![]() |
#1681 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIII
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Zapewne Luszasty wyładowywał swoje emocje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Szkoda ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |||||
Mother of Cats
|
Wpadliście w słowotok
![]() Melk, nie poradzę nic konkretnego, bo nie wiem, co radzić w takiej sytuacji. Pewnie czas trochę pomoże. Na razie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zdrowiej! ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
![]() Uwielbiam Twoje posty ![]() Ja już od godziny czytam tylko wczorajszy dzień ![]()
#1685 |
Zakorzenienie
|
Z okazji L4
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Nindżopesz
|
Sieu zgadzam w calej rozciaglosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
ʞɐɯǝuɐ
|
w ramach walki z dołem już dwie osoby zaproponowały mi trawe
![]() ja się na razie zapisałam na pedicure i manicure i kupiłam ciacho ![]() boję się włączyć mechanizm uzależniający... od czegokolwiek, nie lubię czuć że coś mną rządzi i czy ktoś może mi wytłumaczyć o co biega w sytuacji kiedy na propozycję spotkania odpisuję że mam doła i nie wiem czy to dobry pomysł bo nie będę dobrym partnerem ani do śmiechu ani do seksu ani do intelektualnej rozmowy a on i tak się chce spotkać ![]() czuję się nie dość że zdołowana to jeszcze głupia ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
aaaa..... skrocilam wlosy o ponad polowe....
![]()
#1690 |
ʞɐɯǝuɐ
|
oła, nieźle
ja bym się nie odważyła... choć przyznam, że czasem mnie korci - zrobić coś jak w avku
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Czy wszyscy to przeczytali? ![]() Pozwolisz Szatą, że powiększę Twoje słowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Poka poka ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | ||
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35865338]Boś chciał mnie wykorzystać do niecnych czynów
![]() A od kiedy dbanie o ład i porządek jest czynem niecnym? ![]() Cytat:
![]() No na pewno nie dzisiaj (dzisiaj, czyli od rana) ![]() Cytat:
![]() Ładnie nas przeleć ![]() ![]() Ach, du meine Güte! Es wird bestimmt so spannend sein! ![]() ![]() Pfff! ![]() To może Wyspy Owcze? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na razie efekt jest taki ze jak probuje odrzucic te fruwajace przeszkadzajki z twarzy to malo mi glowy nie urwie i sie zataczam ![]()
![]() |
#1694 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
Albo/i uważa, że skoro Ci źle, to obecność drugiego ludzia może pomóc. ![]() Cytat:
![]() A co do anomalii pogodowych i braku "pośrednich" pór roku - pełna zgoda - też dziękuję za takie atrakcje. Najbardziej brak mi jesieni - tej złotej, ciepłej. Ktoś mi wyciął ulubioną porę roku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już jesteś w dzisiejszym? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Nindżopesz
|
![]() Mgliste dni tez sa spoko. Och nie, szalona. Kce tam kiedys pojechac ![]() Cytat:
Kameno lubi Cie wiec i tak chce sie spotkac, ma nadzieje rozruszac i pocieszyc, mysli, ze przesadzasz, niepotrzebne skreslic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |||
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() poczebuje szybko szary sfetr szerszy niz dłuzszy o! ![]() Cytat:
boska ![]() klasyka lukbuka ![]() Cytat:
![]() ![]() nie dałoj sie cudna jesien idzie, jest mglisto i mozna fkoncu pachś ![]() meczy mnie wiec zapytam-to wciąż ten sam czy nowy? ![]() Cytat:
kurna-po pierwsze zazdroszcze za masz kogos kto ci proponuje trawe ![]() ja nawet jakbym chciala to nie mam skad ani z kim ![]() po drugie-ekhem-bedzie pocieszał, bycie zdołowanym jest takie sexy ![]() wiem cos o tym -wszyscy moi narzeczeni byli zdołowani i targani niepokojami egzystencjalnymi ![]() a tak miedzy wierszami-nie przyznalas sie ze był sex ![]() ![]() etam...normalka, urosną ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-08-13 o 17:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ad 2 A ja znam i mam z kim, tylko nie mogę więcej powiedzieć, bo to osoby z wizażu ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | ||||||||
BAN stały
|
Pokapoka!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 15 dni? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie się działo? ![]() Cytat:
![]() Na safsze? ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35869952]Od kiedy mnie chcesz w to wciągnąć ![]() Przygotowania trwają od kilku miesięcy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- A podobno chciałaś być modna na jesień? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hoho ![]() ![]() Cytat:
nie modna tylko piekna a to róznica ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- a dzis sie wkurzyłam bo zamiast jesieni poczułam zime ![]() ![]() ![]() i załamka z piątku- jestem w orsayu, łaze pacze, wchodzą 2 laski i jedna do drugiej:. -w sumie to jest taki sklep dla starszych kobiet, ale czasem sie cos trafi.... : ![]()
![]() |
#1703 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Lubicie świnki morskie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to by było na tyle o dzisiejszym dniu. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Może
![]() ![]() Spokojnie, spokojnie, spokojnie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Po co?! ![]() Cytat:
![]() U mnie jeśli ktoś na wstępie walił dołem w ryj, na wizje wspólnej przyszłości (nawet takiej na dwa miesiące) nie miał co liczyć. ![]() Zasadnicza! ![]() To ja tylko to dla ciebie mam: ![]() ![]() ![]() Sprzedałam swoją Coco Noir na Allu. Wystawiłam i znikła w sekund kilka. Już chciałam się zżymać, że za tanio, a tu okazało się, że Wizażanka. I to z Perfum. To niechaj ma tanio! ![]()
![]() |
#1708 |
Nindżopesz
|
Chcesz sie mnie pozbyc?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie dobry nastrój opuścił po tym, czego się dzisiaj dowiedziałam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.