Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-12-13, 22:18   #1681
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 388
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez Joanku Poka¿ wiadomo¶æ
No ja o czerwieniach musia³am zapomnieæ. A kiedy¶ nosilam wrêcz 'na³ogowo'. Nic z pomarañczowym akcentem ale za to w mojej szafie zago¶ci³y zielenie (które wygl±daj± oblêdnie ) i granaty albo takie wyraziste niebieskie (royal blue)
Ja tam lubiê ze w³osy robi± sza³ a nie ciuchy
B³êkit królewski to mój ulubiony odcieñ niebieskiego. Jest piêkny

Cytat:
Mnie na szczê¶cie tez ale jak widzê te 'pospierane' dziewczyny to my¶lê ze lepiej niech wróc± do naturalek bo to ani wygl±da ani nic...
To chyba zale¿y od tego, jaki kto¶ ma wyj¶ciowy kolor w³osów, jaki typ w³osów, jak o nie dba… Ale fakt, ¿e chyba na rudo¶ciach najbardziej widaæ, jak kolor jest sprany.
Stary 2014-12-13, 22:31   #1682
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 958

Cytat:
No ja o czerwieniach musia³am zapomnieæ. A kiedy¶ nosilam wrêcz 'na³ogowo'. Nic z pomarañczowym akcentem ale za to w mojej szafie zago¶ci³y zielenie (które wygl±daj± oblêdnie ) i granaty albo takie wyraziste niebieskie (royal blue)
Ja tam lubiê ze w³osy robi± sza³ a nie ciuchy

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Mnie na szczê¶cie tez ale jak widzê te 'pospierane' dziewczyny to my¶lê ze lepiej niech wróc± do naturalek bo to ani wygl±da ani nic...
Ciekawa jestem jak by siê trzyma³ rudy na moim ciemnym br±zie. Na pewno musia³abym jako¶ rozja¶niæ ¿eby z³apa³o na rudo. Zastawiam siê czy moje w³osy te¿ wygl±da³yby jak sprane gacie.
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 22:40   #1683
Joanku
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 159

Sprane gacie
Joanku jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 23:06   #1684
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
W sumie ja to chyba wszystko poza dredami na ³bie mia³am. Rudy jeszcze trudniej wypleniæ ni¿ utrzymaæ.
Zgadzam siê, z utrzymaniem nie mia³am problemu, a teraz trageeedia z tym pozbyciem siê go.

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Wiesz czego ja siê najbardziej obawiam? ¯e mi siê bêdzie gryz³ z ciuchami które mam. Bo majac br±zowe w³osy mogê nosiæ w sumie wszystko, a przychodzi do mnie na zajêcia dziewczyna z bordowymi (takimi raczej buraczkowymi ni¿ rudymi) i po³owa ciuchów siê gryzie strasznie z tym co ma na g³owie. I nie wiem w³a¶nie jak siê tu sprawa ma z rudymi.
E tam, rudy siê nie gryzie za bardzo z rzeczami. Wiadomo - pomarañczowego siê nie za³o¿y. Mnie siê te¿ bardzo nie podoba rudy z fioletem. A inne ubrania nosi³am, jakie chcia³am. No i nie podoba mi siê jeszcze to do¶æ popularne zestawienie rudych w³osów z zielonymi rzeczami.
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-13, 23:30   #1685
Milena_ 798
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 288

Mnie te¿ rozbawi³y sprane gacie
Moje stare konto
Milena_ 798 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 08:19   #1686
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

O proszê, w³a¶nie trafi³am na taki artykulik o krêconych w³osach w amerykañskim Cosmopolitan
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3938.jpg (180,1 KB, 30 za³adowañ)
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 09:19   #1687
Imperfecta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 37 059

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Wiesz czego ja siê najbardziej obawiam? ¯e mi siê bêdzie gryz³ z ciuchami które mam. Bo majac br±zowe w³osy mogê nosiæ w sumie wszystko, a przychodzi do mnie na zajêcia dziewczyna z bordowymi (takimi raczej buraczkowymi ni¿ rudymi) i po³owa ciuchów siê gryzie strasznie z tym co ma na g³owie. I nie wiem w³a¶nie jak siê tu sprawa ma z rudymi.
Ja jak mia³am kasztanowe w³osy to bardzo du¿o ubrañ mia³am w odcieniach czerwieni i pomarañczy. Nawet p³aszcz czerwony w zesz³ym roku kupi³am i to jaka¶ masakra jak w tych ubraniach teraz wygl±dam. Jedna wielka pomarañczowa plama.

My¶licie, ¿e jakikolwiek ch³odny blond drogeryjny mi z³apie na spranym rudym ¿eby go choæ czê¶ciowo przykryæ? czyta³am gdzie¶, ¿e te Loreale Preference do¶æ dobrze ³api± nawet na ciemnych.
Imperfecta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 11:35   #1688
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Na blogu anwen te¿ wiele przydatno¶ci nie znalaz³am, ale po tym jak napisa³a posta o tym jak chcia³a wydaæ ksi±¿kê no to jej gratulujê bo mia³a takie marzenie. I fajnie, ¿e je spe³ni³a nawet je¶li s± to takie do¶æ proste rzeczy. Teraz mo¿emy takie co¶ znale¼æ na wiêkszo¶ci blogów bo wiêkszo¶æ blogerek pisze o tym samym.

Ja lubiê bloga alinarose bo to pierwszy jaki czyta³am i za to, ¿e daje tam fajne wskazówki. Mo¿e jest nieco przereklamowany, ale lubiê tam zagl±daæ bo czêsto trafiam na nowo¶æ, u¿yteczn±. Lubiê te¿ arsenic, kascysko, wied¼mê i nasz± wiza¿ow± kasiênafali bo posty s± takie trochê o chemii i bardziej skomplikowanych rzeczach, a po prostu interesujê siê tym. Zdarza mi siê te¿ zajrzeæ na blogevel i blondhaircare.

Co do kolorów polecam blog arsenic - ja wiem, ¿e moje kolory to zgaszone i ciep³e w makija¿u, ubraniach np. ¶liwkowy, czerwieñ, ciep³a zieleñ, ¿ó³ty w strnê pomarañczy bo mam typ jesieñ jak Catherine Zeta-Jones przyk³adowo i wiem co mi pasuje. Obserwowa³am to wcze¶niej, ale potem poszuka³am i rzeczywi¶cie nie jestem zim± tak jak my¶la³am wcze¶niej, ale jesieni± dlatego trzeba te¿ umieæ dopasowaæ kolor w³osów do typu urody tak, by siê nic nie gryz³o.
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 12:45   #1689
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Poka¿ wiadomo¶æ
My¶licie, ¿e jakikolwiek ch³odny blond drogeryjny mi z³apie na spranym rudym ¿eby go choæ czê¶ciowo przykryæ? czyta³am gdzie¶, ¿e te Loreale Preference do¶æ dobrze ³api± nawet na ciemnych.
Raczej nie.
Wrzucê Ci, na jakie ja k³ad³am, po³o¿y³am odcienie 7 i 8 (obie natury, bez odcieni ch³odnych) wymieszane pó³ na pó³. Nie przykry³o mi do koñca, mam teraz rudawy blond, u góry bardziej blond, na dole bardziej rudy.
Nie celuj przy pierwszym farbowaniu w ch³odne odcienie, tak na wszelki wypadek. Najbardziej nasycone pigmentem s± natury, czyli bez numerka po kropce albo z 0 po kropce, wiêc najlepiej chyba pokryj± i unikniesz ewentualnej zieleni.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 3 (3).jpg (74,2 KB, 17 za³adowañ)

Edytowane przez martaakow
Czas edycji: 2014-12-14 o 12:55
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 12:51   #1690
paulownia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ, dziewczyny
Zaktualizowa³am trochê wpis o nieinwazyjnych metodach prostowania fal - KLIK

Niestety zdradzi³am, nie mam czasu tu zagl±daæ
Trzymajcie siê zakrêcono
Martus, tak nam ciebie brakowalo!
Jakos dwa tygodnie temu chcialam zajrzec na Twojego bloga i nie moglam go za nic znalezc. Robilas jakies przemeblowania?
Czekamy na twoj powrot, tak bardziej na stale.
paulownia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 13:12   #1691
Klaudenc
Moderator

Ukrêci³am sobie domow± nawil¿aj±c± maskê, daaawno ju¿ takiej nie robi³am. Jak sp³uczê to zrobiê peeling z kaszy jaglanej bo cukier i kawa nie zdaj± egzaminu, a mi siê sypie ju¿ ten naskórek.
A w ogóle moje popêkane naczynka, te pierwsze na prawym udzie zaczynaj± znikaæ! Jestem w szoku, poprzednio by³y takie szersze i czerwono-fioletowe, a teraz poja¶nia³y i siê zwêzi³y. Wygl±daj± trochê jak blizny bardziej, ciekawe czy mog± znikn±æ ca³kowicie

Wiecie mo¿e, jak zrobiæ na wiza¿u taki notatnik (np. pod avkiem jak kto¶ ma to jest to oznaczone jako blog)? mam czasami jakie¶ fajne pomys³y do podzielenia siê i chcia³abym je umieszczaæ w takim notatniku w³a¶nie, ale nie wiem jak go zrobiæ.

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-12-14 o 13:15
Stary 2014-12-14, 13:28   #1692
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
A w ogóle moje popêkane naczynka, te pierwsze na prawym udzie zaczynaj± znikaæ! Jestem w szoku, poprzednio by³y takie szersze i czerwono-fioletowe, a teraz poja¶nia³y i siê zwêzi³y. Wygl±daj± trochê jak blizny bardziej, ciekawe czy mog± znikn±æ ca³kowicie

Wiecie mo¿e, jak zrobiæ na wiza¿u taki notatnik (np. pod avkiem jak kto¶ ma to jest to oznaczone jako blog)? mam czasami jakie¶ fajne pomys³y do podzielenia siê i chcia³abym je umieszczaæ w takim notatniku w³a¶nie, ale nie wiem jak go zrobiæ.
Ja tez sie chetnie dowiem jak zrobic notatnik i co zrobilas z popekanymi naczynkami. Mam kilka na nogach i nie wiem co z tym dziadostwem zrobic.
Stary 2014-12-14, 13:37   #1693
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez paulownia Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tez sie chetnie dowiem jak zrobic notatnik i co zrobilas z popekanymi naczynkami. Mam kilka na nogach i nie wiem co z tym dziadostwem zrobic.
Z naczynkami to taka sprawa, ¿e zrobi³y mi sie od stresu i od tego parê innych rzeczy. Teraz ju¿ uda³o mi siê wszystko zbilansowaæ bo naturalnie nie mam tendencji do naczynek, wiêc mi znikaæ zaczynaj±, miesi±czka przesta³a mnie boleæ i w³osy odrastaj± ju¿ zdrowe i ciemne. Zale¿y od przyczyny, ja wszystko opar³am w jedzeniu (okaza³o siê ¿e mam wra¿liwe jelita i przez to pewne sk³adniki nie dociera³y i mia³am problemy z brzusiem) i w z³agodzeniu tego stresu, zobaczymy jak to bêdzie dalej
Stary 2014-12-14, 14:05   #1694
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Z naczynkami to taka sprawa, ¿e zrobi³y mi sie od stresu i od tego parê innych rzeczy. Teraz ju¿ uda³o mi siê wszystko zbilansowaæ bo naturalnie nie mam tendencji do naczynek, wiêc mi znikaæ zaczynaj±, miesi±czka przesta³a mnie boleæ i w³osy odrastaj± ju¿ zdrowe i ciemne. Zale¿y od przyczyny, ja wszystko opar³am w jedzeniu (okaza³o siê ¿e mam wra¿liwe jelita i przez to pewne sk³adniki nie dociera³y i mia³am problemy z brzusiem) i w z³agodzeniu tego stresu, zobaczymy jak to bêdzie dalej
A, chyba ze tak.
Ja niestety mam tendencje i dziedziczne sklonnosci do zylakow wiec choc chucham i dmucham to i tak sie pojawiaja te naczynka. Nieco pomaga zel kasztanowy Ziai, ale calkiem problem chyba tylko laser by rozwiazal.
Stary 2014-12-14, 14:21   #1695
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 192

Cytat:
Napisane przez paulownia Poka¿ wiadomo¶æ
A, chyba ze tak.
Ja niestety mam tendencje i dziedziczne sklonnosci do zylakow wiec choc chucham i dmucham to i tak sie pojawiaja te naczynka. Nieco pomaga zel kasztanowy Ziai, ale calkiem problem chyba tylko laser by rozwiazal.
Mój mama tak ma i niestety tylko laserowe zamykanie pomaga.
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 15:05   #1696
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaakow Poka¿ wiadomo¶æ
Raczej nie.
Wrzucê Ci, na jakie ja k³ad³am, po³o¿y³am odcienie 7 i 8 (obie natury, bez odcieni ch³odnych) wymieszane pó³ na pó³. Nie przykry³o mi do koñca, mam teraz rudawy blond, u góry bardziej blond, na dole bardziej rudy.
Nie celuj przy pierwszym farbowaniu w ch³odne odcienie, tak na wszelki wypadek. Najbardziej nasycone pigmentem s± natury, czyli bez numerka po kropce albo z 0 po kropce, wiêc najlepiej chyba pokryj± i unikniesz ewentualnej zieleni.
Dziêki wielkie za rady na pewno wezmê to pod uwagê przy próbach pozbycia siê rudosci. Pierwsze próby chcia³abym poczyniæ juz przed ¶wiêtami
Stary 2014-12-14, 15:11   #1697
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki wielkie za rady na pewno wezmê to pod uwagê przy próbach pozbycia siê rudosci. Pierwsze próby chcia³abym poczyniæ juz przed ¶wiêtami
Na swoim blogu takie jedno ¶licznie zdjêcie w blondzie mia³a¶, pasowa³ Ci

Dosta³am od mamy gliss kura ¿ó³tego bo znowu jest tam gdzie pracuje (nigdzie indziej go nie ma), zawsze u mnie idealnie mama trafia z prezentami mam nadziejê, ¿e zawarto¶æ keratyny nie jest du¿a i bêdzie dobrze u mnie dzia³aæ bo kiedy¶ bardzo lubi³am.
Stary 2014-12-14, 15:12   #1698
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Na swoim blogu takie jedno ¶licznie zdjêcie w blondzie mia³a¶, pasowa³ Ci
W³a¶nie ostatnio ogl±da³am swoje stare zdjêcia i tak mi siê jako¶ têskno zrobi³o do takiego neutralnego koloru
Stary 2014-12-14, 15:19   #1699
Joanku
Zadomowienie

A ja nie powiem odk±d mówi³am ¿e Ty powinna¶ nosiæ ch³ody i blondy... :p
Stary 2014-12-14, 15:28   #1700
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 192

Cytat:
A ja nie powiem odk±d mówi³am ¿e Ty powinna¶ nosiæ ch³ody i blondy... :p
Te¿ to mówi³am :p Pierniczki mi siê w³a¶nie piek± ^^
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 15:31   #1701
Imperfecta
Zakorzenienie

No bo uwielbiam rudy i super siê w nim czuje, ale to takie mêcz±ce jest, ¿e chyba za leniwa jestem do rudego
Stary 2014-12-14, 16:05   #1702
Cukiiereczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 401

Cytat:

Aktualnie te¿ jestem pospierana Bo czekam, a¿ znajdê czas na moje 3 dni wyjête z ¿yciorysu, które nadejd± w ten pi±tek Ju¿ siê nie mogê doczekaæ jak wyjdzie henna

Oj tak rudzielec jest strasznie problematyczny. Ja osobi¶cie w sumie chodzê we wszystkich kolorach ubrañ, oprócz czerwieni i pomarañczu, bo szczerze to chyba jedynie z jedna bluzka i ze dwie koszulki znalaz³yby mi siê w takich kolorach

Co do ksi±¿ki Anwen.
Mam j±, dosta³am od siostry na urodziny. Jak dla mnie (czyli cz³owieka który jeszcze s³abo siê zna na tych wszystkich w³osowych sprawach), ksi±¿ka jest ogólnie ciekawa. Szczególnie polecam dla pocz±tkuj±cych, bo wiêkszo¶æ z Was zna te informacje i jeszcze wiêcej W ksi±¿ce jest zawartych informacji jak dbac o w³osy ogólnie, rozpoznawanie typu swoich w³osów, sporo fajnych przepisów np. na mgie³ki, p³ukanki maski. Jest te¿ sporo informacji jak radziæ sobie z problemami typu ³upie¿, wypadanie, puszenie. Trochê o emolientach, humekantach, proteinach itp. Oczywi¶cie piszê tylko przyk³ady, informacji jest sporo wiêcej. Jak dla mnie to bardzo przydatna ksi±¿ka, ale jak ju¿ pisa³am ja jeszcze nie jestem tak obeznana jak Wy

ShrinkingViolet- jako prezent dla pocz±tkuj±cej kole¿anki, mo¿e byæ ca³kiem fajna, ale np. dla Ciebie te informacje by³yby ju¿ pewnie od dawna znane

W³a¶nie nak³adam sobie olej na w³osy. Pomiesza³am lniany i troszkê rycynowego, ciekawe jakie bêd± efekty

Cukiiereczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 16:50   #1703
Curly81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805

Witajcie,
Ja na chwilê,mam z³e wie¶ci,moja ci±¿a nie rozwija siê prawid³owo i nie ma zarodka.Jest pusty pêcherzyk i to za ma³y jak na swój wiek.Szkoda bo chocia¿ nie planowa³am tego to przezywam teraz.Czekam na poronienie.Przep³aka³am pó³ nocy.Muszê siê czym¶ zaj±æ ,¿eby nie my¶leæ.Swiêta id± a ja mam takie przejscia.

Dzisiaj bêdê testowa³a ojej z dyni.U¿ywa³y¶cie mo¿e kiedys?

W oczekiwaniu na kolejne szczê¶cie
Curly81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-14, 16:53   #1704
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Curly81 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie,

Na³o¿y³am ostatnio, co¶ tam nawil¿y³ ale to jeszcze nie to.
Teraz ca³y czas jadê na krokoszu bo chcê oceniæ czy mi pasuje. Ca³a szafka olejów stoi i kusi ale nie, powstrzymam siê.

Edytowane przez ShrinkingViolet
Czas edycji: 2014-12-14 o 22:38
Stary 2014-12-15, 04:01   #1705
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

Curly

Ja mam chyba jakie¶ wahania hormonów. Dzi¶ praktycznie bez powodu jednocze¶nie p³aka³am i siê ¶mia³am, a PMS jeszcze daleko. Moja cera dziwnie siê zachowuje, od 2 miesiêcy ci±gle te¿ mam ten ³upie¿, mimo ¿e przez wiêkszo¶æ ¿ycia w ogóle nie mia³am. Niestety zmiana klimatu i pewnie diety/sk³adników od¿ywczych w jedzeniu daje siê we znaki. Chyba ¿e taki los cz³owieka po 25 roku ¿ycia i bêdzie ju¿ tylko gorzej.
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-15, 08:10   #1706
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie,
Ja na chwilê,mam z³e wie¶ci,moja ci±¿a nie rozwija siê prawid³owo i nie ma zarodka.Jest pusty pêcherzyk i to za ma³y jak na swój wiek.Szkoda bo chocia¿ nie planowa³am tego to przezywam teraz.Czekam na poronienie.Przep³aka³am pó³ nocy.Muszê siê czym¶ zaj±æ ,¿eby nie my¶leæ.Swiêta id± a ja mam takie przejscia.

Tak mi przykro, kochana. Trzymaj sie.
Wiem jak sie czlowiek stresuje przy takich wydarzeniach...sama mialam klopoty w pierwszym trymestrze, mialam krwotok i najadlam sie strachu, a plakalam niemal codziennie, no ale wszystko sie dobrze skonczylo. Nie martw sie, wszystko sie ulozy.

Uzywalam oleju z pestek dyni i bardzo mi sluzyl moje wlosy zawsze lubily sie z wielonienasyconymi. Tylko uwazaj, bo okropnie brudzi.
Stary 2014-12-15, 09:05   #1707
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 471

Cytat:
Witajcie,

Trzymaj siê kochana

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ, dziewczyny
Zaktualizowa³am trochê wpis o nieinwazyjnych metodach prostowania fal - KLIK

Niestety zdradzi³am, nie mam czasu tu zagl±daæ
Trzymajcie siê zakrêcono

¦wiêta i dylemat - i¶æ wreszcie do fryzjera czy samej co¶ pokombinowaæ ¿eby od¶wie¿yæ kolorek

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-15, 10:08   #1708
Joanku
Zadomowienie

Jak masz kogo¶ fajnego to id¼.
Zrób sobie prezent
Stary 2014-12-15, 11:13   #1709
Newquay
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 188

Dziewczyny czy bylyscie na zabiegu rekonstrukcji w³osów Joico? Czyta³am sporo pozytywnych opinii o tym zabiegu, ale nie od krêconow³osych. Chcia³abym wiedzieæ jak loki siê zachowuj± po tym zabiegu.
Stary 2014-12-15, 11:24   #1710
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Newquay Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny czy bylyscie na zabiegu rekonstrukcji w³osów Joico? Czyta³am sporo pozytywnych opinii o tym zabiegu, ale nie od krêconow³osych. Chcia³abym wiedzieæ jak loki siê zachowuj± po tym zabiegu.
Pyta³ kto¶ tu o tego typu zabiegi, generalnie to jest dobre na chwilê, jak idziesz na studniówkê czy wesele. W jeden dzieñ nikt Ci w³osów nie naprawi, takich czarów po prostu nie ma. Na³aduj± silikonów, w³osy bêd± ¶liskie i przez to bêdzie siê wydawaæ, ¿e w lepszej kondycji ale zmyjesz i bêd± w stanie poprzednim.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.