Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 18:51   #1681
Post_Blue
Rozeznanie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość

piękna ta księga a cena jeszcze ładniejsza ale warta swojej ceny przynajmniej tak mi się wydaje.. chyba się też na nią skuszę

musze iść do sklepu z sukniami w której wybrałam tą swoją żeby ją zamówić ale nie mam kiedy bo długo pracuję musze poczekać do soboty następnej chyba że dam radę iść 2 lub 4 maj ehm brak na wszystko czasu
Dziękuję Mi się bardzo podobała ta z czarnymi stronami http://allegro.pl/ksiega-gosci-wesel...257960448.html, ale nie przeszła. Polecam z całego serca. A patrząc, że jest w sumie ręcznie robiona, to jest warta swojej ceny.
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 18:54   #1682
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

dziewczyny może głupie pyt aczkolwiek mnie nurtuje.
gdzie zamierzacie o ile zamierzacie sprzedac swoje suknie slubne?komis allegro gazeta?i ile spuscic z ceny aby rozsadnie było?
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:04   #1683
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam informację na temat lampionów... Dzwoniłam do Państwowej Straży Pożarnej - dramat!!! Aby podczas puszczania lampionów nie pojawiła się niespodziewanie policja musimy powiadomić kilka instytucji i mieć zgodą Polskiej Agencji Żeglugi powietrznej.

1. Zawiadomienia:
- zawiadomienie Policji
- zawiadomienie straży miejskiej
- zawiadomienie straży pożarnej
- zawiadomienie urzędu miasta lub gminy
- zawiadomienia okolicznych mieszkańców

2. Należy uzyskac zgodę Polskiej Agencji Żeglugi Powietrznej: formularz do pobrania na ich stronie internetowej: http://pansa.pl/index.php?lang=_pl&o...ops_formularze

Wszystkie powiadomienia należy zgłosić w formie pisemnej i jeśli choć jedna instytucja się nie zgodzi (albo jakiś mieszkaniec), a my puścimy lampiony to działamy niezgodnie z prawem...

Właśnie piszę maila do Polskiej Agencji...., aby uzyskać więcej informacji.
My planowaliśmy lampiony, ale właścicielka sali się nie zgodziła, może to i dobrze bo teraz widzę ile jest z tym załatwiania

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNY DZIŚ MAM 100DNIÓWKĘ! Aaaaa!!!

( w zasadzie każda Nas z 4 sierpnia świętuje dziś )

Jak wrócę z zajęć postaram się zrobić zestawienie na ten jakże cudowny dzień

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
niusia_87 Wszystkiego dobrego na małżeńskiej drodze i udanej podróży poślubnej
Przyłączam się do życzeń

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem czy dziewczynę która kończy w tym roku gimnazjum byście zapraszały z os. towarzyszącą czy nie , ma 16 lat
Najlepiej zrób rozeznanie wśród rodziców, jeżeli kogoś ma to zaprosiłabym z os. towarzyszącą, jeżeli nie to bez.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Uf, jestem. Mam dla was zdjęcia z przymiarki. Zachwytu nie było, suknia niby jest piękna ale jakaś taka skromna mi się wydaje, tylko kurcze ja nie mogłam mieć strojniejszej bo wyglądałam lub czułam się źle.
Zachwycały się moja mama i świadkowa, a mnie wszystko drażniło, czarę goryczy przelało to, że niepotrzebnie kupiłam bardotkę, bo nie mogę mieć biustonosza bo wtedy mi odstaje gorset, bo producent nie przewidział kobiet bez biustu.

Wrzucam zdjęcia i nadrobię was jutro z pracy.
Ślicznie wyglądasz

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
gdzie zamierzacie o ile zamierzacie sprzedac swoje suknie slubne?komis allegro gazeta?i ile spuscic z ceny aby rozsadnie było?
Moją suknię wystawiłam na 3 różnych portalach (nie na allegro) i sprzedała się po ok. 1,5 m-ca od wystawienia ogłoszeń.

Za suknię i welon zapłaciłam ok 1800 zł, a sprzedałam za 900 zł - suknia + pokrowiec na suknię + welon.

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
do załatwienia na 3 tygodnie przed ślubem :

pasek i mucha dla TŻ
wybór ciast i dekoracja tortu ślubnego
wizyta u czarnej mafii
ustalenie wystroju kościoła i bukietu
strzelić w zęby wokalistce z zespołu
ostatnia spowiedź
odbiór sukni
nie wiem jak i gdzie ale trzeba odwołać chippendelsa
powodzenia

pogrubione =>

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
No dziewczyny.. Byłam wczoraj u tego lekarza. Wyznaczono mi termin na 15 grudnia Fasoleczka już jest fasoleczką a nie tylko pęcherzykiem. Widziałam jak bije jej serduszko Rozwija się prawidłowo.
Dostałam kartę ciąży Nareszcie czuję, że mam w sobie człowieczka.
Oprócz karty ciąży mam mnóstwo badań do wykonania. Masakra
No ale.. zrobię Dla maleńkiego wszystko!
wow!

Oby fasolka dalej prawidłowo rosła

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
A tak przy okazji dzieci, to moja koleżanka niedawno urodziła synka. Urodziła go 9 kwietnia w drugi dzień świąt wielkanocnych i wśród znajomych krąży teraz powiedzonko, że N. miała świetny lany poniedziałek- odeszły jej wody
Padłam

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja dziś popełniłam największy śniadaniowy grzech dietetyczny- zjadłam dużą białą bułę z nutellą i się umorusałam czekoladą
Oj tam oj tam, raz na jakiś czas można

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

To ja mam jeszcze jedno pytanie odnośnie kamerowania ślubu

Nagrywacie standardowo większość mszy? Bo chodzi mi po głowie, żeby zrobić dwie wersje- z pełnym ślubem i wersja skrócona- punkt kulminacyjny....
My mamy nagrane wejście do kościoła, powitanie przez księdza, czytanie, kazanie (bo były 2 kamery i 1 M. zapomniał wyłączyć ), przysięgę, nakładanie obrączek a reszta tylko przelotnie z podkładem, w sumie msza + życzenia trwają jeśli się nie mylę ok 10-15 min, bo cały film ma 1.5h, a najważniejsze momenty jakoś 40 min

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:16   #1684
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Uwaga istotne dla mnie pytanie.
Nie znam sie wogole na winach Jestem pod tym wzgledem z i e l o n a. Czasami we wiedniu zdarzalo mi sie pic ale juz nawet nie pamietam co..
Chcemy kupic w najblizszym czasie aby miec z glowy.
polslodkie glownie i kila wytrawnych.

Polecicie jakies Polskie wina?

audrey- chyba Ty pisalas ze z Wiednia bedziesz sciagac alkohol? Warto?
My mamy wino półsłodkie Imiglykos jest to wino Greckie teraz w Tesco jest na nie promocja i naliczany jest jeszcze chyba rabat przy zakupie 6 szt. przynajmniej my tak mieliśmy

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Zapakowali ją tak, ze przetrwałaby koniec świata. Tylko jest wielka i bardzo ciężka...
Na zdjęciach jest okladka, pierwsza strona i długopis
bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje waszej rady
ktory z tych bukiecikow najbardziej wam sie podoba
Mi się podoba najpierw ten tylko nie taki zwisający normalny okrągły bym zrobiła
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1335456699

A drugi ten i tez okrągły
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1335456699

Cytat:
Z pięknego Podlasia... Białystok, Augustów... teoretycznie możemy biegać po lesie, w zbożu, tarzać się w kwiatach, tylko TŻ ma alergię na wszystkie wziewy i średnio...
Nasz fotograf jest otwarty na wszelkie propozycje, po naszym ślubie leci na plener do Paryża.
A skąd dokładnie jesteś z tego podlasia

No i u mnie dziś 100 dni
Stary 2012-04-26, 19:20   #1685
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:

No i u mnie dziś 100 dni
Gratuluję setki! Z Augustowa, mieszkam i kończę studia w Białymstoku
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:21   #1686
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
No i u mnie dziś 100 dni

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-04-26, 19:30   #1687
MARGIDA
Wtajemniczenie

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 19:36   #1688
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ja lece na sesje do Paryza

tylko wlasnie mam problem... bo moja suknia zajmie mi cala walizke i najlepsza opcja bylaby taka super okazja na jaka trafila Nena - czyli druga piekna suknia ktora jest gabarytowo mniejsza i tansza od oplaty za dodatkowa walizke ale niestety takie szczescie ma tylko Nena
Zastanawiam sie czy nie zabrac poprostu mojej poprawinowej - zwykla biala krotka, tylko welon dokupie taki dluuuugi zeby efekt jakis slubny byl co myslicie?
Choc oczywiscie najchetniej zrobilabym sesje w tej mojej ale rozsadek mowi NIE
heh, dziś znowu byłam na łowach i znowu była jedna całkiem fajna suknia ślubna
Nie no suknia zajmie Ci całą walizę A kiedy planujecie lecić? jakbyś chciała to mogę pożyczyć Ci tę moją empire.

Cytat:
pewnie allegro, tablica itp. Myślę że 50% to dobra cena, ale wszystko zależy od tego jak suknia będzie wyglądała po ślubie i plenerze

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:37   #1689
201705121336
Konto usunięte

o witamy witamy a ja lukne film
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:38   #1690
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:40   #1691
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ja lece na sesje do Paryza
Super!

A jedziecie autem czy lecicie ? Masz może jakiś sprawdzony nocleg
My kiedyś kombinowaliśmy nad Paryżem - udało mi się znaleźć tani lot, nocleg na jednym z campingów (eurocamp) ale jak zaczęłam szukać ile kosztuje metro, dojazd z/na lotnisko itd to taki wyjazd na 3-5 noclegów wyszedłby nas ok 2000-2500 zł , czyli nie na naszą wtedy kieszeń ... no chyba, że coś źle szukałam

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-04-26, 19:43   #1692
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Hejo Ja tylko na chwilkę wpadłam.

Niusia Super relacja

Brawa za zestawienia

Obskoczyłam dziś solarium, jutro też idę Trzeba się troszkę opalić, bo jak tu założyć spódniczkę do białych nóg.

Teraz robię dla Tż małą niespodziankę w postaci jabłek w cieście i zmykamy na zakupy.
Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki.. przez tą swoją pracę to wogóle nie mam na nic czasu.. a czas tak szybko mi leci że szok dopiero co miałam 200 ddś a tu już 156ddś.. juz coraz bliżej a ja jestem w lesie ze sprawami ślubnymi.. ehm nie wiem jak ja to wszystko ogarnę

super jak ten czas szybko leci brawo

ile dałaś za księgę?? i gdzie kupiłaś?

mi najbardziej podoba się drugi w drugiej linijce o ten :

Dzięki za opinie ))
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
nie nieee
to tekst mamy mojej koleżanki, która opowiadała o tancerzach w Turcji w kurorcie i mówi:
No mówie Ci byli tak nachalni, że by Ci prawie ch**em drinka mieszali
więc to taki nasz tekst na określenie striptizerów

nr 3 dla mnie naj

A u Nas jutro już będą płyteczki
Cytat:
Księgę kupiłam na allegro za 158zł, za przesyłkę płaciłam 22/25zł. Czekałam około 2 tygodni. Sprzedawca: AngelArtStudio http://allegro.pl/sklep/14689911_angelartstudio Zastanawiam się nad podziękowaniami dla Rodziców od niego.

To teraz musimy obie zaklinać pogodę, co by pięknie było Nastaw się na odbiór telepatyczny xD

Koleżanka miała na studniówce, przetańczyła całą noc i była zachwycona. Z tym, że nie wiem jak to się przy większym biuście sprawdza...

Mi osobiście te łezkowe najbardziej się podobają
DZięki za pomoc

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
zapraszam

wiecie co cycki opadaja do ziemi niedlugo sobie je przydeptam wstyd mi tylko za niektore "profesjonalistki" z mojej branzy

mozesz przestac gdyba i sie najpierw zapytac

bardzo dobry pomysl , bylismy we wrzesniu w Wiedniu wlasnie na plenerze
zdjęcia: Fabryka Fajnych fot
makijaże: mua
http://fabrykafajnychfot.pl/?p=3215

No niesety taka mnie potraktowała ale pocieszam sie ze nie wszyscy sa tacy
Cytat:
My mamy wino półsłodkie Imiglykos jest to wino Greckie teraz w Tesco jest na nie promocja i naliczany jest jeszcze chyba rabat przy zakupie 6 szt. przynajmniej my tak mieliśmy

bardzo ładna

Mi się podoba najpierw ten tylko nie taki zwisający normalny okrągły bym zrobiła
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1335456699

A drugi ten i tez okrągły

No i u mnie dziś 100 dni
dzięki

Ja właśnie wrocilam do domciu i zamierzam ogladnac tv:P
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:43   #1693
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
O masakro!! I może jeszcze samemu trzeba po mieszkańcach latać? I wiedzieć, którzy to są ci okoliczni, bo dom dalej może też a może nie... Już wiem, że słusznie zrobiłam rezygnując z lampionów.

Pochwalę się wam Skończyłam produkować pudełka
boskie!

Cytat:
od tygodnia łykam kwas foliowy od tak z chciałam Wam powiedzieć nie nawiązując do niczego
oj będzie mały bobasek na pmkach

Cytat:
padniecie

załatwiłam przystrój kościoła w świece i kwiaty od Pani, która prowadzi swój zakład pogrzebowy
padłam

Cytat:
nie da rady obiecałam księżulkowi poprawę ale nigdy nie wiadomo co będzie mam jeszcze 3 tygodnie
jeszcze możesz zgrzeszyć

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Hejo Ja tylko na chwilkę wpadłam.

Niusia Super relacja

Brawa za zestawienia

Obskoczyłam dziś solarium, jutro też idę Trzeba się troszkę opalić, bo jak tu założyć spódniczkę do białych nóg.

Teraz robię dla Tż małą niespodziankę w postaci jabłek w cieście i zmykamy na zakupy.
ja byłam wczoraj a że nie chodziłam z jakieś 2msc to sobie sparzyłam

Cytat:
mówią że za połowę co kupiłaś chcociaż moja kosztowała jako nowa 3500 a babka mi ją sprzedała za 300zł + buty nówki nieśmigane z paragonem w środku za 150zł a w zasadzie to jej mąż bo już nie mógł patrzeć na tą kieckę wiszącą w szafie
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:45   #1694
a u d r e y
Wtajemniczenie

Postanowiliśmy dać wkładkę do zapro o taką:

By o kwiaty znieść frasunek
przynieś Gościu dobry trunek.
Młodzi barek skompletują
i serdecznie podziękują.
Wino, whisky, likier, rum
wybór to już będzie Twój

Chcieliśmy coś dla Domu Małego Dziecka ale mają listę co chcą a czego nie potrzebują więc nie chcemy tak kombinować i cudować.
W zamian za to z pieniędzy weselnych zorganizujemy jednemu marzycielowi z fundacji Mam Marzenie coś co sobie wymarzył. Myślę że to dobre rozwiązanie.

A teraz pytanie:
Butoholiczki
Jak zapisałam się na rezerwę na zamówieniu to mogę ją dostać dopiero gdy na pierwszą która się zzapisała buty nie pasują tak? Zostanę o tym jakoś poinformowana czy coś?
Stary 2012-04-26, 19:47   #1695
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Postanowiliśmy dać wkładkę do zapro o taką:

By o kwiaty znieść frasunek
przynieś Gościu dobry trunek.
Młodzi barek skompletują
i serdecznie podziękują.
Wino, whisky, likier, rum
wybór to już będzie Twój

Chcieliśmy coś dla Domu Małego Dziecka ale mają listę co chcą a czego nie potrzebują więc nie chcemy tak kombinować i cudować.
W zamian za to z pieniędzy weselnych zorganizujemy jednemu marzycielowi z fundacji Mam Marzenie coś co sobie wymarzył. Myślę że to dobre rozwiązanie.

A teraz pytanie:
Butoholiczki
Jak zapisałam się na rezerwę na zamówieniu to mogę ją dostać dopiero gdy na pierwszą która się zzapisała buty nie pasują tak? Zostanę o tym jakoś poinformowana czy coś?
Bardzo fajny pomysl my zamiast kwiatown chcemy totolotka mowilismy w miare wszystkim goscia zobaczymy co to bedzie
Stary 2012-04-26, 19:48   #1696
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Bardzo fajny pomysl my zamiast kwiatown chcemy totolotka mowilismy w miare wszystkim goscia zobaczymy co to bedzie
pewnie kilku i tak się nie dostosuje
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:49   #1697
omosia
Raczkowanie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Uf, jestem. Mam dla was zdjęcia z przymiarki. Zachwytu nie było, suknia niby jest piękna ale jakaś taka skromna mi się wydaje, tylko kurcze ja nie mogłam mieć strojniejszej bo wyglądałam lub czułam się źle.
Zachwycały się moja mama i świadkowa, a mnie wszystko drażniło, czarę goryczy przelało to, że niepotrzebnie kupiłam bardotkę, bo nie mogę mieć biustonosza bo wtedy mi odstaje gorset, bo producent nie przewidział kobiet bez biustu.

Wrzucam zdjęcia i nadrobię was jutro z pracy.
Suknie masz mega zjawiskową!!!!!!!!!1Stras znie mi się podobaŚŁicznie się w niej prezentujesz
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:51   #1698
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

A teraz pytanie:
Butoholiczki
raczej nie pierwsza tylko jeśli organizatorka zrezygnuje z danej pary (np organizatorka jest zapisana na 37 i38 Ty jesteś rezerwą 38 i ona jak dostanie buty wybierze które chce jeśli zostawi sobie 37 Ty dostjesz 38 jeśli ona bierze 38 to niestety musisz się obejść smakiem)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 19:52   #1699
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
My prosiliśmy gości o wino i wszyscy się spisali

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 19:53   #1700
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz pytanie:
Butoholiczki
tak, gdy na organizatorkę nie będą pasowały zamówione przez nią buty, a będzie pasować rezerwa, to ona ją bierze, a gdy będzie odwrotnie - Ty bierzesz rezerwę. Informację dostaniesz jak buty przyjdą do organizatorki, ale do tego czasu i tak płacisz za swoją parę.

Stary 2012-04-26, 19:53   #1701
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
ja pi**** ... Moja ostatnia nadzieje.
Przypomnialam sobie ze z salonu fryzjerskiego wzielam ulotke do wizazystki...
I patrze JEST! Wchodze na strone i co wiedze??? Jak mozna reklamowac sie takimi zdjeciami

Naprawdę mnie to juz nie bawi....

ciekawa jestem co mi kawa wymyśli:P jak tylko moje włosy nabiorą więcej blondu to polecę na próbny:P
Stary 2012-04-26, 19:54   #1702
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
a powiedz, co zrobiliście z tymi kilkudziesięcioma butelkami pod kościołem, bo jeszcze nie rozgryzłam jak to zrobić u siebie

Stary 2012-04-26, 19:55   #1703
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
ja pi**** ... Moja ostatnia nadzieje.
Przypomnialam sobie ze z salonu fryzjerskiego wzielam ulotke do wizazystki...
I patrze JEST! Wchodze na strone i co wiedze??? Jak mozna reklamowac sie takimi zdjeciami

Naprawdę mnie to juz nie bawi....
wow!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-04-26, 19:55   #1704
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33792078]pewnie kilku i tak się nie dostosuje[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
My ogoolnie napąknelismy ze chcielibysmy zamiast kwiatow totka ale jezeli goscie przyniosa kwiaty to zla nie bede
Stary 2012-04-26, 20:01   #1705
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
No hejka
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 20:01   #1706
omosia
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny potrzebuje waszej rady
3
Stary 2012-04-26, 20:02   #1707
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a powiedz, co zrobiliście z tymi kilkudziesięcioma butelkami pod kościołem, bo jeszcze nie rozgryzłam jak to zrobić u siebie
Wiesz co u nas było tak, że po kościele bus z gośćmi musiał się na chwilę wrócić do hotelu, więc i tak trzeba by było na wszystkich czekać pod salą, więc moi rodzice zapakowali wszystkie butelki i prezenty do auta i mieli chwilę, żeby zawieźć to do domu a transportowali w takim zwykłym koszyku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Asia_Piotr_Kościół118.jpg (99,9 KB, 68 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 20:03   #1708
omosia
Raczkowanie

Cytat:
allegro i w salonie, w którym kupowałam jest taka możliwość aby oddać w komis. A cena hmmm 800zł?
Stary 2012-04-26, 20:03   #1709
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny potrzebuje waszej rady
Najbardziej podoba mi się nr 3 i 7

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-04-26, 20:05   #1710
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dziękuję jeszcze raz za wszystkie miłe słowa na temat sukni

Chciałam w sobotę przed panieńskim potrenować z kępkami (w końcu kupiłam) i makijażem takim już bardziej pod kątem ślubu, a tu dzisiaj dostaję telefon od znajomej że mam się przed panieńskim stawić na próbny makijaż ślubny w MACu.

No to chyba potrenuję na sesji narzeczeńskiej. Nasz fotograf sobie o nas dzisiaj przypomniał i zadzwonił potwierdzić termin.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości