![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: modne dzieci
Szaja! Jakiś czas temu dostałam legginsy dla synka w niebiesko, biało, granatowe pasy z haftowanym kotkiem na pupie. Cudowne po prostu. Gdybym nie wiedziała, że z pepco, to bym myślała, że są nie wiadomo jak markowe. 😄
Mamy parę bodziaków z pepco, oprócz wspomnianych legginsów (dziewczęcych zresztą ![]() Lubię bardzo lupilu, c&a, h&m i tchibo. Bardzo podobny do Kika, którego nie znałam jest Textil Market - przykładowo spodnie dla niemowląt: http://txm24.pl/spodnie-niemowlece,742,pl-PL.#null Ubrania dla niemowlaków są bardzo fajne, zwłaszcza seria toty line dla chłopców, mamy bardzo dużo ubrań stamtąd i się super sprawdzają, bodziaki, bluzeczki, spodnie, rajstopy, a hitem jest polarowa kamizelka. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1683 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wika, my też mamy Textilmarket, ale u nas to taka bazarkowa moda że nic tam nigdy nie umiem wybrać. No nie podoba mi się ich wzornictwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
modne dzieci
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4822837 6]Ja tak mam z moim starszakiem. Często muszę mu przerabiać spodnie bo w pasie są za szerokie a na długość są ok.
Wika, my też mamy Textilmarket, ale u nas to taka bazarkowa moda że nic tam nigdy nie umiem wybrać. No nie podoba mi się ich wzornictwo.[/QUOTE] Ja miksuję z innymi ubrankami. ![]() Za to popatrzyłam na ubrania dla starszych dzieci i mi się nie podobają. My jesteśmy aktualnie w rozmiarze 68/74. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2014-09-21 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To już wiem, gdzie się kupuje spódniczki z ekoskóry ![]() [1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4822837 6]Ja tak mam z moim starszakiem. Często muszę mu przerabiać spodnie bo w pasie są za szerokie a na długość są ok. Wika, my też mamy Textilmarket, ale u nas to taka bazarkowa moda że nic tam nigdy nie umiem wybrać. No nie podoba mi się ich wzornictwo.[/QUOTE] U nas nie ma. Większość rzeczy nie podoba mi się również. Są jednobarwne kardigany, ale nie z bawełny. Jeszcze taką spódniczkę dżinsową muszę obejrzeć http://www.reserved.com/pl/pl/kids/n...9j/denim-skirt ale z ewentualnym zakupem zaczekam do stycznia ![]() Edytowane przez 95b84f0cb57718c1b68287b1ccb1b977c909159a_5f790273693ad Czas edycji: 2014-09-22 o 01:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Konto usunięte
|
A co sądzicie o takim płaszczyku dla dziewczynki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4824188 3]A co sądzicie o takim płaszczyku dla dziewczynki?[/QUOTE]
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
mi się nie podoba
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się
![]() |
#1690 |
Konto usunięte
|
Nie, jak ze starszej siostry, wór pokutny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Wór pokutny, dobre określenie. Faktycznie jak z bidula wygląda, nawet nie hipstersko
![]() A odnośnie tego ostatniego ![]() anawiam sie nad zakupem Conversow, bo doszlam do wniosku, ze głupio przeżyć życie bez tak kultowego obuwia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Moja kolezanka sobie kupila jakis czas temu i ma przez te butki teraz jakies problemy z wiezadlami w nodze. Nie sprawdzilo sie zestawienie cienkiej i plaskiej podeszwy z wyzsza cholewka, przez co stopa sie nieprawidlowo ukladaal podczas chodzenia.
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dla siebie? Ja uwielbiam. Chociaz rzadko noszę, jedna para starcza mi na kilka lat. ![]() Do dżinsów w weekend są super. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kryzys wieku średniego zaczyna cię dopadać ![]() nie posiadam obuwia sportowego ![]() ale wizualnie bardziej mi się podobają niskie trampki
![]() |
![]() |
#1695 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Workiem tego bym nie nazwała bo uszyte to jest na ciut starsze dziecko - niby na trzylatka, ale patrząc na mojego trzylatka to zdecydowanie rozmiar mniejszy bardziej by pasował. No i patrząc na zdjęcie faktycznie strasznie to wygląda. Ale na żywo zupełnie inaczej się prezentuje - potrzeba tylko "potężniejszego" modela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozczarowała mnie jakość, ale może trafiłam na jakiś gorszy model. Buty wygodne, ale strasznie szybko się powycierały/porwały w środku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Konto usunięte
|
A propos butów ...
Oglądałam te zimowe ecco- cena 380 zł ![]() http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ec...2?group=search kupiłam wczoraj takie renbutu, też śliwkowe, za 210 zł http://allegro.pl/renbut-kozaczki-zi...565287201.html - też nieprzemakalne, nieco tylko cięższe. Myślałam o jasnoszarych ecco, nieco droższych od renbutu, ale nie byłyby praktyczne (córka z tych, co musi wejść do każdej kałuży i zaspy ![]() Różnica w cenie butów to aż 2/3 ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Ja kupuje majtki i skarpetki, rajstopy, pizamy w pepco. Majtki 7 zl za 3 pam, z hello kitty 15 zl, a skarpetki po 2,99 w dwupaku na wyprzedazy. Sa dobrej jakosci. Pizama z myszka minnie tez niczego sobie.
Kombinezon tylko Mariquita, raz kupilam z mothercare, porwal sie miejscami. Mariquita na polarze,nieprzemakalna, niebrudzaca sie, z rekawiczkami w komplecie. Maja super hiper kombinezony. kurtke mam z nexta, puch sie zbil, kolor bezowo zloty, non stop w praniu. Nie kupie wiecej kurtki next. plaszcz przeciwdeszczwy next sprowadzilam sobie z ebaya, obledny,w panterke, swietnej jakosci. jeansy next kupilam bezposrednio na ich stronie, dostarczaja do polski, jest taniej niz na allegro, jednak kupilam rozmiar 4-5 i nadal jest za duzy, wlasciwie nigdy nie bedzie dobry, bo jest na dziewczynke bardziej zaokraglona, niz moja. Moja chuda i wysoka. Jeansy rurki ok. Teraz jednak juz musze kupowac obmacawszy, ze tak powiem, inaczej sa za szerokie. Mam nietrafione zakupy spodni z allegro dobrych na dlugosc i za szerokich. Ostatnio bylam zadowolona z zakupu jegginsow w hm za 30 zl, material jak jeans, a obcisle. bluzki kupuje na stronie next w 3 pakach albo z cartersa. Carters ma naszywane wzory, przez co nie spieraja sie, to moja ulubiona firma. Najgorsze jakosciowo sa bluzki ze swiata dziecka, coolclub, nadruki szybko spieraja sie. Pepco sa z cienkiej bawelny, dosc szybko traca wyjsciowy charakter, ale do przedszkola sa ok, nadruki przynajmniej nie spieraja sie, ale jakosc bawelny jest jednak zupelnie inna niz carters, poza tym u nas pol przedszkola chodzi w pepco i to jest minus. rajstopy za to sa bardzo dobre w pepco, w auchan, a jeszcze lepsze w coolclub, tylko tam drogie za 25 zl. legginsy ostatnio kupilam w biedronce za 22 zl dwupak, potem jeszcze stanialy do 18, z hello kitty i myszka minnie.czapke teraz kupilam w pepco, szalik w hm w panterke na promocji w hm za 10 zl i dokupilam czapke do kompletu na all. Kurtki kupuje z zapasem na 2 sezony, wiec ta next jest dobra i na ten rok. spodniczki, sukienki kupuje uzywane na all z Gymboree,bo te wszystkie amrykanskie firmy jak carters i gymboree naszywaja wzory i w ogole nie niszcza sie. Takze sluza dosc dlugo. Buty kupuje w deichmannie albo teraz w ccc, kozaki z myszka minnie za 80 zl. bluzy polarowe sa swietne z nexta, inne kupilam children place, czasem ktos sprzedaje okazyjnie na all nowe. ogolnie nie polecam tylko coolclub, bo mam dwie sukienki, w kazdej cos sie zepsula, a to szelki, a to zatrzask po 2 zalozeniach, inne po upraniu wygladaja jak szmata. A coolclub tani nie jest, wiec nie wiem, skad taka marna jakosc. Moj auchzn jest dosc dobrze zaopatrzony i tam sa bardzo fajne legginsy i bluzki, z pony, i rozne inne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
[1=95b84f0cb57718c1b68287b 1ccb1b977c909159a_5f79027 3693ad;48266114]A propos butów ...
Oglądałam te zimowe ecco- cena 380 zł ![]() http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ec...2?group=search [/QUOTE] Nie ogarniam tej firmy, taka stylistyka za takie ceny ![]()
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Ja z ecco tylko sandały sportowe do chodzenia w weekendy i po pracy, większość innych butów jest moim zdaniem zwyczajnie brzydka i z tego, co własnie widzę dziecięce obuwie podobnie..
![]() |
#1701 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardziej mi się podobają, tylko jasne i niepraktyczne http://www.eobuwie.com.pl/product-po...-titanium.html Odkąd córka wyrosła z rozmiaru 25, to mamy trochę problem z butami, bo ma wysokie podbicie stopy. Zawsze jej ciepło w nóżki, więc wszystkie nieprzepuszczające powietrza, z ekoskóry itp. odpadają. Dużo biega, zimą też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Ja bede sie czaic na obizki sniegowcow Primigi, mloda przez dwie zimy miala buty tej firmy i naprawde moge polecic, cieple, lekkie, podeszwa sie zgina no i maja porzadna membrane, nawet po wejsciu w gleboka kaluze podczas roztopow mloda miala sucha stope.
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz chce kupić coś w tym stylu
http://bobuxpolska.pl/i-walk/urban-b...ot-chocolate_1 a o zimowych będę myśleć jak już faktycznie zrobi się porządna zima, jakoś na zapas nie kupuje butów
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
[1=95b84f0cb57718c1b68287b 1ccb1b977c909159a_5f79027 3693ad;48275991]Tak, niezbyt ładne, i ta gwiazda
![]() Bardziej mi się podobają, tylko jasne i niepraktyczne http://www.eobuwie.com.pl/product-po...-titanium.html Odkąd córka wyrosła z rozmiaru 25, to mamy trochę problem z butami, bo ma wysokie podbicie stopy. Zawsze jej ciepło w nóżki, więc wszystkie nieprzepuszczające powietrza, z ekoskóry itp. odpadają. Dużo biega, zimą też ![]() Jakbym miała do wyboru niezbyt ładne, ale idealnie dopasowane, a odwrotnie, to wzięłabym te pierwsze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1705 |
Konto usunięte
|
Wszystkie te modele maja podobny komfort użytkowania, z tym że ecco troszeczkę lżejsze, ale nie ma między nimi aż takiej różnicy, żeby były warto było zapłacić prawie 2x tyle
![]() Już tyle butów musiałam zwracać, bo nie pasowały, że chyba nie chce mi się kupować prze internet, a za miesiąc nie będzie w moim mieście wyboru rozmiarów/ kolorów- wolę kupić teraz, nauczona tym, co było rok temu ![]() H&M mnie nadal zaskakuje- w 2-pakch rajstop/bluzek 1 sztuka jest o kilka cm mniejsza, czyli np. 122/ 128 to może raczej 122+128 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Membrana membranie nierowna, np w Bartku sa dwa rodzaje membran i jedna jest jakosci goretexu, a druga o wiele slabsza. Dlatego wole doplacic i miec gwarancje tego, ze but nie przemoknie.
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
My jeszcze nigdy nie miałyśmy butów z membraną.
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie, nie są ładne a cena straszna.
A czy któraś z Was miała buty typu emu dla malucha? szkodzi stopie czy można? Ile macie par na zimę? śniegowce i lżejsze jakieś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Ja też takich nie kupuję.
Buty sobie i dzieciom zwykłym impregnatem do obuwia pryskamy i jeszcze nigdy żadne nam nie przemokły, nawet w mega śniegach.
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już miałam 2 razy buty typu emu, trochę się obawiałam czy nie zaszkodzą, ale jest wszystko ok, nie wiem jakie jest oficjalne stanowisko w tej sprawie ![]() Miałam po jednej parze, ale u nas do 3 roku zycia był armagedon z butami, jak już przekonałam bo ciężkich bojach żeby założyła to tak w nich chodzila az pogoda się nie zmieniła.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.