![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
kurcze chociaz TZ nie załuje mi na kosmetyki, nie wiem jak on przeżyje ten krem all about eyes.
No wprawdzie mam doipero (prawie) 24 lata to jednak juz jest parę zmarszczek. Póki co łuszczę się niesamowicie i z tym muszę dać sobie problem, bo zauważyłam że od tego przesuszenia moja skóa stale jest czerwona, nie wygląda świeżo i zdrowo. A możecie mi powiedzieć ile razy w tyg. używacie tej maseczki z glinką z botanicsa? bo u mnie n aopakowaniu nie było napisane ![]() kuseczka a co to za maseczka błotna? mozesz cos wiecej napisać? czy ona rzeczywiście wyciąga zaskórniki??? bo jakoś nie chce mi się wierzyć ![]() od mojego przyjazdu do UK cera strasznie mi się pogorszyła, szczególnie co do ukrytych inespodzianek ![]()
#1682 |
Zakorzenienie
|
wszystkie kosmetyki caudalie z którymi miałąm do czynienia były raczej śmierdzące niż pachnące, i wydaje mi się (chcoiaż mogę się mylić) że ich założeniem jest być trochę mniej chemicznymi niż pozostałe
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w formie mleczka nieperfumowana(nadaje sie chyba dla b suchej skory): http://www.beautyplatinium.com/Photo...tCode=BIOVCREM crealine h20(dla wrazliwej): http://www.beautyplatinium.com/Photo...ductCode=BS688 crealine ts h2o(dla b suchej i wrazliwej): http://www.beautyplatinium.com/Photo...ductCode=BCT61 Chyba zdecyduje sie na ta ostania wersje(zima moja skora strasznie sie przesusza) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy możecie mi polecic jakiś dobry balsam do ciała. Nigdy ie miałam problemów ze skórą, a tu odkąd przyjechałam strasznie mi sie przesuszyła. Był moment, że musiałam iść do lekarza i dostałam balsam do skóry o skrajnym wysuszeniu. Nie moge go jednak stosować na co dzień. Jeszcze jedno moja skóra zrobiła sie tak wrażliwa, że jak tylko urzyję czegoś bardziej perfumowanego to chcę się zadrapać. Także jeśli któraś z Was coś zna to bardzo bym prosiła o jakąś podpowiedź.
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
balsamy palmersa balsamy jergensa(firming body lotion) Palmersa sa b nawilzajace -polecam je ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie swietnie sié sprawdza i jego plusem jest to ze podczas zmywania oczu nie naciágam skóry ![]() http://www.britishsupermarketworldwi...fo_100037.html Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Idz do sklepu gdzie sprzedajá Clinique i popros o próbke-Ja wlasnie uzywam ![]() ![]() Cytat:
![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2007-11-30 o 10:58 Powód: nie dzialajácy link i kolor:-/ =poprawka |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1688 |
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny, Zanim cokolwiek kupie to chyba narawdę maznę sie w sklepie, bo skóra zaczyna mnie swędzieć praktycznie od razu.
#1689 |
Zakorzenienie
|
a ja polecam nic innego jak... kąpiel w wodzie z oliwą. Sama mam problem z przesuszoną skórą (taki chyba urok tej wody) i co drugą kąpiel, dodaję kapkę oliwy (ok łyżki). Tylko trzeba uważać żeby woda była dostatecznie ciepła, bo inaczej ciało będzie sie wydawało baaaardzo tłuste (jakby się smalcem wysmarował)
#1690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
BAN stały
|
Cytat:
a ja polecam olejek do kapieli Palmersa. Wlewam go troszeczke do wanny a pozniej, przed wyjsciem smaruje cale cialo i splukuje.... naprawde polecam! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1693 |
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dzięki dziewczyny.
#1694 |
BAN stały
|
a ja wrzucam Wam fotki paletki do makijazu oczu marki Sue Moxley. Pisalam Wam kiedys o tych kosmetykach jako o moim Superdrugowym odkryciu
![]() ![]() A w szczegolnosci paletki znikaja w zastraszajacym tempie.... jedna mi sie tak spodobala, ze musialam ja miec. Bedzie idealna na okres swiateczno - sylwestrowy ![]() ![]() cena paletki - 16f |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
mam mam małe pytanko.. czy używała któraś z Was jakiegoś kosmetyku z serii Seaweeds z TBS? szczerze powiem, ze zastanawiam sie nad zakupem tych albo z serii Tea tree.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj w Body shopie, zaopatrzyłam się tylko w olejek od mycia twarzy. Do wyprysków były tam dwie rzeczy: zwykły olejek i sztyft. Który z nich wy używacie i polecacie? no a toniku nie kupiłam, bo zawiera alkohol. Czy nie będzie przez to wysuszał skóry? Olejek z alkoholem, tonik też..... No nie wiem...
Balsam palmersa ten z oliwą za niecałe 3,5 funta jest teraz z dodatkiem w postaci (chyba) kremu do twarzy. ![]() I jaki najlepszy jest korektor pod oczy? Czy rzeczywiście YSL? Czy kolorówka tej firmy jest przecenia 26 dec.? A próbek cremu pod oczy clinique nie posiadają, będą po nowym roku ![]()
#1697 |
Raczkowanie
|
Hejka, ja uzwam tonik Seaweed, jest on przyjemny w uzyciu, zapach znosny, po uzyciu zostawia uczucie chlodu na skorze. Dramatycznego zwezenie porow nie zauwazylam. Ogolnie polecam.
#1698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1699 | ||
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za post pod postem,ale nie udal mi sie wczesniej wielocytat wiec teraz sie poprawiam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zalezy jaká masz cere Natusia85 Cytat:
![]() ![]() ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2007-12-02 o 10:36 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedzi
![]() generalnie to zawsze mam problemy ze zdefiniowaniem mojej cery.. niby jest tłusta ale miejscami przesuszona.. w niektórych miejscach robia mi sie "niespodzianki" ale to zazwyczaj wtedy gdy przeholuje z czekolada ![]() anyway.. wiele dziewczyn tu zachwalało właśnie serie Tea tree.. ale wg mnie Seaweed wydają sie kuszące.. hmm.. chyba po prostu musze wypróbowac sama na sobie jedno i drugie.. a czy Tea tree jest jakąś mocna seria.. tzn czy można go porównac do jakiegoś innego kosmetyku jako punktu odniesienia.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Wtajemniczenie
|
Dla kazdego dobre co innego;-) Kazda z nas tak naprawde ma inná cere i inne potrzeby. Ja chyba zaczne od Seaweed bo tez mam gdzieniegdzie suchá skóre wiéc seria tea tree moglaby zbytnio mnie wysuszyc.Jak dla mieszanej to dla mieszanej...
#1702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam balsam Palmersa z oliwek i to dodatkowe to skoncentrowany krem, na bardzo suche miejsca, dodałam go do KWC. mi sie sprawdził na przesuszona skóre na dłoniach ![]() Na twarz lepiej nie dawaj. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
kupilam wczoraj Spotlight Johna Friedy.Kusil mnie juz dawno. Nalozylam dzis pierwszy raz i jak na razie niewiele moge powiedziec. Ladny zapach, przezroczysta,sliska konsystencja pelna silikonow, ale na szczescie nie przetluszcza. Zdaje sie byc wydajny. Testowania ciag dalysz nastapi
![]() Aha, i jeszcze 15-minut facial mask Clinique w koncu nabylam. I tez sama nie wiem...hmm... nie zauwazylam spektakularnych efektow po pierwszym zastosowaniu, bede wiec ja uwaznie obserwowac...
#1704 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() ![]() toni&guy swietny, wystarczy mala kropelka i wlosy sa gladkie i lsniace a jak tam mikrodermabrazja bootsa? Wczoraj juz trzymalam w rekach...ale wkoncu odlozylam bo nie wiem czy jest dobra czy nie ![]()
![]() |
#1705 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
czy moze obilo sie ktorejs z Was o uszy cos na temat bonus time clinique w Selfridges tzn chodzi mi co tym razem jest dodawane do zakupu.Mam do kupienia baze pod cienie i cien pojedynczy i kurcze taki leniuch ze mnie ze nie chce mi sie do centrum wypuszczac(a tam mam najblizszy punkt klinika)wiec moze jakies fajne bonusy by mnie skusily zeby sie w koncu wybrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() mam od niego plyn do prostowania, uwielbiam go! a ktory dokladnie toni&guy masz? co do mikrodermaabrazji Botanics to zdziera ojjj zdziera ![]() ![]() do peelingu dolaczony jest krem z filtrem (tiaaa). Powiem, ze nawet nienajgorszy jest, gesty,tresciwy ale ladnie sie wchlania. Mam swoj mocno nawilzajacy Iwostinu,ktory kocham,ale nie powiem, czasem sie skusze na nalozenie tego od Botanicsa.
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
a miałas kiedys zestaw Loreala? bo jestem ciekawa czy ten Botanicsa jest mocniejszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ps: takiego kaca jak mam dzisiaj nie mialam daaaaaaaaaaaaawno ![]() ![]() ![]() nic jeszcze nawet nie jadlam...moj zaladek nie toleruje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
oj dawno mnie tu nie było
![]() Ja oczywiście bedę monotematyczna i zapytam o TBS ![]() Widziałyście może ten rozświetlacz: http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...ghtnav&bklist= (różowy). Jaki daje efekt? Czy kolor jest bardzo widoczny, czy raczej tylko rozświetlenie jest?
#1710 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() moja siostra kilka dni temu kupila sobie ten rozswietlacz, wiec zapytam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.