|
|
#1681 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 290
|
Dot.: Czarnow³ose;)
enjoy89 - ja uzywam tej farby
Jestem zadowolona, bo nie niszczy w³osów, ale niestety kolor nie wyszedl mega zcarny, ma jakeis prze¶wity czerwieni/ciemnego br±zu w ¶wietle. Jak ufarbjesz, zdaj relacje. Dla porównania wkladam 2 zdjêcia - w s³oncu i bez s³onca z tego samego dnia.
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 753
|
Lensky
napiszê jak zafarbujê. A teraz tak mi siê kojarzy, ¿e moja siostra u¿ywa³a w³a¶nie tej farby (nie jestem pewna ale chyba tak) i pó¼niej d³uuugo mia³a ³adne czarne w³oski kolor jej w ogóle nie schodzi³ tak¿e pó¼niej spokojnie mog³a farbowaæ tylko odrosty a nie od nowa wszystkie w³osy spowrotem na czarno tylko, ¿e ona farbowa³a w³osy u fryzjera wiêc mia³a bardzo dok³adnie zafarbowane, a mnie obecnie na fryzjera nie staæ i farbujê w domu wiêc jakie¶ br±zowe pasemko pewnie siê tam i tak znajdzie haha. To te¿ zale¿y od w³osów bo na niektórych farba chwyci ³adnie, a na innych nie. P.S. ¶liczne zdjêcia, bardzo ³adna dziewczyna z Ciebie
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj wieczorem zafarbowa³am te w³osy no i wyszed³ nawet ³adny ten kolor
raczej taki mi nie wychodzi³ po garnierze, wiec sie chyba przerzucê na t± farbê![]() tak to wygl±da teraz, zobaczymy jak bêdzie za jaki¶ czas (troszkê s³aba jako¶æ zdjêcia):
|
|
|
#1684 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 341
|
Cytat:
Sliczny kolor, i fryzurka,...pasuje ci nie zmieniaj sie ....
|
|
|
|
#1685 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
hej mam takie pytanie... jakiej wody utlenionej mam uzyc 3% czy 6% ,zeby pokryc spore blond przeswity???BLAGAM O POMOC
![]() zalezy mi na pokryciu licznych przeswitow (przeszlam z blondu na czarny-u fryzjerki Kadusem) i bardziej naturalnym kolorze (zakupilam dwie farby LOREAL MAJIREL 50ml. KOLOR 4.0 -DEEP BROWN).Chodzilo mi o efekt,ze tak sie wyraze "cieplej czerni" wiec wzielam braz wpadajacy w czarny tak by wlasnie wygladal na czarny z cieplejszym naturalnym poblyskiem ![]() pani z hurtowni fryzjerskiej polecila mi wode 3% ,zeby pokrylo przeswity-oczywiscie kupilam tylko sie zastanawiam czy wlasnie powinnam miec ta 3% bo w poprzedniej hurtowni zalecono mi 6%... sprawa jest w miare pilna
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Przyczajenie
|
A ja zakupi³am inn± farbe, Schwarzkopf Brillance krucza czerñ, czy kto¶ mo¿e mi powiedzieæ czy ona zmyje siê do ciemnego br±zu? Bo zastanawiam sie nad zakupem farby któr± poprzednio farbowa³am- L'Oreal Feria prefference granatowa czerñ. Przynajmniej on spra³a sie ¶wietnie i nie musia³abym farbowaæ w³osów gdyby nie sobotnie wesele. :/ No i jak jest z wypadaniem wlosow po Brillance ?
No i dogrzebalam sie do opini, jade oddac t± farbe, chyba jednak L'oreal zostanie i tym razem spróbuje creme-gloss. |
|
|
|
|
#1687 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 |
|
Przyczajenie
|
Noi zrobione L'Oreal Casting Gloss granatowa czerñ. Zdjêcia w albumie.
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 341
|
swietny kolorek
...patrzac na ciebie zastanawiam sie czy tez taki mialam bo moje ostatnie farnowanie bylo wlasnie castingiem. Jedyna wada bylio u mnie to ze wiecznie na recznikach pojawiala sie farba .... nie wiem czemu. A uzylas odzywki odrazu?
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Mam pytanie czym robi³a¶ pasemka i to granatowe i te blond?Pozdrawiam
|
|
|
#1692 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 290
|
A ja pofarbowalam przedwczoraj Wella Naturals i jestem mega zadowolona;. Farba jest superwydajna, na dodatek utrzymuje wlosy w swietnym stanie.
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 570
|
A ja dzi¶ spróbowa³am Delia Henna Creme kolor 07 czekoladowy br±z (oczywiscie wyszed³ czarny) bo nie chcia³am zbyt obci±¿aæ w³osów i ³adnie pokry³ mi odrost, da³ g³êboki ale nie sztuczny kolor. W³osy s± do¶æ ³adne, fajnie siê nak³ada. Niby trzyma siê 5-8 myæ, ja trzyma³am na g³owie godzinê wiêc mo¿e posiedzi tam d³u¿ej.
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 870
|
do persymonka. Najlepiej u¿yæ wody 3% bo mocniejsze wody sa do jasniejszych farb. znaczy im mocniejsza woda tym jasniejszy kolor wychodzi np.12% do popielatego blondu.
|
|
|
#1695 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
chce zmieniæ kolor w³osów na czarny i zastanawiam siê nad safir± aksamitna noc ! co s±dzicie o tej farbie , mo¿e która¶ z was stosowa³a ?
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 890
|
Ja uka¿e swoj± ma³o urodziwa twarz jako czarnulka
us³ysza³am na moim w±tku ¿e wygl±dam jak zmora przez ten kolor wiêc siê mo¿ecie przestraszyæ
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2008-09-11 o 22:37 |
|
|
|
|
#1697 |
|
Przyczajenie
|
Odzywke po farbowanie u¿y³am od razu, nie my³am w³osów szamponem, tylko sp³uka³am zimn± wod±.
Co do plam na rêczniku mam takie same. pasemko robi³am rozjasniaczem Joann±, dwa razy nak³ada³am i efekt "bia³ego" by³ taki jak na zdjêciach, tylko ¿e ono wczesniej by³o tak¿e niebieskie, farbuj±c w³osy na czern granatu feria i castingiem za kazdym razem okry³am pasemko prze¼roczyst± foli± do pasemek. Niestety podczas farbowanie, p³ukania i kolejnych myæ pasemko przybra³o niebieski odcieñ, w miare "prania" spiera siê i ja¶nieje. Mam tylko nadziejê ¿e ten czarny kolor castingu spierze siê tak ³adnie jak spra³a mi siê Feria Prefference, a na razie ca³kiem czarno to widze :/ |
|
|
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 64
|
Nie wiem czy dobrze wybra³am w±tek, ale od paru miesiêcy bardzo kusi mnie czarny kolor... tylko nie wiem czy by mi pasowa³ jak my¶licie? Dodam, ¿e mam z natury jasne prawie bia³e brwi i muszê je farbowaæ henn±. Czy móg³by mi kto¶ doradziæ? Boje siê, ¿e jak ju¿ siê zdecydujê to bêdzie mi ¼le a jak wiadomo z czarnego zej¶æ nie tak ³atwo. Proszê o pomoc!
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 361
|
czarny? chyba nie
chocia¿ ja uwa¿am ,¿e jak ma siê na cos ochotê to warto próbowaæ ja siê ufarbowa³am na czarno mimo ,¿e mi ka¿dy odradza³ i ¿yjê
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 384
|
Cytat:
znikniesz pod t± czernia, to nie jest kolor dla Ciebie, masz zbyt delikatna urode |
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 712
|
Jak mnie tu d³ugo nie by³o,a nowych czarnul przyby³o..
![]() Efu¶,te¿ uwazam,ze czarny nie jest dla Ciebie
|
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
witam
to i moze ja sie dopisze do "czarnowlosych" ![]() moje naturalne wlosy to ciemny braz z polyskiem rudawym , a farbuje najczesciej u fryzjera farba Goldwell ciemny braz z polyskiem delikatnym fioletu......i bardzo polecam te farby bo sa swietne wprost odzywiaja wlosy no i najwazniejsze nie wygladaja na sztucznepozdrawiam |
|
|
|
|
#1703 |
|
Rozeznanie
|
P1030465.jpg fotka na tydzien po farbowaniu
P1040407.jpg terazniejsze ; chyba ponad miesiac prawie dwa po ![]() P1040408.jpg |
|
|
|
|
#1704 |
|
Raczkowanie
|
hey Dziewczyny
poszukuje jakiego¶ ³adnego koloru farbki do w³osów ale najlepiej jakby to by³ bardzo ciemny br±z ,taki prawie czarny, no i najlepiej ¿eby farba nie niszczy³a za bardzo w³osków, macie jakies rady albo sprawdzone farbki ? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 798
|
Ja jednak zdecydowa³am siê na czerñ
Postanowi³am pokazaæ siê Wam w czarnych wloskach Mo¿e nie mam idealnych predyspozycji do noszenia czarnych w³osów, ale dobrze siê czujê w tym kolorze Pozdrawiam
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 224
|
Cytat:
mimo wszystko bardziej Ci pasowa³ ja¶niejszy kolor
20*12*2007 zapuszczam w³osy po pas 01*09*2008 nie farbujê wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ladnie wygladasz
chociaz nie wiem czy w tych jasniejzych nie lepiej?? najwazniejsze , ze tobie sie podoba i dobrze sie w nich czujesz
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 663
|
Dziewczyny farbowa³am dotychczas castingiem (300 Ciemny br±z)dotychczas by³am zadowolona,wychodzi³ niemal czarny,ALE NIE CZARNY.Ale zebra³a mnie ochota Na wyrazisty czarny.I nie wiem na jaki odcieñ siê zdecydowaæ-my¶lê o CASTINGU nadal,poniewa¿ mam w³osy os³abione bo ci±¿y
Podoba mi siê granatowa czerñ lub hebanowa czerñ.Nie wiem jaki ten odcieñ wybraæ po tym ciemnym br±zie (teraz trochê wyp³owia³ym).Dodam,¿e mam br±zowe oczy i ciemn± karnacjê.bardziej intrYguje mnie ta granatowa czerñ,bo nie chce za bardzo kruuuuczo czarnych,a podejrzewam,¿e ta hebanowa taka jest...Reklamuj± teraz jakie¶ NOWE ODCIENIE CZERNI-JAKIE?
|
|
#1710 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

Jestem zadowolona, bo nie niszczy w³osów, ale niestety kolor nie wyszedl mega zcarny, ma jakeis prze¶wity czerwieni/ciemnego br±zu w ¶wietle. Jak ufarbjesz, zdaj relacje. Dla porównania wkladam 2 zdjêcia - w s³oncu i bez s³onca z tego samego dnia.

napiszê jak zafarbujê. A teraz tak mi siê kojarzy, ¿e moja siostra u¿ywa³a w³a¶nie tej farby (nie jestem pewna ale chyba tak) i pó¼niej d³uuugo mia³a ³adne czarne w³oski
tylko, ¿e ona farbowa³a w³osy u fryzjera wiêc mia³a bardzo dok³adnie zafarbowane, a mnie obecnie na fryzjera nie staæ i farbujê w domu
wiêc jakie¶ br±zowe pasemko pewnie siê tam i tak znajdzie
haha. 

.... nie wiem czemu. A uzylas odzywki odrazu?