|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
witajcie
![]() jak mija niedziela, pewnie słodkie lenistwo i odpoczynek ![]() p.s zapraszam do KLUBU |
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Hej dziewczyny jak niedziela? u mnie cały czas pracowicie i to do czwartku ...
|
|
|
|
#1684 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Ja właśnie wróciłam z pracy kolejne 12 h odbębnione i wolne
W sumie to fajnie pracować jest co drugi dzień
|
|
|
|
#1685 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Hej
jak zwykle miałam weekend pełen zajęć wczoraj byliśmy na zakupach, chciałam kupić tą cholerną sukienkę na poprawiny i d*pa, nic nie znalazłam, nie było nawet na co popatrzeć Już powiedziałam tżtowi że jak nie kupię sukienki to nie pójdę Kupiłam sobie spodenki, buty i bardotkę pod suknię ślubną. Nie mogę uwierzyć że to już tak blisko... siempre fajnie, ale pewnie jak wstajesz rano z perspektywą 12 h to nie jest wesoło w sumie też mogłabym tak pracować, bo strasznie mnie wkurza to, że po pracy nie mogę nic załatwić. Wszystkie urzędy pozamykane, sklepy u nas są do 17:00 przeważnie czynne, tylko galerie zostają (całe dwie, miniaturowe). Jeszcze 5 tygodni do urlopu |
|
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
nunny fajnie ale te 12 h to jest takie minimum w pracy czasem do 16 dochodzi
ale dobrze się pracuje z myślą, że na następny dzień wolne.
|
|
|
|
#1687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny muszę się was poradzić... Jaki puder sobie kupić żeby mieć na weselu przy sobie? Podejrzewam, że najlepszy będzie transparentny, ale czy mogłybyście mi polecić jakąś firmę ? Edytowane przez nunny Czas edycji: 2013-08-05 o 12:28 |
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
dziewczyny potrzebuję informacji czy znacie jakiegoś dobrego dj z podkarpacia a najlepiej z okolic Stalowe Woli? dobrego to znaczy wiecie, żeby nie było przypału na weselu i żeby je super poprowadził
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko 16 godzin
ja to chyba jednak wolę po trochę i dawkować sobie te "przyjemności" hehehehMy po pracy, TŻ zmywa po obiadku a ja się relaksuję Jestem strasznym roztrzepańcem! Do pracy przy kompletowaniu zamówień zakładamy rękawiczki, żeby czegoś nie wybrudzić. Przestrzegali nas, żeby na nie uważać, bo że co chwilę ktoś coś z nimi robi, gubi je albo niszczy. I co? I ja już dzisiaj je gdzież zostawiłam... Najprawdopodobniej albo w biurze, gdzie byłam coś załatwić przed wyjściem, albo w łazience . W samochodzie już ich nie miałam , więc na pewno zostały gdzieś w pracy... No i nie wiem czy iść sobie kupić nowe, czy poprosić w pracy o nowe i ewentualnie jeśli stwierdzą, że nie dadzą , bo to koszt to za nie w pracy zapłacić? Czy w ogóle liczyć, że będą na miejscu i nikt ich nie zwinął .... ŚWietnie - dobry poczatek! ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Beezee - ja miałam genialnego DJa, polecałam naszej Oliffci z forum i jej brat tez go miał i był zadowolony. Poza tym wszyscy znajomi po weselu brali na niego namiary i na kolejnym weselu z nim będziemy w 2014 ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- PS. on jest z podkarpackiego, ale z okolic Krosna. Z tym, ze dojeżdża wszędzie wiem nawet że do Krakowa jeździł obsługiwać imprezy
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile kosztował?
|
|
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no sorry... miałam te 4 dni wolnego przez te 6 miesięcy ![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
pół roku po 12 h dziennie? Jesteś cyborgiem czy jak?
![]() ja tam chyba jakiś puder miałam kupiony na wesele, ale zbytnio się nie rozczulałam nad tym jaki. Koniec końców nawet nie wiem czy go wzięłam ze sobą , bo na weselu nawety raz nie poprawiałam makijażu z parkietu zeszłam tylko dwa razy do toalety za potrzebą, na posiłki i żegnac gości :P pamiętam, ze jak byłam u tej kosmetyczki, która mnie ratowała po tym jak świetna Pani M się nie pojawiła, to nie mogła uwierzyć, że nie kupiłam sobie żadnej pomadki/ błyszczyka na wesele i wepchała mi jakiś żebym się nim smarowała co jakiś czas :P nie został ani razu użyty ![]() beezee - napisze na pw
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Nunny - ja też nie pomogę, mi pani niepolecana tutaj już nigdy zrobiła tak super makijaż, że się bez błyszczenia i problemów trzymał do rana. Miałam w torebce u sis bibułki matujące, ale ani razu ich nie użyłam
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - 12h i więcej - ciągłej bieganiny w upale (bez klimy) no sorki w nocy temp spadała do jedynie ponad 30 stopni heheh
a co najlepsze przeważnie balowałyśmy potem po pracy ... zdarzyło się wrócić do domu o 7 rano, a nawet o 9-tej. Parę godz snu i znów do pracy, albo szłam na plażę i spałam ![]() moja managerka się śmieje, że ja w poprzednim życiu byłam Iron Menem - może coś w tym jest
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-08-05 o 22:36 |
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
nunny >> pytałąś o puder : ja szczerze i gorąco polecam, puder z KRYOLANU / ANTI SHINE. ma postać takiej białej drobno zmielonej mączki, najlepiej zaaplikowac go wklepując w twarz , potem omiatasz pędzelkiem. bużka matowa na wielke godzin. u mnie sie bardzo sprawzda, nie wymaga nawet poprawek w ciągu dnia, / nadmiar sebum zbieram chusteczką higieniczną/ kosztuje trochę więcej niż dostępne w drogeriach / ok 56 zł/ ale dla mnie to obecnie skarb / od zawsze miałam problem z przetłuszczającą się strefą T, jak i równiez policzki, zwłaszcza w ciepłe dni, po nałożeniu podkładu świeciła mi się gęba. / przy ciągłym uzytkowaniu jedno opakowanie starcza mi na jakieć 8 miesięcy.
|
|
|
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Asia, poszukam go
Ja muszę coś mieć ze sobą dla świętego spokoju, błyszczyk też muszę kupić ![]() Wiecie co, wpadliśmy na pomysł żeby kupić rodzicom ekspresy do kawy + jakieś drobiazgi jeszcze dla każdego. Myślicie że w cenie tak do 600 zł. znajdę coś porządnego ? Edytowane przez nunny Czas edycji: 2013-08-06 o 10:57 |
|
|
|
#1697 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
wracam po długiej przerwie ale mam nadzieje ze wybaczycie i rozumiecie całą sytuację mam strasznie dużo stron do nadrobienia i nie wiem czy dam rade to wszystko przeczytać i ogarnąć wiec mam prosbe napiszcie co tam u was działo sie przez 2 miesiące... ominęły mnie jakieś śluby? małgos jak sie czujesz? talk jak po przeprowadzce? masz juz prace? u mnie z dzidziusiem wszystko ok, strasznie sie bałam ze przez ten stres i wszystkie te emocje mogłam jakoś zaszkodzić. na szczęście Pani dr mówi ze wszystko jest w porządku, wszystko prawidłowo sie rozwija. Mały waży już 1,8 kg;p a termin mam na 5 października. Teraz zajmuje się wyprawką, już pierwsze zakupy poczynione ale najważniejsze jeszcze przed nami wózek, łóżeczko itp. Wiedziałam że wyprawka dla malucha to jest mega wydatek ale nie sądziłam że aż tyle rzeczy będziemy potrzebować. pozdrawiam was dziewczynki mam nadzieje ze nie zapomniałyście o mnie
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, w końcu się pojawiłaś!
Śluby były, ale chyba żadnych relacji nie miałyśmy nie? No i już nie znikaj! No i klub sobie poczytaj, bo ważniejsze rzeczy są tam
|
|
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
5 października to już za dwa miesiące ! były dwa śluby ale panny młode jeszcze sie nie pojawiły
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Agniecha>> WITAJ
![]() ja tez miłam dłuższą przerwe od naszego wizażowego wątku, już 5 października ...? ale ten czas szybko zleciał czy imię już macie wybrane?jeśli chodzi o wyprawkę dla maluszka, to robienie takich zakupków to chyba sama przyjemność hehe, życze powodzenia i trzymam kciuki
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie że z dzidziusiem wszystko dobrze ![]() A u nas upały, dzisiaj mam paskudny dzień ![]() Ogólnie dzisiaj jakiś zły dzień mam...
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że do nas wróciłaś i bardzo się cieszę, że z dzidziusiem wszystko OK. Mi dopiero jakiś tydzień temu przeszły wymioty... a mdłości czasami mnie napadają i nadal jeszcze nie jem tak jak powinnam, ale jest już dużo lepiej ![]() U mnie dopiero 16tc i nie mogę doczekać się kiedy zacznę czuć ruchy
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - super, że już jesteś!!!!!
tak tak - ja w ciągu ostatniego meisiąca przeprowadzałam się 3-krotnie hahaha Z Krk do Krosna, z Krosna do Newmarket i z Newmarket do Ely A niedługo już mam nadzieję na kolejne mieszkanie Pracę złapaliśmy właściwie po tygodniu - mieliśmy testy itd, a po 2 tygodniach od przyjazdu zaprosili nas do pracy. No ale to nic specjalnie ciekawego :PDzidzia już niedługo! Będzie cały śmierdział kupami
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Oł je! Tekst z kupami rządzi!
A my jeszcze dwa dni i idziemy na urlop!
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() kolejny upalny dzień przed nami ![]() patrzcie jakie ogłoszenie znalazłam na rzeszowiaku hehehe ![]() http://www.rzeszowiak.pl/oddam-za-da...iczego-4091055 ============= niw widać na zdjęciu dokładnie, ale pisze tam: " ODDAM ZA DARMO FACETA NIEPRZYDATNEGO DO NICZEGO " hehe Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-08-07 o 08:29 |
|
|
|
#1707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jejku, dzisiaj się ugotuję w pracy Wiecie że moja świadkowa jeszcze nie wie że ma być świadkową
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
nunny przypomnij mi jeszcze kiedy macie date ślubu?
|
|
|
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
asiulka imie wybrane .... Sebastian
co do wyprawki to przyjemność kupować ciuszki ale przy wózku już sie robi problem bo jaki wybrac tyle sie oczytałam na necie na co zwracac uwage a jak przyjde do sklepu to nie wiem co wybrac;p malgos ja ruchu zaczęłam czuć w 5 miesiącu, teraz mały szaleje tak że brzuchem na boki rusza;p śmiesznie to wygląda macie zamiar chodzić na szkołe rodzenia?talk i jak ci sie podoba życie w innym kraju? zaaklimatyzowałaś sie? nunny ja też padam w pracy, nie ma klimy tylko wiatrak:/ tak w ogóle to chodze do końca tygodnia później mam 2 tyg wolnego na pisanie pracy mgr później znowu 2 tyg do pracy żeby wszystko pozamykac i 5 września ide na zwolnienie lekarskie przynajmniej takie są plany
|
|
|
|
#1710 | |
|
Wtajemniczenie
|
14 września
Chyba trochę za późno się zbieram do tego, żeby jej powiedzieć ![]() Cytat:
wózek to też chyba jeden z większych wydatków... Też mamy wiatrak, ale nie da się go nawet przysunąć do biurka bo wszystkie papiery fruwają Strasznie dzisiaj jest... Spódnica mi się do tyłka klei.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

Już powiedziałam tżtowi że jak nie kupię sukienki to nie pójdę
Kupiłam sobie spodenki, buty i bardotkę pod suknię ślubną.
w sumie też mogłabym tak pracować, bo strasznie mnie wkurza to, że po pracy nie mogę nic załatwić. Wszystkie urzędy pozamykane, sklepy u nas są do 17:00 przeważnie czynne, tylko galerie zostają (całe dwie, miniaturowe). 

ja to chyba jednak wolę po trochę i dawkować sobie te "przyjemności"
mam nadzieje ze nie zapomniałyście o mnie