|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Dzieki dziewczyny, fajnie bylo, czekam na mojego pana mlodego
![]() Kasiula, gratki ![]() Kotori, ja teraz się ważę raz w tygodniu, ale jak faktycznie dietowalam, to tak 2-4 razy. Codziennie nie, bo nie chcialam w paranoję popadać, bo za duża kontrola, ale raz w tygodniu dla mnie bylo za malo /zwlaszcza, ze wazenie wątkowe jest w poniedzialek,a ja najlepsze spadki mam we wtorki / Martuszka, zebys nie zbankrutowala przez te nagrody ![]() Eliza, muszle polecam, zrobilam dzis dla dziewczyn: szpinak, kurczak, pieczarki i to zapieczone z sosem pomidorowym i serem żółtym (może być bez sera ).Luzia za rower
|
|
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka super, ze impreza sie udala. Za tydzien bedzie jeszcze lepsza impreza
![]() Kotori daj znac jak Twoje wrazenia z ciastek sliwkowych U mnie: I. Nalesniki z twarogiem zmieszanym z dzemem malinowym (w tej postaci jem twarog) II. Arbuz III. Spaghetti IV. Jablko, batonik musli V. Faszerowana cukinia Ale pogoda do dupy! grrr Az 1 dzien bylo ladnie i padaka znowu
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka, a ten arbuz taki samotny będzie? Toć arbuz to sama woda, może coś dodaj?
|
|
|
|
#1684 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka a co mozna dodac do arbuza? nie mam pomyslu co by pasowalo. Z jogurtem naturalnym to on sie nie laczy za smacznie
![]() Zawsze u mnie arbuz byl samotnikiem
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. ja ogólnie jak coś jem, to tak jakby nie zawsze jem to razem
Tylko jem np. arbuza, a potem jogurt z cynamonem za chwilę. W sensie nie, że arbuz w kostkę i polany jogurtem (fujj!)
|
|
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka
![]() I zjem osobno.
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka fajnie,ze imprezka się udała ![]() u mnie dzisiaj 2x kanapka z polędwicą pomidorem ogórkiem leczo z kurczakiem 2 nektarynki płatki fitnes z mlekiem(wiem,ze nie bardzo bo mają cukier,ale zjem troszkę )i nie wiem czy coś jeszcze u mnie świeci słońce,ale jakoś tak parno jak na deszcz.
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka, fajna opcja
![]() Eliza, koniecznie cos jeszcze zjedz, bo nieduzo tego dzis u Ciebie
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka pewnie coś jeszcze zjem,ale jeszcze nie wiem co.
Dzisiaj nad ranem mucha mi nie dała spać
|
#1690 |
|
Wtajemniczenie
|
Eliza moze tez do leczo dorzuc kromke pieczywa lub inne wegle? Samo leczo ma niewiele kalorii jak na glowny posilek.
U mnie pies zjada muchy. Nauczylam go i w nagrode ciastko dostaje ![]() Nuuuudzi mi sie
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka to muszysko się obudziło nad ranem
![]() moje zwierzaki nie mogą wchodzić do sypialni ze względu na moją alergie,ale często nie zauważę i zamknę kota w sypialni i potem go znajduje pod kołdrą nie wiem czy już nie za dużo by było tego pieczywa dzisiaj.Wolę jeszcze jakiś piąty posiłek zjeść.
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiula jak Ci poszla impreza? Trzymalas sie ladnie?
Szczurku a u Ciebie jak weekendzik mija? Eliza no jak wolisz . Albo po prostu zjedz duza porcje tego leczo . Moj pies tez nie moze do sypialni wchodzic, ale ogolnie mam malo much w mieszkaniu dzieki niemu. Co najwyzej rano siada w progu i jeczy ze chce na dwor i patrzy czy ktos wstaje. Wredny ![]() Jakiego masz psa? Dotka no u mnie leje, w niedziele wszystko pozamykane. Jakies nawet gry planszowe czy karty to nie przyjechaly jeszcze z Polski. Telewizji nie mam, bo sasiadzi wyjechali i wylaczyli korki u siebie, zapominajac ze wtedy nie mam tv . Nie mam jeszcze osobnego podlaczenia, musialabym antene kupic, a szkoda mi kasy na nie swoje mieszkanie.Juz nawet posprzatalam cale mieszkanie
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka mój pies (suczka) to Akita Inu w 99% gość mnie oszukał trochę.
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
Piekne psy, ale dosc grozne.
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka może tak wyglądają,ale moja to chodząca łagodność.Ma już 7 lat.
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
no i zjadłam do lecza chlebek
ale za to już zaliczyłam rower
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka można powiedzieć że byłam grzeczna. Dzisiaj miałam na wadze +0,3 kg więc jak po imprezie to chyba nie jest źle. Niestety dzisiaj znowu mam gości i znowu będą kusić mnie smakołyki.
Eliza moja sąsiadka ma psa Akita z papierami. Dała za niego 4 tys. zł. Piękny piesek i łagodny dla dzieci. |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
KASIULA to dużo kasy.Ja swoją kupiłam z hodowli ,która hodowli nie przypominała.Psy jako budy miały plastikowe beczki i były na sznurku.Nic innego na początku nie chciała jeść tylko suchy chleb bo tak tylko była karmiona.Jak ją kupiłam to miała 3 miesiące.
Może dasz radę i się oprzesz smakołykom i jutro bedziesz znowu bez 100
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Psy rodowodowe, zwlaszcza rzadkich ras, tyle kosztują. Niestety, ale kupowanie psa bez rodowodu, to takie ryzyko, że masakra. Wolę dać więcej i mieć pewność.
Nigdy bym nie kupila juz psa bez rodowodu |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka moja bez rodowodu ,ale za to chorobę genetyczną ma jak rasowy pies i jest kochana.
Jak psina spojrzy człowiekowi w oczy tymi swoimi słodkimi ślepiami to nie ważny jest wtedy rodowód
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2014-08-31 o 16:13 |
|
|
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj pies z rodowodem, jestem za kupowaniem psow z papierami, ze sprawdzonych hodowli. Albo za przygarnieciem ze schroniska. Nie wspieram hodowli trzymajacych psy w zlych warunkach. To ze ludzie od nich kupuja, sprawia ze oni dalej funkcjonuja.
Kasiula no nie jest zle jak na impreze. Takie minimalne nadwyzki spadaja w ciagu max 2 dni po imprezie. Eliza oczywiscie, co pies to inny, Twoja moze byc oaza spokoju Nie przepadam za basenami, ale tak mi sie nudzilo ze wyciagnelam tz Calkiem fajny basen mam w miescie i chyba bede tam czasami zagladac. Za spalone kalorie do cukinni dorzucam pieczone ziemniaczki w ksztalcie frytek.
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka tej hodowli na szczęście już nie ma.Na psa za 4 tyś mnie nie stać,ale wiadomo,ze każdy robi jak uważa.
U mnie właśnie zaczyna grzmieć i jest czarno
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale sie objadlam
![]() Ciesze sie za to, ze na basenie sie na nic nie skusilam. Oczywiscie Niemcy musza wszedzie pasc dupe i nawet na glupim basenie: frytki, piwo, burgery, kielbaski. U mnie przestalo padac i sie przejasnia.
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka na basenach w Polsce też jest żarcie.Dla nich to dodatkowa kasa
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
Eliza no to ja nie spotkalam takiego basenu w polsce, no poza aquaparkami. Tam sie idzie na dlugie godziny wiec jest jedzenie.
Owszem, przed basenem to tak. Ale nie na plywalni W Polsce wystarczylo mi kolo takiego punktu tylko przejsc.
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
.Na termach w Bukowinie to wiadomo wszystko łącznie z piwkiem.Na takich małych to wiadomo ,że nie ma.No faktycznie to bardziej pod aquaparki podchodzi to co ja byłam.Masz rację
U mnie leje.
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2014-08-31 o 20:16 |
|
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczurku ee to ze bylas i nic nie napisalas oznacza ze szykujesz sie na order niebieskiej mordy?
![]() Eliza no aquaparki to jasna sprawa To byl zwykly miejski basen. Nawet 1 zjezdzalni nie bylo.
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2014-08-31 o 20:20 |
|
|
|
#1709 |
|
Rozeznanie
|
Martuszka dam znac jak wyszly jutro mam zamiar zrobic bo dzis niedziela a ja nie pieke w niedziele
Dzis zrobilam 22km rowerkiem z siostra dietowo ok Sniadanie 2kulki mocarelli z 2 kanapkami chleba razowego z dzemem truskawkowym Drugie sniadanie jogurt brzoskwiniowy z 1/4 grejfruta Obiad miska zupy pomidorowej z makaronem pelnoziarnistym i2marchewki gotowane Kolacja kawales fileta z kurczaka z salatami roznymi i pomidorem z sosem zrobilam sama vinegret ![]() Mam pytanie co sadzicie o babce plesznik? |
|
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
Kotori babka plesznik? jej, pierwsze slysze taka nazwe
![]() Ja dzis upieklam ciasteczka sliwkowe, ale na blaszce i po ostygnieciu pokroilam sobie na batoniki. Zawinelam kazdy osobno w folie sreberkowa i wlozylam do lodowki. Bede miec w tygodniu co wziac do pracy ![]() Swietny pomysl na dni, kiedy sie nie ma czasu. Calkiem spoko jadlospis, chociaz ja nie jestem zwolennikiem jogurtow smakowych na diecie No i brawo za rower
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

za rower