|
|
#1681 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Cytat:
![]() Weź mi nie wspominaj o teściowej, zeźliła mnie od rana... Moja ma w niedzielę imieniny, ciasto jej robię ![]() Cytat:
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może uda się 10 dni wczesniej wiec koło 21 listopada
|
|
#1683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
jak mowa o praniu...jak uprać budkę z gondoli? to jest nierozbieralne...
|
|
|
|
#1685 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam proszek i płyn dzieciowy Jelp więc wypróbuję je (a propo w super-pharm ma jakaś promocja na nie być lub może już jest. U mnie w mieście nie ma s-p ale jak będę w sobotę we wrocku to zajdę zobaczyć) A właśnie bo nie chwaliłam się, że jadę odwiedzić przyjaciółkę w sobotę za tydzień (ja rozpocznę wtedy 30tc ), która urodziła teraz niedawno co Wam pisałam ![]() Cytat:
Ja będę prała wtedy kiedy będę miała suszarkę wolną od swoich i męża prań, ale myślę że do listopada się wyrobię I do tego miejsce zamieszkania LG lub WR
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a orientujecie sie czy waska pochwa jest wskazaniem do CC?
|
#1687 |
|
Rozeznanie
|
aaa zapomniałam się pochwalić, że wczoraj kupiłam już łóżeczko
tylko wzięłam takie najprostsze bo takie nam w sumie najbardziej do pokoju pasowało i do tego taka beżowa pościel z misiem nie taką pstrokatą jak większość mama się ze mnie naśmiała, że męża bronie jak lwica i nie nie daję na niego nic powiedzieć
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
ja tesciowej kupowalam na swieta zestaw herbat bwie sypane do tego jakies rozkwitajace ze swiata herbat. Teraz mam zamiar kupic jej jakis zestaw woskow yc ale ona takie ☠☠☠☠☠☠☠y lubi
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Ja musze w przyszlym tygodniu ogarnac to zaswiadczenie do cc ale tak mi sie nie chce wstawac z samego rana ze szok.
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli dziecko jest duże, to wtedy planuje się cc. Miałam wąskie biodra, a syna urodziłam 3,5 kg i bez problemu
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
A my dzisaj tego grilla robimy i dalej srednio mi sie chce. Tz w pracy jeszcze. Ciekawe kiedy wroci bo jeszcze trzeba zakupy zrobic przed grillem.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1692 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, ale w tej ciąży mnie naszło na gotowanie. Nigdy nie stroniłam od kuchni, ale raczej dlatego, że musiałam, a teraz wymyślam dania i... piekę, a nigdy tego nie robiłam. Jedyna dobra strona tej mojej cukrzycy, że muszę o dietę dbać
Wracam do garów
|
#1693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam za szczegoly, ale jestem ciekawa czy bede w stanie..naturalnie urodzic ,a wskazaniem sa moje problemy z krzepliwoscia krwi. Poza tym musze dopytac o te zastrzyki na plucka, bo chcialabym rowniez je dostac w mojej sytuacji :/. Cytat:
(zaraz mi sie dostanie, ze takie cos jem pewnie )Cytat:
haha )
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2014-09-06 o 15:27 |
|||
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tz nie ma eh. A ja dopiero wstalam bo mi sie przysnelo. Ide sie ogarniac.
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Lolcia to faktycznie dość ciekawe. Jeszcze wszystko może zaważyć o cc np, duże dziecko, ułożenie pośladkowe, bakteria w pochwie , wąskie biodra, brak akcji porodowej itd, itd
![]() Na porodówce przed porodem przykładają taki " cyrkiel" chyba dobrze piszę, badają czy dziecko da radę przejść, wszystko się okaże Ja dzisiaj też miałam brązowe plamienie po tym wczorajszym badaniu, ale jak zaaplikowałam ranną luteinę, to już normalnie na biało
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
Lolcia Ty też chcesz cc?
Ja nie będę kombinować i urodzę tak jak będzie to możliwe. Jak dam radę, to sn, a jak nie to zrobią mi cc i już. Nie będę się nakręcać, chociaż wiadomo, że się boję, ale tak samo boję się jakiejś ciężkiej choroby itd Dam radę |
|
|
|
#1697 |
|
Rozeznanie
|
hejo, witam sie w 29tc
![]() jestem po zakupach, kupilam rzeczy na porodówke i do małęgo śr. higieniczne ![]() Ja jak bylam w szpitalu tez mnie cyrklem mierzyli i połozne mowiły ze wąska jestem i mam mały brzuch i coś marudziły ze za wąska..jakby to ich sprawa była no i faktycznie nie urodziłam hehe ale to nie rpzez to moze.ja ciuszki wyprałam w dzieciowym i dałam do komody, za miesiac moze je wyprasuje i to wszystko. Linka fajnie ze juz wiesz kiedy urodzisz pozazdrościć ![]() Roksape- hmm to wychodzi na to że wszedzie jak kobieta jest po cc to chca od niej podpisania papierów ze na włąsne ryzyko bedzie rodzic naturalnie? bo ja jestem po cc i sie aż boje tych papierów, ze moge umrzec?wtf? Musze z lekarzem pogadać, ale dzielna ta twoja znajoma ze sie nie przestraszyła ![]() a ja dzis rano zapomniałam lutke wsadzić i tak mi brzuch twardniał na miescie ze co pare minut nie mogłam chodzić!!masakra, teraz wsadziłam ale troszke tylko lepiej eh. alekaz-miłego grila, zjedz za mnie troche boczku mmmm uciekam do piwnicy robic porządki :/ szukam stelażu do baldachimu, maty, jakis zabawek do młodego i karuzelki do lozeczko, moze w tym bajzelu znajde ![]() Wpadne pewnie wieczorem, papa
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Czuje się normalnie 100 lat za murzynami. Wy już pod 30tc a ja 25 zaczęłam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce rodzic naturalnie, bez znieczulenia
ale za to jak mam popekac na maxa to juz wole CC.Co do lutki to mnie wczoraj wpadla do wanny z woda i teraz ciekawe skad wezme recepte :/ zastamnawialam sie czy na ip nie pojechac ale czy ja wiem czy ta lutka mi cos pomaga :pJesli chodzi o tc to ja nabijam 27 , wiec do 30 jeszcze hoooohhoo z moim trybem zycia.L4 lezace mnie dodatkowo motywuje zeby lezec ![]() Dziewczyny znacie jakis fajny serial na wzor chirurgow/ lekarzy/na dobre i na zle oraz ostrego dyzury (pomijajac wlasnie te )
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2014-09-06 o 17:12 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 |
|
Rozeznanie
|
Lolcia, a House? A jak lubisz Chirurgów, to Private Practice na bank Ci się spodoba
Jakbym mogła, to bym Ci podesłała miseczkę zupy z pieczonej dyni
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
O zobacze sobie ten private
a mozna zobaczyc to na jakiejs stronie typu iitv?Zupa dyniowa woow nigdy nie slyszalam u mnie rodzina malo uzdolniona kulinarnie, kazdy je cos innego bo wiecznie nikogo w domu nie ma :p jak zaszlam w ciaze to bylam jak Magda Gessler a i tak robilam tylko schabowe, lazanki i takie proste dania .
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2014-09-06 o 17:33 |
|
|
|
#1702 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie to cieszy, że spotkałam kobietę po cc i później rodzącą sn, bo przeważnie jak już była jedna cc to kolejne też Cytat:
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju a mi ciąża chyba wzmogła moją nietolerancje. Już nawet małe ilości mleka powodują w moim żołądku różne rewolucje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do tych tygodni ciąży, to już niby wszystkie jesteśmy w trzecim trymestrze prawie, a mnie się wydają teraz te miesiące przydługie bardzo. Jak I trymestr mi zleciał w mgnieniu oka, tak teraz mnie wszystko irytuje, męczy i nuży. Chciałabym już urodzić
|
|
|
|
#1705 |
|
Rozeznanie
|
Jest na iitv ta Prywatna Praktyka, 6 sezonów - będziesz miała co robić
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
Ticker mi mówi, że u mnie tez dzisiaj 100-dniówka! Z tej okazji upiekłam ciasto ze śliwkami i w całym domu taaaak pachnie
![]() Jak któraś z "pierwiastek" oglądała ten program Kossakowskiego na TTV to pewnie nieźle się wystraszyła ![]() A dzisiaj dzieć w poprzek leży i kopie jednocześnie w dwa boki - zabawne uczucie. |
|
|
|
#1707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już zaczynam zaraz oglądać
|
|
#1708 |
|
Rozeznanie
|
mąz sushi mi robi
mniam mniam a potem mam talent Z piwnicy przyniosłam dużo rzeczy, znalazłam co chciałam znaleźć, ciuchy na zime przyniosłam i dużo zabawek na pierwszy etap, grzechotki i inne pierdółki z seriali mi się np podobał californication, rodzina soprano, house i późnniej wszystkie takie tvnowskie ale to pewnie znasz no i gra o tron-nie wiem czy widziałas lolcia ale rewelacja , gotowe na wszystko, a tak to już nie pamiętam, ale z filmów ogladalam ostatnio x-mena ostatnia czesc i zayebiste! myslalam ze to jakieś głupoty bedą nie dla nie i nawet pierwszych czesci nie widzialam...ale okazalo sie super naprawde wiec polecam CHYBA x-men to był ale tak chyba tak no i batman oczywiscie a i jeszcze sierpień w hrabstwie osage
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie propozycje, za chwilę już zacznę tak świrować jak czegoś nie pooglądam, że chyba mnie władują do zakładu
.Dziewczyny jak będziecie miały chwilkę zbędnego czasu to zajrzyjcie na pogaduchy w klubie, bo potrzebuje porady .
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Moja ma w niedzielę imieniny, ciasto jej robię 

śmieszne uczucie....

no i faktycznie nie urodziłam hehe ale to nie rpzez to moze.
bo ja jestem po cc i sie aż boje tych papierów, ze moge umrzec?wtf?
nigdy nie slyszalam