Lenka zwraca na siebie uwagę jak widzi że śpisz a ona chce się bawić to robi to co Cie najbardziej wkurza - i widać to działa

ale ja nie musze spać wystarczy że jestem w łóżku bo jak mówię Nensi przestań to wie ze ja nie śpię i mi odpyskuje i dalej swoje póki nie wstanę

Nensi 22.09.11 jest ze mną od 11.11.11

6.08.2014r.

Lenka 91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:04   #1687
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
masz czarnego samobójcę w domu

No zauważyłam właśnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 09:06   #1688
Lenka 91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość
Robi tak, żeby Cię obudzić i dostać jeść . Zauważ, że jak już ją nakarmisz to jest cisza i możesz spać dalej, a Nensi zajmuje się sama sobą.
jedną noc dałam jej o północy jeść to spała do 8 rana i nie upomniała się o jedzenie może tak zacznę robić tylko akurat wtedy wszyscy zaspali przyzwyczajeni ze o 4-5 pobudka a tu cisza do 8 to wszyscy spali potem na zegarek i szok

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
No zauważyłam właśnie
ty masz w domu jak w kinie raz komedia a raz horror

6.08.2014r.

Stary 2012-04-25, 09:24   #1689
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
U mnie nakarmienie nie działa, bo wtedy zaczyna się głupawka i bieganie.

Odkąd jest Szary, to wieczorem padają jak muchy i śpią grzecznie do rana. To ja ich budzę
Cytat:
Bo Horus to mądry i sprytny kot, a Ancijomak to ułomek
Nie martw się, Daniels też
Cytat:
jedną noc dałam jej o północy jeść to spała do 8 rana i nie upomniała się o jedzenie może tak zacznę robić tylko akurat wtedy wszyscy zaspali przyzwyczajeni ze o 4-5 pobudka a tu cisza do 8 to wszyscy spali potem na zegarek i szok
W pewnym momencie przestałam ustawiać budzik, bo mnie kot budził o 6. Do czasu, gdy obudziłam się tuż przed autobusem do pracy i zrzuciłam z siebie ziewający kawał futra
Cytat:
Po ok godzinie przebudziłam się, a w łazience podejrzanie cicho. Wchodzę do środka, a ten ułom wdrapał się na grzejnik i zaklinował tam łeb. I tak zwisał. Boże, ja zwariuję z tym kotem. Jak nie wskakuje do wywietrznika i omal nie klinuje się tam (nie miałabym najmniejszej szansy go stamtąd wyciągnąć), to wiesza się na grzejniku
Aż strach go zostawiać samego...
Stary 2012-04-25, 09:35   #1690
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
no tak z tym się zgodzę ale nie tylko mnie budzi...
nie szkodzi, niech wszyscy wiedzą, że kot już wstał i obwieszcza nowy cudowny dzień dziś bardzo rano Ravik wywalił rzeczy z szafy, zmęczył się i poszedł znów spać (oczywiście po małym śniadanku _-_ )

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:37   #1691
Lenka 91
Zadomowienie

Cytat:
Odkąd jest Szary, to wieczorem padają jak muchy i śpią grzecznie do rana. To ja ich budzę
coś w tym jest.. muszę moją przed snem porządnie wymęczyć

a wracając do "zabawy" z laserkiem to jak mała nie będzie zainteresowana to kupiłam taki 3w1 z latarką i światłem UV do sprawdzania banknotów więc sie i tak przyda

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
nie szkodzi, niech wszyscy wiedzą, że kot już wstał i obwieszcza nowy cudowny dzień dziś bardzo rano Ravik wywalił rzeczy z szafy, zmęczył się i poszedł znów spać (oczywiście po małym śniadanku _-_ )
moja wstaje o 4-5 zje chwila ciszy ok 6-7 szaleje a o 10 idzie spać a po drodze po śniadaniu idzie zrobić śmierdziuszka do kuwety

6.08.2014r.

Stary 2012-04-25, 10:19   #1692
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
coś w tym jest.. muszę moją przed snem porządnie wymęczyć
Samodzielne męczenie nie jest tak skuteczne jak męczenie przy pomocy innego kotka.
Cytat:
a wracając do "zabawy" z laserkiem to jak mała nie będzie zainteresowana to kupiłam taki 3w1 z latarką i światłem UV do sprawdzania banknotów więc sie i tak przyda
Moje chłopię ostatnio kupiło laserek i nosi z kluczami. Na wszelki wypadek, gdyby spotkał na ulicy kotka, który chce się bawić
Cytat:
moja wstaje o 4-5 zje chwila ciszy ok 6-7 szaleje a o 10 idzie spać a po drodze po śniadaniu idzie zrobić śmierdziuszka do kuwety
Buras wstaje koło 6, szaleje, zje, szaleje, a jak ja wychodzę do pracy, to idzie spać. I śmierdziuszek po drodze
Dziś obaj panowie sikali synchronicznie, jeden w jednej, drugi w drugiej kuwecie.
Stary 2012-04-25, 10:21   #1693
Lenka 91
Zadomowienie

Cytat:
Samodzielne męczenie nie jest tak skuteczne jak męczenie przy pomocy innego kotka.

Moje chłopię ostatnio kupiło laserek i nosi z kluczami. Na wszelki wypadek, gdyby spotkał na ulicy kotka, który chce się bawić

Buras wstaje koło 6, szaleje, zje, szaleje, a jak ja wychodzę do pracy, to idzie spać. I śmierdziuszek po drodze
Dziś obaj panowie sikali synchronicznie, jeden w jednej, drugi w drugiej kuwecie.
u mnie drugi kot odpada...
hehe no tez dobre na działkę będę to brała może działkowce będą chętniej sie bawić ze mną

6.08.2014r.

Stary 2012-04-25, 10:32   #1694
morenica
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki
Z wariactw kota, to moja właśnie odkryła, że mamy pralkę w łazience i można za nią wejść. więc szczęśliwa siedzi za pralką...nie wiem co ona tam widzi...no ale... póki nie miauczy to jest dobrze
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:33   #1695
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
u mnie drugi kot odpada...
U mnie też, dlatego zgodziłam się na tymczasa, ale już mi to uszami wychodzi...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 10:41   #1696
marea
Wtajemniczenie

A ja mam ochotę czasem zamordować Shilkę

sama nie przychodzi do nas do łóżka wieczorem, śpi w salonie, ale Mołdżuś chętnie z nami się kokosi co bardzo lubimy, ale tylko do pewnego momentu, koło 23:00 Shilka zaczyna go nawoływać, jak kotka swoje kociaki, wydaje przedziwne dzwięki i on się zrywa i biegnie do niej ehh a ja tak lubię zasypiać jak mi mruczy
to dziwne, ale jak mieszkałam na kawalerce, ona go nie nawoływała, może przez mniejszą przestrzeń, i spał ze mną całą noc, a tu gdzie mamy 2 poziomy mieszkania, ona zawsze na dole i co wieczór go woła ekmmm

Edytowane przez marea
Czas edycji: 2012-04-25 o 10:45
marea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:47   #1697
Malla
Nie depcze krokusów

Ile kosztuje u Was odrobaczanie w kropelkach? Nie wiem, ile gotówki przygotować, a z poczekalni lecznicy zniknął cennik...

Marea - a Ty masz teraz jakiegoś tymczasa?
Jestem ciekawa, czy gdybym nie mieszkała w kawalerce, tłukłyby się mniej...

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-04-25 o 10:58
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:12   #1698
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
Ile kosztuje u Was odrobaczanie w kropelkach? Nie wiem, ile gotówki przygotować, a z poczekalni lecznicy zniknął cennik...
coś w stylu Strongholda pewnie koło 30zł
Cytat:

Marea - a Ty masz teraz jakiegoś tymczasa?
Jestem ciekawa, czy gdybym nie mieszkała w kawalerce, tłukłyby się mniej...
pewnie by się mniej tłukły, czytam teraz książkę o kotach, bardzo fajną "Koci Detektyw" ale autorka ma dwie dziwne tezy:
1) kawalerka jest za mała nawet dla jednego kota i będzie w niej nieszczęśliwy

5 kotów pewnie by było nieszczęśliwych w kawalerce, ale 1-2 myślę, że jakoś się pomieszczą
2) koty powinny wychodzić na dwór, bo wtedy ich życie jest ciekawsze i się nie nudzą= mniej problemów behawioralnych
w teorii może tak jest, ale w praktyce kot wychodzący moze szybko i kiepsko skończyć, może w Anglii jest bezpieczniej (autorka chyba jest z Anglii)

Stary 2012-04-25, 11:16   #1699
iwona1110
Zadomowienie

Cytat:
pewnie by się mniej tłukły, czytam teraz książkę o kotach, bardzo fajną "Koci Detektyw" ale autorka ma dwie dziwne tezy:

5 kotów pewnie by było nieszczęśliwych w kawalerce, ale 1-2 myślę, że jakoś się pomieszczą
2) koty powinny wychodzić na dwór, bo wtedy ich życie jest ciekawsze i się nie nudzą= mniej problemów behawioralnych
w teorii może tak jest, ale w praktyce kot wychodzący moze szybko i kiepsko skończyć, może w Anglii jest bezpieczniej (autorka chyba jest z Anglii)

Esfira
też czytałam. Bardzo fajna książka - sporo można z niej wynieść. Ale jak z każdą książką - trzeba przeczytać i nie brać ślepo wszystkich porad do siebie.

Mój facebook

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 11:24   #1700
Lenka 91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Z wariactw kota, to moja właśnie odkryła, że mamy pralkę w łazience i można za nią wejść. więc szczęśliwa siedzi za pralką...nie wiem co ona tam widzi...no ale... póki nie miauczy to jest dobrze
moja dzisiaj uparcie chciała siedziec w szafce z ubraniami to ją tam zamknęłam stwierdziłam ze posiedzi chwilę pomiauczy i będzie miała nauczkę a tu lipa siedziała cicho i po jakimś czasie otworzyła sobie drzwiczki

6.08.2014r.

Stary 2012-04-25, 11:29   #1701
monika_sonia
KOTerator

Ja czytam teraz "Kot w stanie czystym", fajnie i śmiesznie napisana książeczka, ale pojawiają się teksty typu: "kiedy się przeprowadzacie, najlepsze, co możecie zrobić dla swojego kota, to zostawić go na miejscu. Pewnie będzie tęsknił przez jakieś 0,003 sekundy" a pod spodem rysunek - odjeżdżający samochód i leżacy kot plus chmurka "Żegnajcie, frajerzy!" .

Stary 2012-04-25, 11:41   #1702
marea
Wtajemniczenie

malla, nie nie mam i nie planuję, Mojo odchorował ostatniego tymczasa, każdy nowy kot który się przewija przez mój dom, powoduje że Mojo jest chory, zrobiłam mu testy i ma niepewne wyniki jeśli chodzi o FIV, podejrzewam go od zawsze od FIV ale trzeba będzie wyniki powtórzyć, także nie mogę go narażać na ciągle leczenie Ogólnie jest zdrowy, nie choruje poza tym, ma b kiepskie dziąsła, straszny oddech i bardzooo niskie leukocyty w wynikach krwi, 4ro krotnie niższe od Shili, ale je dobrą karmę, regularnie jest szczepiony, odchuchany, więc poza wizytami innych kotów ma się dobrze

Malla, myślę że to nie kwestia metrażu a samych kotów, poprostu Szary to nie ta bajka dla Danielsa u mnie na mniejszym metrażu Shila z Mołdżem b się kochali a tu na dużym się tłuką
ale wiesz, jak tymczasujesz, w końcu trafi się ten jeden jedyny z którym Daniels będzie się b przyjaźnił i będzie Happy End koty jak ludzie, jedne się trawią, inne kochają inne nienawidzą, i nigdy nie wiesz jak będzie i czy zaiskrzy pozytywnie

Edytowane przez marea
Czas edycji: 2012-04-25 o 11:43
marea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:50   #1703
monika_sonia
KOTerator

Kotki obczajają jednego z czterech bezdomniaków, które dokarmiam .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 (1)_zmniejszacz-pl_7873.jpg (153,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (2)_zmniejszacz-pl_775466.jpg (198,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (3)_zmniejszacz-pl_358652.jpg (140,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (4)_zmniejszacz-pl_924483.jpg (210,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1 (5)_zmniejszacz-pl_312835.jpg (128,4 KB, 12 załadowań)

Stary 2012-04-25, 12:00   #1704
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
ty masz w domu jak w kinie raz komedia a raz horror

Coś w tym jest...

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Nie martw się, Daniels też

Aż strach go zostawiać samego...

To nie jestem osamotniona

No... Zawsze sprawdzam po kilka razy czy okna pozamykane, czy chemia pochowana itp. Gorzej niż z dzieckiem.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez malla Pokaż wiadomość
moje chłopię ostatnio kupiło laserek i nosi z kluczami. Na wszelki wypadek, gdyby spotkał na ulicy kotka, który chce się bawić

:d

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:

U mnie 10 zł

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:

O matko... Ancijomak
Stary 2012-04-25, 12:01   #1705
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
coś w stylu Strongholda pewnie koło 30zł
Dzięki, w takim razie przygotuję 40 zł na to i 20 zł na zastrzyk.
Od 2 dni Bury nie rzyga, a w kuwecie ok. Za to wczoraj Szary rzygnął wodą, po czym to zlizał zanim doleciałam ze szmatką
Cytat:
Jeden spokojnie, przecież może poskakać po meblach lub pochować się za nimi. Z dwójką bym się zastanowiła... Koty we dwoje są szczęśliwsze niż w pojedynkę, ale jeśli się nie lubią, to w ciasnym mieszkaniu mogą się bardzo irytować swoją obecnością.
Cytat:
W domu nie trzeba się nudzić...
Dziś rano obaj czaili się na parapecie, jeden trzymał głowę na drugim i z wielgachnymi oczami patrzyli się na gołębia gruchającego na dachu... I tak pół godziny.
Cytat:
"kiedy się przeprowadzacie, najlepsze, co możecie zrobić dla swojego kota, to zostawić go na miejscu. Pewnie będzie tęsknił przez jakieś 0,003 sekundy" a pod spodem rysunek - odjeżdżający samochód i leżacy kot plus chmurka "Żegnajcie, frajerzy!" .
Może jakiś szajbus ucieszy się z wolności, ale mój lubi być koło człowieka i rzadko opuszcza pomieszczenie, w którym jestem, nawet w trakcie drzemki musi mnie mieć w zasięgu wzroku. I ZAWSZE towarzyszy mi w toalecie
Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość
malla, nie nie mam i nie planuję, Mojo odchorował ostatniego tymczasa, każdy nowy kot który się przewija przez mój dom, powoduje że Mojo jest chory, zrobiłam mu testy i ma niepewne wyniki jeśli chodzi o FIV, podejrzewam go od zawsze od FIV ale trzeba będzie wyniki powtórzyć, także nie mogę go narażać na ciągle leczenie
Mam nadzieję, że okaże się zdrowy Szkoda go stresować innymi kotami i jeszcze narażać je na zarażenie.
Cytat:
Malla, myślę że to nie kwestia metrażu a samych kotów, poprostu Szary to nie ta bajka dla Danielsa u mnie na mniejszym metrażu Shila z Mołdżem b się kochali a tu na dużym się tłuką
ale wiesz, jak tymczasujesz, w końcu trafi się ten jeden jedyny z którym Daniels będzie się b przyjaźnił i będzie Happy End koty jak ludzie, jedne się trawią, inne kochają inne nienawidzą, i nigdy nie wiesz jak będzie i czy zaiskrzy pozytywnie
Chyba się nie pokochają Spróbuję kolejnym razem z jakimś kociakiem, może nie będzie małemu przeszkadzało, że ten za nim ciągle łazi i chce się bawić. Chciałabym kiedyś się dokocić i nie chciałabym odzwyczajać Burasa od kontaktu z innymi kotami, ale jakbym miała co dzień takie sytuacje, jak przez ostatni tydzień, to bym zwariowała.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-04-25 o 12:04
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 12:02   #1706
iwona1110
Zadomowienie

Cytat:
Czarny kot sobie myśli: ciekawe co przeskrobały te dwie ślicznotki że je zamknęli z kratami?

Mój facebook
Stary 2012-04-25, 12:26   #1707
Anitast
Zakorzenienie

Witajcie w Italii dzis swieto niepodleglosci wiec i my troche swietujemy

Monika sliczny ten czarny koteczek

Siejusia wspolczuje Ci takiej nocy , ja na szczescie z moimi 3 takich nocy raczej nie mam , grzejnikow nie mam a pralke mam w meblach wbudowana w kuchni , takze wypadki takie jak u Ciebie tu nam nie groza
biedny Anicjomak , duzo glaskow dla niego
Stary 2012-04-25, 12:27   #1708
Malla
Nie depcze krokusów

Anitast - a kanapa też świętuje?
Stary 2012-04-25, 12:34   #1709
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anitast Pokaż wiadomość
Witajcie w Italii dzis swieto niepodleglosci wiec i my troche swietujemy

Siejusia wspolczuje Ci takiej nocy , ja na szczescie z moimi 3 takich nocy raczej nie mam , grzejnikow nie mam a pralke mam w meblach wbudowana w kuchni , takze wypadki takie jak u Ciebie tu nam nie groza
biedny Anicjomak , duzo glaskow dla niego
Super

Dziękuję Kochana
A Ancijomaka będę głaskała. Przyszła przesyłka i teraz śpi w kartonie
Stary 2012-04-25, 12:52   #1710
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
malla, nie nie mam i nie planuję, Mojo odchorował ostatniego tymczasa, każdy nowy kot który się przewija przez mój dom, powoduje że Mojo jest chory, zrobiłam mu testy i ma niepewne wyniki jeśli chodzi o FIV, podejrzewam go od zawsze od FIV ale trzeba będzie wyniki powtórzyć, także nie mogę go narażać na ciągle leczenie Ogólnie jest zdrowy, nie choruje poza tym, ma b kiepskie dziąsła, straszny oddech i bardzooo niskie leukocyty w wynikach krwi, 4ro krotnie niższe od Shili, ale je dobrą karmę, regularnie jest szczepiony, odchuchany, więc poza wizytami innych kotów ma się dobrze
biedak nie wygląda to najlepiej, ale może taka jego uroda trzymam kciuki za wyniki następnego testu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości