![]() |
#1681 | |
sissy that walk
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Mam w planach lecieć/jechać w czerwcu na całe wakacje, po przeprowadzce spróbuję zarobić na to żeby móc spędzić tam jak najwięcej czasu...
Dlaczego? Ze względu na imprezy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Wtajemniczenie
|
Cerveza_
Odniosłam się do Twojej wypowiedzi,w której pisałaś,że imprezom mówisz nie ,oraz że według Ciebie osobne imprezki to kuszenie losu. Nic tam nie pisałaś,że Twój Tż jest dokładnie takiego samego zdania i że lubi imprezować tylko z Tobą. sportsmenka86 Na razie staram się o tym nie myśleć. Jednak wiem,że łatwo mi nie będzie. Wiem czym Tż zajmuje się na co dzień, więc wiem,że nie pojedzie do Afganu siedzieć w bazie;/ Frumoasa Domnisoara Ochłoń słońce. Jeszcze się dobrze ułoży:-* Wiem,że takie trwanie w "niepewności"(chodzi mi o sfochanego faceta będącego w innym kraju) nie jest lekkie,ale on się odezwie.
![]() |
![]() |
#1683 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
QueenBlair, przy tym wszystkim bądź z niego DUMNA, to co on robi jest takie męskie.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2013-01-05 o 13:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Wtajemniczenie
|
Oboje jesteśmy tego samego zdania. Do niczego się nie zmuszamy.
![]() |
#1685 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Staram się ochłonąć przy bardzo głośnej muzyce, to mi zazwyczaj pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Wtajemniczenie
|
Mój nie studiuje na Erasmusie, gdyż w ostatniej chwili zrezygnował. Żyjemy po prostu z związku na odległość mimo tego, że został w PL. Zmierzam do tego, że przez to rozwalają się związki. Zaręczone dziewczyny tracą głowę, a zajęci mężczyźni podrywają inne kobiety. Oczywiście nie chcę tu nikogo urazić, ale to jedna wielka impreza i tylko nieliczni są naprawdę wieeeerni.
![]() |
#1687 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1689 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-05 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Wtajemniczenie
|
Dlatego cieszę się, że Mój TŻ został w PL, bo ja oszalałabym tutaj. Niby zapewniał, że będzie później lepiej, itd...ALE ja nigdy nie pogodziłam się z tym w pełni. Telefon od Niego, że nigdzie nie jedzie sprawił, że umarłam ze szczęścia. Dzieli Nas ponad 200 km...
![]() |
#1692 |
Zadomowienie
|
Hej, mogę dołączyć?
Mój Tż pojechał godzinę temu, pierwszy raz się nie będziemy widzieć tak długo. Niby to tylko dwa miesiące ale dla mnie to itak strasznie dużo ![]() między nami średnio się układało, dopiero ostatnio zaczęliśmy się bardziej dogadywać a tutaj ten wyjazd... on uważa że taki krótkotrwały dystans nam dobrze zrobi... ja już niekoniecznie.. Dodam, że mieszkamy razem od roku. Jestem pełna obaw i już tęsknię..
![]() |
#1693 |
Wtajemniczenie
|
Witaj!
![]()
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1695 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- W sumie nasze kultury się bardzo nie różnią, ale jednak... Ciężko zmienić poglądy 32-letniego faceta. Z drugiej strony ma tyle lat, a obraził się jak dziecko, ehh Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-05 o 14:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zadomowienie
|
Do Holandii , będą z kolegą remontować w środku statek stojący w doku . Ten znajomy jeździ tam od 7 lat więc jest obeznany w temacie. Na szczęście nie zostanie tam dłużej niż dwa miesiące. Tyle ma urlopu w pracy w Polsce a zależy mu na niej bo jest tutaj strażakiem a straż to jego druga miłość
![]() Jesteśmy razem dwa i pół roku a znamy się prawie 10 lat. Byliśmy lata temu swoją pierwszą szkolną miłością...
![]() |
#1697 | |
sissy that walk
|
nerla nie martw się, 2 miesiące miną jak z bicza strzelił
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-01-05 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Przyczajenie
|
jakie to skomplikowane. byl tu było okej, owszem jakieś drobne sprzeczki się zdarzały to chyba normalne. Pojechał tam to jakby inny człowiek(zajęty, zimny),jakby nie on.Ja go tym ciągle zadręczać nie będę,bo to nie ma sensu.Przedtem jakoś nigdy nie przeszkadzałam,a teraz co chwile zajęty.Czy faceci muszą być tacy skomplikowani ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Zadomowienie
|
Frumoasa Domnisoara
Z tym że nigdy wcześniej nie rozstawaliśmy się na taki długi okres czasu a jak wspomniałam w naszym związku ostatnimi czasy różnie się działo, łącznie z tym że odwołaliśmy ślub. Mam tylko nadzieję że to nie jest jakaś forma ucieczki.. A co do Twojego Wiek nie zawsze ma wpływ na to czy ktoś się dziecinnie zachowuje czy nie, mam to w rodzinie ![]() Swoją drogą sama chciałabym mieszkać w cieplejszym kraju niż Polska, Hiszpania brzmi pięknie ![]() Mary Dzięki za te słowa, mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz. Choć my wcale nie spędzaliśmy ze sobą dużo czasu, ja pracuję w nienormowanym trybie czasu pracy a on ma służby 24godzinne i robi z elektryką. Tylko wieczory i to nie każdego dnia. Jak mieliśmy motocykl to spędzaliśmy ze sobą o wiele więcej czasu, a jak go sprzedał to się pogorszyło, więc mam szczerą nadzieję że kupi za zarobione pieniądze nowy motor i znowu będziemy dzielić ze sobą wspólną pasję.. Widzę że obie dzisiaj pożegnałyśmy Tżetów ![]()
![]() |
#1700 |
Wtajemniczenie
|
Są skomplikowani albo zbyt prości...My rozkminiamy, oni mają praktyczne podejście...
![]()
![]() |
#1701 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do Hiszpanii to akurat nie mieszkałam tam w jakimś kurorcie ani zbyt urodziwym miejscu, ale i tak pokochałam ten kraj, język i ludzi, jak wracałam do Polski to uroniłam kilka łez za tym krajem, a teraz jak widzę jakie tam mają temperatury, a jak jest u nas... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Zadomowienie
|
Po prostu się mocno psuło i po wielu bojach doszliśmy do wniosku że lepiej to na tą chwilę odłożyć.
Ja jakoś zawsze odnosiłam za granicą wrażenie że w tych cieplejszych krajach to nastawienie ludzi do życia jest całkiem inne, są bardziej pozytywni i tacy "ludzcy" ![]() Ja jeszcze do tego wszystkiego się pochorowałam więc cierpię psychicznie i fizycznie jednocześnie...
![]() |
#1703 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Też jestem chora, na szczęście już mi trochę przechodzi... Co do ludzi mieszkających na południu to fakt, są bardziej pozytywni i chyba mniej narzekają na codzienne życie ![]() Rozmawiałam właśnie z moim TŻ, niestety krótko, ale obiecał, że w poniedziałek porozmawiamy dłużej. Jak ja uwielbiam jego polski ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Zadomowienie
|
"Cokhamcie" dobre
![]() Nie kontaktujecie się przez internet, np. przez skype? Ja właśnie zamierzam wisieć na skype non stop ![]() Mój mi właśnie napisał że mu zrobiłam pyszne jedzonko na drogę i że zobaczymy się za "kilka dni" ... Mój pies się przynajmniej do mnie tuli ![]()
![]() |
#1705 |
Konto usunięte
|
Jak był w Hiszpanii, a ja już w Polsce to codziennie gadaliśmy przez internet :P Ale teraz niestety nie ma internetu
![]() ![]() Mój pies też jest strasznym pieszczochem i lubi się tulić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Rozeznanie
|
Może to dziwnie zabrzmi, ale zazdroszczę że możecie ze swoimi TŻtami rozmawiać na Skypie
![]() ![]() ![]() ![]() nerla Witamy i wracaj szybko do zrowia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Konto usunięte
|
ewasza14 Też mam takie dni, że ciągle chce mi się płakać i nie raz się złamię i sobie popłaczę trochę, zazwyczaj w nocy... Albo czasami przy słuchaniu muzyki, mam takie kawałki na dobicie, zawsze mi się zbiera na płacz przy nich, a i tak dalej ich słucham
![]() ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-05 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja narazie ok, w końcu dzisiaj się jeszcze widzieliśmy, no i dzwonił już dwa razy w podróży i pisze..mam nadzieję że podobna częstotliwość kontaktu już zostanie na stałe.
![]() |
![]() |
#1709 | |
Wtajemniczenie
|
sportsmenka86
Jestem bardzo dumna. Nie chodzi o sam mundur. Po prostu wiem czym Tż się zajmuje, wiem jak odpowiedzialne ma stanowisko i jak dużo od niego na co dzień zależy. On wie,ze go wspieram i podkreślam mu,że może liczyć na moje wsparcie. Bardzo mu kibicuję na co dzień i mocno wierzę w niego ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Zobaczysz,że wszytsko dobrze się ułozy. Głowa do góry!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Wtajemniczenie
|
Czy też mogłabym dołączyć?
![]() Odwiozłam dziś mojego kangura (Australijczyk) na lotnisko i bardzo mi źle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.