Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-27, 15:36   #1681
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

ja pasy zapinam i wcześniej też zapinałam, pas dobrze pod brzucho schowac nie bedzie przeszkadzał, popieram FlightlessBird można sobie więcej szkody zrobić jadąc bez niż z pasami.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 15:40   #1682
Agnieszakk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
niech planuje i niech to robi - noszenie w chuście jest fajne

super, że wszystko dobrze i gratuluję chłopa

ja muszę sprawdzić w książeczce datę krwi TŻ, bo on nie pamięta

Niezawsze cudny ten Twoj maluch

Wczoraj byłam tak podekscytowana, że padłam jak wróciłam Miałam szczęście, żę się wbiłam do doktorka, bo pod koniec mojej wizyty dostał pilne wezwanie do szpitala i powiedział, że wróci za jakieś pół godziny... Ciekawe czy wrócił czy musiał odwołać całą resztę pacjentek jak wrócił to współczuje, bo przyjmował je pewnie do północy - tyle ich jeszcze było. No ale do rzeczy

Dzidzia trochę nadgoniła, ale nie zmieniam już daty porodu

No i co? oglądałam malucha na USG Po czym ni stąd ni zowąd doktorek puścił mi serducho. Uwierzcie, że od razu łzy mi pociekły
Serduszko bije 174 na minutę. Moje małe cudo
Poprosiłam o foto dla męża, to gin powiedział, że zrobimy jakieś ładniejsze jeszcze No i przełączył się na 3D i 4D. Dzidzia tak ładnie sobie pływała. Gdybym miała pendriva, to gin nagrałby mi filmik
Od usłyszenia serducha oczy miałam mokre już cały czas, taki malutki człowieczek

Genetyczne mam 17.10 - gin nawet nie pytał czy chce L4, tylko bez słowa sam je wypisał.
Z tego wszystkiego zapomniałam, że mam dupka tylko na 2 tygodnie Muszę zadzwonić żeby mi chociaż receptę wypisał Aaa i krwiaczka żadnego ani rozwarstwienia już nie ma.

A oto przedstawiam Wam moje 3,5 cm. szczęscia
sorki za jakoś, ale robione komórką, bo bateria w lustrzance padła

i dla porównania foto sprzed 3 tygodni

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

aaa i już na ostatniej wizycie byłam na - z kg, a teraz znów -3kg
Cudowne wiesci. Kochanac- zdjecia przepiekne wcalesiecnie dziwie, ze sie wzruszylas.
Agnieszakk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 15:48   #1683
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ma sie ta moc tylko u mnie jakby go mniej :0 no ale niech bedzie, podziele sie!
U mnie jest bezlitosne slonce, az malo nie zeslablam z mlodym na spacerze i zle sie czuje, a ma jeszcze swiecic i swiecic.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Mamusie, mam do Was pytanie odnosnie pasow bezpieczenstwa w samochodzie. co uwazacie na temat ich zapinania w ciazy badz tez nie zapinania? i czy Wy je stosujecie?

Mialam adapter,ale ie moge go znalezc, wiec bede zapinac tylko gorny.W Niemczech ciezarne nie maja zwolnien od pasow.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 15:48   #1684
Agnieszakk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki, szef mnie pognal do domu. Powiedzial ze ludzi strasze ;-) troszku mi dzis lepiej ale niewiele. Leze nadal w wyrku dzis.
Ojej. Lecz sie kochana! Czujesz sie juz lepiej?
Stary 2014-09-27, 15:49   #1685
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
No ja rozumiem to, tylko u mnie jest taka sytuacja ze szpital w ktorym prowadzi sie szkole rodzenia to ten sam w ktorym lekarz zle przeprowadził poród i moje dziecko zmarło, i teraz ten szpital omijam jak najdalej,
a cesarke mam dlatego ze od poprzedniej ciazy mine malo czasu i dlatego musi byc ciecie.....[COLOR="Silver"]

[.
Rozumiem i wspolczuje.Ale poprzednio tez mialas cc?
Stary 2014-09-27, 16:31   #1686
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszakk Pokaż wiadomość
Ojej. Lecz sie kochana! Czujesz sie juz lepiej?
Troszkę lepiej ale dużo mi brakuje do szczęścia.

Zawsze sobie mówiłam ze w ciąży bede starać sie chodzić radosna a jakos kurcze nie umiem. Przed ciaza cieszylam sie z byle ☠☠☠☠☠☠☠y a teraz jakos nie umiem. I teraz jak jestem chora to juz w ogole. A dzidzia odczuwa wszystko :-(

Czajelka nie wiem dokładnie co ci sie przydarzyło z ta poprzednia ciaza ale strasznie współczuję. Jesli nie chcesz pisać to moze daj nam znac choć na co mamy zwracać uwage aby u nas sie to nie powtórzyło.

Zdrzemnelam sie godzinie i zjadła bym cos, ale nie chce mi sie wstać...
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 17:00   #1687
soniuska
Zakorzenienie

Mala ja zapinam

Blackberry jaki adapter?
zdrowiej i jak najmniej mow

Czajelka
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 17:16   #1688
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Niezawsze a jaki jest problem z mieta?
nie ma raczej żadnego, mysle, ze tak powiedzial, bo wszystko w nadmiarze moze szkodzic, herbate tez czarna mozna pic, ale nadmiar jej ma za duza dawke teiny itp. ja tak to rozumuje
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
No to Wy chyba siedzieliście za nami!
I rzeczywiście, same brzuchatki, aż ja się dziwnie czułam
ale gapy jestescie! Wymiencie sie telefonami i na bezpiecznym maluchu juz sie spotkajcie, najlepiej zrobcie zdjecia i nam wrzuccie!

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Dzisiaj mnie raczej nie bedzie bo szykuje urodziny mężowi, zygalam ja bóbr : (, obiecuje byc od jutra na bieżąco bo bardzo was zaniedbuje, buziaki kochane
o masz wsploczuje, mam nadzieje, ze sie poczujesz lepiej

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
No to ja już nie rozumiem to co to jest to 4,1 :P czyli dzidzi ma 2,8 cm ? Gubie się w tym
no crl to od pupci do glowy dlugosc dzidzi

Cytat:
Mamusie, mam do Was pytanie odnosnie pasow bezpieczenstwa w samochodzie. co uwazacie na temat ich zapinania w ciazy badz tez nie zapinania? i czy Wy je stosujecie?

ja uzywam, nie wyobrazam sobbie bez jezdzic, nawet na bezpiecznym maluchu mowili o tym, ze lepiej miec zapiete, a pas pod brzuch wsazic lub adapter zastosowac

Blackberry Ty nawet nie wiesz jaka ja jestem malo radosna, swoj stan okreslilabym raczej jako permanenty wk.. na byle co Dzis mi babka 2 razy wozkiem w dupe wjechala jak stalam w kolejce, wierz mi myslalam, ze ja zabije... Zdrowka zycze tak poza tym

aaa pytalam gina jeszcze o pappa testy i mi powiedzial, ze usg daje 70% pewnosci, a pappa 90%, ale ze jesli nie mialam jakis tam w rodzinie zawirowan to nie musze robic, ze jescze nie jestem zbyt stara

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 17:23   #1689
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Mala ja zapinam

Blackberry jaki adapter?
zdrowiej i jak najmniej mow

Czajelka
Adapter do pasów w aucie.

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
nie ma raczej żadnego, mysle, ze tak powiedzial, bo wszystko w nadmiarze moze szkodzic, herbate tez czarna mozna pic, ale nadmiar jej ma za duza dawke teiny itp. ja tak to rozumuje
ale gapy jestescie! Wymiencie sie telefonami i na bezpiecznym maluchu juz sie spotkajcie, najlepiej zrobcie zdjecia i nam wrzuccie!

o masz wsploczuje, mam nadzieje, ze sie poczujesz lepiej

no crl to od pupci do glowy dlugosc dzidzi

ja uzywam, nie wyobrazam sobbie bez jezdzic, nawet na bezpiecznym maluchu mowili o tym, ze lepiej miec zapiete, a pas pod brzuch wsazic lub adapter zastosowac

Blackberry Ty nawet nie wiesz jaka ja jestem malo radosna, swoj stan okreslilabym raczej jako permanenty wk.. na byle co Dzis mi babka 2 razy wozkiem w dupe wjechala jak stalam w kolejce, wierz mi myslalam, ze ja zabije... Zdrowka zycze tak poza tym

aaa pytalam gina jeszcze o pappa testy i mi powiedzial, ze usg daje 70% pewnosci, a pappa 90%, ale ze jesli nie mialam jakis tam w rodzinie zawirowan to nie musze robic, ze jescze nie jestem zbyt stara
Ojj wiem jak ludzie potrafią wkurzac w sklepach. Szczególnie w biedronce np ustaną na środku i urządzają plotki i nie ma jak przejść, albo wlasnie obijaja człowieka wozkami na zakupy...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-09-27, 17:25   #1690
Jess922
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
powiem wam, że podczytuję was od czasu do czasu
Chętnie przeglądam wasze zdjęcia maleństw i bardzo trzymam za was wszystkie kciuki - piękne dzidzie !
Nie ukrywam czasami zakręci mi się łezka w oku, ale myślę sobie, że widocznie tak miało być i to jeszcze nie mój czas.
Stary 2014-09-27, 17:29   #1691
czajelka
Rozeznanie

Cytat:
Rozumiem i wspolczuje.Ale poprzednio tez mialas cc?
Tak cesarke.... i bardzo zle po niej dochodzilam do siebie....

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-27, 17:37   #1692
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
no to sie dogadaliscie!
i co? masz zamiar uszczeszczac do szkoly rodzenia?

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

decydujesz sie czy nie?
Chyba nie, bo do samotnej jazdy sie srednio nadaje, a troche sie zajmowalam siostrzenica wiec noszenie przewijanie i ubieranie jako tako ogarniam. A reszte internetowo ogarne

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Chyba faktycznie wyslalas bo tak pol godziny temu wyszlo slonko haha
Zjadlam wlasnie obiad teraz czeka mnie druga czesc sprzatania bleh...
A wczoraj widzialam sie wieczorem z kolezanka i poprosilam ja zebysmy poszly do mcdonalda bo moj M mi nie pozwala tam jesc, strasznie sie smiala ale jej jakie bylo pyszne haha

tylko zeby Cie nie wydala!!

Cytat:

Zapinam i bede zapinac. Adapter kupie.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 17:38   #1693
czajelka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Troszkę lepiej ale dużo mi brakuje do szczęścia.

Zawsze sobie mówiłam ze w ciąży bede starać sie chodzić radosna a jakos kurcze nie umiem. Przed ciaza cieszylam sie z byle ☠☠☠☠☠☠☠y a teraz jakos nie umiem. I teraz jak jestem chora to juz w ogole. A dzidzia odczuwa wszystko :-(

Czajelka nie wiem dokładnie co ci sie przydarzyło z ta poprzednia ciaza ale strasznie współczuję. Jesli nie chcesz pisać to moze daj nam znac choć na co mamy zwracać uwage aby u nas sie to nie powtórzyło.
Zdrzemnelam sie godzinie i zjadła bym cos, ale nie chce mi sie wstać...
Nie wiem tak dokladnie na co zwracac.... bo każda z nas jest inna i kazda ciaze przezywa inaczej.... ale od siebie to mogę dodac to ze jak tylko dowiedzialam sie o ciazy, to przestalam pracowac, robic ciężkie zakupy, sprzątać, tylko praktycznie lezalam zeby Dzidzia sie tam dobrze zagniezdzila, tez jestem przewrazliwiona na puntcie lakieru do paznokci nie maluje ich, wlosow tak samo, dziwne troche moze sie Wam wydawac ale ja wole uważać jak sie tylko da, ale co ma byc to i tak sie tego nie ominie. Teraz na ostatniej wizycie gin powiedzial ze ciaza prawidłowo sie rozwija ize moge od czasu do czasu pracowac, nawet pozwolil nam z Tż sie przytulac zaczelam spacerowac... to jest jak dla mnie duzo po tych niecalych 3 miesiacach co lezalam tylko

ja to z tą Dzidzia bardzo duzo śpiewam bardzo ... chodz nie za bardzo mi to wychodzi, ale to tylko ja i Dzidzia słyszymy

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość

Edytowane przez czajelka
Czas edycji: 2014-09-27 o 17:40
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 17:53   #1694
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Chętnie przeglądam wasze zdjęcia maleństw i bardzo trzymam za was wszystkie kciuki - piękne dzidzie !
Nie ukrywam czasami zakręci mi się łezka w oku, ale myślę sobie, że widocznie tak miało być i to jeszcze nie mój czas.
:-*

Cytat:
Nie wiem tak dokladnie na co zwracac.... bo każda z nas jest inna i kazda ciaze przezywa inaczej.... ale od siebie to mogę dodac to ze jak tylko dowiedzialam sie o ciazy, to przestalam pracowac, robic ciężkie zakupy, sprzątać, tylko praktycznie lezalam zeby Dzidzia sie tam dobrze zagniezdzila, tez jestem przewrazliwiona na puntcie lakieru do paznokci nie maluje ich, wlosow tak samo, dziwne troche moze sie Wam wydawac ale ja wole uważać jak sie tylko da, ale co ma byc to i tak sie tego nie ominie. Teraz na ostatniej wizycie gin powiedzial ze ciaza prawidłowo sie rozwija ize moge od czasu do czasu pracowac, nawet pozwolil nam z Tż sie przytulac zaczelam spacerowac... to jest jak dla mnie duzo po tych niecalych 3 miesiacach co lezalam tylko

ja to z tą Dzidzia bardzo duzo śpiewam bardzo ... chodz nie za bardzo mi to wychodzi, ale to tylko ja i Dzidzia słyszymy
Mi tz wczoraj spiewal wlazl kotek zeby mnie rozsmieszyc ;-) bo wygladalam jak 7 nieszczęść taka chora :-( ja tez śpiewam ale nie mogę teraz bo ledwo mówię... A dzidzia z tego co czytałam to gdzieś od 5miesiaca w brzuszku slyszy
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-09-27, 18:00   #1695
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Jess Kochana! trzymam kciuki najmocniej jak tylko umiem, zeby i Tobie w najblizszym czasie los dal fasoleczke, ktora da ci najwieksze na swiecie szczescie!

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 18:30   #1696
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Jess Kochana! trzymam kciuki najmocniej jak tylko umiem, zeby i Tobie w najblizszym czasie los dal fasoleczke, ktora da ci najwieksze na swiecie szczescie!

Dziękuję Ci bardzo wierzę, że tak będzie. Ginekolog powiedziała, że po 3 miesiącach mamy się starać i nie czekać a to bardzo mnie ucieszyło.
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 18:36   #1697
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo wierzę, że tak będzie. Ginekolog powiedziała, że po 3 miesiącach mamy się starać i nie czekać a to bardzo mnie ucieszyło.
hej! Koniecznie daj nam znac jak sie uda!

Maciuś
Stary 2014-09-27, 19:02   #1698
soniuska
Zakorzenienie

Niezawsze to musze po adapter leciec

Blackberry gdzie mozna taki kupic?w jakim sklepie?
Jess kochana tym razme sie uda!!!

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

my z M spiewamy sobie piosenki haha
Stary 2014-09-27, 19:14   #1699
Koperco
Zakorzenienie

sonia - allegro, jakieś komisy, moze tablica.pl??

ja też mam zamiar załatwić sobie adapter, ale póki co zapinam się normalnie..

byliśmy TŻ w tesco - najpierw powiedział ze za wcześnie na kupowanie, bo dostaniemy mase ciuszków i nie wiem jaka płeć i w ogóle (wiem że ma racje 100%) i postanowiliśmy nie jechać jednak. Potem powiedział że mam się zbierać i kupiliśmy 5 z długim i 5 z krótkim bodziaków za 40 dychy więc taniocha - Kochany jest. A dziś zgodził się bez marudzenia żeby nowy (znaczy używany) kupić jak się okaże że ten co mamy jest już do luftu. Normalnie dziś TŻ do rany przyłóż taaaki kochany)

Zdjęcia USG dzieciaczków no boskie!!

Ja dopiero na mamai ja w październiku, ale mojego TŻ nie mogę namowic bo "to nudy i bez sensu". No coż przynajmniej z Młodym zostanie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-27, 19:17   #1700
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
sonia - allegro, jakieś komisy, moze tablica.pl??

ja też mam zamiar załatwić sobie adapter, ale póki co zapinam się normalnie..

byliśmy TŻ w tesco - najpierw powiedział ze za wcześnie na kupowanie, bo dostaniemy mase ciuszków i nie wiem jaka płeć i w ogóle (wiem że ma racje 100%) i postanowiliśmy nie jechać jednak. Potem powiedział że mam się zbierać i kupiliśmy 5 z długim i 5 z krótkim bodziaków za 40 dychy więc taniocha - Kochany jest. A dziś zgodził się bez marudzenia żeby nowy (znaczy używany) kupić jak się okaże że ten co mamy jest już do luftu. Normalnie dziś TŻ do rany przyłóż taaaki kochany)

Zdjęcia USG dzieciaczków no boskie!!

Ja dopiero na mamai ja w październiku, ale mojego TŻ nie mogę namowic bo "to nudy i bez sensu". No coż przynajmniej z Młodym zostanie
bardzo sie ciesze ze zakupki udane kochana <3
ja poszukam w sklepie bo [pptrzebuje na wtoorek
Stary 2014-09-27, 19:19   #1701
Koperco
Zakorzenienie

ile czasu trwały te warsztaty mama i ja? do której??
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 19:23   #1702
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

Jess kochana tym razme sie uda!!![COLOR="Silver"]
najlepiej chyba uzywany, bo to ponad stowe nowy kosztuje :/ w necie sa

Maciuś
Stary 2014-09-27, 19:31   #1703
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
najlepiej chyba uzywany, bo to ponad stowe nowy kosztuje :/ w necie sa
wiem, ale kurcze ja we wtorek jade dosyc daleko i wolalbym go miec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-27, 19:32   #1704
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

Jess kochana tym razme sie uda!!!

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

my z M spiewamy sobie piosenki haha
Ja na allegro patrzylam. Narazie poczekam jeszcze z kupnem bo brzuch nie przeszkadza póki co...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-09-27, 20:02   #1705
Mirelka_90
Raczkowanie

Witajcie kochane. Ja tylko chwilowo do was zaglądam i postanowiłam choć się przywitać nadrobić was nigdy mi sie nie uda.
U mnie wszystko ok. Pracuje tak jak mówiłam codziennie od 8 do 16 fizycznie ale musze dać rade choć ten miesiąc. Czuje się nawet ok.
Nie pisalam bo nie mialam kiedy. od wtorku była u mnie mama bo przyprowadzała mi córke z przedszkola bo ja do 16 w pracy a przedszkole do 15 a mąż na popoludnia czyli od 14 do 22.

We wtorek zaczynam 15 tydzień leci ten czas... za chwilę będzie połówka.

Całuję was i spróbuje was coś podczytać

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 21:29   #1706
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane. Ja tylko chwilowo do was zaglądam i postanowiłam choć się przywitać nadrobić was nigdy mi sie nie uda.
U mnie wszystko ok. Pracuje tak jak mówiłam codziennie od 8 do 16 fizycznie ale musze dać rade choć ten miesiąc. Czuje się nawet ok.
Nie pisalam bo nie mialam kiedy. od wtorku była u mnie mama bo przyprowadzała mi córke z przedszkola bo ja do 16 w pracy a przedszkole do 15 a mąż na popoludnia czyli od 14 do 22.

We wtorek zaczynam 15 tydzień leci ten czas... za chwilę będzie połówka.

Całuję was i spróbuje was coś podczytać
o jak fajnie, kochana oby jak najszybciej udalo sie miec zwolnienie;*

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

ogladam Twoja twarz brzmi znajomo.

dobranoc
Stary 2014-09-27, 21:46   #1707
Agnieszakk
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny
Jess damy rade mi tu dobrze, atmosfera super i nigdzie sie nie wybieram a dziecko pojawi sie w swoim czasie, uszy do gory, bedzie dobrze! i tez pisz a nie tylko podczytujesz z ukrycia :P
Stary 2014-09-28, 07:40   #1708
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Tak cesarke.... i bardzo zle po niej dochodzilam do siebie....
Wspolczuje, ja sie strasznie boje cc.

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Co mozna wziac w ciazy moczopednego?
Stary 2014-09-28, 07:50   #1709
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

dzien dobry mamusie
jako ze zapomnialam wczoraj kupic pieczywka na dzis, (kalafior;/) wstalam dzis wczesniej i zagniotlam ciasto, zrobimy buleczki pszenne
sloneczko od rana swieci, az szkoda spac. tzt wybral sie na grzybki. szkoda tylko, ze lubi je zbierac, gorzej z jedzeniem ale zawsze opycham je pozniej mamie lub tesciowej niech sobie chlop pozbiera, ucieszy sie

pieknej pogody wam wszystkim zycze!

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Wspolczuje, ja sie strasznie boje cc.

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Co mozna wziac w ciazy moczopednego?
sa tabletki tylko i wylacznie ziolowe, moczopedne np. Urinal, Urosept, ale lepiej skonsultowac to z lekarzem lub zapytac w aptece farmacuety a poki co sprobuj moze pic duuuuzo wody

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 07:52   #1710
kordelka85
BAN stały

Cytat:
[/COLOR]
sa tabletki tylko i wylacznie ziolowe, moczopedne np. Urinal, Urosept, ale lepiej skonsultowac to z lekarzem lub zapytac w aptece farmacuety a poki co sprobuj moze pic duuuuzo wody
Urosept u mnie nie ma, a zurawinowe to mam, chodzilo mi o jakies ziola.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości