Rozstanie z facetem XXXI - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-21, 22:57   #1681
Tatty Teddy
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
Ją dziś cały dzień o nim myślę: / a nie chce,chce zapomnieć,moja siostra mi się żaliła na męża i znowu czuje stres, nie mogę słuchać o takich sprawach.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
U mnie mama słucha ostatnio piosenki Ani Wyszkoni, a ona często śpiewa o rozstaniach i jak słyszę te piosenki to mam wrażenie, że oszaleję. Ale z Wami jakoś tak lepiej. A spędzę tu trochę czasu, na pewno minimum rok bo rzygam facetami, ostatni chłopak z którym miało coś być oprócz mnie miał jednocześnie 3 inne partnerki a jego matka na powitanie powiedziała, że wyglądam jak dziwka gdzie miałam klasyczną czarną sukienkę i lekki makijaż, masakra. Ale pocieszam się tym, że umówiłam się z nim jako kolejna potencjalna dziewczyna i zdzieliłam go sztachetą z gwoździami przez łeb
Tatty Teddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 22:58   #1682
ivy_chance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
To strasznie przykre ale musisz sie ogarnąć i pomyśleć, że widocznie to nie to. Spotkasz jeszcze kogoś kto poczuje na 100 %, że z Tobą to właśnie "to"
Szczerze? Nawet nie mam ochoty próbować Bałam się wejść w tą relację, bałam się zaangażować i co? i tylko się przejechałam.

Nie, nie i jeszcze raz nie

Aczkolwiek baaaaaaaaaaaaaaaardzo bym chciała go z powrotem, bo zerwał ze mną ponieważ myśli, że mam niektóre cechy, których ja wcale nie mam.

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 22:59   #1683
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eN90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u eksa zostawiłam kilka swoich rzeczy, jakąś bluzkę, z kilka kosmetyków. Za tydzień się wracam do mojego domu rodzinnego i będzie nas dzieliła odległość 300km.
Pierwotnie miałam się z nim spotkać i odebrać te rzeczy, ale teraz sie zastanawiam, czy to w ogóle ma sens... Moze lepiej mu napisać, zeby je po prostu odesłał pod mój adres?
On mnie zostawił, niby rozstaliśmy się jak "przyjaciele", tylko ja prosiłam o nieutrzymywanie kontaktu, bo za bardzo cierpie i boje się, że rozkleję się przy nim całkowicie.
Z drugiej strony mam ochotę spojrzeć mu tak chłodno w oczy, ale właśnie, chyba nie potrafię..
Jak czujesz, że nie dasz radę to może lepiej nie jedź.
Stary 2014-06-21, 23:01   #1684
Mort91
Raczkowanie

Ja mam nawet dużo rzeczy u byłego- rzeczy, chyba z 4 pary butów, kosmetyki, szczotkę do włosów, książki, łyżwy... Ale stwierdziłam, że przeżyję bez nich chwilowo i odbiorę dopiero gdy się wyprowadzi. Więc na Twoim miejscy prosiłabym o odesłanie.
Ja bym znów totalnie się przy nim rozkleiła, więc to chyba nie miałoby sensu.

Cytat:
Napisane przez eN90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u eksa zostawiłam kilka swoich rzeczy, jakąś bluzkę, z kilka kosmetyków. Za tydzień się wracam do mojego domu rodzinnego i będzie nas dzieliła odległość 300km.
Pierwotnie miałam się z nim spotkać i odebrać te rzeczy, ale teraz sie zastanawiam, czy to w ogóle ma sens... Moze lepiej mu napisać, zeby je po prostu odesłał pod mój adres?
On mnie zostawił, niby rozstaliśmy się jak "przyjaciele", tylko ja prosiłam o nieutrzymywanie kontaktu, bo za bardzo cierpie i boje się, że rozkleję się przy nim całkowicie.
Z drugiej strony mam ochotę spojrzeć mu tak chłodno w oczy, ale właśnie, chyba nie potrafię..

zajmuję się zwłokami
Mort91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 23:09   #1685
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
Szczerze? Nawet nie mam ochoty próbować Bałam się wejść w tą relację, bałam się zaangażować i co? i tylko się przejechałam.

Nie, nie i jeszcze raz nie

Aczkolwiek baaaaaaaaaaaaaaaardzo bym chciała go z powrotem, bo zerwał ze mną ponieważ myśli, że mam niektóre cechy, których ja wcale nie mam.
Ja Cię dokładnie rozumiem. Widzisz, ja po związku o którym tu piszę próbowałam z 3 różnymi agentami i skończyło się tak, że nabiłam sobie na liczniku kolejnych 3 którzy mnie zostawili albo wykorzystali. Pierwszy zostawił mnie bo stwierdził, że chcę go otruć, na początku myślałam, że robi sobie żarty, ale okazało się, że naprawdę sądził, że moja gościnność i to, że zawsze go czymś częstowałam jest dla niego nienormalna i wmówił sobie, że coś mu dosypuję do jedzenia. Drugi mnie zostawił bo stwierdził, że jestem za łatwa bo dałam mu się pocałować na 3 spotkaniu. A o trzecim pisałam wyżej, zdradzał mnie z trzema innymi dziewczynami, co najgorsze, poinformowałam te dziewczyny o tym, a one uznały, że jestem zazdrosna. Także jednym słowem:

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Z każdego z tych związków się teraz śmieję, tylko z tym pierwszym z którym byłam 6 lat nie jest mi do śmiechu, pierwsza i jedyna miłość jak na razie
Stary 2014-06-21, 23:11   #1686
ivy_chance
Raczkowanie

Ale ja nie wiem jak tak można. Ja mu mówię że zostałam skrzywdzona, ze się boje, ze wolałabym się luźno spotykać.
On nalega na związek, mówi mi że się zakochuje, potem że mnie kocha. Ja się zaangażowałam, zakochałam a on że jednak nie :conf used:

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 23:12   #1687
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
Ale ja nie wiem jak tak można. Ja mu mówię że zostałam skrzywdzona, ze się boje, ze wolałabym się luźno spotykać.
On nalega na związek, mówi mi że się zakochuje, potem że mnie kocha. Ja się zaangażowałam, zakochałam a on że jednak nie :conf used:
Bo faceci tacy są. Sami nie wiedzą czego chcą i chyba nic nie poradzimy. Też nie rozumiem jak tak można
Stary 2014-06-21, 23:21   #1688
Nathicana
Raczkowanie

Ah te facety ja 4 miesiące po rozstaniu (byłam 5 lat w związku....) i jakoś dobrze się już czuje aż samą się dziwię bo na początku traga była... Dodam że zostawił bez słowa.. I tak sobie żyje, nawet zauroczylam się w sasiedzie nogi jak dwie żelki jak go widze:-D

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka

I wanna do bad things with you. Okay
Nathicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 23:33   #1689
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nathicana Pokaż wiadomość
Ah te facety ja 4 miesiące po rozstaniu (byłam 5 lat w związku....) i jakoś dobrze się już czuje aż samą się dziwię bo na początku traga była... Dodam że zostawił bez słowa.. I tak sobie żyje, nawet zauroczylam się w sasiedzie nogi jak dwie żelki jak go widze:-D

Fajnie Ci, że tak dobrze się czujesz
Stary 2014-06-21, 23:46   #1690
Nathicana
Raczkowanie

W sumie gdyby się odezwał jakimś cudem to niewiem czy bym niewrocila... Jakoś tak farta miałam że przez ten najgorszy okres zawsze koleżanka mnie gdzieś wyciagala to na rower to na spacer, przewinela się nawet jedna znajomość z facetem ale stwierdziłam że to nie to..i odpuscilam... ;/ myślę że ten okres po prostu trzeba przeczekać i przeplakac dac sobie czas ja na siłę chcialambyc szczęśliwa w te dni starałam się śmiać i cieszyć z byle czego co prawda mam tylko jedna koleżankę ale zawsze gdzieś tam udało jej się mnie wyciągnąć i nierozmyslalam dzięki niej ,teraz miło wspominam te 5 lat związku lubię wspominać mile chwilę był to najpiękniejszy okres w moim życiu... Przepraszam że tak chaotycznie to wszystko napisałam jakoś niemam polotu do pisania

Stary 2014-06-21, 23:47   #1691
romanceruim
Przyczajenie

Witam, właściwie nie udzielałam się na forum bo w sumie nie miałam okazji czy chęci na dłuższe wypowiedzi, ale co mi zaszkodzi wygadać się chociaż
Z byłym rozstaliśmy się już dość dawno - w połowie zeszłego roku, a mimo wszystko czasem najdą mnie te gorsze dni wmawiania sobie winy czy dziwnego poczucia żalu. Byliśmy razem 3,5roku - czy to długo czy nie ciężko ocenić, ale dla mnie był to najdłuższy związek w jakim byłam, oraz taki który nauczył mnie najwięcej... Sam zwiazake mógłby przypominac material na dobry komedio-dramat z bardzo żałosną aktorka (mną) w roli głównej. Gdybym była mądrzejsza to już po pół roku kopnęłabym go w tyłek a nie ciągła tej farsy w nieskończoność, no ale mądry Polak po szkodzie, czy jakoś tak ..
Ale wracając do samego rozstania - mimo wszystko cieszę się że wszystko się skończyło, a ja dostałam szansę na prawdziwe szczęście a nie to co naiwnie roiłam sobie w głowie. Jasne - nie było i czasem dalej nie jest łatwo - nieraz dobre wspomnienia zagłuszają zdrowy rozsądek i zapominam o tym co potrafił mi powiedzieć czy zrobić, wspomnienia zmieniają humor o 180 stopni i zaczyna się zastanawianie '' co by było '', mimo ze wiem ze nie warto. Każde rozstanie boli, fakt, ale czy bardziej bolało rozstanie i cała ta otoczka z nim związana, czy ból psychiczny jaki nieraz zadawał, awantury jakie fundował czy częste pretensje? Najgorsza jest psychika - a to dało się u mnie świetnie wykorzystywać: posyłanie smutnych piosenek po rozstaniu (czyli wpędzanie w najgorsze poczucie winy, mimo że naprawdę robiłam wszystko by jakoś to poskładać), teksty o pogarszającym się zdrowiu babci która ponoć bardzo mnie lubiła, nachodzenie po pijaku w domu w celu "wyjaśnienia sobie pewnych spraw".. Najgorsze jest przywiązanie, nadzieja ze druga osoba się zmieni, ale kurcze, ile można. Ja mogłam chyba aż za długo..
romanceruim jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 03:43   #1692
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj odbyłam krótką rozmowę z exem i tak mnie to wytrąciło z równowagi że chyba 5 papierosów wypaliłam jeden za drugim, żeby ochłonąć. Bezczelny typ.
Co tam ciekawego?
Stary 2014-06-22, 09:48   #1693
Mort91
Raczkowanie

Cytat:
Ohhh tęsknię za tym uczuciem!

zajmuję się zwłokami
Mort91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 10:14   #1694
rockandrollqueen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość
Ja Cię dokładnie rozumiem. Widzisz, ja po związku o którym tu piszę próbowałam z 3 różnymi agentami i skończyło się tak, że nabiłam sobie na liczniku kolejnych 3 którzy mnie zostawili albo wykorzystali. Pierwszy zostawił mnie bo stwierdził, że chcę go otruć, na początku myślałam, że robi sobie żarty, ale okazało się, że naprawdę sądził, że moja gościnność i to, że zawsze go czymś częstowałam jest dla niego nienormalna i wmówił sobie, że coś mu dosypuję do jedzenia. Drugi mnie zostawił bo stwierdził, że jestem za łatwa bo dałam mu się pocałować na 3 spotkaniu. A o trzecim pisałam wyżej, zdradzał mnie z trzema innymi dziewczynami, co najgorsze, poinformowałam te dziewczyny o tym, a one uznały, że jestem zazdrosna. Także jednym słowem:

Z każdego z tych związków się teraz śmieję, tylko z tym pierwszym z którym byłam 6 lat nie jest mi do śmiechu, pierwsza i jedyna miłość jak na razie
Sorry, ale spotykasz jakiś popaprańców, to nic dziwnego, że włącza Ci się miłość do eks. Jak długie to były znajomości?
Stary 2014-06-22, 10:54   #1695
kaylla
Zakorzenienie

Dlaczego znowu snil mi sie ex? Przeciez ja o nim praktycznie w ogole nie mysle. A takie sny, nawet jesli pojawia sie w nich w roli exa czy tez po prostu kolegi mnie troche rozbijaja i znowu zaczynam myslec o rozstaniu.
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 10:58   #1696
Nathicana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mort91 Pokaż wiadomość

Ehhhh Ale on chyba zajęty co prawda niewidzialam żadnej laski w pobliżu jego Ale zawsze gdy mnie widzi to zaczepia mojego psa próbuje wtedy jakos podkręcić rozmowę ale on milczy ;/

Stary 2014-06-22, 11:06   #1697
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Witajcie, chwilę mnie nie było a tyle nowych postów, nie będę cytować każdej z Was bo nawet nie umiem tak zrobić
u mnie wczoraj jakoś tam.... wieczór zdołowany chyba maksymalnie ale to przez sytuację z rodzicami no nie ma to znaczenia...... maile które do mnie napisał przeczytalam bo już miałam naprawdę wszystko gdzieś taki stan, jakieś pierdoły co u niego, że pozew złoży za parę dni bo nie miał na opłatę skarbową itd.... i co u mnie.... jakieś bazgroły bezsensowne...... odpisałam mu krótko tylko na fb że nic się nie zmieniło, nadal nie śpię, wciąż mi się śni, i mam dość już spraw z rodzicami, spraw z rozwodem, z całą naszą historią i tym że myślę nie tylko o nim ale i o jego nowej girl:/ i że nie mogę znów jeść i tego mam dość, i że przeżywam to wciąż tak samo mocno, i mam też dosyć rozmyślań dlaczego mówił że mnie kocha a potem nagle odszedł, i jak spyta jeszcze raz co u mnei to ma przeczytać tę wiadomość to się dowie, i że rozprawa dla mnie to nie jest pieprzone 20 minut tylko coś więcej, a nie pstryk: i nowe za☠☠☠* życie rozpoczynam. Bo się nie mogę pogodzić z jego decyzją, z którą po prostu mnie zostawił;/ byłam zła.. naprawdę................. . rozmawiałam z kolegą też ma ciężką sytuację, wciąż kochamy..kochamy i to za bardzo..... ;( taka prawda.... i o ile mam jakiś w miarę lepszy dzień to kolejnego znów jestem na kolanach i próbuję się jakoś podnieść pozbierać cokolwiek byle nie wyć.......... i mimo wad i zalety, złych chwil i tragicznych to nie zamieniłabym mojego małżeństwa na żadne innego, i jego na żadnego innego mężczyznę, bo tak bardzo kocham....ale niestety, jedna z Was pisała że u niej nie ma powrotu u reszty, no cóż skoro pozew rozwodowy w drodze, a on ma inną - u mnie też nie ma szans...... i będę wyć w dole że chcę żeby wrócił, że kocham a potem będzie lepszy dzień i pomyślę przez dwie sekundy a dam radę.....
Najbardziej wkurzają mnie wypowiedzi osób które już to przeżyły, i teraz są najmądrzejsze na świecie, że bez faceta jest najlepiej, faceci są źli i po co w ogóle to przeżywać, po co tracić łzy najlepiej się otrząsnąć i iść dalej. No fajnie fajnie ale te osoby też przeżywały i ryczały i krzyczały w poduszkę w nocy nie mogąc spać, chudły wymiotowały i nie umiały żyć..................... ja wiem że czas goi rany no goi, ale za☠☠☠* wolno....
Zauważyłyście że oni mają jeden tekst: że coś pękło? Albo coś podobnego? Co to za określenie? Jak się kocha to nie może nic pęknąć tak po prostu?
Będziecie to przeżywać, będziecie płakać i tęsknić jak oszalałe... ale będą dni gdy wstaniecie trochę szybciej i uśmiechniecie się do własnych myśli..może już macie te dni a może przyjdą w kolejnym tygodniu miesiącu a może roku ale będą na pewno...... i będą się przeplatać ze wspomnieniami o nim i o waszym związku.....
na pewno pomaga też brak kontaktu, nie pisać nie dzwonić, ja po jakiś czasie się odezwałam jak już miałam ten dół i chyba tak będę robić, wtedy przynajmniej mogę wylać żal. nie sprawdzać fb, ja patrzyłam pierwsze tygodnie co chwilę na messneger żeby zobaczyć kiedy był aktywny. Patrzyłam na zegarek czy już kończy pracę.... teraz już tego nie robię.... po co się katować.... i tak jak wstałam tzn obudziłam się bo wciąż jestem w łóżku- i ryczałam i tęskniłam i chciałam głową bić w ścianę- teraz jestem ciut spokojniejsza, mogę wstać , ugotować ziemniaki i zjeść je na śniadanie bo tak chcę po prostu........a później pewnie znów będzie źle..........
bądźcie silne, jesteśmy kobietami, niestety to my zawsze przeżywamy bardziej, i chcemy walczyć do końca... będzie źle ale będzie też lepiej... no kiedyś musi przestać padać prawda....?
Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 11:34   #1698
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rockandrollqueen Pokaż wiadomość
Sorry, ale spotykasz jakiś popaprańców, to nic dziwnego, że włącza Ci się miłość do eks. Jak długie to były znajomości?
Bardzo krótkie. 2-3 miesiące. Najbardziej mnie szlag trafia z tym ostatnim, że tak wykorzystuje te dziewczyny a one są ślepe! Aż się boję jaką krzywdę może im wyrządzić, mi coś pieprzył o tym żebyśmy się postarali o dziecko po 2 miesiącach znajomości (!), ja nie jestem aż tak naiwna i obserwowałam go od początku, bardzo ostrożna byłam, ale te dziewczyny no masakra. Ani jednej łzy za dupkami nie uroniłam, za to byłam wściekła Myśli wracają do byłego bo on w porównaniu do tych agentów to anioł

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Katka20 Pokaż wiadomość
Witajcie, chwilę mnie nie było a tyle nowych postów, nie będę cytować każdej z Was bo nawet nie umiem tak zrobić
u mnie wczoraj jakoś tam.... wieczór zdołowany chyba maksymalnie ale to przez sytuację z rodzicami no nie ma to znaczenia...... maile które do mnie napisał przeczytalam bo już miałam naprawdę wszystko gdzieś taki stan, jakieś pierdoły co u niego, że pozew złoży za parę dni bo nie miał na opłatę skarbową itd.... i co u mnie.... jakieś bazgroły bezsensowne...... odpisałam mu krótko tylko na fb że nic się nie zmieniło, nadal nie śpię, wciąż mi się śni, i mam dość już spraw z rodzicami, spraw z rozwodem, z całą naszą historią i tym że myślę nie tylko o nim ale i o jego nowej girl:/ i że nie mogę znów jeść i tego mam dość, i że przeżywam to wciąż tak samo mocno, i mam też dosyć rozmyślań dlaczego mówił że mnie kocha a potem nagle odszedł, i jak spyta jeszcze raz co u mnei to ma przeczytać tę wiadomość to się dowie, i że rozprawa dla mnie to nie jest pieprzone 20 minut tylko coś więcej, a nie pstryk: i nowe za☠☠☠* życie rozpoczynam. Bo się nie mogę pogodzić z jego decyzją, z którą po prostu mnie zostawił;/ byłam zła.. naprawdę................. . rozmawiałam z kolegą też ma ciężką sytuację, wciąż kochamy..kochamy i to za bardzo..... ;( taka prawda.... i o ile mam jakiś w miarę lepszy dzień to kolejnego znów jestem na kolanach i próbuję się jakoś podnieść pozbierać cokolwiek byle nie wyć.......... i mimo wad i zalety, złych chwil i tragicznych to nie zamieniłabym mojego małżeństwa na żadne innego, i jego na żadnego innego mężczyznę, bo tak bardzo kocham....ale niestety, jedna z Was pisała że u niej nie ma powrotu u reszty, no cóż skoro pozew rozwodowy w drodze, a on ma inną - u mnie też nie ma szans...... i będę wyć w dole że chcę żeby wrócił, że kocham a potem będzie lepszy dzień i pomyślę przez dwie sekundy a dam radę.....
Najbardziej wkurzają mnie wypowiedzi osób które już to przeżyły, i teraz są najmądrzejsze na świecie, że bez faceta jest najlepiej, faceci są źli i po co w ogóle to przeżywać, po co tracić łzy najlepiej się otrząsnąć i iść dalej. No fajnie fajnie ale te osoby też przeżywały i ryczały i krzyczały w poduszkę w nocy nie mogąc spać, chudły wymiotowały i nie umiały żyć..................... ja wiem że czas goi rany no goi, ale za☠☠☠* wolno....
Zauważyłyście że oni mają jeden tekst: że coś pękło? Albo coś podobnego? Co to za określenie? Jak się kocha to nie może nic pęknąć tak po prostu?
Będziecie to przeżywać, będziecie płakać i tęsknić jak oszalałe... ale będą dni gdy wstaniecie trochę szybciej i uśmiechniecie się do własnych myśli..może już macie te dni a może przyjdą w kolejnym tygodniu miesiącu a może roku ale będą na pewno...... i będą się przeplatać ze wspomnieniami o nim i o waszym związku.....
na pewno pomaga też brak kontaktu, nie pisać nie dzwonić, ja po jakiś czasie się odezwałam jak już miałam ten dół i chyba tak będę robić, wtedy przynajmniej mogę wylać żal. nie sprawdzać fb, ja patrzyłam pierwsze tygodnie co chwilę na messneger żeby zobaczyć kiedy był aktywny. Patrzyłam na zegarek czy już kończy pracę.... teraz już tego nie robię.... po co się katować.... i tak jak wstałam tzn obudziłam się bo wciąż jestem w łóżku- i ryczałam i tęskniłam i chciałam głową bić w ścianę- teraz jestem ciut spokojniejsza, mogę wstać , ugotować ziemniaki i zjeść je na śniadanie bo tak chcę po prostu........a później pewnie znów będzie źle..........
bądźcie silne, jesteśmy kobietami, niestety to my zawsze przeżywamy bardziej, i chcemy walczyć do końca... będzie źle ale będzie też lepiej... no kiedyś musi przestać padać prawda....?
Boże co za ku*as!!! Nawet nie chcę myśleć co w tej chwili czujesz... Mogę sobie wyobrazić jak bardzo każda kobieta cieszy się z zaręczyn, ślubu, a później... Boże, co za nieodpowiedzialność, zwyczajne sku*wysyństwo, znaleźć sobie inną mając żonę.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Mort91 Pokaż wiadomość
Ja już nawet tego uczucia nie pamiętam, ostatni raz chyba w gimnazjum
Stary 2014-06-22, 11:44   #1699
Nathicana
Raczkowanie

No się zdziwiłam że mnie tak wzięło..zawsze go mijalam na schodach i nic aż tu nagle na jego widok zaczęło mi się robic wręcz słabo :-D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 11:58   #1700
kalana23
Raczkowanie

Cytat:

No się zdziwiłam że mnie tak wzięło..zawsze go mijalam na schodach i nic aż tu nagle na jego widok zaczęło mi się robic wręcz słabo :-D

Niestety ja też już tego nie pamiętam..zresztą nawet sobie tego nie wyobrażam teraz;/ dzisiaj jest kiepsko żadnych planów nie mam - będę oglądać Vampire Diaries dobrze, że jutro do pracy..tak myślę, że wolałabym żeby to on się wyprowadził ale pewnie tego nie zrobi
kalana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 12:51   #1701
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

Witajcie Trochę Was ostatnio podczytywałam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie pod swoje skrzydła

Niecałe 2 tygodnie temu zakończyłam prawie 1,5 roczny związek z chłopakiem. Dlaczego to zrobiłam ? Dlatego, że już nie widziałam dalszego sensu aby to ciągnąć; dlatego, że nie było w tym związku szacunku ( z jego strony, co przejawiało się agresją w moim kierunku- wyzwiskami, przekleństwami), zaufania. Za to było olewanie ( nieodbieranie telefonów, odwoływanie spotkań albo w ogóle brak jakiejkolwiek chęci na nie), zwalanie winy na mnie ( "bo Ty mnie zdenerwowałaś, jakbyś siedziała cicho to bym się uspokoił"), robienie na złość, mszczenie się i celowe wywoływanie zazdrości ( a jeżeli okazałam wtedy złość to automatycznie on się denerwował i była moja wina bo przecież to tylko żarty- i tak zataczało się błędne koło). Było oczywiście zabranianie kontaktów z facetami ( a przyjaciół płci męskiej miałam kilku) i zerwałam z Nimi kontakty. Na szczęście, teraz po rozstaniu, Oni wrócili i są przy mnie, za co jestem Im cholernie wdzięczna. Było też zabranianie wyjazdów szkolnych ( bo przecież jak Ty się zachowujesz/zachowasz).... Poza tym, on uważał, że już taki ma charakter, że się nie zmieni a jak coś mi nie pasuje to mogę znaleźć sobie kogoś innego.
Wiem, że ja też nie jestem święta ale on też zrobił mi w życiu wiele złego a ja to wybaczałam i z tym żyłam. Najgorsze było to, że dałam sobie wejść na głowę; że facet wiedział, że go tak kocham, że go nie zostawię.

Teraz, po rozstaniu, mimo, że wiem, że to była dobra decyzja, jest mi ciężko. Momentami żałuję, że podjęłam taką decyzję. Moja psychika wypiera złe momenty,zmniejszając ich wagę a wypełnia przestrzeń dobrymi chwilami. Wspomnienia mnie przytłaczają. Na samym początku po rozstaniu byłam w miarę spokojna, teraz zdarzają mi się napady płaczu, wspomnień. A to wszystko tak bardzo boli. A eks wyjątkowo jeszcze robi mi na złość...

Ależ się rozpisałam...Nawet teraz mam łzy w oczach. Mam nadzieję, że komuś zechce się przeczytać te wypociny i coś poradzić

Pozdrawiam Was, Wizażanki
Puchatkowa Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 13:23   #1702
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Puchatkowa Dama Pokaż wiadomość
Witajcie Trochę Was ostatnio podczytywałam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie pod swoje skrzydła

Niecałe 2 tygodnie temu zakończyłam prawie 1,5 roczny związek z chłopakiem. Dlaczego to zrobiłam ? Dlatego, że już nie widziałam dalszego sensu aby to ciągnąć; dlatego, że nie było w tym związku szacunku ( z jego strony, co przejawiało się agresją w moim kierunku- wyzwiskami, przekleństwami), zaufania. Za to było olewanie ( nieodbieranie telefonów, odwoływanie spotkań albo w ogóle brak jakiejkolwiek chęci na nie), zwalanie winy na mnie ( "bo Ty mnie zdenerwowałaś, jakbyś siedziała cicho to bym się uspokoił"), robienie na złość, mszczenie się i celowe wywoływanie zazdrości ( a jeżeli okazałam wtedy złość to automatycznie on się denerwował i była moja wina bo przecież to tylko żarty- i tak zataczało się błędne koło). Było oczywiście zabranianie kontaktów z facetami ( a przyjaciół płci męskiej miałam kilku) i zerwałam z Nimi kontakty. Na szczęście, teraz po rozstaniu, Oni wrócili i są przy mnie, za co jestem Im cholernie wdzięczna. Było też zabranianie wyjazdów szkolnych ( bo przecież jak Ty się zachowujesz/zachowasz).... Poza tym, on uważał, że już taki ma charakter, że się nie zmieni a jak coś mi nie pasuje to mogę znaleźć sobie kogoś innego.
Wiem, że ja też nie jestem święta ale on też zrobił mi w życiu wiele złego a ja to wybaczałam i z tym żyłam. Najgorsze było to, że dałam sobie wejść na głowę; że facet wiedział, że go tak kocham, że go nie zostawię.

Teraz, po rozstaniu, mimo, że wiem, że to była dobra decyzja, jest mi ciężko. Momentami żałuję, że podjęłam taką decyzję. Moja psychika wypiera złe momenty,zmniejszając ich wagę a wypełnia przestrzeń dobrymi chwilami. Wspomnienia mnie przytłaczają. Na samym początku po rozstaniu byłam w miarę spokojna, teraz zdarzają mi się napady płaczu, wspomnień. A to wszystko tak bardzo boli. A eks wyjątkowo jeszcze robi mi na złość...

Ależ się rozpisałam...Nawet teraz mam łzy w oczach. Mam nadzieję, że komuś zechce się przeczytać te wypociny i coś poradzić

Pozdrawiam Was, Wizażanki
Witaj kochana! Jesteś pewna, że nie byłyśmy z tym samym facetem? Hehehe. Coś o tym wiem. To się nazywa: toksyczny związek i bardzo dobrze zrobiłaś, że zerwałaś. Popatrz na to z innej strony, możesz zacząć wszystko od początku, nie będziesz mieć problemów, scen zazdrości, trosk i zmartwień! I możesz spokojnie i świadomie poszukać kogoś odpowiedzialnego, myślę, że to super sprawa po tak burzliwym związku. Z tego co piszesz to widać, że facet w ogóle na Ciebie nie zasługuje.
Stary 2014-06-22, 13:45   #1703
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

Cytat:
Witaj kochana! Jesteś pewna, że nie byłyśmy z tym samym facetem? Hehehe. Coś o tym wiem. To się nazywa: toksyczny związek i bardzo dobrze zrobiłaś, że zerwałaś. Popatrz na to z innej strony, możesz zacząć wszystko od początku, nie będziesz mieć problemów, scen zazdrości, trosk i zmartwień! I możesz spokojnie i świadomie poszukać kogoś odpowiedzialnego, myślę, że to super sprawa po tak burzliwym związku. Z tego co piszesz to widać, że facet w ogóle na Ciebie nie zasługuje.
Dziękuję za tak miłe powitanie Nie wiem skąd się wzięło aż tylu takich facetów, to straszne
Wiem, że to była toksyka w czystej postaci- potrzebowałam czasu, żeby to w pełni do mnie dotarło. Po tym wszystkim, straciłam wiarę w prawdziwą miłość. Średnio mogę sobie wyobrazić normalny, zdrowy związek.
Wszyscy uważają, że bardzo dobrze zrobiłam ale ja nadal mam chwile wątpliwości, w których chciałabym mu napisać " Tęsknię za Tobą".
Jeszcze muszę się z nim spotkać, żeby oddać resztę swoich ( raz się z nim już widziałam w tym celu) ale dzisiaj wyjeżdżam na wakacje więc w jakimś późniejszym terminie to zrobię aczkolwiek boję się tej konfrontacji.

A Ty jak się czujesz ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 13:54   #1704
Tatty Teddy
Rozeznanie

Dzisiaj trochę lepiej Dzięki. Też się zastanawiam czy tacy mężczyźni to nie tylko w filmach...
Stary 2014-06-22, 13:59   #1705
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

To się cieszę
Mi najgorzej jest chyba wieczorami i nocą. Ale dnie momentami też nie są ciekawe. Trochę się boję, że na tych wakacjach będę miała za dużo czasu do myślenia --> rozpamiętywanie --> smutek --> płacz i rozpacz

Co do filmów... Ostatnio byłam na filmie "Gwiazd naszych wina", w którym była przedstawiona przepiękna historia miłości. I właśnie myślałam o tym samym co Ty- że takich historii nie ma...
Stary 2014-06-22, 14:30   #1706
Tatty Teddy
Rozeznanie

Bardzo polecam Ci film ,,Keith", jest po prostu świetny Na początku się śmiałam, później płakałam a po kilku godzinach zmieniasz podejście do życia, przepiękny!

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Puchatkowa Dama Pokaż wiadomość
To się cieszę
Mi najgorzej jest chyba wieczorami i nocą. Ale dnie momentami też nie są ciekawe. Trochę się boję, że na tych wakacjach będę miała za dużo czasu do myślenia --> rozpamiętywanie --> smutek --> płacz i rozpacz

Co do filmów... Ostatnio byłam na filmie "Gwiazd naszych wina", w którym była przedstawiona przepiękna historia miłości. I właśnie myślałam o tym samym co Ty- że takich historii nie ma...
Zawsze możesz do mnie napisać w ciężkiej chwili
Stary 2014-06-22, 14:33   #1707
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

Nie słyszałam o nim ale skoro Go tak zachwalasz to obejrzę może mi też pomoże

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Zawsze możesz do mnie napisać w ciężkiej chwili
Dziękuję Bardzo mi pomagają rozmowy z ludźmi, którzy mnie wspierają Jeżeli Ty miałabyś ciężkie chwile to również służę swoim towarzystwem
Stary 2014-06-22, 15:23   #1708
malibuuu92
Przyczajenie

Cytat:
To samo podpowiada mi rozum, ale serce wiadomo... właśnie najbardziej wkurza mnie to, że chciał wrócić i się nagle wycofał co spowodowało u mnie myślenie, że jestem winna, że to moja wina, że nie jesteśmy razem, że teraz będę zaczynać studia z 2 letnim opóźnieniem, że nic dziwnego, że nie chce być ze mną... Myślicie, że słusznie się obwiniam? Myślę, że powodem rozstania było również to, że zauważył iż mi na pieniądzach nie zależy aż tak jak jemu i mogę mu przeszkadzać we wspólnym dorabianiu się. On cały czas pnie się po szczeblach kariery w międzynarodowej korporacji, a mnie to nie kręci, przyszłość wiążę z prowadzeniem fundacji więc to zupełnie co innego.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

On Ci tak powiedział żebyś nie zawracała mu dupy? co za prostak. Ale powiem Ci, że spotykałam się z podobnym chłopakiem, bez powodu patrzył na mnie jakbym mu kogoś zabiła, był chorobliwie zazdrosny a jak przyszło co do czego to okazało się, że prowadzi podwójne życie, a u mnie doszukiwał się zdrad! Niektórzy faceci są wręcz toksyczni, bardzo dobrze, że masz go gdzieś bo z tego co mówisz to nie zasłużył sobie na ani jedną Twoją łzę

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Nie podczytuj tylko również udzielaj się kochana

Też tak sądzę... koleś dziś się rano odezwał i przywiózł mi rzeczy z jego domu których się nazbierało przez 4 lata.... był zimny jak lód i takie chamstwo z oczu mu patrzyło....
tylko cześć, cześć... jak chcialam mu powiedzieć ze mam zamiar przyjeżdzać z przyszłym chłopakiem którego może sobie znajdę... do naszych wspólnych, bliskich znajomych to podniósł głos, uznał że mam robić co ze chce i ze go to nie obchodzi i na tym się urwało. dodam ze od 2 lat jest w policji a od roku w drogówce chlopak patrzy na swoich kolegów którzy są po rozwodach albo w związku zdradzają żony.
eh...
malibuuu92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 17:12   #1709
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malibuuu92 Pokaż wiadomość
Też tak sądzę... koleś dziś się rano odezwał i przywiózł mi rzeczy z jego domu których się nazbierało przez 4 lata.... był zimny jak lód i takie chamstwo z oczu mu patrzyło....
tylko cześć, cześć... jak chcialam mu powiedzieć ze mam zamiar przyjeżdzać z przyszłym chłopakiem którego może sobie znajdę... do naszych wspólnych, bliskich znajomych to podniósł głos, uznał że mam robić co ze chce i ze go to nie obchodzi i na tym się urwało. dodam ze od 2 lat jest w policji a od roku w drogówce chlopak patrzy na swoich kolegów którzy są po rozwodach albo w związku zdradzają żony.
eh...
Haha ale żeś mu dosunęła...
Stary 2014-06-22, 17:22   #1710
malibuuu92
Przyczajenie

bo nie ma innych słów zeby opisac takiego czlowieka dla którego się traci czas...
malibuuu92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości