|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |
|
1 | 8,33% |
| Mel B |
|
2 | 16,67% |
| Anną Lewandowską |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
9 | 75,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
Czasem trening jest lekarstwem na takie dni
|
||
|
|
|
#1682 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja silna wola miewa się wyśmienicie do momentu, gdy zaczyna mi się zbliżać okres... ![]() Cytat:
A pizza jest zmorą tylko jak mi mocno zapachnie, gdy ktoś z domowników zamawia z dowozem ![]() Hm dzisiaj się okaże, czy trening jest również lekarstwem na masakryczną ulewę za oknem
Edytowane przez StonkaaZiemniaczana Czas edycji: 2015-09-08 o 21:00 |
||
|
|
|
#1683 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)
Witajcie ! Stosowałam fajny produkt na rozstępy, cellulit po porodzie zadziałał świetnie i to naturalny produkty smarowałam nim nawet piersi podczas karmienia
jesteście zainteresowane ??
|
|
|
|
#1684 | ||
|
Raczkowanie
|
Przed ósmą rano musiałam być na uczelni, dziewczyny miały egzamin poprawkowy a mi się nie zgadzała ocena z egzaminu i musiałam czekać, aż skończą pisać. Później poszłam z prowadzącą zerknąć w protokół, a tam faktycznie ta niższa ocena. Całe szczęście że babeczka miała przy sobie egzaminy i okazało się, że jednak mam mieć 4+. Później siedzenie i czekanie do 10, aż otworzą dział kształcenia i mogłam oddać indeks. Później bieg pod blok koleżanki i wyprawa do sklepu mojego taty, żeby porobić zdjęcia ubranek dla psów. I jeszcze wrócić do domu. W sumie najgorsze było to czekanie, bo nie znoszę tak siedzieć w miejscu. A musiałam, bo bateria w telefonie odmawia mi posłuszeństwa i trzyma jeden dzień, więc wisiałam na uczelni na kablu. Uff, ulżyło mi..
Cytat:
![]() Cytat:
To znaczy, jak byłam mała i chciałam spróbować to tata powiedział: "Nie jedz, będziesz miała raka" |
||
|
|
|
#1685 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hehe przynajmniej Tata zakorzenił Ci dobry nawyk wystrzegania się takiego jedzonka
|
||
|
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam lubię sobie zrobić cheat day o zjeść coś dobrego
|
|
|
|
#1687 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=StonkaaZiemniaczana]
Ojej przepraszam, błąd przy cytowaniu Hehe przynajmniej Tata zakorzenił Ci dobry nawyk wystrzegania się takiego jedzonka [/QUOTE]To prawda. Podobnie dobrym ruchem rodziców był brak stołowania się w fast foodach. Dzięki temu ani ja ani brat nie jemy w takich miejscach. No, czasem przy długim łażeniu w galerii skuszę się na loda.. Cytat:
Byleby z głową I jak tam, dziewczyny? Jakie plany treningowe na dziś? Edytowane przez xMayx Czas edycji: 2015-09-09 o 09:10 |
|
|
|
|
#1688 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE[/URL]I jak tam, dziewczyny? Jakie plany treningowe na dziś?[/QUOTE]
Ja zaopatrzyłam się w Metamorfozę i od dziś przez 21dni będę ją ćwiczyć i zobaczymy jakie efekty.
|
|
|
|
#1689 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ćwiczę ostro, żeby to wszystko zrzucać Dzisiaj z koleżanką umówiłyśmy się na udka, bo łatwiej w tandemie
|
|
|
|
|
#1690 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie można się całe życie umartwiać - według mnie nie da się chyba permanentnie zrezygnować ze słodyczy lub innych kalorycznych przekąsek. Ale jak się przy tym ćwiczy, to nic nam nie grozi ![]() Mnie chyba najbardziej gubią przekąski w pracy... |
||
|
|
|
#1691 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam przerwę bo antybiotyk biorę. Ehh...
|
|
|
|
#1692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym.. Jeeeejku, od kiedy ponownie te gwiazdki weszły do sprzedaży nie jadłam ich ani razu! Pomyśl, że nie można całe życie żyć w ascezie, to nie jest średniowiecze Korzystaj z życia, nie tylko jedząc dobre rzeczy, ale też dbając o jego jakość. Wielu trenerów wyznaje pogląd, że ciało to świątynia, a o świątynię należy odpowiednio zadbać ![]() StonkaaZiemniaczana, mnie właśnie w domu kusi. Jak jestem na uczelni, to jakoś mniej, głównie z powodu pustego portfela _Shiloh_, wracaj szybciutko do zdrowia |
|
|
|
|
#1693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W domu to w domu - u mnie pół biedy gdyby nie to że TŻ jest łasy na słodycze. Ale jakoś się trzymam. Ale w pracy? Jak to w biurze - kawka, ciasteczko do tej kawki, a to czyjeś imieniny...I tak to przeważnie wychodzi, że z postanowienia ograniczenia słodyczy do zera - wychodzi jedno wielkie ZERO
|
|
|
|
|
#1694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pierwszy raz tak długo i tak dobrze się trzymam... oby tak dalej. Moim zdaniem też turbo wyzwanie jest dużo gorsze niż turbo spalanie
|
|
|
#1695 |
|
Przyczajenie
|
Kobietki mam pytanie do tych bardziej wyćwiczonych w skalpelu
od kilku tyg ćwiczę regularnie (po sporym czasie totalnego fizycznego lenia) i głównie czuję mięśnie ud,łydek - które mam nad wyraz rozbudowane i nie chce już wiecej. czy skalpel faktycznie jest odpowiednim zestawem na wycwiczenie brzuszka i boczków bez rozbudowywania nóg??
|
#1696 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mama pracuje w administracji w szkole i co rusz ktoś ma urodziny, ktoś ma imieniny, a to ktoś odchodzi na emeryturę, a to jest zimno i warto poprawić sobie humor..
|
||
|
|
|
#1697 |
|
Przyczajenie
|
oojj tak, dziewczyny jak odzwyczaić się od jedzenia słodyczy?? Kocham czekoladę, do tego chipsy, mój TŻ tak samo, nie potrafię go zmotywować do uprawiania jakiegokolwiek sportu, chyba że lezenia na kanapie....
nie wiem co robić.... |
|
|
|
#1698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja brałam i pomagał. Czas wrócić.Chociaż wiadomo, że najlepiej to silna wola. Ja mojego faceta też próbowałam motywować i się udaje. Małymi krokami do celu. Mówiłam, że skoro ja ćwiczę i robię to też dla niego, żeby miał atrakcyjną kobietę obok, to może i on tym tropem pójdzie? Wyciągałam go na spacery, na rower, itd. Komplementowalam ładne ciała innych mężczyzn.. Działa. Wspieramy się nawzajem. Spróbuj
|
|
|
|
|
#1699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) facetem, to nigdy w życiu nie powiedział mi, że jest mnie za dużo. Sama dojrzałam do tego by zacząć coś ze sobą robić, a on wspiera mnie jak może i cieszy się z każdego mojego treningowego sukcesu. Bo też chcę być kurczę, szczupła i bardziej atrakcyjna, bo choć jest ze mnie dumny, to ja z siebie jeszcze niekoniecznie
|
|
|
|
|
#1700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie tak wspólnie ćwiczyć, motywować się i cieszyć z sukcesów. |
|
|
|
|
#1701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo, że wrzuca w siebie tony słodyczy, chipsów, fast foodów to i tak nie tyje. Przy Nim stwierdzam, że życie nie jest sprawiedliwe, no ale On po prostu wygrał na loterii genetycznej. ![]() Chyba zbliża mi się okres, bo znowu mam ochotę na wszystko co się nie rusza i nie ucieka na drzewo... |
|
|
|
|
#1702 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój nie ćwiczył żeby schudnąć, tylko żeby nabrać właśnie mięśni. Jutro do niego jadę i nie mogę się doczekać, bo tyły od ćwiczeń ma super.. Dobra, wracam do rzeczywistości Cytat:
Zdaje się nie widzieć ud większych niż powinny być, ciągle podkreśla, że uwielbia tę różnicę między obwodem talii a obwodem bioder.. Nazywa to "złotą proporcją" |
||
|
|
|
#1703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na swojego nie narzekam ale gdy porównam sobie jego płaściutki brzuszek z moją mini oponką... To mnie kompleksik drobny łapie ![]() Pokonywanie własnych barier jest fajne. A jak widać tego efekty to już zupełnie.. |
|
|
|
|
#1704 |
|
Rozeznanie
|
Wykonałam zestaw Metamorfoza, fajny
|
|
|
|
#1705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprobuj moze zrobic ten zestaw na brzuch dolaczany do ksiazki Ewy. 15 minut, a daje rade ![]() Na boczki jest jedna z rund turbo wyzwania. Pamietam, ze Ewa kiedys polecala jedna runde konkretna, ale zabij mnie - nie pamietam ktora :/ Tam byly sklony "na bok" i na 100% takie cwiczenia z podnoszeniem bioder w pozycji plank bokiem. Mam nadzieje, ze nie zamieszalam za mocno :P |
|
|
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
Biję się w pierś i wyrażam skruchę. Dzisiaj mam zajęcia w szkole zaraz po pracy, jutro też od rana do wieczora, tak więc wczoraj po południu wzięłam się za gotowanie i sprzątanie, żeby na weekend mieć ogarnięte. Tak mnie to pochłonęło, że wieczorem po prostu padłam i tym samym odpuściłam trening.
Myślicie, że sprzątanie można uznać za lekką formę fitnessu? ![]() Na pocieszenie ubierając się rano do pracy zauważyłam, że 'na luzie' mogę zapiąć pasek o jedną dziurkę ciaśniej niż zazwyczaj |
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja przy prasowaniu, to czemu nie?
|
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
Zależy czy sprzątalas intensywnie czy powoli hehe
Ja niestety nadal przerwa. Jak skończę czeka mnie usuwanie chirurgiczne zęba. Szczerze to z bolacym zebem i opuchlizna nie mam nastroju do ćwiczeń. Daje sobie luz na jakieś dwa tygodnie. Ostatnio brat i babcia stwierdzili ze bardzo schudłam. A chłop mi powiedział żebym juz nie chudla więcej buahaha. Niestety cycki tez mi spadły. Kupiłam biustonosz 36A ehh. |
|
|
|
#1709 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Więc w oczach bliskich osiągnęłaś cel |
||
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może tego nie widać, a ubrania się kurczą na tyle w praniu że jednak spadają mimo wszytsko, co jest grane że tego nie widać porównania robię i widzę efekt, ale nikt sam z siebie właśnie nie mówił że schudłam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

A pizza jest zmorą tylko jak mi mocno zapachnie, gdy ktoś z domowników zamawia z dowozem 
jesteście zainteresowane ??